- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.041
ayy evet canım hakket hiç rast gelemedik.bu hafta hep gündüz burdayım dicem ama temzilik yapmam lazım.1 güne sıkıştırdımm mı belim tutuluyo inanki..ben de diyetisyendeydim bugün.diyet listemi değiştirdi.anca geldim eve..kahve içerkene size bakim dedim canlarım.şeydacım hasılsın canımBiz fazla sohbet edemedık senle
bende telefonumla çektim ama kart okuyucumu bulamdım.bulduğum an bende yüklicem canım benmAaaaaaaaayyyyyyy gizmoyu çok merak edıyorummmmmmmmmMerakla beklıyorum
Masamın resmini de yarın cekeyım ben de canım arzu ,seyda raa,pelin,irem esin sizde çekmek isterseniz çok iyi olur canlarım
Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı diye bir başlık var, orayı oku. Orda yazıyor canım.
ya uzun dosya dıyor eklemıyor.bakıyorum forumdan bır acıklama ama bulamadım. bilgisi olupda paylasırsa sevınırım video konusunda
imageshhack e eklıyorum sımdı ınsallah olur.
güne yeni başlayanlara günaydın, sabah erken uyananlara tünatdın sevgili grubum toparlandım ve artık yeni günle yeni umytlarım birleşdi ve ,cumartesi tatile gidiyorum dıye cok motivem düşmüşdü ama ben daha öncede tatilde diyet yapabilen biriyim şimdi neden yapamayımki hemde sizler yanımdayken eyer yadırgamassanız sizden özel bir ilgi istiyorum özellikle bayramakadar izin isyıycekdim ama izin alirsam kendimi cok salacağımı düşündüğüm hiç izin almadan gidicem ,gece kendimi ikna ettim ,cünki 3 gün önce tatıl kararıyle dıyetımı tam sağlayamıyordum ama ben kendimi biliyorum diyyet modunda gıtmessem orda verdiklrimide alır gelirim..
Hadi bakalım bayanlar, açılış benden.
Ölçülerim:
73.8 kg.......................72.3 kg
Kol: 33.........................33
Göğüs: 104...................105
Bel: 86.........................85 :114:
Karın: 102.....................99
Basen: 102.5.................101 :114:
Kalça: 104.....................103 :114:
Bacak: 62......................60
Hayatımda ilk defa göğüs ve kalça birbirinden farklı çıktı. Düşüne-uğraşa sonunda göğüslerimi büyüttüm diye sevinmek istiyorum ama şişliktir, bir şeydir, hayal kırıklığına uğramayayım diye sevinemiyorum. Ama 2 cm fark yahu... Ay hadi bakalım, umarım büyümüşlerdir.
Göbeğim erimiş.Bu kadar az kiloda bu kadar fark olduğuna göre yaptığım sporlar işe yarıyor. :)
Bacaklarım incelmiş.Güzel bacaklarım olacak umarım...
Kollarım aynı kalmış.Kol ölçmek çok zor ya, sürekli farklı çıkıyor. O yüzden ben kendi kol ölçüme pek güvenmiyorum açıkcası.
----
Bu arada koca 1 ayın bilançosu 1,5 kg...Of, of... Nerde yanlış yapıyorum ben ya...
sonuclar harıka Fundacım. 1.5 kıloyu umursamayacaksın bu durumda yaglar kas'a donmus agır basmıstır. zaten sporlu diyette ölçüler daha onemli kilodan.
kocaaaamannnsana :) guzel değişimler 1 ayda.
(bu arada çizelgeni (ç)alıcam birazdan olculerımı yazarken haberın olsun)
Öğretmenler kurul toplantısındayım ama ben sizin yazdıklarınızı okuyorum
aaaaaaaaaa tatıle mı gıdıyosun nereye kız rakıbem sen yokken bak çoooooooookk kılo verırım heeeeeeeee
bende yazımmmı funda ölcüleri..ben hiç kendimi ölçmemiştim şuana kadar biliyormusunuz..rakamlar çok ürkütüü beni ya
funda canım maşşlah spor gayet başarılı canım benim.süpersin gerçekten..
Yaz tabi canım. Ürkütmesin rakamlar. Kilolar varken illa ki yüksek çıkacaklar. Maksat rakamları değil, aradaki farkı görmek.
Bugün çıkan sonuçları da kafana takmayacaksın, 15.11.2012'ye bakacaksın. :)
Teşekkür ederim.
Heralde geçen ay göğüs'ü yanlış ölçmüşüm. zaten allah allah olmustum bu kıloda bu gogus olmaz bende dıye. ondan yana moralım duzeldı :) cunku zayıflıyınca kuru toto oluyorum ama kuru gogus olmuyorum allahıma sukurler olsun
Ölçülerim:
09.09.2012.................15.10.2012
66 kg...........................64.2 kg
Kol: 34...........................32
Göğüs: 90......................96
Bel: 74.........................74 :26:
Karın: 89.....................88
Basen: 97.................95
Kalça: 99.....................98
Bacak: 53......................53
karında 1cm gıtmıs ne gıtse kabulumdur zaten azı cogu yok :) belim karına gore ınce kaldı cunku. zaten mantıklı gıdıyor allahtan bel durdu gobekten gıdıyor. (eşitleyin kendinizi abuk abuk vermeyindiyorum bende :)) )
bacaklarda aynı kalmıs. bacaklar zaten suan vucuduma yada kıloma gore normal ona sasırmadım.
basen'e cok cok sevındım. 2cm gıtmıs super yaa oldum olcerken. en buyuk dertlerımden bırı basen cunku.
kollardan da 2 cm gıtmıscanım dambıllar sevıyorum sızı demek ki işe yarıyorlar :) (yalnız Funda hakıkaten eziyet ya kol olcmek 50 sefer olctum yanlıs olcmıyım dıye)
ama kalça gidiyor elden ona sevınemıyorum. acılen o daha fazla kaybolmadan bıseyler yapmam lazım
aşk olsun kızlar size o kadar yazı yazdım yok..
berivan sohpet edemedik dedi rakibesi geldi unuttu..
ben temzilik yapmaya gidicem size bakayım dedim gene iki lafın belini kıramadık..neyse ben kalkıyorum..işim biterse uğrarım...
fundacım bu hafta bende berivan gibi menümü diğer sabah versem olurmu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?