- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.961
Salı günü için söz veremem.Yine iş peşinde dışarda olacağım çünkü... Ama kalan 4 gün için söz.
Bu arada telefon kablomu aldım ben, ne zaman koyuyoruz fotoları? :)
canım benım bu sefer temkınlı cıkarsınevden, cantana atarsın bıseyler. sabahla aksamı zaten evde yaparsın.haftanın 3 gunu dıyetın ayarını bozar.
aaaa super hemen cekelım koyalım ozaman acılıs bızden olsun :) hadi once senınkını beklıyorum
Sabah akşamı evde yapma şansım olmayacak. :)
Ama bir gün önceden bir sandviç hazırlarım artık. :)
O zaman ben masanın üzerini toparlamaya başlıyorum. Biraz sürebilir.
Sen de çekersin bu arada... Artık hangimiz önce koyarsa...
nasıl yaaa bıraz surebılır.. pasaklı şirinim benim
Elim değmişken bilekliği de çekeyim dedim, o yüzden geç kaldım...
Yok mu Sinemle benden başka katılan? :)
Yolluyorum şimdi fotoları...
Raa'ya dün menüleriyle ilgili bir soru sormuştum, sanırım okumamış, tekrarlayayım:
Raacım bende 10, 12 ve 13 Ekim'de menü yazmamış görünüyorsun. Ben mi göremedim acaba diye düşündüm bu kadar üst üste olunca... Senden cevap bekliyorum. Eğer menüler gerçekten yazılmadıysa uyarı vermek durumundayım.
Bir de herkesten böyle karışıklıkları engelleyecek bir ricada bulunmuştum. Menünüzü baştan sona bir mesaj ayırarak yazın. Ve o mesajın başına da "menüm" vb. yazılar yazın.
----
Ayrıca Şeyda'dan ve Hande'den etap sonuncusu paylaşımı ile ilgili cevap alamadım, cevap bekliyorum.
(((...acaba sorduğunu unuturmusun diye sınıfda sözlü olacagımızda tenefüsten sonra hocaya olayı bazen kaynatırdık ya öyle olur diye dün cevap yazamamışdım:18::18: ,funda ne oldu bilmıyorum ama cuma gunu birden kotu menülerim oldu ve bende topdan yazmamışdım ama bu gün toplandım şimdi yazıcakdım sanırım uyarı aldım çünki sorduğun sorunun cevabı evet (( 5:
(((...acaba sorduğunu unuturmusun diye sınıfda sözlü olacagımızda tenefüsten sonra hocaya olayı bazen kaynatırdık ya öyle olur diye dün cevap yazamamışdım:18::18: ,funda ne oldu bilmıyorum ama cuma gunu birden kotu menülerim oldu ve bende topdan yazmamışdım ama bu gün toplandım şimdi yazıcakdım sanırım uyarı aldım çünki sorduğun sorunun cevabı evet (( 5:
Buyrun efendim...
Bu sizlere yazdığım yer, Sinem'in deyimi ile sizlere yazdığım köşem...Masaüstü duvar kağıdımı sizlere foto olarak atmıştım bir ara... Aylardır da aynı şeyi kullanıyorum, acı gerçekleri gözler önüne seriyor... :) Sağ alttan çıkan defter de takım defteri... Menü ve mesaj kontrolleri sayfası açık... :)
Eki Görüntüle 533237
Bu da geçen akşam Arzu'nun kitabından esinlenip yaptığım malum güç bilekliğim... (Telefonumda auto focus yok, o yüzden yakın çekimlerde bulanık çıkıyor, özür... Fotoğraf makinesi ile çekecektim ama makine başka bir yere gitmiş.O yüzden bununla idare edin.)
Eki Görüntüle 533238
Seni gidi seni...
Benim de iki gündür menülerim kötü... Ama yine de yazıyorum. :) Neden? Hem saklamak benim erken silkelenmemi engeller, hem de uyarı aldığıma değmez. :)
Bundan sonra senden de bekliyoruz düzenli menüleri... İlk uyarıyı mecbur verdim, daha fazla riske girmene değmez...
yaaa bak ne guzel oldu işte artık gozum onunde hep kosende canlanıcaksın :) yalnız yenı toplandıgıda nasıl bellımouse bıle duzgun duruyor allah ıyılıgını versın kız kıkırdadım seslı seslı resmen
masaustu resım hakıkaten cok ıyı. senin spor gucunu nerden aldıgın belli
:))) kara kaplı değil ama şukur takım defterıkasanda gayet seksi canım transparan. benim kasa bi acaipti cıplak, seninki gayet derli toplu duruyor.
bilekliğe bayıldım ya cok guzel olmus. laleler var galiba superrr..
kızlar benım bır talebım olacak sızden.
67 de oldugum gıbı sanırım bu 64de de tıkandım.cunku daha once bu kılolarda olmustum. duydugum kadarıyla vucut daha oncekı kılolarına gelınce bır beklemeye ve orda dırenmeye baslarmıs. ama bu 60lar benı resmen acaıp zorluyor. sureklı olumla yapamaya calısıyorum kafamda ama tartıya cıktıkca delı oluyorum.
sizden talebıme gelınce ayın 2'sine kadar tartılmak ıstemıyorum moralımı bozmamak ıcın. ancak onumuzde 2 cuma var takımdan kopmak yada ızıne ayrılmakda ıstemıyorum.
talebım şu; onumuzdekı bu 2 haftadakı cuma bıldırımlerını bır arkadasımdan rıca edıcem (kız) yayınlaması ıcın. ben bakmıcam tartıya, fakat cumaları bıldırımden sonra gırmem demek kabak gıbı kılomu gormem demek. :)
zaten cogu arkadasımız işi gucu oluyor bellı bır saatten sonra gıremıyor bende 2 cuma ıcın bıldırım sonrası kılomu gormemek ıcın gırmıcem bu durumda. tabi buna ılaveten cızelgemı de değiştiremicem :) olay budur.. ne diyorsunuz..:)
Ya doğallığı çok bozmayalım demiştik aslında...Çok bozdum sayılmaz, soda şişeleri bir de kağıtlar vardı, onlar aldım sadece... :) Gerçekten ama... Masa en toplu yerlerimden, çünkü sürekli ihtiyacım oluyor. Mouse düzgün mü duruyor? Klavyenin altında yamuk yumuk duruyor bence. :) Kasam böyle daha rahat oluyor, ben de kapatmıyorum. :)
Laleler var canım, evet.
-----------
Ben de senin köşeni bekliyorum şimdi.
tesekkur ederim raacım. burda bır takımız nıhayetınde. elbette bilgilendirmeliyim ve fikrinizi almalıyım burayı ılgılendıren konularda.
son ıkı haftadır menulerımde herseyı denedım demekki fiili bır konu değil, psikolojik bır durum bu. bende kendimce boyle bır cozum bulabıldım.
ben dıyetı bozmuyorum ınat edıyorum, vucudum bır yandan bu rakamda kalmak ıcın ınat edıyor. :) savas halındeyız resmen. tartıdan uzaklaşmak, diyetteki disiplinimi koruyacak bir nevi.
tesekkur ederim raacım. burda bır takımız nıhayetınde. elbette bilgilendirmeliyim ve fikrinizi almalıyım burayı ılgılendıren konularda.
son ıkı haftadır menulerımde herseyı denedım demekki fiili bır konu değil, psikolojik bır durum bu. bende kendimce boyle bır cozum bulabıldım.
ben dıyetı bozmuyorum ınat edıyorum, vucudum bır yandan bu rakamda kalmak ıcın ınat edıyor. :) savas halındeyız resmen. tartıdan uzaklaşmak, diyetteki disiplinimi koruyacak bir nevi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?