Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkes cıkmıs. gecenın bır yarısı yalnız kalmışım burda tırsarım ben :18::18:
ben de çıkayım bari :) iyi geceler..

selam kızlar nasılsınız ben geldim..sizleri çok özledim ..nasılsınız kızlarr

Hoş geldin Şeydacım. :)

Ama niye verdiğin tarihten 3 gün geç geldin?
Bayram haftası olduğu için ve zaten 2 mesaj uyarın olduğu için bir şey yapmıyorum. Bu aralar böyle çok af çıkardık çünkü... Ama lütfen bundan sonra izin tarihlerini belirtirken daha dikkatli olalım...

Eeee, neler yaptın bakalım? Kilo almadın umarım... :)

Günaydın Fıstıklarım..

Sabah sabah negatif uyandım. Bu ay erken oldum regl, kotu supriz oldu resmen

Şansa bak ya 3 hafta tartılma regl ol tartıl :84: :84: :84:

:2::2:

Günaydın Fıstıklarım..

Sabah sabah negatif uyandım. Bu ay erken oldum regl, kotu supriz oldu resmen

Şansa bak ya 3 hafta tartılma regl ol tartıl :84: :84: :84:

:2::2:

Üzülme Sinemcim. İlla ki kilo vermişsindir, regl de olsan fark görürsün elbet... Az kaldı zaten, sık dişini...

Üzülme Sinemcim. İlla ki kilo vermişsindir, regl de olsan fark görürsün elbet... Az kaldı zaten, sık dişini...

Nasıl üzülmem Fundacım şimdi gorecegım fark olsa bile komedi bir fark olucak. :2:

Bayramda haftalık durumumu cıkarmıstım listeden (son bakmadıgım tartı hariç tabi) son 1 ay 64'ün etrafında donmus durmusum. 63'ü gormek ıstemıyordum tartıda direk 62yi gorurum dıyordum. amannn neyse ya kimsenin canını sıkmıyım acaip moralim bozuldu.

herkese günaydın kızlar.okuldayım dersim boş araştırma yaparken bi bakayım size dedim.

selam kızlar nasılsınız ben geldim..sizleri çok özledim ..nasılsınız kızlarr

hoş geldin tekrar

Sinemcim dur bir cuma gelsin canım. Nerden biliyorsun 62 küsürü görmeyeceğini? Böyle peşin hükümlü konuşarak bilinçaltını etkiliyorsun. Verebileceğin kiloları da tutacaksın bu sözlerin yüzünden...

herkese günaydın kızlar.okuldayım dersim boş araştırma yaparken bi bakayım size dedim.

Günaydın Ayşegül... :)

Günaydın Tunicim... :)
Sen ne zaman kesin dönüş yapıyorsun?

fundacım aslında ben bu cuma gelirim artık diyordum ama biz hafta sonu ankaraya gidiyoruz
hem düğün var hemde kardeşi orda asker
yani baya koşturmalı olur
cuma bildirim yapsam hafta sonu içinde izin alsam olurmu?
yada bi sonraki cumayamı kalsın ay kafam karıştı ama artık uzatmak istemiyorum arayı zaten artılardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…