Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

artık sabahmı öğlen mi bilmem

3 yumurtalı ekmek
ara:1 mandalina 1 yoğurt

fundacımın yazılarını okuduktan sonra kendime döndüm ve prasa yemeği yaptım birazdan onu yicem

ara: 1 armut

akşma 3 köfte ızgara salata yicem
ara 1 elma

bu arada bayadır su içmediğimi farkettim..1 bardak bile içmemişim 3 gündür.ilaçlarımda olduğu gibi duruyor.sopalık oldum ben..benii silkeleyin kızlarr..burda da kimse yok deli gibi kendimle konuşuyorum..ben çıkıyorum.mutfağımı temizleyip halıları silicem..vaktim kalırsa gelicem kızlar ..sizi öptüm iyiki varsınız

merhaba şeydacım nasılsın ekmek tüketme bu gun canım menü güzel pırasa köfte çok iyi olur tatlım

aşk olsun şeyda beni görmedin bile kimse yok yazmışsın neyse artık kolay gesin

dışarda işin mi var canım iyi bakalım hallet tabi işlerini canımcım bugun çokkkkkkkkkk durgundu fundacımın da işi vardı galiba

evet fıstıgım bırazdan cıkıcam. funda dun yazmıstı dısarda olucam dıye aksam gelır heralde o. sımdılık optum kusum. sen cıkmadan donerım buyuk ıhtımalle.

kimseler yok ama ben menumu yazyım. cok yoruldum bugun uyuyakalabılırım.

sabah
1 yumurta
1kk peynır
2 zeytın
1dilim kepekli ekmek

ara
6-7 cıg badem

ogle
1 parca tavuk (yagsız pişmiş)
2-3 kasık coban salata
1 dilim kepekli ekmek

ara
200 gr üzüm

aksam
2 bıber dolması
3 kasık yogurt

Aaaaaaaaayyyyyyy gizmoyu çok merak edıyorummmmmmmmm Merakla beklıyorum

Masamın resmini de yarın cekeyım ben de canım arzu ,seyda raa,pelin,irem esin sizde çekmek isterseniz çok iyi olur canlarım

amma yazmışsınız kızlar,neler olmuş merak ettim şimdi,bu kadar sayfa birikmiş,kesin bişeyler dönmüştür okuyup geleyim:)
canım ben cepten giriyorum,nerenin resmini koyayım:)

Ben geldim kızlar. :)

Geldim ama hoş bulmadım.

Gelirken düşünüyordum, "Ayy, bir sürü paylaşım vardır şimdi, hem onları okuyup, hem cevap yazıp nasıl spora yetişeceğim?" Sonra dedim ki; "Bir sürü paylaşım yoktur, takım beni görmeyince salıyor... Ama en azından 2 sayfa okurum. Yetiştiririm herhalde."

Sonra geldim, başladım okumaya... Okudum, okudum, alıntı yapacağım mesajlara tıkladım... Sonra sayfa bitti, "bir sonrakine tıklayayım" derken; bir baktım bir sonraki sayfa yok.

Gülüyorum ama güldüğüme bakmayın, içten de ağlıyorum.

-------

Kimseyi zorlamamak için, "herkesin işi gücü var" diye düşünerek o günün 24 saati içindeki tüm mesajları sayıyoruz biliyorsunuz. Ama herkesin mi gündüz işi başından aşkın da anca gece 12'ye 20 dakika kala işleri bitiyor da gelip mesaj yetiştiriyorlar...

Bu bu şekilde olmamalı... Bir formül düşünüyorum şu an, önerilere de açığım. Galiba günlük mesaj sayısını arttırmamız gerekecek...

Sinemcim, Esincim, Şeydacım...

İyi niyetleriniz ve beğenileriniz için teşekkür ederim. :) Sizlere de faydam olmuş, ne mutlu bana. Hep beraber güzel hissedip, güzel yaşayacağımız günlere...

1 uye 3 zıyaretcı.. o da guzel..

Ciddi diyorum bak, ziyaretçilerimiz daha sadık :)

Kızlar okuduğum kadarıyla incelmişsiniz,funda ve sinem,tebrik ederim,kuru popolular sizi.:)benim gibi koca popolu olmaktan iyidir boşverin,fazla dikkat çekiyor çünkü.
Berivan ofisi paylaşmışsın da ben seni merak ediyorum asıl.
Birazdan ölçülerimi yazıcam,oğlum bırakırsa ölçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…