- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.141
Yani Sinemcim ben şu an eliptik dışında bir şey yapmadığım için ona yoruyorum. Zaten en çok çalıştırdığı yerlerden biri de kalça, biliyorsun. :) Bir süre dene derim.
Kilosal olarak mı ağırlaşma? :) Doğru olabilir. :) Belki de farkında değilimdir ama ilk günlerdeki kadar yemiyorumdur. Yani mesela bazen arada 2 zeytin atıyorum ağzıma ama menüye yazmıyorum, çünkü alakasız bir saatte yiyorum, hiçbir öğünün içinde olmuyor. Belki onları düşündüğümden daha çok yiyordum, bilemiyorum.
Stres yapınca ben galiba farkında olmuyorum ya... Yani bazen oluyorum, öyle bir rahatsız ediyor ki... Ama bazen çevremdekiler "stres yapıyorsun" derken, ben aslında hiç yapmadığımı düşünüyorum.
Umarım hareketlendirir canım. Yani hareketlendirir zaten de, umarım kayda değer bir şekilde hareketlendirir. :)
Bir de menü diyor...Hangi menü İremcim? Ben ortada bir menü görmüyorum.
Umarım bugün daha iyidir. :)
agırlaşma derken yaptıgın ogunlerı ve sporu baz aldıgımız zaman verdiğin kiloyu az buluyorsun ya o konuda dedim. ama funda su da var yaa verdiğin kiloya gore olculerin de daha fazla etkı var. işte hala takılıyoruz kıloya karın bolgen 3cm farketmıs bır ayda muthıs bırsey, bel boş durmamış 1 cm de ordan gıtmıs, e basenle bacaktan da gıtmıs. aslında bazen cıdden tartıya gore hukum vermemek lazım ozellikle sporlu dıyette..
-----------------
iremin menusunu bende gormuyorum konusmuyorum bıle....
Kızımın ödevlerini yaptırıyorum gece de yapacak islerim var biraz belki giremeye bilirim haberiniz olsun görüşürüz sonra
Hazır yemegımı yemısken menumu yazayım..
menum
sabah
biraz enteresan oldu esim yuzunden.
1tam 1 sadece sarısı ıle yumurta yapmıstım tavada. (yapmadan once sormustum ona yıyecekmısın dıye hayır dedı ama sonra dadandı)
1,5 tavada yumurtanın yarısı.
yarım kk peynır
1dilim kepekli ekmek
ara : 6-7badem
ogle : nesfıt + sut :125:
ara : 1elma
aksam
6-7 kasık makarna (sadece haslama)
1kk peynır
Sinemcim bu menü biraz az oluyor her defasında... Söylemişimdir zaten. Bir de her öğlen nesfit oluyor. :) Bıkmıyor musun nesfitten?
Menüm
Sabah
1 dilim ekmek
2-3 çatal peynir
Öğle
1 tabak yeşil mercimek
Ara:
2 mandalina
Akşam
1 tabak yeşil mercimek
1 kase yoğurt
Ara
Yarım nar
+40 dk eliptik
Arzu'nun alıntıladığı kitaptaydı o cümle diye hatırlıyorum Sinemcim. :)
Yarın bütün gün yokum kızlar ama 00:00 ı bulmadan girebileceğimi tahmin ediyorum. :)
O yüzden izin almayacağım.
Bu arada yarınki menümde 2 öğünüm tost + süt olacak. Şimdiden söyleyeyim... Yarım ekmeğe sandviç yapmaktan daha iyi olduğunu unutmayın lütfen, adı tost diye önyargılı olmayın. :) Ara öğünler için de Allah kerim diyorum.
Menümü yazıyorum
Sabah
1 dilim ekmek
1 kk çatal peynir
1 domates
1 salatalık
ara:4 diyet bisküvi
Öğle
yarım porsiyon tavuk ızgara
salata
Ara:
yarım kase nesfit
Akşam
1.5 lahmacun
bol slata
kızlar sizin menülere göre benimki çok fazla gibi geldi.
Menümü yazıyorum
Sabah
1 dilim ekmek
1 kk çatal peynir
1 domates
1 salatalık
ara:4 diyet bisküvi
Öğle
yarım porsiyon tavuk ızgara
salata
Ara:
yarım kase nesfit
Akşam
1.5 lahmacun
bol slata
kızlar sizin menülere göre benimki çok fazla gibi geldi.
menun cok guzel Fundacım.
ama daha yenı konustuk sut yok :26:
aa Fundacım son anda bır değişiklik olmazsa ben çarşamba ızınlıyım unutmadan soylıyım.
kepekli ekmekle yapılan tost zaten ok. ama cok buyuk olmadan normal ekmek bıle olsa ekmek kızarınca kalorı bıraz daha dusuyor. dısardakı dıger seceneklerdense tost sevimli duruyor :)) ara ogunlerede 1 paket sunta al yanına Fundacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?