Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Salı günü için söz veremem. Yine iş peşinde dışarda olacağım çünkü... Ama kalan 4 gün için söz.

Bu arada telefon kablomu aldım ben, ne zaman koyuyoruz fotoları? :)

canım benım bu sefer temkınlı cıkarsınevden, cantana atarsın bıseyler. sabahla aksamı zaten evde yaparsın. haftanın 3 gunu dıyetın ayarını bozar.

aaaa super hemen cekelım koyalım ozaman acılıs bızden olsun :) hadi once senınkını beklıyorum

Kızlar merhaba özür diliyorum dün giremedim yatılı misafirim var şuan mutfaktan yazıyorum kaçamak.Bir hafta kalıcaklar sanırım sinirim dehşet bozuk kendimi atıcak yer arıyorum ağladım ağlicam şuan sinirden.Ben en az 1 hafta izin istiyorum canlar giremem muhtemelen hepinizi seviyorum görüşmek üzere canlar(((

Sabah akşamı evde yapma şansım olmayacak. :)
Ama bir gün önceden bir sandviç hazırlarım artık. :)
O zaman ben masanın üzerini toparlamaya başlıyorum. Biraz sürebilir.
Sen de çekersin bu arada... Artık hangimiz önce koyarsa...

nasıl yaaa bıraz surebılır.. pasaklı şirinim benim

Elim değmişken bilekliği de çekeyim dedim, o yüzden geç kaldım...

Yok mu Sinemle benden başka katılan? :)

Yolluyorum şimdi fotoları...

sana laf soyluyorum da.. iki saattir makınanın kablosunu arıyorum çıktığı yerde komedı benim titrek kemerin altında kalmıs

Buyrun efendim...

Bu sizlere yazdığım yer, Sinem'in deyimi ile sizlere yazdığım köşem... Masaüstü duvar kağıdımı sizlere foto olarak atmıştım bir ara... Aylardır da aynı şeyi kullanıyorum, acı gerçekleri gözler önüne seriyor... :) Sağ alttan çıkan defter de takım defteri... Menü ve mesaj kontrolleri sayfası açık... :)

Bu da geçen akşam Arzu'nun kitabından esinlenip yaptığım malum güç bilekliğim... (Telefonumda auto focus yok, o yüzden yakın çekimlerde bulanık çıkıyor, özür... Fotoğraf makinesi ile çekecektim ama makine başka bir yere gitmiş. O yüzden bununla idare edin.)

(((...acaba sorduğunu unuturmusun diye sınıfda sözlü olacagımızda tenefüsten sonra hocaya olayı bazen kaynatırdık ya öyle olur diye dün cevap yazamamışdım:18::18: ,funda ne oldu bilmıyorum ama cuma gunu birden kotu menülerim oldu ve bende topdan yazmamışdım ama bu gün toplandım şimdi yazıcakdım sanırım uyarı aldım çünki sorduğun sorunun cevabı evet((5:

Seni gidi seni...

Benim de iki gündür menülerim kötü... Ama yine de yazıyorum. :) Neden? Hem saklamak benim erken silkelenmemi engeller, hem de uyarı aldığıma değmez. :)

Bundan sonra senden de bekliyoruz düzenli menüleri... İlk uyarıyı mecbur verdim, daha fazla riske girmene değmez...

menüm
sabah 1 kk peynir 1 ymurta cerek simit 2 dilim domates
ara 3 kayısı kurusu 1 dilim ananas
öğle ,yarım mısır
ara 2 erik
akşam 1 dilim peynir 1 domates 5 acı biber, çerek yağsız pazılı gözleme akşam yemeginde kahvaltı tabağı istedim içinde gözleme olnca dayanamadım ve yedim ama ekmek yemedim
ara 1 şeftali...
gene güzel bir menü deyil ama günü kurtarır en azından..

yaaa bak ne guzel oldu işte artık gozum onunde hep kosende canlanıcaksın :) yalnız yenı toplandıgıda nasıl bellı mouse bıle duzgun duruyor allah ıyılıgını versın kız kıkırdadım seslı seslı resmen
masaustu resım hakıkaten cok ıyı. senin spor gucunu nerden aldıgın belli
:))) kara kaplı değil ama şukur takım defterı kasanda gayet seksi canım transparan. benim kasa bi acaipti cıplak, seninki gayet derli toplu duruyor.

bilekliğe bayıldım ya cok guzel olmus. laleler var galiba superrr..

haklısınız bazen çok utanıyorum çok kötü olmasada kilo verdirmiycek menüler ,yazamadığımın sebebi başkalarınada kötü örnek oluyormuşum gibi geliyor bana ama tamam fundacığım artık ıyı menülerle burdayım...

Ya doğallığı çok bozmayalım demiştik aslında... Çok bozdum sayılmaz, soda şişeleri bir de kağıtlar vardı, onlar aldım sadece... :) Gerçekten ama... Masa en toplu yerlerimden, çünkü sürekli ihtiyacım oluyor. Mouse düzgün mü duruyor? Klavyenin altında yamuk yumuk duruyor bence. :) Kasam böyle daha rahat oluyor, ben de kapatmıyorum. :)

Laleler var canım, evet.

-----------

Ben de senin köşeni bekliyorum şimdi.

ne irade var sende canım,maşallah,hayranım inan.ben olsam geberirim o tartıya bakmasam.meraktan ölürüm

hemen ekliyorum canım :)

acaba birkaç gün diyete mola mı versen,doğru mu bilmiyorum ama öyle bir yargı var klafamda,sanki kiloda takılma olunca mola verip tekrar başlamak işe yararmış gibi düşünüyorum

acaba birkaç gün diyete mola mı versen,doğru mu bilmiyorum ama öyle bir yargı var klafamda,sanki kiloda takılma olunca mola verip tekrar başlamak işe yararmış gibi düşünüyorum

bu da benım kosem :) totomu kaldıramadıgım yer daha acıgı

(resim boyutuna buyuk dedı eklemedı, resimlerin boyutlarını kuculttum, ondan uzun surdu bıraz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…