Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebrikler cok guzel rakamlar bunlar bende daha ölçmedim yarın ölçeceğim bakalım ne çıkacak...

günaydın ...ben 2 gün önce yukardaki mesajı yazmıştım ama tam ölçülerin ve fotarafların paylaşıldığı güne denk geldiği için kaptanımın görmediğini düşünüyorum ,yazımda özellikle bir ricam vardı ,bu konuyla ilğili özel bir ilgi ama mesajım bile görünmedi sanırım funda görse eminim cevap verirdi çünki daha öncede belirttiğim gibi burda ağırlıkda olması gereken birbirimizi motive edebilmek yarışı ana amacı budur çünki ,sanıldığını aksine ben cok sıkı okuyucuyum 1 mesaj bile kaçırmıyorum ve ben arkadaşlarımında biraz motiveden düşdüğünü hissediyorum yariş demek birbirimizi itmek demek ,ben izin almıycamı yazmışdım ama malesef şu anda izin almak istiyorum 2 haftalık yıllık iznimin ilkini almak istiyorum ,herkeze iyi bayramlar güzel kilo vermeler ....

Gunaydın Kızlar.....
Kahvem bıtmek uzere ancak kendıme geldım. oyle bakayım dedım sabah ılk kafam almıyor bısey :) once motorun ısınması gerekıyor mazotta kahve :))))

allah kabul etsın aysegulcum..

ya pelincim ben hala yemıyorum. ama tamamen de kapalı değılım artık. onceden pırasa da yemezdım 4-5 senedır bayıla bayıla yıyorum. işte bakalım kendı damak tadıma uydurarak onlarada alısıcam bırgun. :)

ayyy allah kolaylık versın arzucum. tam buyuduler evden cıkıyorlar derken sende onlarla ogrencı oluyorsun.

Koçisim de geldi bugün ama adamcağızla doğru dürüst konuşamadım bile ödev yüzünden....(

gozun aydın canım :)

arkadaşlar gerçekten misafir gelince veya misafirliğe gidince nasıl yapıyorsunuz.benim için çok zor oluyor.ısrar ediyorlar kıramıyorum.tabii onların ısrarları bana kilo olarak dönüyor maalesef.

aysegulcum bana yazsonu yatılı mısafır geldı (ramazan-bayram zamanı) 1 ay gıttı kacamak vs +ya gectım 1 ay da onları gerı vermek surdu gıttı 2 ay aslında 5 ayda 14 kılo demıstım ya sana. değil... 3 ayda 14kılo 2 ayda da al-ver oldu. yanı yazık ozamanlara derım ben (tunımde aynı olmustu) o yuzden mısafır ve mısafırlık bıtmez, hem bız dıyetten ziyade hem yaşam bıcımı diyoruz. sen cevrendekılerı ufak ufak alıstırırsan kımse bır sure sonra senın yedıgıne takmaz.

Pelin fıstık oluyorsun fıstık :))) harıka düşüşler

Tebrikler cok guzel rakamlar bunlar bende daha ölçmedim yarın ölçeceğim bakalım ne çıkacak...

arzucum bugunde yarına erteleme artık merakla beklıyorum olculerını :)

günaydın kızlar
pelincim ölçülerin çok güzel

menü yazmayı unutmuşum :26:
dün kü menüm
sabaheynir ekmek,çay
öglen peynirli salata
arada :elma
akşam tavuk yemegı ,domates
spor olarak da 40 dk yürüyüş ,2 bardak da yeşil çay var

Raacım oyle bır konuya değindin ki musadenle senin vesilenle içimi dokeceğim..

Oncelikle, yeni katılanlara (yanı dıyete yenı baslayanlar) ve kacamaklarda zorlananlara hep daha bır ılgı gosterdım ve gosterırım. Cunku en zor anlar o anlar sonrası rutıne baglıyor zaten.
Ama defalarca menu yorumu yazıyorum, motıve ıcın sayfalarca yazıyorum cevap alamıyorum. (sadece sen değil canım, senin vesilenle içimi dokucem dedim cok kişide oldu bu)
Dolayısıyla yerı gelıyor ben yalnızca bır kısı ıcın gunlerce sayfalarca yazıyorum ama sonuc alamayınca uzuluyorum ve umudumu kaybedıyorum o kişi ile ilgili.

Bu cezaların kalktıgı 2.hafta..... Cezaların kalkmasına bende ok dedım cunku cok uzadı konu.. Ama bılıyordum boyle olacagını, kendı kendıme demiştim ''en fazla 2 hafta.. 2 haftada tum menuler dokulecek'' dıye. ne yazık ki oyle oldu menulerın cogu dokulmeye basladı.. 1 kucuk kare cıkolata yada 1 kucuk borek, az olabılır, ama bu hergun yada 2gunde 1 yenıyorsa dıyet dıye kandırmak olur kendımızı.
Ama dediğim gibi bu konuda herkes farklı dusundugu ıcın bende cezalar kalksın yanlısı oldum. ayrıca takımda sureklı kacamaklara laf soyleyen anlayısız ınsan durumuna dusuyorum..
ve artık bıreyselden zıyade genel motıve yazmaya odaklı oldum.
--------------------------------
Yukarıda yazdıklarım geneldı.

senın yazdıgına gelırsek bu mesajı yazdın ama arkasından bır menu yazmadın raacım. menu yazmadan ne dıyebılırım ki sana. dunden berı beklıyorum. dunden berı gırıyorsun yazmadan cıkıyorsun. o mesajın altına ''tamam'' yazmama gerek yoktu ki. İzine cıkmak senın kararın, ama iraden suan bu kadar riskliyken ben izne cıkma derim. cunku cıktıgın anda bırakıcaksın dıyetı. ama menunu yazmadan da nasıl destek verebılırım bılmıyorum..

gunaydın berişimmm

gunluk acmıssın dun kızlar gormus yazmıs :26: bizi begenmıyormusun artık :2:

Raacım ben seni son günlerde pek göremedim... Belki hangi konuda özel ilgi istediğini yazsaydın hepimiz daha yardımcı olmaya çalışırdık. Mesajını görmüştüm, cevap verecektim ama daha sonra senden daha açıklayıcı bir şeyler yazmanı bekledim. Zaten cevap verseydim de "Hangi konuda tam olarak ne istiyorsun, anlayamadım." yazacaktım. :)

Sanırım diğer ben de arkadaşlar da bu yüzden faydalı olamadık. İstersen bir daha düşün, izin almak konusunda kararlıysan da alırsın tabi. Ama bir daha düşün bence..

aşk olsun şeyda beni görmedin bile kimse yok yazmışsın neyse artık kolay gesin
ayy canım benim baktım kimse yok saatte ilerliyor bende çıkim dedim.demek o ara sen girdin.ben aşa bakıyordum hep biri varmı diye..ya da başka yerde sayfan açıksa ondandır canım
merhaba şeydacım nasılsın ekmek tüketme bu gun canım menü güzel pırasa köfte çok iyi olur tatlım
evet yemedim canım.ama su içmediğim için kendimi şiş hissediyorum tatlım
anladım canım ozman benim içim maden suyu sorun olmaz sanırım..ben çok tüketiyorum onu çünki.teşekkürler tatlımm
sorunun cevabını bulmuşsun canım ne güzel :)kopyaladım mesaja cevap yazmak için cevabı bulduna göre sorun yok canım..küçüklerin dersleri çok zor.geçende kuzenime yardım ediyordum 2.sınıfa gidiyor.iyi hoş çözdüm.gelde çocuğa anlat.ben alışmışım içler dışlar çarpımı denklem kurmaya bunlarınki sadece çarp böl çıkar.çok zorlandım anltırken
canım tebrik ederim seni çok güzel daralıyorsun..hedefinede az kalmış..gerçekten tebrik ederim
Şeyda son 7 günde 3 gündür mesaj yazmadığı için 2. mesaj uyarısını almıştır.

ben mi 3 gündür mesaj yazmıyorum..benim yazdıklarım ne oluyor çok merak ediyorum.ben samimi bir şekilde cevap yazıyorum.düşüncelerimi paylaşıyorum.he diyorsanızki illaki 5 mesaj.3 mesafım kabul olmuyor.ben bi kaç gün evi temizlicem dedim.gündüz kimsecikler olmuyor.e akşamda giremiyorum nete.e yapmalı bi çözüm bulalım ozaman buna. ya da ben en iyisi mi samimi olmayıp.sadece 5 mesajı doldurup çıkayım.kısa kısa cevaplar vereyim.mesaj uyarısı almak sorun değil.bi çözüm bulalım.dün çıktım sayfadan bugün okucam sayfaya bir kaç sayfa vardı.herkes giriyor 5 mesajı dolduruyor ben mi görmüyorum acaba.gerçekten samimiyim..ama diyorsank, şeyda 5 mesajı doldurmak zorundasın tamam derim

Fundaaaaa (((
evelsı gun sana soz vermıstım dun ıcın tosuncuk gıbı yıcem dıye. dun yedım tosuncuk gıbı uyuyamadım. :84:
cok rahatsız oldum. canım demekki ben diyetten az yemıyormusum. cidden fazla geldı dun. :2: karnım balon gıbı hala

Ne gerek var bu agresifliğe? Burda en az 5 mesajı hepimiz dolduruyoruz. 10,15,20 mesaj yazanlar samimyetsiz mi yazmış oluyor yani?

İşte 3 günden kastım:

13.10 = 3 mesaj
14.10 = 1 mesaj
16.10 = 3 mesaj

Birkaç gün evi temizleyeceğini söylediysen eğer, biz bundan birkaç gün mesaj yazamayacağın anlamını nasıl çıkaralım? Boşuna mı diyoruz izin alın diye...

Mesaj uyarısı almak sorun değil mi? 2. uyarın olduğunun farkında mısın? Yoksa kuralların mı farkında değilsin? İlk girişte okunduktan sonra unutuluyor kurallar galiba... İlk sayfada var, hepsini ordan okuyabilirsin.

Herkes 5 mesajı doldurmak zorunda, doldurmayan uyarı alıyor. Menü yazmayan uyarı alıyor. Bugün sen mesaj uyarısı alırken, Berivan menü uyarısı aldı. Bunların takibini yapmadığımı düşünmeyin... Senden başka mesaj yazmayan yok mu, var... Ama 7 günde 3 günü bulmadığı sürece bir şey demiyorum, çünkü kurallarımız böyle...

Herkesin profiline gir bak bakalım, 5 mesaj yazılıyor mu yazılmıyor mu? Sana özel kinim mi var benim de; sen yazarken sana ceza vereyim. Başkaları da yazmadığı halde sesimi çıkarmayayım?

sinemcim ne dicem .hani sen titreyen kemeri kullanıyordun ya.sende hiç baş ağrısı uyuşma falan yapıyormu??
ben onu 3 gün kullandım ve benim kafamın uyuşmasından inanki uyuyamadım.ve bıraktım.bir kaç gün sese bile tahammül edemedim.anca düzeldim.
sirkeli suya başladın mı canım sen??

Canım o zaman az yemeye çok alışmışsın... Dünkü menün çok değildi çünkü... :)
Psikolojik olarak etkiliyorsun kendini... Çok az yememeye çalış, yoksa kilo vermek de, sabitlemek de daha uzun sürer...

gunaydın berişimmm

gunluk acmıssın dun kızlar gormus yazmıs :26: bizi begenmıyormusun artık :2:

evet canım açtım begenmemek ne demek canım dün çok sıkıldım motivasyonum da yoktu birden açtım şuan bakmıyorum bile motive olamıyorum dyetim agır geliyo mutlu degılım istediklerimi yiyemedigim için destek de olmayınca dün açtım ama girmiyorum canım arada bakarım zaten gerı sayfalara gıder

funda yanlış anlaşıldım daha doğrusu kendimi yanlış ifade ettim.agresif değilim.dün gerçketen kimsecikler yoktu.ondan önceki gün ztn konuştuk.cumatesi günü telefondan girmiştim sanırım evde yokum diye netim yok diye ve pazar günü evde olamıyacağımı söyeldiğimi hatırlıyorum.ama ben de suç.direk izinli olabilrmiyim dedim.ama bak 7 gün içinde baktığını bilmiyordum.o konuda özür dilerim.uyarı konusununda önemli değil derken."tamam bunu aldım daha dikaktli olurum artık "anlamında söyledim.sonuçta olan bir şeyi geri alamıyorum.bana kinin var gibi bir şeyde yazdığım yazılardan çıktı sanırım.ses tonu olmadığı için bu yüzden yazıyı sevmiyorum. ama inanki agresif falan değilim.izin alabileceğim aklıma hiç gelemdi

canım o kemer agrı yapsa bana yapar zaten :) cunku bende bir baş var allahhh dıyorum. agrımaya yer arıyor kucucuk bıseyde hemen agrır basım.
bende hıc bas agrısı yapmadı. ki bazen arka arkaya calıstırdıgım oluyor (aslında yapmamak lazım arka arkaya, cok geç e kalınca gunde 3u tamamlıyım dıye oyle oluyor bazen)
ama tabı bılemem kısıden kısıye etkısını, birde bu kemerlerin bır suru çeşidi var hangısının ne farkı var onuda bılmıyorum. ama benımkınde bana bır yanetkı tarzı bıseyı olmadı.
kemeri calıstırdıgımda sesten dolayı eşimin yanımdan kaçması dışında

canım bal sırke lımon demiştin ya. ben sırke koyamam da limon bal baslıcaktım onada daha bugun basladım.

Sinemcim, Berivancım, Pelincim, Arzucum.... (ve aramızda olsaydı eğer Tunicim)

Bu yazacaklarım size hitaben olacak. Tabi diğer üyelerimizde isterlerse cevap verebilirler.

Halimizi görüyorsunuz kızlar; inanın çok üzülüyorum. Paylaşımsızlık yüzünden sizler de pek fazla girmez oldunuz. Takımımızın eski hali kalmadı. Berivan çaresizlikten günlük açtı. Böyle giderse tek tek döküleceğiz, dağılacağız.

Sizce bu noktaya neden geldik ve nasıl eski halimize dönebiliriz? Fikirlerinizi bekliyorum. Benim aklıma gelen tek çözüm günlük mesaj sayısını arttırmak. Hep beraber düşünüp bir çözüm bulmamız lazım. Çünkü hepimizin tadı kaçıyor; devam etme isteğimiz sürekli bir düşüş halinde... Burdan ayrılırsak da kontrol mekanizması kalktığı için çoğumuza zararı dokunur diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…