Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım benım sizi gordum :) simdi için soyledım. eee ne zaman gelıyorsun temelli ?

Şaka bir yana bugün Fundaya bu konuda özel mesaj attım. Yarışmacı olmak değil de başka bir formül buldum. Bakalım onaylarsa... Yarışmacı olmak -sadece bu takım için konusmuyorum- ciddi bir çaba gerektiriyor. Gözlerim biraz fazla pc ye bakınca kurumaya başlıyor sonrasında ağrı tabii.. Bilmiyorum Sinem biraz da hazır olmak lazım. Çünkü burası da bir emek istiyor. Ha tabiki kendimiz için ama yarışmacı olmayı beceremiyorum ben cok kasıyorum...

Ne bilim takım arkadaşlarımın hepsi spor yapsın istiyorum. Yaptıkları kaçamakları yazmasınlar istiyorum . Okuyunca canım çekiyor. Sürekli bişiler araştırıp sunsunlar. Özel hayatlarında spor ve güzellik adına ne yaparlarsa paylaşsınlar istiyorum. Ne bilim çok şey istiyorum : (

Mesela bak Sinem sen bel kemeri kullanmaya başladım dedin ya ben de çıkardım ortaya evde 3 tane kemer var kullanan yoktu... Şimdi titriyorum. :)Sinerjimiz gercekten birbirimizi etkiliyor. Mesela Berivanla yapılan sporları yazıyoruz gerçi diğer kişiler de yazıyor ama birbirimizi etkiliyoruz. Bilmiyorum Sinem ben terazi burcuyum en mükemmelini bulup karar verene kadar hayat geçer...

Bu konuda sana cok ama cok hak veriyorum. Ben uzun zamandır buraya üyeyim ama bu sene diyet odalarını acıpta baktım ılk defa.

ilk olarak bır gunluge gırmıstım. ben 78dim basladıgımda onlar bayag yol almıslardı hergun menuler yıkılıyordu. sohpette gercekten cok seker cok sıcak kızlardı ama iş menulere gelınce benım dunyam kararıyordu. o yuzden ayrıldım ordan. yarışmalar daha sıkıdır dedım daha dısıplınlıdır dedım. buraya geldım burda da zaman zaman salan menuler var. ama gunlukler kadar değil sorumluluklar kurallar var.

Zaten sadece yarısmacı değilsin suan sık sık gırıyorsun ve goruyorsundur. sanırım menu konusunda en cadı benım simdi yine bu aslında biraz yumaşamış halim, diyetin basında cok daha fenaydım...
ayrıca dediğin gibi nette guvenılır ne bulsam okuyordum. pc'de bır dıyet klasorum ve sıkkullanılarda 2 tane klasorum var (diyet1-diyet2 olarak)
hala da okuyorum arastırıyorum. simdi kış gelıyor kış için ekstra ne yapmak lazım onlara bakıyorum. vucut vıtamın alarak zayıflasın, sadece hedef olan yağlar gıtsın, vucut bırsey kaybetmesın diye.

yani işin özü detaylar once sende sonra baska yerde, ben buraya diyetin basında gelenlere cok ımrenıyorum. ilk ay cok zor olmustu bana burda insan kendini farklı hıssedıyor. sankı yedıgım her lokmanın ustunde, funda, arzu, pelin, hande vs vs yazıyor her ogunumde kızlar cıkmıyor aklımdan :)) kaldı ki kaçamak falan hak getıre.. onların ustunde kızgın suratlar var

:))) tabı kı kendını hazır hısset ama cok da zaman kaybetme derım ben. dediğin gibi hepimiz birbirimizi etkiliyoruz. sen bizi, biz seni daha da ıyı etkılerız..
burc konusuna gelincede ben de tipik bir başak burcuyum. :)) detaylarla bogusarak yaşıyorum :)))

selam kızlar kuzenimin telefonundan yaziyorum gecmisi az bise okudum..bugn evde degilm dunde evde degildim.oyuzden giremdeim..yarin sabah erkenden bur dyim.fundacim d
edim gibicuma icin gonulluyum. sende dinlen keyfin gelmiss canimsinnn benmm ...
dunki menumu yaziyorum.
sabah domates salatalk peynr
ara:1elma
oglen:1 kepce corba karniyarik2 ymek kasigi pilv
ara 1mandalina
aksam pilav et..mevlut vardi.yemuyim dedm karnimda acti yedim..uzerinede 1saat yurudum
ara 1 armut

bugunki menum
sabah 2domates 1 biber 1 sogan 1 yumurtadan yapulnis menemn ekmeksiz
ara 1 armut
oglen 1 kepce corba
ara2mandalina
aksam turlu yemegi yicem belkidw yiyemicem dugune gtcem

kizlqr yazim kotu zor sartlarda yazomm hepinizi optumm

çok değerli bilgiler, paylaşım için teşekkürler...

kolay gelsin canım..bende bugün kocam olacak kişi:113: ile kütüphaneyi temizledik..bir torba çöp çıkardık tabi, ayy bir sürü eski belgeler onu ayıkladık..neyse bir ara ortaokul lise karnelerim elime geçti, maziyi andım lise yıllarımı çok özlüyorum ben yaaabu arada saydım tam 14 tane takdir belgem varmış öyle yani, birazdan dışarı çıkacağız, ordan çaya bir arkadaşa uğraycağız, menümü biraz geç bildirebilirim kızlar..
herkese iyi pazarlar

slm kızlar hemen menümü yazıcam

sabah: bir kase kahvatılık gevrek
ara: bir avuç antep fıstığı
öğlen :domates,salatalık,biraz kızartma,peynir
ara:elma
akşam:biraz et,yumurtalı ıspanak,salata

yeşil çayımıda içtim.ama çikolataya dayanamıyorum ben ya

yarın diyetim daha ii olacak inşallah.haftasonu eşim sağolsun sabote ediyor.

dedim bu saate herkescikler gelmiştir yoookkk nerdeeeee...

bir aysegulcum gelmiş bir ben gelmişim. ben zaten haftasonu nobetcısı gıbı oldum

aysegulcum cıkolata baslı basına problemde, hem antep fıstık hem kızartma bugun olmamıs menu ama bu saatten sonra yeme bısey. ılk gunler olur boyle fıreler ama ne kadar cabuk kesersen senın ıcınde o kadar kolay olur.

kimsecikler yokken deli gıbı menumu yazıyım barı

menüm
kahvaltı
1dilim kepekli ekmek
1kk peynır
2-3 zeytın
yarım domates
yarım salatalık

ara
6-7 badem

ogle
nesfıt+sut

ara
1 kuru kayısı
1 ıncır

aksam
2 kofte (bu arada kofteyı bıle kepeklı ekmekle yapıyorum yag da koymuyorum)
coban salata

____##########*_______________ _________
__*##############_____________ _________
__################____________ _________
_##################_________** ##*______
__##################_____*#### ######___
__##################___*###### #######__
___#################*_######## #######*_
____########################## #######*_
______##########5.takım####### #######__
_______####################### ######=__
________=##################### #####____
__________#################### ####_____
___________*################## ##=______
____________*################# #________
_____________*###############_ _________
_______________#############__ _________
________________##########____ _________
________________=#######*_____ _________
_________________######_______ _________
__________________####________ _________
__________________###_________ _________
___________________#__________ ___________

Affınıza sığınarak menüm:

Sabah
3 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin

Öğle
Bir tabak makarna

Akşam
1 haşlanmış patates

Karbonhidrat günü...
Mecburiyetten oldu kızlar; yoksa serbest takılmaktan kastım bu değildi biliyorsunuz. Yarına güzel bir menü yazacağım sizlere...

Ama atış serbest...

İyi akşamlar kizlar bugünkü menüm

Sabah : 2 dilim ekmek, Menemen, domates, salatalık, 3 zeytin

Ara : yok

Öğlen de yok sabah kahvaltısı geç olunca hafta sonu böyle oluyo kizlar

Ara : 2 kuru incir, 5 badem

Aksam : 1 tabak kuru fasulye, 3 kasık pilav, biraz turşu

Ara :1 bardak süt içeceğim

1 kupa kiraz sapli cay

Raa'ya dün menüleriyle ilgili bir soru sormuştum, sanırım okumamış, tekrarlayayım:

Raacım bende 10, 12 ve 13 Ekim'de menü yazmamış görünüyorsun. Ben mi göremedim acaba diye düşündüm bu kadar üst üste olunca... Senden cevap bekliyorum. Eğer menüler gerçekten yazılmadıysa uyarı vermek durumundayım.

Bir de herkesten böyle karışıklıkları engelleyecek bir ricada bulunmuştum. Menünüzü baştan sona bir mesaj ayırarak yazın. Ve o mesajın başına da "menüm" vb. yazılar yazın.

----

Ayrıca Şeyda'dan ve Hande'den etap sonuncusu paylaşımı ile ilgili cevap alamadım, cevap bekliyorum.

Affınıza sığınarak menüm... :)

Sabah:
1 yumurta
1 dilim ekmek

Öğle:
3 dilim ekmek
Patatesli yumurta (azıcık sayılır)
1 kk peynir

Akşam:
1 küçük kaçamak

Bu kadar.

bu ıkı gunu, super menulu 5 gun paklar Fundacım. dun hadı 1 guncuk dedim bısey demıyım dedım ama 2 gun susamam

Guzel bir taktik Sinemcim olur tabi canim sen asıl istersen,,,

evet haftasonları eşim evde oluyor genelde çok zor oluyor diyet ama yarından itibaren telafi edicem
artık tartıda fazla çıkmaya tahammülüm yok. aslında kaç gündür çikolatada yemiyordum amaaa.

bu ıkı gunu, super menulu 5 gun paklar Fundacım. dun hadı 1 guncuk dedim bısey demıyım dedım ama 2 gun susamam

Salı günü için söz veremem. Yine iş peşinde dışarda olacağım çünkü... Ama kalan 4 gün için söz.

Bu arada telefon kablomu aldım ben, ne zaman koyuyoruz fotoları? :)

Sinemcim guzel menü ama bana göre az ben bunları yesem cok açlık hissederim gibi me geliyo aksam dan sonra bence bir ara yap canim yaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…