Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya uzun dosya dıyor eklemıyor. bakıyorum forumdan bır acıklama ama bulamadım. bilgisi olupda paylasırsa sevınırım video konusunda

imageshhack e eklıyorum sımdı ınsallah olur.

Son düzenleme:
şeydacım hasılsın canım Biz fazla sohbet edemedık senle
ayy evet canım hakket hiç rast gelemedik.bu hafta hep gündüz burdayım dicem ama temzilik yapmam lazım.1 güne sıkıştırdımm mı belim tutuluyo inanki..ben de diyetisyendeydim bugün.diyet listemi değiştirdi.anca geldim eve..kahve içerkene size bakim dedim canlarım.
Aaaaaaaaayyyyyyy gizmoyu çok merak edıyorummmmmmmmm Merakla beklıyorum

Masamın resmini de yarın cekeyım ben de canım arzu ,seyda raa,pelin,irem esin sizde çekmek isterseniz çok iyi olur canlarım
bende telefonumla çektim ama kart okuyucumu bulamdım.bulduğum an bende yüklicem canım benm
Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı diye bir başlık var, orayı oku. Orda yazıyor canım.

hee onu diyosun canım bence de yazsa pek iyicene olur..yazsın yani

Hadi bakalım bayanlar, açılış benden.

Ölçülerim:

73.8 kg.......................72.3 kg

Kol: 33.........................33

Göğüs: 104...................105

Bel: 86.........................85 :114:

Karın: 102.....................99

Basen: 102.5.................101 :114:

Kalça: 104.....................103 :114:

Bacak: 62......................60

Hayatımda ilk defa göğüs ve kalça birbirinden farklı çıktı. Düşüne-uğraşa sonunda göğüslerimi büyüttüm diye sevinmek istiyorum ama şişliktir, bir şeydir, hayal kırıklığına uğramayayım diye sevinemiyorum. Ama 2 cm fark yahu... Ay hadi bakalım, umarım büyümüşlerdir.

Göbeğim erimiş. Bu kadar az kiloda bu kadar fark olduğuna göre yaptığım sporlar işe yarıyor. :)

Bacaklarım incelmiş. Güzel bacaklarım olacak umarım...

Kollarım aynı kalmış. Kol ölçmek çok zor ya, sürekli farklı çıkıyor. O yüzden ben kendi kol ölçüme pek güvenmiyorum açıkcası.

----

Bu arada koca 1 ayın bilançosu 1,5 kg... Of, of... Nerde yanlış yapıyorum ben ya...

ya uzun dosya dıyor eklemıyor. bakıyorum forumdan bır acıklama ama bulamadım. bilgisi olupda paylasırsa sevınırım video konusunda

imageshhack e eklıyorum sımdı ınsallah olur.

Sinemcim aklıma gelen tek fikir, mesaj yazarken "insert video" demek. O da sadece internetten ekliyor sanırım. Videonun önce youtube'a yüklesen problem değil de, başka türlü nasıl yapılacak bilemiyorum.

aaaaaaaaaa tatıle mı gıdıyosun nereye kız rakıbem sen yokken bak çoooooooookk kılo verırım heeeeeeeee

sonuclar harıka Fundacım. 1.5 kıloyu umursamayacaksın bu durumda yaglar kas'a donmus agır basmıstır. zaten sporlu diyette ölçüler daha onemli kilodan.
kocaaaamannn sana :) guzel değişimler 1 ayda.

(bu arada çizelgeni (ç)alıcam birazdan olculerımı yazarken haberın olsun)

Çal Sinemcim. :)

Ya umarım öyle olmuştur. Kas olmuşlardır da tartı çok hassas olmadığı için tartıda çıkmıyordur. Bakalım önümüzdeki ay nasıl olacak. :)

Ben de seninkileri merakla bekliyorum. :)

Öğretmenler kurul toplantısındayım ama ben sizin yazdıklarınızı okuyorum

Kız toplantıda burayı mı okuyorsun?

Takım olarak bu kadar ciddiye alınmaktan onur duyduk ama toplantıya konsantre olman gerekmez mi canım? :)
Gerçi ilk günler insan daha bir takipte oluyor. Hoş ben hala ilk günümdeki gibi takip ediyorum.

NOT: Soru sorduğuma bakma, cevabı acil beklemiyorum. Vaktin olduğunda yazarsın canım.

bende yazımmmı funda ölcüleri..ben hiç kendimi ölçmemiştim şuana kadar biliyormusunuz..rakamlar çok ürkütüü beni ya

bende yazımmmı funda ölcüleri..ben hiç kendimi ölçmemiştim şuana kadar biliyormusunuz..rakamlar çok ürkütüü beni ya

Yaz tabi canım. Ürkütmesin rakamlar. Kilolar varken illa ki yüksek çıkacaklar. Maksat rakamları değil, aradaki farkı görmek.

Bugün çıkan sonuçları da kafana takmayacaksın, 15.11.2012'ye bakacaksın. :)

funda canım maşşlah spor gayet başarılı canım benim.süpersin gerçekten..

Teşekkür ederim.

Heralde geçen ay göğüs'ü yanlış ölçmüşüm. zaten allah allah olmustum bu kıloda bu gogus olmaz bende dıye. ondan yana moralım duzeldı :) cunku zayıflıyınca kuru toto oluyorum ama kuru gogus olmuyorum allahıma sukurler olsun

Ölçülerim:

09.09.2012.................15.10.2012

66 kg...........................64.2 kg

Kol: 34...........................32

Göğüs: 90......................96

Bel: 74.........................74 :26:

Karın: 89.....................88

Basen: 97.................95

Kalça: 99.....................98

Bacak: 53......................53

karında 1cm gıtmıs ne gıtse kabulumdur zaten azı cogu yok :) belim karına gore ınce kaldı cunku. zaten mantıklı gıdıyor allahtan bel durdu gobekten gıdıyor. (eşitleyin kendinizi abuk abuk vermeyin diyorum bende :)) )

bacaklarda aynı kalmıs. bacaklar zaten suan vucuduma yada kıloma gore normal ona sasırmadım.

basen'e cok cok sevındım. 2cm gıtmıs super yaa oldum olcerken. en buyuk dertlerımden bırı basen cunku.

kollardan da 2 cm gıtmıs canım dambıllar sevıyorum sızı demek ki işe yarıyorlar :) (yalnız Funda hakıkaten eziyet ya kol olcmek 50 sefer olctum yanlıs olcmıyım dıye)

ama kalça gidiyor elden ona sevınemıyorum. acılen o daha fazla kaybolmadan bıseyler yapmam lazım

aşk olsun kızlar size o kadar yazı yazdım yok..
berivan sohpet edemedik dedi rakibesi geldi unuttu..
ben temzilik yapmaya gidicem size bakayım dedim gene iki lafın belini kıramadık..neyse ben kalkıyorum..işim biterse uğrarım...
fundacım bu hafta bende berivan gibi menümü diğer sabah versem olurmu..

tamm canım hemen yazıcam..haklısın..

sinemcim vuvvv diyorum..çok güzel maşşlh canımcımm

Tebrikler Sinemcim.

Basene takmıştın zaten, o yüzden sevindim. :)
Dambıl ben de yapıyorum, benimkiler niye incelmiyor? Nasıl hareketler yapıyorsun sen dambılla Sinemcim?

Ya kalça bende de gidiyor, zaten düz popoluyum ben. :) O yüzden çok beklentim yok. Ama sana Ebru Şallı'nın pilates kalça hareketlerini öneririm canım, şekle sokuyor ve dolgun gösteriyor kalçaları... Ama cm olarak hiç ölçmedim, belki de kas yapıp kalınlaştırıyor bile olabilir. :)

Olur canım, ertesi sabah yazarsın. Yalnız ayın 13'ü menünde bir çarpın var ona göre... Atlama bu hafta sakın. Bugün sanırım zaten yazamayacaksın... En geç kaçta çıkarsan tahmini yaz derdim ama yarın da bugünü yazacaksın... O zaman bugün menüden muaf tutalım seni, ama yarından itibaren yaz. Bir de bu haftadan kastın sadece hafta içi mi? Ne kadar bir süre bu hafta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…