- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #70.561
Süpersin Sinemcim kilo aldığımızda böyle çirkin bisey oluyoruz iste sadece vücut degil yüzde cirkinlesiyor
Yasta en az 5 sene atıyor
Hangi yemeğe degeri bunlar aslında dusununce
Peeeeh:))
aa değiştirseymişsin keske baska bıseyle şimdi bolda yakında çuval olucak ama yazık :26:
hoş buldum tuniciğim,nasılsın cnm,geçmişi okurken eşinin gözüne olanları okumuşdum tekrar geçmiş olsun cnm,siz bu ara bir nazar boncuğu falan alın ,büyüklerden sizi okumalarını rica edin sanırım biraz nazara gelmişiniz...
Ayyyy... Tam "korksak mı acaba?" derken, ben gelene kadar paylaşmışsın bile...
Düşündüğüm kadar korkunç değilmiş ama. :) Bir gün yarında olacağız hepimiz umarım.
Bende var zaten bı sıkıntı :))
Artık cok cok beğenmediğim hatta bayilmadigim hiçbirşeyi almayacağım
Sonra ev cok beğenmediğim birsuru şeyle doluyor, cok israf(
AYYYNENN aklımı okudun o araya aynen onu da yazıcaktım. hadi cok uzun olmasın dedim. bugun gıdıyor ama yarınlar yasanıcak gunler.
Daha mı korkmadın o kadını gorunce :83: benim o kadın kadar olmasamda eski halim geldi gozumun onune
birde ozellikle o resimi tercih ettim kadın nasıl da kendını guzel gıbı sanıpta poz vermıseski resimlerime bakınca o şapşi ifadeyi cok goruyorum.
FUNDAAAAAAAAAAAAAAA
Ayyy... Bugün 5 sene kadar önce çektirdiğim bir vesikalık fotoğrafı buldum.
Tamam 85 kilo falandım ama o kadar kötü mü duruyormuşum ya?Feci feci... Yani kötü durduğumuzu biliyoruz ama düşündüğümüzden daha kötü duruyoruz galiba...
ya şurda resim paylaşma sorunu olmasa vallahı kendı resımlerdımden cok koyardım boyle netten almazdım. ben uzun zamandır acıp bakmıyorum bıle oyle resımler var kı gormek ıstemıyorum. ama bır caprım var o capri ile cok resimim var cunku en derli toplu o oluyordu o zamanlar. onu ozellikle ayırdım kaldırmıyorum onun resimlerini koyucam.
o capriyi suan esofman ustunden düğme acmadan gıyıyorum ve hala belı nasıl bol. o zaman gormek istemiyorduk Fundacım yuzleşemiyorduk.şimdi hala tam hepsi gitmesede işin bilincindeyiz. o yuzden kendımızden emınız bu defa verıcez ve bır daha almıyacagız dıye.
Selam sekerlerrr
Nabersinizz
Oğlanı uyuttum ins uyanmaz size bakayım dedim okudum geldim
Bugun ne yaptım
Markete gittim alışveriş icin annem gecen bisey bitti demişti hatirlayamadim gitmişsen onuda alayım dedim
Babami aradım ama marketin alt katindaydim alo baba dedim çekmedi tlf ( deli oluyorum bu aveaya!!!)
Sonrada aradım ama çekmedi
Hic akıl edemedim tabi bizimkiler nasil panik olmuşlar
Seside kötü geliyordu baba dedi kapandı tlf diye
Kaldırmışlar ortalığı
Hicte aklıma gelmedi panikleyecekleri
Üst kata çıktımı karşımda esim
Panikten bembeyaz olmus isten eve gittiğim yoldan bakayım demiş arabayı gormuş tesadüf
Eve Geldimmm bizimkilerin eli ayağı boşalmış
Nasil kızdım kendime nasil düşünemedim panikleyebileceklerini
Neyse olay tatlıya bağlandı:))
Ayyy... Bugün 5 sene kadar önce çektirdiğim bir vesikalık fotoğrafı buldum.
Tamam 85 kilo falandım ama o kadar kötü mü duruyormuşum ya?Feci feci... Yani kötü durduğumuzu biliyoruz ama düşündüğümüzden daha kötü duruyoruz galiba...
Kollarını kımıldatmak bile zor mu geliyormuş?Hele o zıplama hareketlerini yapmaması lazım bence; dizini incitir, ayağını kırar. O kiloda o hareket yapılır mı yaaa? Umarım dalga geçmek için çekmemiştir o videoyu, göbeği falan ortada ya... O halde işi gırgıra vuruyorsa çok kötü gerçekten.
--------
10 tane mont mu?Sinem sizin apartman bahçesinde para ağacı mı var? N'apmışın öyle yahu... :) Ay ben iyiki hiçbir şey almıyorum, inat ediyorum. Kıyafetler üstümde çuval gibi durmaya başlayana kadar da almam. Zaten hepsi ya çöp ya ev kıyafetimsisi olacak, yazık...
--------
Bu arada bir düşündüm de... Şimdiki halimin ne kadar korkunç olduğunu bir 7-8 kilo verince anlayacağım herhalde... Yani asıl demek istediğim, şu an korkunç bir haldeyim ve bunun farkında değilim.
kadın ne yazık ki gırgırına yapıyor. kendinen vazgecmiş.....
----
yok Fundacım yaa oyle 10 tane mont diyince, abartı bişey gelmesin akla. :) orta kesim bir aileyiz bizde ama son yıllarda hıc bırsey alamıyordum kılodan ozellıkle mont, bir kaybetmiştim oyle kendımıtaksitleri bile bir kaç ay once bıttı o yuzden boyle tıstım almam dıyorum zaten
------------
hayır canımcım sen suan hiiiiiççç korkunç bir halde değilsin cunku zihnin farklı artık. o oncedendı... onceden korkunçtuk cunku hem tombıktık hemde halaaaa yıyorduk hayat guzeldi kendimizce..
ama şimdi hiç oyle dusunmuyorum ve de dusunme ASLAAA...
kızlarr ben döndüm menüme ek olarak sadece türk kahvesi içtim arkadaşımda
teşekkür ederimmm fundacım bizim evdede sizinki gibi evde birinin olmadığı gece 1 den sonra farkediliyo o saatte birinin gelmesi normal geliyo herkese..annemler bana ulaşamadğnda şarjı bitmiştir dyp ertesi güne kadar aramayabiliyo..başıma bişey mi gelmiş ne olmuş kimse kötü bişey düşünmüyo yaniSözünün arkasında durdun, alkışı hak ettin. :)
kızlarr ben döndüm menüme ek olarak sadece türk kahvesi içtim arkadaşımda
Alışveriş hastalığı denen şey gerçek demek ki...Bütün bir yıl taksit ödemeden insanın aklı başına gelmiyor. :)
Ya ne bileyim Sinemcim, şimdi de aynaya bakınca kocaman yanaklar görüyorum ama eskisi kadar şişkin değiller. Gözlerim, burnum, ağzım küçücük kalıyor suratıma sanki... Yani norlmalde de genele göre küçükler gerçi... Hala büyük bir yüzüm olduğunu düşünüyorum ama biraz da yüzümün yapısı öyle. Oval bir yüzüm yok ne yazık ki...Çene kemiklerim çıkık (çene mi, yanak mı, artık neyse... :)) Eskiden fark etmiyordum en azından. Şimdi fark ediyorum. Bu daha mı kötü ne?
Ya sürekli yeni bir motivasyon kaynağı bulup duruyorum ama benim böyle durumlarda hevesim çabuk geçiyor. Yani o sözde motivasyon kaynağı pek uzun ömürlü olamıyor. Yazı yazdım, bir süre sonra işe yaramaz oldu. Bileklik yaptım, 1 haftada işi bitti. Acaba şu vesikalık fotoyu bilgisayara yapıştırsam ömrü kaç gün olur? :) Bir deneyeyim en iyisi, hiç yoktan 2 kasıma kadar ayarda tutar beni herhalde...
sinemcim gel sana damla sakızlı türk kahvesi yapymhosgeldın nazcım. ohh afıyet olsun canım cektı ya :)))
sinemcim gel sana damla sakızlı türk kahvesi yapymhosgeldın nazcım. ohh afıyet olsun canım cektı ya :)))
FUNDAAAAAAAAAAAAAAA
[video=youtube_share;mZET2RZRN60]http://youtu.be/mZET2RZRN60[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?