Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şeydacım soda ve maden suyu soruna cevap veriyorum:

Toplumumuzda bu konuda bir kavram karmaşası var.
Soda dediğimiz şey asitli ve şekerli olan içeceklerin genel adı. (kola, fanta, yedigün vs.) Hatta şekerli olmasına sanırım gerek yok, diyet olanlar da soda çünkü... :)

Maden suyu ise işte bizim tükettiğimiz, ağzımızda köpük köpük coşan; kalorisiz ve ferahlatıcı, yaz mevsiminin vazgeçilmezi dostumuz. :)
Kızılay, beypazarı, sırma vs... Meyveli olmayanı makbuldür bunların, çünkü meyvelinin içinde de şeker var ve doğal olarak kalorisi var. :)

Sodayı hayatımızdan çıkarmamız gerek. Yağ yapıcı, diş çürütücü, ikiyüzlü içecekler onlar...

Maden suyunun bir zararı yok. Diyetisyenim ben şok rejim yaparken özellikle maden suyu verirdi bana "mineral alırsın en azından" diye... Ama günlük bir sınırı var mı bilmiyorum. :)

Fundacim dun aksamdan beri internetim bozuk baglanmiyor esim geldi az once telden giriyorum boyle okumak ve yazmak cok zor oluyor.senden beni yarin icin izinli yazmani istiyorum umarim baglanti problemim hallolur.
Bu arada bugunku menum
Kahvalti
2dilim cavdar
1kk peynir
Uc zeytin
Bir domates
Iki fincan cay

Ogle
Uc kasik pilav
Bir kucuk baget yagsiz firinda pismis
Bir bardak ayran

Aksam
Bir tabak taze fasulye

Tamam canım, yazdım.

Berivancım kendine bir günlük açmışsın... :26: Hayırlı olsun diyemedim korkumdan, bizi beğenmiyorsun galiba artık... :26:

-----

Ayrıca son 7 gün içinde 3 gün menü yazmadığın için ilk menü uyarısını aldın canım...

Son düzenleme:
Menüm:

Sabah
Yarım tabak mercimek
Yarım kase yoğurt

Ara
5 kuru kayısı

Öğle
2 dilim ekmek, az peynirden tost
1 bardak süt

Ara
5 kuru kayısı

Akşam
2 dilim ekmek, az peynirden tost
1 bardak süt

Slm kızlar nasılsınız.ben çok yorgunum bu gün okuldan geç çıktım işlerim vardı.neyse unutmadan menümü yazayım

aslında bugün oruçtum ben. bu yüzden sabah öğle yok
akşam: 2 dilim ekmek
menemen (yorgunluktan yemek yapamadım)
yemek sonrası 1 nar

kaçamak yapıp biraz bitter çikolata yedim ama çok az
şimdi ise çay faslındayım.

Ya ben herşeyi birbirine karıştırdım kızlar,dün gündüz hiç gelmemiştim,mesaj sayımı önceki gece yarısından sonra doldurmuştum ama menümü yazmamıştım,bugün ne akla hizmetse 1,2 diye sayacağıma ---yazdım hemen.o yüzden baştan aldım,mesaj 1dedim.bende bu ne bu kadar ne yazmışlar,20sayfa birikmiş diyorum,iki günlükmüş.hala bitmedi,okuyorum,oğlumu uyuttum,devam

inanmıyorum ya,vazgeçemediğim şeylerdendir bamya ve nane.bamyayı bol kuru naneli,limonlu,haşlanmış nohutlu ve sarmısaklı pişiririm,kemikli etle.inanılmaz bir yemek olur,tadan biri başıma bela oldu diyebilirim:)
limonla ilgili paylaştığın yazı çok ilginçti sinemcim,limonsuz bir hayat düşünemeyen ben,limonun tamamını kullanmayı hiç denememiştim

Bugünkü menüm : 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, domates, biraz közlenmiş kırmızı biber sosu, 1 çay kaşığı bal

Öğlen : 1 kase buğday salatası, 1 parça tavuklu börek

Akşam : 1 kepçe çorba, fırında çeyrek palamut, salata

Ara : 5 badem

KIzlar başım acayip ödevlerimiz daha yeni bitti acayip bir soruyla karşılaştık size de sorıyım bari herkese sordum : iki basamaklı bir doğal sayının hangi basamağındaki rakamın sayı değeri basamak değerine eşittir?

geçmişi bugün okuyamıyacağım kızlar kusura bakmayın inanın bir kelime daha okuyacak halim yok kafam allak bullak oldu şu ödevlerden bugünlük beni affedin.

Allah kolaylık versin canım.bende öğretmenim ama ödevler gerçekten enteresan.sorunun cevabı birler basamağı olabilir.gerçi matematikçi değilim ama :)

Allah kolaylık versin canım.bende öğretmenim ama ödevler gerçekten enteresan.sorunun cevabı birler basamağı olabilir.gerçi matematikçi değilim ama :)

Teşekkür ederim canım kafamda basamaklar sayı değerleri dolaşıyor bu gece inan çok yoruldum sanki bütün gün temizlik yapmış gibiyim....

Arzu o ne kız,kaçıncı sınıf öğrencisine sormuşlar o problemi ya,sen cümleyi aynen yazdığına emin misin canım,ben hiçbişey anlamadım

İkinci sınıf canım valla kaç kişiyle telefonda konuştum her kafadan ayrı bir ses çıktı ben de bıraktım öğretmeni anlatsın yeter artık yaaa....

Menümü yazayım
sabah 1dilim ekmek,ceviz kadar sucuk,1yumurta,1kupa sütle kahve

öğlen 1tabak tavuklu pilav
1dilim tatlı

ara 1muz.

akşam 3köfte,1domates,1kase yoğurt
bugün abuk subuk bir menü oldu galiba,misafirim vardı,çorba ve salata da yapmıştım öğlen için ama misafir olunca ben ne yiyip ne yemediğimi bilmiyorum,sadece pilav yedim,tatlı da vardı bir dilim yedim

sorunun cevabi birler basamagi olacak.

Mesela 38 icin 8.

8 in sayi degeri de 8 basamak degeri de 8.
Ama 3 un sayi degeri 3 basamak degeri 30.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…