- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.081
selam canlarımmm
sinemcim fundacım tebrik ederim güzel incelmişsiniz darısı başımıza:))
şeydacım sanada kolay gelsin canım
berivancım iş yerin hakikaten yoğun bi yere benziyor maşallahın var hem o kadar iş hemde buaya vakit ayırabiliyorsun:)
raacım sanada iyi tatiller canım
bi arkadaş daha katılmış sanırım aramıza ismini göremedim ama sende hoşgeldin arkadaşım:))
arzucum handecim pelincim iremcim sizler nasılsınız?
inş unuttugum kimse yoktur
bana gelincee çok müthiş hastayım hemde öyleki nefes alamıyorum yutkunamıyorum boğazım çok fena, başım çok ağrıyor kilasik ağır bir girp geçiriyorum
oğluşumda biraz daha iyi ama tam olarak iyileşemedi
bu arada hafta sonu ankaraya gidicez kardeşimin yanına inş o güne kadar iyileşiriz ailecek dökülüyoruz çünkü
bugün nerdeyse bir hafta aradan sonra işe geldim ama sanırım çok duramayacağım
fotograf olayıda çok hoş olmuş, nasıl atılır bilmiyorum ama bende atıcam ilk fırsatta inş:))
öpüldünüz şekerlerrrr:)))
yok berişcim benden tembel olamazsın ben dambılı oturdugum yerde yapıyorum :)))))
totom gıdecek dıye aklım cıkıyor
gecen aksam eşim'e yatta ıkı mekık cek, gobegın sıkılassın yaa dedim. eşim bagırıyor durrrrr bı dakkkaaa dıye. ne duru yat diyorum bende omzuna bastırıyorum. :) (kaytarmaya çalışıyor sandım)
meger kırpık yapışmış bacagına kertiyorallahım koptum. esim bagrısıyor, adam ustume cıktı dıyee
git al o mezurayı artık.
90-60-90 hangi boya göre acaba? :44:
Ki bence hiç güzel bir ölçü değil; ben oldum olası kumsaati figürünü sevmedim, onlar hep bana kocapopolu gibi geliyorlar. Cetvel seviyorum ben, zaten tipim de cetvel. Ya da kumsaati olursa da ucundan olsun, beli çok ince olmasın istiyorum.
O yüzden kalça 90 derken, bizim boylarda nasıl durur acaba 90'lık kalça? 11 yaşlarındayken falan babannem ölçülerimi almıştı; o zaman 90 çıkmıştı kalçam. :d anneme de "bu çocuğun poposu kocaman, 90 olmuş" demişti. Annem de hiç oralı olmamıştı "ne güzel işte, ideal ölçü." demişti.
Ay, ay... Babannem zaten zavallı kadın, ömrü boyu şişmanlıktan evde kalmayayım da koca bulayım diye bana dua etti durdu.Yüzüme de söyledi bir de bunu... Ağlasam mı gülsem mi bilemedim. :) hala daha beni ne zaman görse şişmanlıkla ilgili bir şeyler diyor, deli oluyorum.
Git al o mezurayı artık.
90-60-90 hangi boya göre acaba? :44:
Ki bence hiç güzel bir ölçü değil; ben oldum olası kumsaati figürünü sevmedim, onlar hep bana kocapopolu gibi geliyorlar. Cetvel seviyorum ben, zaten tipim de cetvel. Ya da kumsaati olursa da ucundan olsun, beli çok ince olmasın istiyorum.
O yüzden kalça 90 derken, bizim boylarda nasıl durur acaba 90'lık kalça? 11 yaşlarındayken falan babannem ölçülerimi almıştı; o zaman 90 çıkmıştı kalçam.Anneme de "Bu çocuğun poposu kocaman, 90 olmuş" demişti. Annem de hiç oralı olmamıştı "Ne güzel işte, ideal ölçü." demişti.
Ay, ay... Babannem zaten zavallı kadın, ömrü boyu şişmanlıktan evde kalmayayım da koca bulayım diye bana dua etti durdu.Yüzüme de söyledi bir de bunu... Ağlasam mı gülsem mi bilemedim. :) Hala daha beni ne zaman görse şişmanlıkla ilgili bir şeyler diyor, deli oluyorum.
kız anneme dedim mezru nere de yok dedım al dedım ne alsa begenirsin metre almıs tel metreler oluyor ya demir ben onunla nasıl bel ölçecem anca boy ölçerim
sinem alem sin kız valla kırpıga bak ya maymunluk yapıyo
ay beriiiiiişşş sesli guldum heeeeeeeeeee
kıvıra kıvara olcersın artık :))))
kız bır tuhafıye yok mu yolunun ustunde alıver ıste sen. ne ugrastırıyorsun annenı :)
daha once bılmıyorum kı gercı kalça olcum kactı.tabıı ınsan zayıfken hıc aklına gelmıyor olcu almak ohh kilon yerınde ne yapıcan dımı olcuyu
evet nasıl olur bılmıyorum ama suan kı kalcama gore hesap edıyorum 10cm fazla gıderse yıne kuruluga terfı ederım gıbı gozukuyor suan kı durumu.
sende babaanne, bende de hep babam deli ederdi kilo konusunda beni. daha memnun oldugu bır kılo hatırlamıyorum. ya cok zayıf ya cok kılolu oldum ona gore :)
ama annecıgım benı son gordugunde 56dıydım. manken kızım derdı bana canım benım. anneannemlere bıle hep,benden bahsederken benım manken kızım soyle boyle dıye anlatırmıs
kıvıra kıvıra ölceksini okuyunca yanımdakı adam güldüğümü anlamasın dıye kahve bardagını agzıma dayadım yandımmmmmmvalla yok canım ev çarşıya uzak bulmaya calısacagım bu hafta sözzzzzz
kıvıra kıvıra ölceksini okuyunca yanımdakı adam güldüğümü anlamasın dıye kahve bardagını agzıma dayadım yandımmmmmmvalla yok canım ev çarşıya uzak bulmaya calısacagım bu hafta sözzzzzz
maymunluk değil bayag bariz küçük sapık yaaa..hemde babaya yapıyor :)))) ama bende suç otagı gıbı oldum. bastırıyorum omzuna kalkamasın dıye :))))) ne biliyim ben aşagıda baska işler donuyor :))))
bu arada imageshack deli etti beni ordan yukleyınce olmuyor. youtube a atıyorum sımdı.
yyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaa işte youtube falan yasaklı girilmiyo izleyememmail adresi versem atsan olrmu canıımmmmmm:26:
Sinemcim çok tatlılar.
Gizmo ne yapıyor o terliğe? Kemiriyor mu, yalıyor mu, anlayamadım. :)
Kırpığın suratına bayıldım bu arada.
Senin ojeler de gözümden kaçmadı.Bakımlı çıtır seni... :)
Bu arada kızlar Püsküüt takımımızın ilk mesajına kurallarımızı eklemeyi teklif etti, sağolsun. :) Ben de kabul ettim. Çok güzel olur diye düşünüyorum. Hem sürekli yazılmamış olur, kurallarımız uzun olduğu için çok yer kaplıyor. Alıntılanınca da aynı şekilde... Hem de ilk mesajda yazması daha doğru, daha derli toplu olur gibime geldi.
:)))
o sırada yıkama yalama yapıyor :)) annemın terlıklerı hep hijyen olsun modunda. :) bazende dişliyor. :)
kırpıga ben bıle baktıkca delı oluyorum. doyamıyorum bu zibidilere. :) o suratla neler yaptıryor off offf sıpa kullanıyor resmen. :)
kış'a gırdık ama benım ojeler yaz ojesı kaldı daha :)) napiyim cok olmamıstı sureli azcık daha kalsın dedım
Allah'ım o ne sevimli video yaaaaaa.... Tüm stresimi attım. Sinem kız o niye terliği ayağından çıkartıp yalıyor ? Hele o diğeri ara ara kamera açısına girip bize poz veriyor :))) Bayıldım yaaa... Yerim ben onlarıııı..... Yüzümde kocaman bir gülümseme oluştu direk : ) Tam beybiler yaaa... Köpek alacam ben deeeeeeeeeeee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?