Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msn ye daldım. bugun ne çene var bende yaa bayag sıkılmısım. aslında o kadarda gezdım

zaten aksini istesemde yapamıyorum galiba ne zaman cumle kısaca anlatayım, soylıyeyım.. ...diye baslasa yarım sayfa oluyor..

az olmus arzucum ogle yok ara yok (1 tanesı)

valla allah kolaylık ve guc versın sana ve tum annelere pelincim. cocukların en sıkıntılı olayı hep su uyku zamanı tum anneler bundan yakınıyor ve cıdden zor.

işte menüm:
Sabah : 1 dilim ekmek, yarım yumurta, azıcık peynir, yarım domates, 2-3 dilim sucuk (eşim zorla yedirdi)

Ara : küçük bir parça bittier çikolata

Aksam : balık, salata, bir bardak fanta

Ara : bı avuç fıstık, 1 soda

arkadaşlar h.sonu böyle oluyo ama hafta içi daha dikkatliyim.eşim evde olunca pek yapamıyorum ama h.içi telafi edicem.

Funda canım bence de etap birincisi gibi sonuncusununda neler yapıp bu hale geldiğini yazması gayet güzel olur,ben olsam yazarım şahsen,çok gülerim kendime

hoşbulduk Fundacım
boy-kilo soran arkadaşıma boyum 163 kilo 76.aslında 77 diydi 1 verdim.tabii ancak 10 günde
bu gruba giriş kilomu 76 kabul ediyorum
kızımın yaşını soran bir arkadaş vardı kızım 2 yaşında.daha yeniyim ama sizi tanıdıkça isminizle hitap edicem inşallah hepinize

Ah kızlar,kitap muhabbeti yapılmış,ben anne olduktan sonra gazete bile okuyamaz oldum.valla ben beceremedim gliba bu annelik işini,milet nasıl yapıyor anlamıyorum herşeye yetişenleri görüyorum,ben evimi süpüremezdim,köşelere saçlar birikirdi ilk zamanlar.belki ailem çok uzakta olduğundan ve eşimin çalışma saatlerinin uzunluğundandır,hep başbaşaydık oğluşumla.

tekrar hosgeldın aysegulcum :)
ben sana ısımler konusunda yardımcı olayım hemen

areser___________arzu
berivannnn26_____berivan
brave____________irem
buffy26__________sinem
funda08__________funda
handemi__________hande
mucizem77_______şeyda
raa______________raa diyoruz hala ismini bilmiyoruz
tunituni__________tuni diyoruz tuniminde bilmiyoruz
umutcan_________pelin

Kızlar Püsküüt'ün önerisine her birinizden cevap bekliyorum. Cevap verenleri not ettim.
Ayşegülcüm senin de cevabını bekliyorum, sayfanın üstünde alıntıladım mesajı, ordan bakarsın.

Menüm kızlar
sabah
sütlü kahve,1dilim ekmek,1kk peynir
ara bir kase yoğurt
öğle bir dilim börek,çay,biraz kuruyemiş bir avuç kadar kuru üzüm,kurudut,ceviz.
Akşam közlenmiş biber salatası,ayran,1diilmm ekmek
ara yok,yatıcam birazdan

canım ben bu kararlar hakkında hüküm vermek için yeni olduğumu düşünüyorum ama emin ol çoğunluğun kararına itiraz etmem.bana uyar

M-2

Cok guzel bir paylaşım olmuş Sinemcim sutu severim icerigini okuyunca artık her aksam bir bardak içeceğim...

M-3

Neeee 100 muu yok artık gercek mı bu biz 12 kişiyle kopukluk yasıyoruz 100 kişiyle artık çarşamba pazarına doner burası yaa....

3. olduk kızlar.

Takımımızın 1. si de %1.27 ile kendi tarihinde de bir çığır açan Berivan oldu. :)

Tebrikler 5. Takım, tebrikler Berivan.

M-4

Tebrikler benim guzel takım arkadaslarım...ayri bir tebrikte takim 1. mize Berivancim tebrikler sekerim...

M-5

Bir tesekkur de cuma gunü biz yokken hesaplamaları yapan Sinem, Funda, Berivan size gelsin gercekten teşekkürler kizlar baya uğraşmışsanız ne zor işlermiş bunlar büyük bir sorumluluk ellerinize saglık kafa patlatmassiniz bizler icin hakkınızı helal edin....

Öğle yemeği diye yazdığım yemek değil aslında arkadaşımla saatler süren çay sohbetinde yediklerimdi.canım arkadaşım ilkokul mezunu,ortaokul bitirmeye çalışıyor,almış ingilizce kitabını ders çalışmaya bana gelmiş,bana!!!! Önlisan mezunuyum ya,beni profesör sanıyor garibim.allahtan 6.sınıf dersi,en basit en temel şeylerdi,epey çalıştık beraber,oğullarımız birlikte oynarken.

Öğle yemeği diye yazdığım yemek değil aslında arkadaşımla saatler süren çay sohbetinde yediklerimdi.canım arkadaşım ilkokul mezunu,ortaokul bitirmeye çalışıyor,almış ingilizce kitabını ders çalışmaya bana gelmiş,bana!!!! Önlisan mezunuyum ya,beni profesör sanıyor garibim.allahtan 6.sınıf dersi,en basit en temel şeylerdi,epey çalıştık beraber,oğullarımız birlikte oynarken.

Bilgilendirme:

Uzun aylar boyunca yeni birilerini almaya niyetim yok kızlar. Sanırım hepimiz bu konuda zaten hem fikiriz.
Üyelerimiz:

Funda08
tunituni
Buffy26
Berivannnn26
UmutCan
areser
Handemi
Raa
brave_
Mucizem77
nehirim38

Esin'e sözüm var. Eğer işlerini halledip de "artık gelmek istiyorum." derse onu alacağım. Onun dışında bu kadarız.

Son düzenleme:
Raacım sende son iki gündür menü göremedim... Ben mi bulamadım acaba? Bazen menüleri işlemediğimden profilden kontrol ediyorum yazdıklarınızı... Aslında okumuş, belki yanıt vermiş bile oluyorum ama profilden bakınca göremeyebiliyorum. Bu konuda bilgilendir beni sana zahmet.. :)

Bu duruma özel sizden bir ricam var. Menülerinizi yeni bir mesajın hemen başına yazarsanız böyle karışıklıklar olmaz. Ama birinin menüsüne yorum yapıp, altına da kendi menünüzü yazınca göremiyorum. :)

Bütün gün bir şey yemeyince bu saatte acıktım. Salatayla falan bir formül bulacağım artık... Az bir şeyler yiyeyim de, yatma hazırlıklarıma girişeyim. Yarın da dışardayım, erken kalkmam lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…