- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #70.541
Tartı hırsına gerek kalmıcak bırazdan Fundacım
Size kendi ellerimle photoshop'ta oyle bır motive yumagı hazılıyorumkı motıve olmayanı doviiiciiiğimmm
aynen hepsinin durumu ayrı model. suan ustumdekinin bacak kısmını nereye takmıssam kucuk bır pırçığı var :))) artı belı acaıp bol az once mutfaga gıdıyordum çay almaya paçasına bastım dusuyordumama dediğin gibi bende ondan begenmedım sımdıkılerı, suan hep mevsımlıkler var hala adam akıllı kalın bısey bulamadım.
Aman Funda son yaptıgımız şok'u unutma. ben anladımki şok yazın işliyor kışın ters tepıyor. yazın kac kere yaptım şişlik için şok, almamak uzere harıka verdım. ama ne zaman havalar normale dondu durduk yere şok yaptım orda iş açtı başıma. şuan yapacagın en guzel şey su'yu eksik değil fazla içmen, yeşil çay, spor. baska bısey yok. bırde mumkunse kacamak yapmamak pişmanıye yıyıp pişman olma sonra tartıda
Al benden de o kadar, geçen gün arkadaşımla onu konuşuyoruz, o başka şehirde okuyor [ maalesef] artık alıştım tek dolaşmaya başlarda sıkılıyordum ama artık iyi hissettiriyor, 3-4 saat dolaştım geçen gün, sen de denemelisin mutlaka diyor. Hiç başarabileceğim bi'şey gibi gelmiyor ya. Dışarıda olacaksam arkadaşlarımla olmalıyım, yoksa zaten tek kalma ihtiyacımı evde gideriyorum diye düşünüyorum ben hep, o an biriyle paylaşamadıktan sonra sıkıcı geliyor ama çok da özeniyorum bunu başarabilenlere. Deneyeceğim sanırım
eee bu kadar mı ? :) ne var ne yok anlat bakalım :)))
raa hoşgeldiinn :)
Racim sende hosgeldin canım:))
Evet ya bende özeniyorum dıyorlarsa çıktım dolaştım kafamı dağıttım diye yok ben mecburen çıkmışsak bile tek basıma stres olup geri donüyorum yarım saat icinde(
Evet ya bende özeniyorum dıyorlarsa çıktım dolaştım kafamı dağıttım diye yok ben mecburen çıkmışsak bile tek basıma stres olup geri donüyorum yarım saat icinde(
Bende cok seviyorum esofmanlari
Gecen cok cici bisey aldım ama el alışkanlığı xL almisim:))
E bol oldu ama gittim küçük bedeninde yok e başka bisey al dimı yok geri aldım geldim:)))
Ama cok guzeldiii:))
tunicim bir sure sonra yalnız gezmekte ayrı bır keyıf oluyor. :) arkadaşlarla ayrı keyıf tamam ama yalnızda, basına buyruk oluyorsun plan program olmuyor :) bırde arkadaslar her zaman musaıt olmayınca kendını eve kapamıs olmuyorsun. okul yıllarında ıyıdıde, yaşlar buyuyup sorumluluklar cogalınca sen uygun oluyorsun arkadasın olmuyor, o uygun oluncada sen olmuyorsun falan fılan. :) o yuzden ben o kabuktan cok oldu cıktım mecburen :)
tunicim bir sure sonra yalnız gezmekte ayrı bır keyıf oluyor. :) arkadaşlarla ayrı keyıf tamam ama yalnızda, basına buyruk oluyorsun plan program olmuyor :) bırde arkadaslar her zaman musaıt olmayınca kendını eve kapamıs olmuyorsun. okul yıllarında ıyıdıde, yaşlar buyuyup sorumluluklar cogalınca sen uygun oluyorsun arkadasın olmuyor, o uygun oluncada sen olmuyorsun falan fılan. :) o yuzden ben o kabuktan cok oldu cıktım mecburen :)
Tartı hırsına gerek kalmıcak bırazdan Fundacım
Size kendi ellerimle photoshop'ta oyle bır motive yumagı hazılıyorumkı motıve olmayanı doviiiciiiğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?