Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun Tunim, en kısa zamanda bekliyoruz tekrar.

yok berişcim benden tembel olamazsın ben dambılı oturdugum yerde yapıyorum :)))))
totom gıdecek dıye aklım cıkıyor

kız anneme dedim mezru nere de yok dedım al dedım ne alsa begenirsin metre almıs tel metreler oluyor ya demir ben onunla nasıl bel ölçecem anca boy ölçerim

Son düzenleme:

daha once bılmıyorum kı gercı kalça olcum kactı. tabıı ınsan zayıfken hıc aklına gelmıyor olcu almak ohh kilon yerınde ne yapıcan dımı olcuyu

evet nasıl olur bılmıyorum ama suan kı kalcama gore hesap edıyorum 10cm fazla gıderse yıne kuruluga terfı ederım gıbı gozukuyor suan kı durumu.

sende babaanne, bende de hep babam deli ederdi kilo konusunda beni. daha memnun oldugu bır kılo hatırlamıyorum. ya cok zayıf ya cok kılolu oldum ona gore :)

ama annecıgım benı son gordugunde 56dıydım. manken kızım derdı bana canım benım. anneannemlere bıle hep,benden bahsederken benım manken kızım soyle boyle dıye anlatırmıs

kız anneme dedim mezru nere de yok dedım al dedım ne alsa begenirsin metre almıs tel metreler oluyor ya demir ben onunla nasıl bel ölçecem anca boy ölçerim

ay beriiiiiişşş sesli guldum heeeeeeeeeee

kıvıra kıvara olcersın artık :))))

kız bır tuhafıye yok mu yolunun ustunde alıver ıste sen. ne ugrastırıyorsun annenı :)

sinem alem sin kız valla kırpıga bak ya maymunluk yapıyo

maymunluk değil bayag bariz küçük sapık yaaa.. hemde babaya yapıyor :)))) ama bende suç otagı gıbı oldum. bastırıyorum omzuna kalkamasın dıye :))))) ne biliyim ben aşagıda baska işler donuyor :))))

bu arada imageshack deli etti beni ordan yukleyınce olmuyor. youtube a atıyorum sımdı.

ay beriiiiiişşş sesli guldum heeeeeeeeeee

kıvıra kıvara olcersın artık :))))

kız bır tuhafıye yok mu yolunun ustunde alıver ıste sen. ne ugrastırıyorsun annenı :)

kıvıra kıvıra ölceksini okuyunca yanımdakı adam güldüğümü anlamasın dıye kahve bardagını agzıma dayadım yandımmmmmm valla yok canım ev çarşıya uzak bulmaya calısacagım bu hafta sözzzzzz

Sinemcim, mankenlik günleri yakın yine canım. Hiç üzülme. Tam gaz devam.

Ay canım, dikkat et. :)

nihayet sonunda yukleyebıldım. :)

[video=youtube_share;IQ6PLhcGf3o]http://youtu.be/IQ6PLhcGf3o[/video]

Son düzenleme:

ayyy canım benım kıyamam sana.. oyle cok gulesın geldıgı zaman oksurerek kamufule et :)

yyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaa işte youtube falan yasaklı girilmiyo izleyemem mail adresi versem atsan olrmu canıımmmmmm:26:

Sinemcim çok tatlılar.

Gizmo ne yapıyor o terliğe? Kemiriyor mu, yalıyor mu, anlayamadım. :)
Kırpığın suratına bayıldım bu arada.

Senin ojeler de gözümden kaçmadı. Bakımlı çıtır seni... :)

Bu arada kızlar Püsküüt takımımızın ilk mesajına kurallarımızı eklemeyi teklif etti, sağolsun. :) Ben de kabul ettim. Çok güzel olur diye düşünüyorum. Hem sürekli yazılmamış olur, kurallarımız uzun olduğu için çok yer kaplıyor. Alıntılanınca da aynı şekilde... Hem de ilk mesajda yazması daha doğru, daha derli toplu olur gibime geldi.

Son düzenleme:

:)))
o sırada yıkama yalama yapıyor :)) annemın terlıklerı hep hijyen olsun modunda. :) bazende dişliyor. :)

kırpıga ben bıle baktıkca delı oluyorum. doyamıyorum bu zibidilere. :) o suratla neler yaptıryor off offf sıpa kullanıyor resmen. :)

kış'a gırdık ama benım ojeler yaz ojesı kaldı daha :)) napiyim cok olmamıstı sureli azcık daha kalsın dedım

Allah'ım o ne sevimli video yaaaaaa.... Tüm stresimi attım. Sinem kız o niye terliği ayağından çıkartıp yalıyor ? Hele o diğeri ara ara kamera açısına girip bize poz veriyor :))) Bayıldım yaaa... Yerim ben onlarıııı..... Yüzümde kocaman bir gülümseme oluştu direk : ) Tam beybiler yaaa... Köpek alacam ben deeeeeeeeeeee.....

ya evet kurallarla ılgılı bırseyler gecmıstı ama sonuca baglanmamıstı. cok ıyı olmus gercekten, duzenlı olur bu sekılde sayfa 1 e yonlenır gelen yenı uyeler.

Ay kıyamam, çok tatlı, pek de hijyenik... :)

Erkek arkadaşım da evinde kedi besliyor (yani ailesiyle beraber besliyorlar... :)) 2 kedi var, ikisi de annesiz kalınca alınmış, bebekliklerinden beri onlar bakıyor. Biri dişi, pek bir hanfendidir kendisi, o evin içinde kalır. Bir de balkonda kalan bir erkek kedimiz var. Aslında çok şeytan bir kedidir ama o kadar sevimli bir suratı, öyle etkili gözlerini kısması var ki... Kedilerin operacısı cinsinden güzel de bir sesi var. O yüzden ne yaparsa yapsın ona kıyamıyoruz. Kızılması gereken bir şey yaptığında bile o sevimliliği görünce yarım ağız kızıyoruz. :)

Çok iyi bilirim o tatlı suratlarla nasıl adam kullandıklarını o yüzden. :)

------

Balkonda derken de balkon mahalleye açılıyor, orda hapis kalmıyor yani... :)

Son düzenleme:

aşkından kaçırıyor terliği canım. :) oyuncaktan kıymetli geliyor terlik :)) e hissediyorlar sevgiyi ablası, karşılığında da katlarca fazla sevgı verıyorlar. :) oburu ılgı odagı bıdık zaten her zaman oyle hep ''bende burdayım, bende varım, banada bakın yaaa'' modunda. :)

senın vesilenle bır kere daha hatırlatayım kopus alırken bır 15 sene sızınle olacagını unutmayın ve lutfen barınaktan kopus alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…