- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.981
Affınıza sığınarak menüm:
Sabah
3 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
Öğle
Bir tabak makarna
Akşam
1 haşlanmış patates
Karbonhidrat günü...
Mecburiyetten oldu kızlar; yoksa serbest takılmaktan kastım bu değildi biliyorsunuz. Yarına güzel bir menü yazacağım sizlere...
Ama atış serbest...
Eki Görüntüle 533278 Eki Görüntüle 533280
bu da benım kosem :) totomu kaldıramadıgım yer daha acıgı
(resim boyutuna buyuk dedı eklemedı, resimlerin boyutlarını kuculttum, ondan uzun surdu bıraz)
Guzel bir taktik Sinemcim olur tabi canim sen asıl istersen,,,
Sinemcim guzel menü ama bana göre az ben bunları yesem cok açlık hissederim gibi me geliyo aksam dan sonra bence bir ara yap canim yaa....
ne irade var sende canım,maşallah,hayranım inan.ben olsam geberirim o tartıya bakmasam.meraktan ölürüm
acaba birkaç gün diyete mola mı versen,doğru mu bilmiyorum ama öyle bir yargı var klafamda,sanki kiloda takılma olunca mola verip tekrar başlamak işe yararmış gibi düşünüyorum
kız funda şu cezalar kalktı,senin menüler şaştı farkında mısın bacım
Salı günü için söz veremem.Yine iş peşinde dışarda olacağım çünkü... Ama kalan 4 gün için söz.
Bu arada telefon kablomu aldım ben, ne zaman koyuyoruz fotoları? :)
ne fotosu kız,ne koyuyonuz
Bu koltukla sehpayı bir yerlerden hatırlıyorum ben...
İlk fotoda yerde yeşil tuhaf bir şey var, ne o? Senin köpüşlerin oyuncağı falan mı? Onlardan biri mi diye düşündüm ilk ama yeşil ve incecik bacakları yoktur herhalde.
Ay ne güzel düşündün Sinemcim, güzel oldu böyle fotolaşmak. :)
Aşk olsun Pelin, ağlarım ama...
Benim menüler cezalara çok bağlı olmadı hiç... :) Kendi evinde yeme özgürlüğün olmayınca böyle oluyor.Menüler şaştı dediğin de 2 güncük... Düzelecek bundan sonra... Yoksa 1 kg üstü alırsam kendimi diskalifiye etmek zorunda kalırım.
Geçmişi parça parça okuyup cevap veriyoruz galiba...
Birazdan görürsün canım.
nasıl yaa heıımm kopüş resimlerinde mi vardı :)))) bende nerden dıyorum :))))) ama bu sanırım o sehpa değil, o sehpa solumda suan. :) gizmonun altına girdiği sehpa.
yeşil ince bacaklıya koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyy hala gulmekten zor yazıyorum
benim köpüşler kahverengi ve makul boylarda bacakları var :)))
o yeşil ince bacaklı, kırpışın aşkı olan bizim verdiğimiz isim yeşil canavar :))) orjınal ismi mikropmuş :))) domestos vermıstı promosyon işi yani
di mi yaa cok hos oldu. sanal ortamı azıcık daha kırmıs olduk. misafir ettik birbirimizi bir nevi :)
yavri yavriiii sen aglama kirpiklerin ıslaaaaaanır.ayy zaten sabahtan beri beynimin içinde bu uzun hava çalıyor:)yok kız ay senin kendini diskalifiye etmen demek takımın intiharı demek.hani tavukların kafaları kesilince de bir süre sağa sola koşabiliyorlar ya,biz de öyle bir sağ bir sol yaparız sonra güm düşüveririz yere.bizim kafamız da sensin
sağol canım, sizden ekstra bir ricam cuma bildirim sonrası girmicem zaten sayfaya. hafta arasında laf arasında bana bellı etmeyın kılomu. siz bileceksiniz ama ben bilmicem :)
canım dınledım senı sutle 2 kasık nesfıt yedım.
Evet gördüm fotolarınızı.özellikle sinemin koltuklarında oturup kahve içesim geldi yumuşacık yumuşacık.
Bugün öğleden sonra dışarı çıktım,döndüğümde 22:30olmuştu.güzel,keyifli bir pazar günü geçirdim.arkadaşlarımla buluştum
Ayyy nihayet gelebildim cocukları yıkadım, sütlerini de ictiler simdi yanımda misil misil uyuyorlar. Esim olmadıgından ucumuz yatıyoruz. Kizlar bayıldım fotolarınıza bende ekleyeyim dedim ama ben genelde geceleri girdiğim icin yatağın icinden yazıyorum ama bende bir gün masa üstü bilgisayarımın olduğu köşeyi paylaşacağım sizlere.....
Ay Sinemcim özellikle yazdım "onlardan biri değildir herhalde" diye... :) Şimdi dedim enteresan bir açı olmuştur, ışık zaten az yeşil çıkmıştır. Aslında "yeşil ince bacaklı bir yaratık var, o ne?" diyecektim.Ama garantiye alayım dedim. Sonra "kırpığıma yaratık dedi" diye birbirimizi yemeyelim.
Ay zaten tam o reklamlardaki bir sürü bacaklı şeylere benziyor.Bunu da öyle olduğunu duyduğum halde niye diyorsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?