- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.021
Aaaa kaptanım gelmiş hoşgelmiş.funda kız gel bugün için ne yiyeceğimizi birlikte karar verelim,hafif bişeyler olsun
yeşil mercimek var evde... Ben galiba bütün gün onu yiyeceğim... Hem mercimek proteine girer... Bugün daha fazla karbonhidrat istemiyorum.Mümkünse hiç ekmek yemeyeceğim.
Dünaydın tavukcuklarımmmmmmmmmm
Evet gelelım bana hafta sonu kötü geçtı ama dınlendım hıc ütü yapamıyordum saatler ce ütü yaptım dün .cumartesı işten cıktım sirk mıdır ne halt ise ona gıttık saçmanın sacması gosterı yılan da uyuyo mu ölü mü belli degıl dı hiç begenmedım yedıgım soguk cabası kaldı
diyete uymaya çalıstım diyetisyene gıttım sabah 1,100 gıtmıs dedı ama yıyecek bırsey yok ınsan sıcak bı corba istıyo
Güzel kaynatmıssınız resimler çok hoş sinemcım fundacımmmmmmmm
fundacım bencede sonuncununun da belırtilmesi gerek neden sonuncu oldugunun acıklasın
Gûnaydın kızlar napıyorsunuz ben okuldayım gece fazla kalamadım.
Selam kızlar,günaydın herkese.kimse gelmemiş ayşegülden başka.hadi ölçülerimizi paylaşalım yeniden,sinemcim pazartesi demiştin.yalnız şu basen meselesini çözelim,sanki geçen sefer yanlış yerden ölçmüştük
Günaydın Takım!
Günaydın Ayşegül!
Haftasonunun vicdan azabıyla ne yiyeceğimi saşırmış bir haldeyim. :) Bakalım neler olacak...
Sen iş başında olduğuna göre herhalde ancak akşama aktif bir şekilde girersin aramıza... :)
:)senin aşk böcüğünü sevsinler diycem de sevmesinler kız sadece sen sev.biz aşk böcüğümle birbirimize raid böceksavar sıkar olduk son zamanlarda ya,allahtan hayırlısı,geçer umarım
Ben karbonhidratların üzerine şişmişken mi paylaşacağız...
Buyrunuz Sinem'in o zamanlar hazırladığı resim:
Eki Görüntüle 533397
Dünaydın tavukcuklarımmmmmmmmmm
Evet gelelım bana hafta sonu kötü geçtı ama dınlendım hıc ütü yapamıyordum saatler ce ütü yaptım dün .cumartesı işten cıktım sirk mıdır ne halt ise ona gıttık saçmanın sacması gosterı yılan da uyuyo mu ölü mü belli degıl dı hiç begenmedım yedıgım soguk cabası kaldı
diyete uymaya çalıstım diyetisyene gıttım sabah 1,100 gıtmıs dedı ama yıyecek bırsey yok ınsan sıcak bı corba istıyo
Güzel kaynatmıssınız resimler çok hoş sinemcım fundacımmmmmmmm
fundacım bencede sonuncununun da belırtilmesi gerek neden sonuncu oldugunun acıklasın
Raa'ya dün menüleriyle ilgili bir soru sormuştum, sanırım okumamış, tekrarlayayım:
Raacım bende 10, 12 ve 13 Ekim'de menü yazmamış görünüyorsun. Ben mi göremedim acaba diye düşündüm bu kadar üst üste olunca... Senden cevap bekliyorum. Eğer menüler gerçekten yazılmadıysa uyarı vermek durumundayım.
Bir de herkesten böyle karışıklıkları engelleyecek bir ricada bulunmuştum. Menünüzü baştan sona bir mesaj ayırarak yazın. Ve o mesajın başına da "menüm" vb. yazılar yazın.
----
Ayrıca Şeyda'dan ve Hande'den etap sonuncusu paylaşımı ile ilgili cevap alamadım, cevap bekliyorum.
Kızlar bu arada şu tartı olayını yazdım ya sıze, 2 gundur tuvalet duzenım geldı. o kadar gıdayla cozum olmaması strestenmıs demekkı.
ustumdekı stres gıttı rahatladım heralde.
berivanımız, muhteşem üyemiz... Bıkmadan usanmadan kaldığı yerden okuyor.Herkesin örnek alması lazım seni...
Sirk kötü müydü? Hadi ya... Ben de hiç gitmedim sirke, pek aksiyonlu olmaz diyordum gerçi ama...
1.1 gitmiş...Tebrikler...
Cevabın için de teşekkürler canım...
Raa'ya dün menüleriyle ilgili bir soru sormuştum, sanırım okumamış, tekrarlayayım:
Raacım bende 10, 12 ve 13 Ekim'de menü yazmamış görünüyorsun. Ben mi göremedim acaba diye düşündüm bu kadar üst üste olunca... Senden cevap bekliyorum. Eğer menüler gerçekten yazılmadıysa uyarı vermek durumundayım.
Bir de herkesten böyle karışıklıkları engelleyecek bir ricada bulunmuştum. Menünüzü baştan sona bir mesaj ayırarak yazın. Ve o mesajın başına da "menüm" vb. yazılar yazın.
----
Ayrıca Şeyda'dan ve Hande'den etap sonuncusu paylaşımı ile ilgili cevap alamadım, cevap bekliyorum.
gözünaydın canım. :)
kızlar resimleri gördüm bu arada..funda baya bir toplu geldi banaa..sinemin dedi gbi gözümüzde canlanırsın artık..
Sinemde benim gibi tv karşısı hem pc hem diğer sehpa..
şekeyim sinemim çekerim tabı resım dagnık masamı gor
merhaba canım nasılsın?ben geçmişi okuyorum ama o gözümden kaçmış sanırım..ne o ben anlamdım..bir tek hatrladığım birisi -3 le etap sonuncu olan birini hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?