Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gayet de masum bir çizgi film izlemek istediğimde kendi kendine açılan ve inatla "evet" demeden kapanmayan bir pencere ile karşılaştım. Kapatmak için mecbur "evet" dedim. Yönlendirdiği yer de partner bulma sitesi; partner derken de bayağı partner, sevgili falan değil. :)

O kadar da hanzoca yazılar yazmışlar ki siteyi tanıtmak için... Kimleri üye yapmak istedikleri belli tabi, tam onlara hitap eden iğrenç argo yazılar yazmışlar. İnternette zart zurt yasaklanıyor ama şu sitenin kafasına göre yazdığı yazılar yasaklanmıyor.

Onu geçtim, zorla tıklatıyor bir de... İyiki zorla üye yapmadı.

Ay uyuz oluyorum bunlara ya... Ne kadar sapık ruhlu, gol odaklı hanzo olduğunu hatırlatıyor bu siteler bana... Normal zamanda düşünmüyoruz ne güzel.

Sağlam psişik güçlerim olsaydı herkesin kendi kafa yapısındakilerle aynı gezegene koyardım. Sapıklar sapıklarla; dolandırıcılar dolandırıcılarla; katiller katillerle; gerçekten insan olanlar da yine kendi gibilerle beraber yaşardı. Ütopik adalet... Ahhh, ahhh... Hala geç değil; şimdi başlasam çalışmaya, belki ölmeden önceki insanları başka gezegenlere sapasağlam uçurmayı ya da ışınlamayı gerçekleştirebileceğim seviyelere ulaşmış olurum...

Ay ne çok konuştum, affedin kızlar... Milletin dengesizliği beni de dengesiz yapıyor böyle... :)

Son düzenleme:

süper olurdu kaptanım benim ama nerde

Sinemcim ayna karşısından geliyorum ve popocuklar için yazmadığım bir şey olduğunu fark ettim. :)

Çek eliptiğini tv'nin önüne, bol bol bin. Benim bu kiloda 103 olan popomu yuvarlacıklaştırıyorsa seninkine de kimbilir neler yapar...

Yaptığım paylaşımı okuyunca, bu defa ciddi ciddi matematik hesabı denemeye karar verdim. :)

Haftada 500 gr vermeye göre hesap yaptım. Metabolizma hızımı 1800 kabul ettim (aldığım sonuca göre öyle olup olmadığı ortaya çıkacak). Sporu da düşünerek kendime günlük 1200 kalorilik bir liste çıkardım. Umarım yapabilirim.

Aslında 1200 az geliyor kulağa ama menüme bakınca az olduğunu düşünmüyorum, her şey yerinde ve yeterli görünüyor.

Menümdeki ekmekleri fazla bulanlar sanırım artık öyle düşünmeyecek. Günlük 2 dilim ekmeği çıkardım listeden. Her gün de 1 porsiyon yoğurt ve 1 bardak sütü illaki tüketeceğim.

Kendimi çok kasmak istemiyordum ama biliyorsunuz bu aralar hemen 65 civarına düşmek ister oldum. Zaten hesaplarım tutsa 3 ay eder. Çok da hemen sayılmaz.

Yani böyle... Size bir yazayım dedim. Kıtlık bilincini yaşamamak için ufak kaçamaklar yapmak hala geçerli olacak. Ama günlük kalorinin üzerine çıkamadan yapacağım bunu...

sağol tunicim, iyiyim hastanedeydim bugün, akşama doğru geldim, yemek yaptım anca oturdum, geçmişi okuyordum...
çok çok geçmiş olsun, bol vitamin al, inşallah ankaraya gidene kadar iyileşirsin canım, oğluşuna da geçmiş olsun :)

paylaşım için teşekkürler..burger king kalorileri beni de dehşete düşürmeye yetti, ve ben de çok çok severim maalesef hele ki patateslerini ayri bir severim her açıdan, sadece kalori açısından değil aslında gerçekten sağlıksız yiyecekler, hayatımızdan çıkartmamız gerekenlerin başında zaten burgerler, patates kızartmaları ve kolalar geliyor maalesef

yaa cıddımısın Funda. ben cıkarttırdım da onu esıme odada askı oldu yıne salona getır gotur zor gelıyor dıye bıraktım gecenlerde ındır demiştim indirmesinde barı bır yarım saat hergun yapayım bu ay benımde değişikliğim bu olsun onumuzdekı ay'a kadar bakalım popomun akibeti ne olacak

Fundacım suan yapacagın her değişiklil iyidir bence. sende de bır agırlasma var cunku. ama once stresı bırak bır kenara. belkı stres yapdıgının farkında bıle değilsin. bilinçaltını bır temizle once. ben yazın bırde 67de tıkanmıstım. ozaman da 2 gun serbest 2 gun sok değil de sıkı dıyet yapmıstım. o tıkanmayı kırmıstım. bu sefer vucut yemedı o numarayı :)
yanı duzen değişikliği metobolizmanı harekendırır dıye dusunuyorum.

sinemm, felaket bişey bunlar yaa, çok tatlılar

sağol irem ablaları :)

iremcim ben heralde hastası değil canavarıyım 56 kılodayken arada yerdım ben. ama soylekı evlenmeden once yalnız yasıyordum. aksam işten eve en erken 8-9da gelıyordum. normalde aksam yemegı yemezdım eve gelınce. ama arada keyıf olsun dıye evde p.kızartma falan yapardım. bazende 1 hamburger alırdım onu yerdım.
ama işte o zaman 1 menu yıyemezdım cok gelırdı. sadece 1 hamburger yıyebılıyordum kı videodakı terlıkcanavarı Gizmo o zaman benımleydı o da yerdı o 1 hamburgerden ben yınede doyardım.
simdi canavar gıbı yıyoruz xl menuler falan. ben hayatımdan kople cıkaramam o cicişleri simdilik her nekadar ööö cıss kaka desemde, korumada insan boyutunda yerim arada

kızlaarrrrr aksama ne yıyeceksınız soyleyınde yapabılecegım hızlı bıseyse fıkır olsun. acımmmm yemegım yok

kaptanım dün menümü yazamadım, kabul edersen şimdi yazıyorum..dün bir ara girmiştim, akşama çaya eşimin abisine gittik, döndüğümüzde gece 2 idi ve hemen yattık..gerçi dengesiz bir menü yazmasam da olur ama
kahvaltı
yarım dilim çavdar ekmeği
1 çatal peynir
1 çatal kaşar
1 fincan çay
(evet doğru yazdım, canım hiç bişey istemiyordu)

akşam üzeri
2 kase ezogelin çorbası

akşam
2 fincan çay
3 tane eti hoşbeş

insan boyutunda çok güldüm yaa...ben hayatımın hiçbir döneminde öyle 1 menü bile yiyemediğim zaman olmadı..valla çatır kütür götürüyodum:18:kilo problemim olmasa inan her hafta yerim galiba, zaten aşırı derecede abur cubur seven bir insanım, senin de dediğin gibi komple hayattan çıkarmak zor o cicişleri insan boyutuna geçiş yapmam lazım :)

olcem aclıktan kımseden ses cıkmadı ben makarna kaynatıyım barı yumurtalı kırpık :) az da peynır alırım ohhhh. ben koştum mutfaga :)

Yani Sinemcim ben şu an eliptik dışında bir şey yapmadığım için ona yoruyorum. Zaten en çok çalıştırdığı yerlerden biri de kalça, biliyorsun. :) Bir süre dene derim.

Kilosal olarak mı ağırlaşma? :) Doğru olabilir. :) Belki de farkında değilimdir ama ilk günlerdeki kadar yemiyorumdur. Yani mesela bazen arada 2 zeytin atıyorum ağzıma ama menüye yazmıyorum, çünkü alakasız bir saatte yiyorum, hiçbir öğünün içinde olmuyor. Belki onları düşündüğümden daha çok yiyordum, bilemiyorum.

Stres yapınca ben galiba farkında olmuyorum ya... Yani bazen oluyorum, öyle bir rahatsız ediyor ki... Ama bazen çevremdekiler "stres yapıyorsun" derken, ben aslında hiç yapmadığımı düşünüyorum.

Umarım hareketlendirir canım. Yani hareketlendirir zaten de, umarım kayda değer bir şekilde hareketlendirir. :)

Bir de menü diyor... Hangi menü İremcim? Ben ortada bir menü görmüyorum.

Umarım bugün daha iyidir. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…