- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.061
Olur canım, ertesi sabah yazarsın. Yalnız ayın 13'ü menünde bir çarpın var ona göre... Atlama bu hafta sakın. Bugün sanırım zaten yazamayacaksın... En geç kaçta çıkarsan tahmini yaz derdim ama yarın da bugünü yazacaksın... O zaman bugün menüden muaf tutalım seni, ama yarından itibaren yaz. Bir de bu haftadan kastın sadece hafta içi mi? Ne kadar bir süre bu hafta?
Eki Görüntüle 533520 bu da benim masamm
15.10.2012
kilom...79
kol......33
göğüs...105
bel.......94
karın....96
basen...108
kalça...110
bacak...68
şimdi ben kaçıyorum kızlar..temziliğe başlamam lazım artık
Tebrikler Sinemcim.
Basene takmıştın zaten, o yüzden sevindim. :)
Dambıl ben de yapıyorum, benimkiler niye incelmiyor?Nasıl hareketler yapıyorsun sen dambılla Sinemcim?
Ya kalça bende de gidiyor, zaten düz popoluyum ben. :) O yüzden çok beklentim yok. Ama sana Ebru Şallı'nın pilates kalça hareketlerini öneririm canım, şekle sokuyor ve dolgun gösteriyor kalçaları... Ama cm olarak hiç ölçmedim, belki de kas yapıp kalınlaştırıyor bile olabilir. :)
bu kadar büyük bir açık ofis hayal etmiyordum ben. :) 3-4 kişilik bir oda hayal ediyordum.
Bunu görünce ve masanın üzerindeki kağıtları da görünce fena oldum birden... Benzer yerlerde çalıştığım zamanları hatırladım. :s o karmaşayla baş edebildiğin için bir nevi kahramansın benim gözümde artık. :d
sana bol bol sabır ve düzenli bir beyin diliyorum. :)
fotoğrafı paylaştığın için teşekkürler.
Eki Görüntüle 533520 bu da benim masamm
sağol fundacım. Valla takık durumdayım basenlere cunku cıdden var, sukur gıdıyorlar.
Ben dambılda klasik hareketler yapıyorum. Resimli baktım benım yaptıgım hareket varmı dıye netten bulamadım.
1.belim duz, dik oturarak, avuc ıcım yukarı bakıyor, kolum bacagıma paralel, omzuma dogru kaldırıp ındırıyorum. Bu hareketi 50 sağ kolumla 100 sol kolumla yapıyorum. Sol kolum cok zayıf cunku.
2. Yine cok klasik. Kolum kırık omzumda. Avuc ıcım yanagıma bakıyor. Yukarı kaldırıyorum ve ındırıyorum. Bunuda yıne sag 30 sa sol 50-60 yapıyorum.
3. De bizim aerobık vıdeosunda tek dambıllı bır hareket var ya oturdugum yerde yıne onuda tekrarlıyorum. 20 yada 30 kez.
Ya pilatesin videosunu buldum da kopüşler yere mekik çekmeye bile yatsam ustume atlıyorlar o topla mumkun değil çalışamam. Top olmayan bır harekete rastlarsan (kalça için) benımlede paylas
tamm canım hemen yazıcam..haklısın..
sinemcim vuvvv diyorum..çok güzel maşşlh canımcımm
15.10.2012
kilom...79
kol......33
göğüs...105
bel.......94
karın....96
basen...108
kalça...110
bacak...68
şimdi ben kaçıyorum kızlar..temziliğe başlamam lazım artık
Sağol Fundacım. valla takık durumdayım basenlere cunku cıdden var, sukur gıdıyorlar.
ben dambılda klasik hareketler yapıyorum. resimli baktım benım yaptıgım hareket varmı dıye netten bulamadım.
1.belim duz, dik oturarak, avuc ıcım yukarı bakıyor, kolum bacagıma paralel, omzuma dogru kaldırıp ındırıyorum. bu hareketi 50 sağ kolumla 100 sol kolumla yapıyorum. sol kolum cok zayıf cunku.
2. yine cok klasik. kolum kırık omzumda. avuc ıcım yanagıma bakıyor. yukarı kaldırıyorum ve ındırıyorum. bunuda yıne sag 30 sa sol 50-60 yapıyorum.
3. de bizim aerobık vıdeosunda tek dambıllı bır hareket var ya oturdugum yerde yıne onuda tekrarlıyorum. 20 yada 30 kez.
ya pilatesin videosunu buldum da kopüşler yere mekik çekmeye bile yatsam ustume atlıyorlar o topla mumkun değil çalışamam. top olmayan bır harekete rastlarsan (kalça için) benımlede paylas
Ben daha farklı bir hareket yapıyorum, yine bizim videodakine benzer, ama tek elle yapıyorum. Sarkmaları toparlamak için yine aynı hareketi yapmıştım, o günden beri ondan şaşmadım. Bir de benim vücut tipim fazlalıkları kollara yığan bir tip. O yüzden belki de artık kas geliştirmeyi bırakıp yağlarımı eritmem gerek.Ama senin hareketlerini de en azından 1 ay yapacağım canım, umarım güzel sonuçlar alırım. :)
Hmmm... Sanki biz bu pilates topu konuşmasını daha önce de yapmıştık...
Anladım canım. Ama topsuz hareketler de var, onları görmedin sanırım. Hem de bayağı var. Ben de 2 dvd de var, sen hangisine bakıyorsun bilmiyorum. Dört ayak üzerinde durup ayakları gerip dizleri bükerek kaldırdığın bir hareket var. Bir de bacaklarla beraber yapılan bir hareket var. Yan tarafına boylu boyunca uzanıyorsun, bacaklar dümdüz, tek tek onları kaldırarak başlıyorsun. Ayakları bir sıkıp, bir bırakıyorsun. (point-flex) O her 2 dvd'de de var. Ama bir tanesinde daha kapsamlı var. İşte bu yazdığım iki hareket insanın kıçına resmen kramplar sokuyor.Ama sonucuna değiyor tabi. :)
Zaten bakıp bulursun diye çok ayrıntılı yazmadım.
Ben topla yapıyorum hareketleri ben daha mezru alacaktım demı tembel bennnnnnn
yok berişcim benden tembel olamazsın ben dambılı oturdugum yerde yapıyorum :)))))
totom gıdecek dıye aklım cıkıyor
Kıyamam ya çok hareketli bir evin var ne güzel
selam canlarımmm
sinemcim fundacım tebrik ederim güzel incelmişsiniz darısı başımıza:))
şeydacım sanada kolay gelsin canım
berivancım iş yerin hakikaten yoğun bi yere benziyor maşallahın var hem o kadar iş hemde buaya vakit ayırabiliyorsun:)
raacım sanada iyi tatiller canım
bi arkadaş daha katılmış sanırım aramıza ismini göremedim ama sende hoşgeldin arkadaşım:))
arzucum handecim pelincim iremcim sizler nasılsınız?
inş unuttugum kimse yoktur
bana gelincee çok müthiş hastayım hemde öyleki nefes alamıyorum yutkunamıyorum boğazım çok fena, başım çok ağrıyor kilasik ağır bir girp geçiriyorum
oğluşumda biraz daha iyi ama tam olarak iyileşemedi
bu arada hafta sonu ankaraya gidicez kardeşimin yanına inş o güne kadar iyileşiriz ailecek dökülüyoruz çünkü
bugün nerdeyse bir hafta aradan sonra işe geldim ama sanırım çok duramayacağım
fotograf olayıda çok hoş olmuş, nasıl atılır bilmiyorum ama bende atıcam ilk fırsatta inş:))
öpüldünüz şekerlerrrr:)))
selam canlarımmm
sinemcim fundacım tebrik ederim güzel incelmişsiniz darısı başımıza:))
şeydacım sanada kolay gelsin canım
berivancım iş yerin hakikaten yoğun bi yere benziyor maşallahın var hem o kadar iş hemde buaya vakit ayırabiliyorsun:)
raacım sanada iyi tatiller canım
bi arkadaş daha katılmış sanırım aramıza ismini göremedim ama sende hoşgeldin arkadaşım:))
arzucum handecim pelincim iremcim sizler nasılsınız?
Inş unuttugum kimse yoktur
bana gelincee çok müthiş hastayım hemde öyleki nefes alamıyorum yutkunamıyorum boğazım çok fena, başım çok ağrıyor kilasik ağır bir girp geçiriyorum
oğluşumda biraz daha iyi ama tam olarak iyileşemedi
bu arada hafta sonu ankaraya gidicez kardeşimin yanına inş o güne kadar iyileşiriz ailecek dökülüyoruz çünkü
bugün nerdeyse bir hafta aradan sonra işe geldim ama sanırım çok duramayacağım
fotograf olayıda çok hoş olmuş, nasıl atılır bilmiyorum ama bende atıcam ilk fırsatta inş:))
öpüldünüz şekerlerrrr:)))
Ben topla yapıyorum hareketleri ben daha mezru alacaktım demı tembel bennnnnnn
Benim de aynı Fundacım kollarım. zaten senle kol ve toto kardeşiyiz
incelmiş ama hala gevsek tabı kollarım. o hareketlerde ozellıkle yukarı kaldırma hareketinde, o bıngıllar hıssedıyor hareketı :))))
birde Fundacım ben cok yanmaya baslayınca kollarım, azıcık azıcık duruyorum. yanı kas olsun tabı ama once yaglar erısın dıye. kolumun bu kalınlıkta kaslı oldugunu dusunmek bıle ıstemıyorum.
denemekten zarar gelmez hem dambıl programın farklılaşmış olur ıyı olur. inşallah iyi sonuclar cıkar onumuzdekı ay.
evet canım konustuk daha once ondan sonra ben vıdeosunu buldum zaten. senle konustuktan sonra. :) top'u da konustuk hatta ben ozamanda demiştim sana bu canavarları.
ben o hareketlere baslayım o zaman ya 90da durdurabılsem kalçayı ovvv dusuncesı bıle nasıl keyıflı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?