Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaaa kaptanım gelmiş hoşgelmiş.funda kız gel bugün için ne yiyeceğimizi birlikte karar verelim,hafif bişeyler olsun

Yeşil mercimek var evde... Ben galiba bütün gün onu yiyeceğim... Hem mercimek proteine girer... Bugün daha fazla karbonhidrat istemiyorum. Mümkünse hiç ekmek yemeyeceğim.

Elimizdeki ölçüler:

Arzu, Sinem, Pelin, Tuni (gerçi o yok), Funda...

-------

Listede yazmayanlar da ölçebilir, onlar da bir sonraki ay karşılaştırırlar farkı...

Dünaydın tavukcuklarımmmmmmmmmm
Evet gelelım bana hafta sonu kötü geçtı ama dınlendım hıc ütü yapamıyordum saatler ce ütü yaptım dün .cumartesı işten cıktım sirk mıdır ne halt ise ona gıttık saçmanın sacması gosterı yılan da uyuyo mu ölü mü belli degıl dı hiç begenmedım yedıgım soguk cabası kaldı
diyete uymaya çalıstım diyetisyene gıttım sabah 1,100 gıtmıs dedı ama yıyecek bırsey yok ınsan sıcak bı corba istıyo

Güzel kaynatmıssınız resimler çok hoş sinemcım fundacımmmmmmmm
fundacım bencede sonuncununun da belırtilmesi gerek neden sonuncu oldugunun acıklasın

Berivanımız, muhteşem üyemiz... Bıkmadan usanmadan kaldığı yerden okuyor. Herkesin örnek alması lazım seni...

Sirk kötü müydü? Hadi ya... Ben de hiç gitmedim sirke, pek aksiyonlu olmaz diyordum gerçi ama...
1.1 gitmiş... Tebrikler...

Cevabın için de teşekkürler canım...

Gunaydın Cıtır Dolu Takımım...
Daha az once kalktım Sabah defalarca durttum esimi. Gecen gun su SGK dan yazı gelmisti ya sabah ona gıdecektı.
Kalkmak bılmedı dove dove uyandırdım(yumruklaya yumruklaya) neyse kalktım 2 zuzu bana kalmıs evde yalnızım. kahvemı aldım geldım. :)

Gûnaydın kızlar napıyorsunuz ben okuldayım gece fazla kalamadım.

günaydınnnnnnn.....

:)senin aşk böcüğünü sevsinler diycem de sevmesinler kız sadece sen sev.biz aşk böcüğümle birbirimize raid böceksavar sıkar olduk son zamanlarda ya,allahtan hayırlısı,geçer umarım

:) sevmesınler tabı. :)))) boceksavar bızde oluyoruz canım oyle, hep aşk bocugu olmuyoruz. off hele ben kutuyu bosaltıyorum ustune valla

Ben karbonhidratların üzerine şişmişken mi paylaşacağız...

Buyrunuz Sinem'in o zamanlar hazırladığı resim:

Eki Görüntüle 533397

ee cumadan belliydi Fundacım, ne yazıkki yapıcaz. kahvemı ıceyımde alıp yazıyım. daha pek kendıme gelemedım. agır agır yazıyorum

:) üzümden devam edelim kafası kopuk tavuk urkutucu oldu :))
sağol berişcim sende bir ara calışma masanı caktırmadan resimleyebilsen cok hos olur :)

Kızlar bu arada şu tartı olayını yazdım ya sıze, 2 gundur tuvalet duzenım geldı. o kadar gıdayla cozum olmaması strestenmıs demekkı.
ustumdekı stres gıttı rahatladım heralde.

merhaba canım nasılsın?ben geçmişi okuyorum ama o gözümden kaçmış sanırım..ne o ben anlamdım..bir tek hatrladığım birisi -3 le etap sonuncu olan birini hatırlıyorum

okumaz mıyım hiç hiç birseyi kacırmak istemem canım .sirk çok bayıcıydı ya otur evinde izle daha iyi artık gitmis olduk bi kerem internette baktım süper gorunuyo du hiç de öyle çıkmadı

merhaba canım nasılsın?ben geçmişi okuyorum ama o gözümden kaçmış sanırım..ne o ben anlamdım..bir tek hatrladığım birisi -3 le etap sonuncu olan birini hatırlıyorum

ya bir sayfa daha gozukuyor atlayamıyorum oraya. mesaj yazınca atlatır belkı.

(evet oldu)

Son düzenleme:
kızlar resimleri gördüm bu arada..funda baya bir toplu geldi banaa..sinemin dedi gbi gözümüzde canlanırsın artık..
sinemde benim gibi tv karşısı hem pc hem diğer sehpa..

şekeyim sinemim çekerim tabı resım dagnık masamı gor

:) dagınıklı bosver ya amac bırbırımıze daha yakın olmak :)

dun Gizmonun terlık operasyonunu cektım. bugunu bekledım arka sayfalara dusmesın dıye bakalım eklemeye calısıcam sımdı vıdeo hıc eklememıstım.

Aaaaaaaaayyyyyyy gizmoyu çok merak edıyorummmmmmmmm Merakla beklıyorum

Masamın resmini de yarın cekeyım ben de canım arzu ,seyda raa,pelin,irem esin sizde çekmek isterseniz çok iyi olur canlarım

güne yeni başlayanlara günaydın, sabah erken uyananlara tünatdın sevgili grubum toparlandım ve artık yeni günle yeni umytlarım birleşdi ve ,cumartesi tatile gidiyorum dıye cok motivem düşmüşdü ama ben daha öncede tatilde diyet yapabilen biriyim şimdi neden yapamayımki hemde sizler yanımdayken eyer yadırgamassanız sizden özel bir ilgi istiyorum özellikle bayramakadar izin isyıycekdim ama izin alirsam kendimi cok salacağımı düşündüğüm hiç izin almadan gidicem ,gece kendimi ikna ettim ,cünki 3 gün önce tatıl kararıyle dıyetımı tam sağlayamıyordum ama ben kendimi biliyorum diyyet modunda gıtmessem orda verdiklrimide alır gelirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…