- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.241
Taa dünde kalmış ölçü muhabbeti ama ben dün gündüz bir arkadaşıma gittim,evi epey uzak,spor olsun diye yürüdüm,hemde oğlumu arabasına koyup ittirerek,yokuş yukarı...canım çıktı,yürüdüğüme yürüyeceğime pişman oldum,akşam oğlumu uyutmaya çalışırken sızıp kalmışım,o yüzden gelemedim,
geçen ay ve bu ayki rakamları yanyana yazıyorum,önce eski sonra yeniyi yani.
Göğüs 89/89
bel 72/69
karın 79/77
kalça 100/99
basen 88/88
bacak 60/57
kol 29/28
o günki kilomu not almamışım ama bilmiyorum.olsa olsa 61falandır,şu anda 58.8
güne yeni başlayanlara günaydın, sabah erken uyananlara tünatdın sevgili grubum toparlandım ve artık yeni günle yeni umytlarım birleşdi ve ,cumartesi tatile gidiyorum dıye cok motivem düşmüşdü ama ben daha öncede tatilde diyet yapabilen biriyim şimdi neden yapamayımki hemde sizler yanımdayken eyer yadırgamassanız sizden özel bir ilgi istiyorum özellikle bayramakadar izin isyıycekdim ama izin alirsam kendimi cok salacağımı düşündüğüm hiç izin almadan gidicem ,gece kendimi ikna ettim ,cünki 3 gün önce tatıl kararıyle dıyetımı tam sağlayamıyordum ama ben kendimi biliyorum diyyet modunda gıtmessem orda verdiklrimide alır gelirim..
Slm kızlar nasılsınız.ben çok yorgunum bu gün okuldan geç çıktım işlerim vardı.neyse unutmadan menümü yazayım
aslında bugün oruçtum ben. bu yüzden sabah öğle yok
akşam: 2 dilim ekmek
menemen (yorgunluktan yemek yapamadım)
yemek sonrası 1 nar
kaçamak yapıp biraz bitter çikolata yedim ama çok az
şimdi ise çay faslındayım.
inanmıyorum ya,vazgeçemediğim şeylerdendir bamya ve nane.bamyayı bol kuru naneli,limonlu,haşlanmış nohutlu ve sarmısaklı pişiririm,kemikli etle.inanılmaz bir yemek olur,tadan biri başıma bela oldu diyebilirim:)
limonla ilgili paylaştığın yazı çok ilginçti sinemcim,limonsuz bir hayat düşünemeyen ben,limonun tamamını kullanmayı hiç denememiştim
KIzlar başım acayip ödevlerimiz daha yeni bitti acayip bir soruyla karşılaştık size de sorıyım bari herkese sordum : iki basamaklı bir doğal sayının hangi basamağındaki rakamın sayı değeri basamak değerine eşittir?
Koçisim de geldi bugün ama adamcağızla doğru dürüst konuşamadım bile ödev yüzünden....(
arkadaşlar gerçekten misafir gelince veya misafirliğe gidince nasıl yapıyorsunuz.benim için çok zor oluyor.ısrar ediyorlar kıramıyorum.tabii onların ısrarları bana kilo olarak dönüyor maalesef.
Taa dünde kalmış ölçü muhabbeti ama ben dün gündüz bir arkadaşıma gittim,evi epey uzak,spor olsun diye yürüdüm,hemde oğlumu arabasına koyup ittirerek,yokuş yukarı...canım çıktı,yürüdüğüme yürüyeceğime pişman oldum,akşam oğlumu uyutmaya çalışırken sızıp kalmışım,o yüzden gelemedim,
Göğüs 89/89
bel 72/69
karın 79/77
kalça 100/99
basen 88/88
bacak 60/57
kol 29/28
Tebrikler cok guzel rakamlar bunlar bende daha ölçmedim yarın ölçeceğim bakalım ne çıkacak...
nekadar zaman da verdin ya ne güzel vermişin
günaydın ...ben 2 gün önce yukardaki mesajı yazmıştım ama tam ölçülerin ve fotarafların paylaşıldığı güne denk geldiği için kaptanımın görmediğini düşünüyorum ,yazımda özellikle bir ricam vardı ,bu konuyla ilğili özel bir ilgi ama mesajım bile görünmedi sanırım funda görse eminim cevap verirdi çünki daha öncede belirttiğim gibi burda ağırlıkda olması gereken birbirimizi motive edebilmek yarışı ana amacı budur çünki ,sanıldığını aksine ben cok sıkı okuyucuyum 1 mesaj bile kaçırmıyorum ve ben arkadaşlarımında biraz motiveden düşdüğünü hissediyorum yariş demek birbirimizi itmek demek ,ben izin almıycamı yazmışdım ama malesef şu anda izin almak istiyorum 2 haftalık yıllık iznimin ilkini almak istiyorum ,herkeze iyi bayramlar güzel kilo vermeler ....
günaydın kızlar
pelincim ölçülerin çok güzel
menü yazmayı unutmuşum :26:
dün kü menüm
sabaheynir ekmek,çay
öglen peynirli salata
arada :elma
akşam tavuk yemegı ,domates
spor olarak da 40 dk yürüyüş ,2 bardak da yeşil çay var
günaydın ...ben 2 gün önce yukardaki mesajı yazmıştım ama tam ölçülerin ve fotarafların paylaşıldığı güne denk geldiği için kaptanımın görmediğini düşünüyorum ,yazımda özellikle bir ricam vardı ,bu konuyla ilğili özel bir ilgi ama mesajım bile görünmedi sanırım funda görse eminim cevap verirdi çünki daha öncede belirttiğim gibi burda ağırlıkda olması gereken birbirimizi motive edebilmek yarışı ana amacı budur çünki ,sanıldığını aksine ben cok sıkı okuyucuyum 1 mesaj bile kaçırmıyorum ve ben arkadaşlarımında biraz motiveden düşdüğünü hissediyorum yariş demek birbirimizi itmek demek ,ben izin almıycamı yazmışdım ama malesef şu anda izin almak istiyorum 2 haftalık yıllık iznimin ilkini almak istiyorum ,herkeze iyi bayramlar güzel kilo vermeler ....
ayy canım benim baktım kimse yok saatte ilerliyor bende çıkim dedim.demek o ara sen girdin.ben aşa bakıyordum hep biri varmı diye..ya da başka yerde sayfan açıksa ondandır canımaşk olsun şeyda beni görmedin bile kimse yok yazmışsın neyse artık kolay gesin
evet yemedim canım.ama su içmediğim için kendimi şiş hissediyorum tatlımmerhaba şeydacım nasılsın ekmek tüketme bu gun canım menü güzel pırasa köfte çok iyi olur tatlım
anladım canım ozman benim içim maden suyu sorun olmaz sanırım..ben çok tüketiyorum onu çünki.teşekkürler tatlımmŞeydacım soda ve maden suyu soruna cevap veriyorum:
Toplumumuzda bu konuda bir kavram karmaşası var.
Soda dediğimiz şey asitli ve şekerli olan içeceklerin genel adı. (kola, fanta, yedigün vs.) Hatta şekerli olmasına sanırım gerek yok, diyet olanlar da soda çünkü... :)
Maden suyu ise işte bizim tükettiğimiz, ağzımızda köpük köpük coşan; kalorisiz ve ferahlatıcı, yaz mevsiminin vazgeçilmezi dostumuz. :)
Kızılay, beypazarı, sırma vs... Meyveli olmayanı makbuldür bunların, çünkü meyvelinin içinde de şeker var ve doğal olarak kalorisi var. :)
Sodayı hayatımızdan çıkarmamız gerek. Yağ yapıcı, diş çürütücü, ikiyüzlü içecekler onlar...
Maden suyunun bir zararı yok. Diyetisyenim ben şok rejim yaparken özellikle maden suyu verirdi bana "mineral alırsın en azından" diye... Ama günlük bir sınırı var mı bilmiyorum. :)
sorunun cevabını bulmuşsun canım ne güzel :)kopyaladım mesaja cevap yazmak için cevabı bulduna göre sorun yok canım..küçüklerin dersleri çok zor.geçende kuzenime yardım ediyordum 2.sınıfa gidiyor.iyi hoş çözdüm.gelde çocuğa anlat.ben alışmışım içler dışlar çarpımı denklem kurmaya bunlarınki sadece çarp böl çıkar.çok zorlandım anltırkenKIzlar başım acayip ödevlerimiz daha yeni bitti acayip bir soruyla karşılaştık size de sorıyım bari herkese sordum : iki basamaklı bir doğal sayının hangi basamağındaki rakamın sayı değeri basamak değerine eşittir?
canım tebrik ederim seni çok güzel daralıyorsun..hedefinede az kalmış..gerçekten tebrik ederimTaa dünde kalmış ölçü muhabbeti ama ben dün gündüz bir arkadaşıma gittim,evi epey uzak,spor olsun diye yürüdüm,hemde oğlumu arabasına koyup ittirerek,yokuş yukarı...canım çıktı,yürüdüğüme yürüyeceğime pişman oldum,akşam oğlumu uyutmaya çalışırken sızıp kalmışım,o yüzden gelemedim,
Göğüs 89/89
bel 72/69
karın 79/77
kalça 100/99
basen 88/88
bacak 60/57
kol 29/28
Şeyda son 7 günde 3 gündür mesaj yazmadığı için 2. mesaj uyarısını almıştır.
ben mi 3 gündür mesaj yazmıyorum..benim yazdıklarım ne oluyor çok merak ediyorum.ben samimi bir şekilde cevap yazıyorum.düşüncelerimi paylaşıyorum.he diyorsanızki illaki 5 mesaj.3 mesafım kabul olmuyor.ben bi kaç gün evi temizlicem dedim.gündüz kimsecikler olmuyor.e akşamda giremiyorum nete.e yapmalı bi çözüm bulalım ozaman buna. ya da ben en iyisi mi samimi olmayıp.sadece 5 mesajı doldurup çıkayım.kısa kısa cevaplar vereyim.mesaj uyarısı almak sorun değil.bi çözüm bulalım.dün çıktım sayfadan bugün okucam sayfaya bir kaç sayfa vardı.herkes giriyor 5 mesajı dolduruyor ben mi görmüyorum acaba.gerçekten samimiyim..ama diyorsank, şeyda 5 mesajı doldurmak zorundasın tamam derim
Fundaaaaa(((
evelsı gun sana soz vermıstım dun ıcın tosuncuk gıbı yıcem dıye. dun yedım tosuncuk gıbı uyuyamadım. :84:
cok rahatsız oldum.canım demekki ben diyetten az yemıyormusum. cidden fazla geldı dun. :2: karnım balon gıbı hala
gunaydın berişimmm
gunluk acmıssın dun kızlar gormus yazmıs :26: bizi begenmıyormusun artık :2:
sinemcim ne dicem .hani sen titreyen kemeri kullanıyordun ya.sende hiç baş ağrısı uyuşma falan yapıyormu??
ben onu 3 gün kullandım ve benim kafamın uyuşmasından inanki uyuyamadım.ve bıraktım.bir kaç gün sese bile tahammül edemedim.anca düzeldim.
sirkeli suya başladın mı canım sen??
evet canım açtım begenmemek ne demek canım dün çok sıkıldım motivasyonum da yoktu birden açtım şuan bakmıyorum bile motive olamıyorum dyetim agır geliyo mutlu degılım istediklerimi yiyemedigim için destek de olmayınca dün açtım ama girmiyorum canım arada bakarım zaten gerı sayfalara gıder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?