Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız funda şu cezalar kalktı,senin menüler şaştı farkında mısın bacım

Ayyy nihayet gelebildim cocukları yıkadım, sütlerini de ictiler simdi yanımda misil misil uyuyorlar. Esim olmadıgından ucumuz yatıyoruz. Kizlar bayıldım fotolarınıza bende ekleyeyim dedim ama ben genelde geceleri girdiğim icin yatağın icinden yazıyorum ama bende bir gün masa üstü bilgisayarımın olduğu köşeyi paylaşacağım sizlere.....

Bu koltukla sehpayı bir yerlerden hatırlıyorum ben...

İlk fotoda yerde yeşil tuhaf bir şey var, ne o? Senin köpüşlerin oyuncağı falan mı? Onlardan biri mi diye düşündüm ilk ama yeşil ve incecik bacakları yoktur herhalde.

Ay ne güzel düşündün Sinemcim, güzel oldu böyle fotolaşmak. :)

Guzel bir taktik Sinemcim olur tabi canim sen asıl istersen,,,

sağol canım, sizden ekstra bir ricam cuma bildirim sonrası girmicem zaten sayfaya. hafta arasında laf arasında bana bellı etmeyın kılomu. siz bileceksiniz ama ben bilmicem :)

Sinemcim guzel menü ama bana göre az ben bunları yesem cok açlık hissederim gibi me geliyo aksam dan sonra bence bir ara yap canim yaa....

canım dınledım senı sutle 2 kasık nesfıt yedım.

ne irade var sende canım,maşallah,hayranım inan.ben olsam geberirim o tartıya bakmasam.meraktan ölürüm

ahhh pelinim ahhh bende oyleydımde kendımı baltaladıgımı hıssedıyorum artık. son kozlarımı oynuyorum resmen. aklıma gelen herseyı denemeye calısıyorum.

acaba birkaç gün diyete mola mı versen,doğru mu bilmiyorum ama öyle bir yargı var klafamda,sanki kiloda takılma olunca mola verip tekrar başlamak işe yararmış gibi düşünüyorum

canım bu 3 haftanın sonundakı duruma gore olmadı dediğini yapmayı bende dusundum ama once su tartıdan kacmayı denıcem bakalım. insallah işe yararda o secenege gerek kalmaz

kız funda şu cezalar kalktı,senin menüler şaştı farkında mısın bacım

Aşk olsun Pelin, ağlarım ama...

Benim menüler cezalara çok bağlı olmadı hiç... :) Kendi evinde yeme özgürlüğün olmayınca böyle oluyor. Menüler şaştı dediğin de 2 güncük... Düzelecek bundan sonra... Yoksa 1 kg üstü alırsam kendimi diskalifiye etmek zorunda kalırım.

Menüüüüüüm

Bende duruyorum duruyorum gece yarısına 5dakika kala menü yazasım tutuyor,sonra bir panik,sanki atlarım fareye,arabam balkabağına dönüşecek,prenses rüyam bitecek,pasaklı kontes halime dönücem.

Sabah 1dilim ekmek beyaz maalesef,1kupa süt bu da tam yağlı maalesef,kendim için aldıklarım bitmiş,bunlar umutunkilerdi.

Öğlen:booool salata,fırında çupra.

Akşam:1yumurtalı melemen,ayran,yarım dilim ekmek.

Bugün hiç ara yapmadım,belki yatmadan yoğurt yerim

nasıl yaa heıımm kopüş resimlerinde mi vardı :)))) bende nerden dıyorum :))))) ama bu sanırım o sehpa değil, o sehpa solumda suan. :) gizmonun altına girdiği sehpa.

yeşil ince bacaklıya koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyy hala gulmekten zor yazıyorum
benim köpüşler kahverengi ve makul boylarda bacakları var :)))

o yeşil ince bacaklı, kırpışın aşkı olan bizim verdiğimiz isim yeşil canavar :))) orjınal ismi mikropmuş :))) domestos vermıstı promosyon işi yani

di mi yaa cok hos oldu. sanal ortamı azıcık daha kırmıs olduk. misafir ettik birbirimizi bir nevi :)

yavri yavriiii sen aglama kirpiklerin ıslaaaaaanır.ayy zaten sabahtan beri beynimin içinde bu uzun hava çalıyor:)yok kız ay senin kendini diskalifiye etmen demek takımın intiharı demek.hani tavukların kafaları kesilince de bir süre sağa sola koşabiliyorlar ya,biz de öyle bir sağ bir sol yaparız sonra güm düşüveririz yere.bizim kafamız da sensin

Ay Sinemcim özellikle yazdım "onlardan biri değildir herhalde" diye... :) Şimdi dedim enteresan bir açı olmuştur, ışık zaten az yeşil çıkmıştır. Aslında "yeşil ince bacaklı bir yaratık var, o ne?" diyecektim. Ama garantiye alayım dedim. Sonra "kırpığıma yaratık dedi" diye birbirimizi yemeyelim.

Ay zaten tam o reklamlardaki bir sürü bacaklı şeylere benziyor. Bunu da öyle olduğunu duyduğum halde niye diyorsam...

Üzüm salkımıydık, tavuk olduk.
Her kılığa giriyoruz.

Ben bir ayar çekerim zaten, büyük konuşmayayım da... 3 haftada 1 kg olmasına izin vermem. :)

Evet gördüm fotolarınızı.özellikle sinemin koltuklarında oturup kahve içesim geldi yumuşacık yumuşacık.
Bugün öğleden sonra dışarı çıktım,döndüğümde 22:30olmuştu.güzel,keyifli bir pazar günü geçirdim.arkadaşlarımla buluştum

Tamam canim caktirmayiz sana kilonu, iy yapmışsın canim Ohhh sanki ben butun gün ac kalmışımda kendim yemiş gibi oldum....afiyet olsun

Aaa arzucum gelmiş,pek denk gelemiyoruz sevgili rakibim.az kaldı ben gidiyorum şekerim,bir haftam kalmıuş,sonra kendi kendine yarışırsın,ben izne ayrılıcam.22sinde uçuyorum

Ohh ne guzel pazar gunün tadını çıkartmışsin, benim esim yok ya cok buruk gecti bu pazar pazar mi onu bile anlamadim siradan bir gun gibi....

cok hos oluyor arzucum valla paylasırsan cok sevnırım. :) insanın gozundekı bosluk doluyor.

yok yaa ben neler dıyorum ona bır bılsen (tabı sevgıden de) ya yeri tam bır gorsen sankı evde cocuk var, oyuncak dolu. birde geceleri biz yatmaya hazırlanınca (telefon vs toplanıyoruz ya) o da baslıyor ıcerı oyuncak tasımaya biz gidene kadar 2-3 parca tasıyor. sabahta aynen gerı salona getırıyor. cok totoş ya

bu arada aksam resimleri cekerken gizmonun terlik muhabbetını cektım, ama artık yarın eklerım beriş ozellikle ıstıyordu onu. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…