Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaa arzucum gelmiş,pek denk gelemiyoruz sevgili rakibim.az kaldı ben gidiyorum şekerim,bir haftam kalmıuş,sonra kendi kendine yarışırsın,ben izne ayrılıcam.22sinde uçuyorum

Senin izne ayrilmani bekliyorum sekerim sen git de ben daha cok kilo verecegim geldigin de sasir die..Nereye gidiyordun sen bı Turdan bahsediyordun bayramda yoksun yani

istanbul'a donerken bana da kahveye ugra fıstıgım :)

ohh ne guzel. ben kac gundur boguldum evde ya

Tamam canim caktirmayiz sana kilonu, iy yapmışsın canim Ohhh sanki ben butun gün ac kalmışımda kendim yemiş gibi oldum....afiyet olsun

:)) tamam canım. :)
sanada afıyet olsun ozaman arzucum. empati budur işte

Ohh ne guzel pazar gunün tadını çıkartmışsin, benim esim yok ya cok buruk gecti bu pazar pazar mi onu bile anlamadim siradan bir gun gibi....

ya oyle oluyor arzucum ya. esim bu işe gireli 2-3 ay oldu Pazarları hıc ızınlı olmadı. bana da pazar cok dokunuyor. sokaga cıkasım gelmıyor. pazarı bıraktım cok az gorusur olduk patlamak uzereyım artık. allah kavustursun sizi de canım.

Ohh ne guzel pazar gunün tadını çıkartmışsin, benim esim yok ya cok buruk gecti bu pazar pazar mi onu bile anlamadim siradan bir gun gibi....

ah canım bilsen ben evlendiğim günden beri hep böyleyim,hiç pazarımız olmadı,eşim pazarları da çalışır.son zamanlarda artık pazar günleri işe geç gitmeye başladı da yarım gün biraz gezip yemek falan yiyoruz,sonra o işe biz oğluşla eve...gerçi ben pazar günlerini oldum olası hiç sevmedim,pazar demek dükkanların mağazaların kapalı olması,ortalıkta ipsiz sapsızın kol gezmesi ve babamın bütüüün gün evde olması anlamına gelirdi hiç sevmezdim,evlenince pazar stresinden kurtuldum,şimdi salının pazardan pazarın cumadan farkı yok

Senin izne ayrilmani bekliyorum sekerim sen git de ben daha cok kilo verecegim geldigin de sasir die..Nereye gidiyordun sen bı Turdan bahsediyordun bayramda yoksun yani

kız yok be ne turu,espiri yapmıştım halk beni istiyor turneye çıkıyorum demiştim.elazığda görümcem var,kızı evleniyor,oraya düğüne gidicem,ordan mersine anneme,belki adanaya dayımlara falan uğrarım ama bilmiyorum mersinde hava soğumuş olursa elazığdan doğruca istanbula dönebilirim.umut hastalanırsa eşimin dilinden kurtulamam.ben mersine geçene kadar kasım ayı gelmiş olacak çünkü

Bak şimdi herkesten alıntı yaptım,herkese laf yetiştirdim ama ayşegül kaldı.nasılsın canım,yabancı hissetme kendini,rahat ol.:):)

evet sanırım bır tek arzu tanıttı kendını aysegule. kızlar kendımızı tanıtalım bızde bır genel olarak. aysegulcum geldıgınde tanıttı zaten.

ben sinem :) antalyada yasıyorum yaş 30 6 yıllık evlıyım. cocuk yok yapmayı da dusunmuyoruz 2 tane farklı cocuklarım var kopuslerım. :)

çizelgenın basındakı rakamla (77.9) mayısta basladım dıyete. hazıranda da Yarısmaya dahil oldum 72.5la sanırım. o gun bugun burdayım :)

su an calısmıyorum. ev kuşuyum :) dahası da zamanla gelır heralde aklıma gelen bu kadar :)

Pelincim sen ne zamandan ne zamana yoksun canım?

kızlar ben cıkıyorum ask bocugum geldı :)
hepinizi opuyorum iyi geceler tatlı ruyalar...

Ayşegül yok ki gitmiş.arzu canım site kullanımıyla ilgili açıklamalar var ya orda yazıyor,anasayfanın başlarında ilk konulardan biri galiba site kullanımı.link veremiyorum kızlar anlatır sana,ya da link verirler

Buldum bişyler canım bakıyorum şimdi yüklemeye çalışıyorum yükleyemezsem başka bir zaman denicem...

YAa kızlar ben resmi çektimde ama nasıl ekliycem bilmiyorum,,,,
Mesaj 1

Mesaj yazmaya gir Arzucum.
Orda "insert image" var.
2. sırada, sağdan 5. seçenek... Ona tıkla, "dosyaları seç" deyip bilgisayardaki resimlerin adresini vereceksin. Eklemek istediğin tüm resimler bitince de "eklentiyi yükle" tarzı bir seçenek olacak, ona tıkla.

Sonra da yazmak istediklerini yazıp gönder.

------

İnternetim kesilmeye başladı yine, cevabım o yüzden gecikti...

Son düzenleme:
Selam kızlar,günaydın herkese.kimse gelmemiş ayşegülden başka.hadi ölçülerimizi paylaşalım yeniden,sinemcim pazartesi demiştin.yalnız şu basen meselesini çözelim,sanki geçen sefer yanlış yerden ölçmüştük

Gûnaydın kızlar napıyorsunuz ben okuldayım gece fazla kalamadım.

Günaydın Takım!
Günaydın Ayşegül!

Haftasonunun vicdan azabıyla ne yiyeceğimi saşırmış bir haldeyim. :) Bakalım neler olacak...

Sen iş başında olduğuna göre herhalde ancak akşama aktif bir şekilde girersin aramıza... :)

Ben karbonhidratların üzerine şişmişken mi paylaşacağız...

Buyrunuz Sinem'in o zamanlar hazırladığı resim:

Eki Görüntüle 533397

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…