- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.181
artık sabahmı öğlen mi bilmem
3 yumurtalı ekmek
Ara:1 mandalina 1 yoğurt
fundacımın yazılarını okuduktan sonra kendime döndüm ve prasa yemeği yaptım birazdan onu yicem
ara: 1 armut
akşma 3 köfte ızgara salata yicem
ara 1 elma
bu arada bayadır su içmediğimi farkettim..1 bardak bile içmemişim 3 gündür.ilaçlarımda olduğu gibi duruyor.sopalık oldum ben..benii silkeleyin kızlarr..burda da kimse yok deli gibi kendimle konuşuyorum..ben çıkıyorum.mutfağımı temizleyip halıları silicem..vaktim kalırsa gelicem kızlar ..sizi öptüm iyiki varsınız
aşk olsun şeyda beni görmedin bile kimse yok yazmışsın neyse artık kolay gesinartık sabahmı öğlen mi bilmem
bu arada bayadır su içmediğimi farkettim..1 bardak bile içmemişim 3 gündür.ilaçlarımda olduğu gibi duruyor.sopalık oldum ben..benii silkeleyin kızlarr..burda da kimse yok deli gibi kendimle konuşuyorum..ben çıkıyorum.mutfağımı temizleyip halıları silicem..vaktim kalırsa gelicem kızlar ..sizi öptüm iyiki varsınız
bugün kimse girmedi niye ya nerdesiniz kızlar ya :44:
berişim ben geldim :) bugun eve daldım ben ondan yoktum.
küstüm size hıııııı
kusme fıstıgım aglarım bakkk :84:
bende ağlarım siz yokken de ağladım beni bıraktınız diye
mutfaktan cıkamadım kusum simdi ocaktakı yemek pişincede hemen dısarı fırlamam lazım.
haftasonu bende boyle genelde yalnız kalıyorum anlıyorum senı :2:
dışarda işin mi var canım iyi bakalım hallet tabi işlerini canımcım bugun çokkkkkkkkkk durgundu fundacımın da işi vardı galiba
evet fıstıgım bırazdan cıkıcam. funda dun yazmıstı dısarda olucam dıye aksam gelır heralde o. sımdılık optum kusum.sen cıkmadan donerım buyuk ıhtımalle.
1 uye 3 zıyaretcı.. o da guzel..
Aaaaaaaaayyyyyyy gizmoyu çok merak edıyorummmmmmmmmMerakla beklıyorum
Masamın resmini de yarın cekeyım ben de canım arzu ,seyda raa,pelin,irem esin sizde çekmek isterseniz çok iyi olur canlarım
Fundacım, ne guzel anlatmıssın..
o bulasık yıkarken ki bel agrıları, nefes bozuklukları, sıkışmalar....
.. ve sonuc olarak ne yapıyorsak bileti bize kesiliyor hakıkaten. cevre, aile sadece izleyici gercekten..
..ve sims benzetmene bayıldım. ben cok sever ve oynardım o oyunu hala bıle oynarım bazen.. :) gercekten ordakı hayatı hızlı hızlı yasamak kolay. iş burda gercek hayata gecırmek ve bır yerden baslayınca o kadar da zor olmadıgını farkedıyor ınsan..
oyle guzel anlatmıssınkı herseyı, ekleyecek tek seyım var. demişssin ya hıc zayıf olmadım nasıl hıssederım bılmıyorum ama spordan sonra boyle hıssederım sanırım dıye, ondan daha ıyı hıssedeceksın emin ol.. bırde o kıloda spor yaptıgın halını dusun..
10 tane diyet bilgisine değişmem bu yazını canım okadar begendım...
Bu kadar denk gelmez Şaka gibi bugün ben de aynı şeyi yaşadım : ))) Aylardır biliyorsunuz spor yapıyorum. Hesaplayım tatili çıkartırsak net 3 ay
Düzenli spor salonuna gidiyorum. Havuzu da var ya yüzüyorum ya kardiyo yapıyorum İlk başladıgımda koşu bantında 3km hızla gidiyordum bebek gibi En fazla yarım saat Sonra yavaş yavaş 4 oldu beş oldu hatta bugun 6 yı gördüm. Ve sürpriz seneler sonra 3 dakika koştum. : ))) Oleeee hem de 80 dakika tempolu yürüdüm . 10 dk daha olsa 1.5 saat olcak. Canımı dişime taktım ve koştum...
Kızlar bu kiloda koşmak ne demek biliyor musunuz? Bu kiloda olmayan bilemez... Normalde kalbin azında çarpar öleceğini hissedersin... Halbuki bu esefrki dehşet bir mutluluk. Dengemi kaybedip düşer miyim, acaba kalbim dayanır mı diye düşünürken aha bir baktım koşuyorum : )Bende bir sevinç bir sevinç Koşuyorum dediğim joging modunda ama olsun Yıllardır koşmadım ben yaaaaaaaa Özgürlüğüme koştum, mutluluğuma koştum Koştum da koştum O koştuğum 3 dakkika bana bir asır gibi geldi.. . ) İçimdeki Kaplumbağa tavşana dönüştü resmen : )
Funda, Sinem ..Kızlar, beybiler...
Ben de bugün aynı şeyi yaşadım. Dedim ki kızım sen koptun bundan sonra kimse tutamaz seni Funda gençlikten bahsetmiştin ya Gençken yani ortaokul lisedeyken hep sabahları parka gider antrenman yapardım. İnceciktim o zaman. Ve bugün kendimi o zamnalardan daha GENÇ,DİRİ VE CANLI hissettim !!!!!!!!!!1 : ))))))))
:
Sinemcan seninle aynı fikirdeyim funda cok rahat bir blog olusturur.Akıcı ve keyifli bir uslubu var : )
ayy cnm bişe kalmadı azcık sabret ...eski kilona ztn düşüceksin sen
funda seninde babananle olan muhappte öyle sesli güldümki anlatamam canım ya..öyle böyle dğil yalnız
sinem videoyu izledim çok tatlılar ya..maşşallah ..nazar değmesin canım yaaa
bu arada kızlar ben nerdeyse bugün diyeti bırakıcaktım.deli oldum.sabah bir telefon .arabayı satıyorduk modeli yükseltmek için.baya oyalandık.yok sanayiye .yok adamın nişanlısına.her neyse adam krdi çekmemiş.kaporayı verdi.çektikyen sonra alcakmış.eve geldiğimde saat 12ydi.ve ben açlıktan ölyordum.otrdum bir güzel kalvaltı yaptım.dedim şeyda olmıcak bırak.sonra nete girdim fundanın yazdıklarını okudum.hem düşüncelerini samimi şekilde yazdığı yazıları hem de metobolizma ve diyeti bırakma falan yazan yazıyı..ağlıyarak koştum hemen kendime yeşil çay yaptım.suyumada şişelere koydum..son anda direkten döndüm.o yüzden fundacım canım benim.çok teşekkür ediyorum.inan hakkınız ödenmez.yani sen 79 gör bırak.dur daha 20 kilo var dimi.birde ben araştırddım ama siz de bi bakarmısınız.soda maden suyu ve türk kahvesini diyette zararı varmı.soda ve maden suyu iyi diye biliyordum ama metabolizmayı yavaşlatıyormuş.
.dün 3 odayı temizledim bugün mutfaktayım.baya işim var..yarın da temziler sonra mis gibi otururum..
1 uye 3 zıyaretcı.. o da guzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?