- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.201
Fundacim dun aksamdan beri internetim bozuk baglanmiyor esim geldi az once telden giriyorum boyle okumak ve yazmak cok zor oluyor.senden beni yarin icin izinli yazmani istiyorum umarim baglanti problemim hallolur.
Bu arada bugunku menum
Kahvalti
2dilim cavdar
1kk peynir
Uc zeytin
Bir domates
Iki fincan cay
Ogle
Uc kasik pilav
Bir kucuk baget yagsiz firinda pismis
Bir bardak ayran
Aksam
Bir tabak taze fasulye
ahh şu nane yok mu bır barısamadım naneylesadece mercımek corbasına atıyorum cok kokmayacak kadar.
bazı seylerde tat duygum cok değişti ama. o yuzden hala sevmedıgım yesilliklerle ılgılı umutlarım var :) (mesela roka,bamya vs bunlarıda sevmem)
Berivancım kendine bir günlük açmışsın... :26: Hayırlı olsun diyemedim korkumdan, bizi beğenmiyorsun galiba artık... :26:
-----
Ayrıca son 7 gün içinde 3 gün menü yazmadığın için ilk menü uyarısını aldın canım...
KIzlar başım acayip ödevlerimiz daha yeni bitti acayip bir soruyla karşılaştık size de sorıyım bari herkese sordum : iki basamaklı bir doğal sayının hangi basamağındaki rakamın sayı değeri basamak değerine eşittir?
Allah kolaylık versin canım.bende öğretmenim ama ödevler gerçekten enteresan.sorunun cevabı birler basamağı olabilir.gerçi matematikçi değilim ama :)
Arzu o ne kız,kaçıncı sınıf öğrencisine sormuşlar o problemi ya,sen cümleyi aynen yazdığına emin misin canım,ben hiçbişey anlamadım
KIzlar başım acayip ödevlerimiz daha yeni bitti acayip bir soruyla karşılaştık size de sorıyım bari herkese sordum : iki basamaklı bir doğal sayının hangi basamağındaki rakamın sayı değeri basamak değerine eşittir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?