- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #70.601
selam kızlar nasılsınız ben geldim..sizleri çok özledim ..nasılsınız kızlarr
Günaydın Fıstıklarım..
Sabah sabah negatif uyandım. Bu ay erken oldum regl, kotu supriz oldu resmen
Şansa bak ya 3 hafta tartılma regl ol tartıl :84: :84: :84:
:2::2:
Günaydın Fıstıklarım..
Sabah sabah negatif uyandım. Bu ay erken oldum regl, kotu supriz oldu resmen
Şansa bak ya 3 hafta tartılma regl ol tartıl :84: :84: :84:
:2::2:
fundacım aslında ben bu cuma gelirim artık diyordum ama biz hafta sonu ankaraya gidiyoruz
hem düğün var hemde kardeşi orda asker
yani baya koşturmalı olur
cuma bildirim yapsam hafta sonu içinde izin alsam olurmu?
yada bi sonraki cumayamı kalsın ay kafam karıştı ama artık uzatmak istemiyorum arayı zaten artılardayım
bu arada herkese günaydııııınnnn ve hatta tünaydııınn :)
geldim canım bayram tatili derken arkasından basurum azdı.çok zor günler geçirdim canım.2 gündür girmeye çalışıyorum.ama net uyuz bir şekilde girmemekte ısrar etti...düşün yani sabah girdim.anca şimdi girmeye çalıştı.ne yapıcam bilmiyorum.çok sinirlerimi bozuyor bu durum..sen nasılsın canım benim.hoşgeldin canım
sen nerelerdeydin??
çok haklısın canım.çok özür dilerim.bir an önce bu nete çözüm bulucam ya da guruptan ayrılcam.gerçekten çok zor oluyor canım benim..Hoş geldin Şeydacım. :)
Ama niye verdiğin tarihten 3 gün geç geldin?
Bayram haftası olduğu için ve zaten 2 mesaj uyarın olduğu için bir şey yapmıyorum. Bu aralar böyle çok af çıkardık çünkü... Ama lütfen bundan sonra izin tarihlerini belirtirken daha dikkatli olalım...
Eeee, neler yaptın bakalım? Kilo almadın umarım... :)
gezdim dolaştım.ağladım sızladım canım..siz neler yaptınız canımhoşgeldin şeydacım. neler yaptın bakiim buralarda yokken :)
şeyda hoşgeldin, bayadır görünmüyordun, iyisindir inşallah...
Haftaya dahil edelim seni listeye o zaman Tunicim. Daha iyi olur, tam anlamıyla aramıza dönmüş olursun.
Tünaydın İremcim... :)
geldim canım bayram tatili derken arkasından basurum azdı.çok zor günler geçirdim canım.2 gündür girmeye çalışıyorum.ama net uyuz bir şekilde girmemekte ısrar etti...düşün yani sabah girdim.anca şimdi girmeye çalıştı.ne yapıcam bilmiyorum.çok sinirlerimi bozuyor bu durum..sen nasılsın canım benim.
çok haklısın canım.çok özür dilerim.bir an önce bu nete çözüm bulucam ya da guruptan ayrılcam.gerçekten çok zor oluyor canım benim..
kilo almadım yani yağ olarak almamışım.ama şuan 79.2 geliyorum.bir kaç gün bol su içip maydanoz suyu karnıbahr haşlamasıyla düşüerim.4 kasımda regl olucam.2 kilo öle şiş çıkarım.ama ben bilerek önceden tartılıp önlemimi aldım.ve bu ay kadın doğumda kontrolüm var.6 kasımda gidicem kontole.kayınvaldemle tartıştım sinirlerim de çok bozuk.milletten çok sıkıldım artık.sanırım psikolojik olarakta kilo veremedğimi farkettim.ne yapmam gerektiği konusunda bir şey bilmiyorum.
çözüm arıyor ancak bulamıyorum.
her şey üst üste geldi..saçımı boyadım.saçım karamel rengindeydi.içinden çıkan boya farklı.ve ben bakmadım.saçım artık siyah
kapalı olmanın avantajını kullanıyorum.yarın saçımı kestircem tam değişiklik olcak.
bilinç altı dedğimiz olay nasıl bir şey,nedir ?nasıl kurtulunur bilmiyorum..her gece rüyamda kendimi hamile olarak görüyorum....
neyse çok dert yandım..böle işte onun haricinde bol bol gezdim
gezdim dolaştım.ağladım sızladım canım..siz neler yaptınız canım
iyiyim canım ne olsun.anca gelebildim valla
Anladım canım.
Psikolojik verememeler zor olur. Tek çaresi de morali yüksek tutmak ve vereceğine inanmaktır. İnternet için de yetkililerle bir görüş istersen.
evet canım ama bende bu kayınvalde olunca nasıl morelimi yüksek tutarım bilmiyorum.yakında evliliğimin bitmesi onun yüzünden olcak..
net için söledim 3g kapsamının biraz dışına kalıyormuş
Hepimizin hayatında zor insanlar vardır. Ama konuyu oraya çekmemelisin.
Son dediğini de anlayamadım. :)
yok canım direk o değil.her şeye burnunu sokuyorr.erkek olan ben mi eşim mi bilmiyorum.bir şey demez.yutar.sonra bana patlar.ne bilim canım.çocuk olmuyor..bunuda her defasında ısrarla iğneleyerek bana sölemsi canımı yakıyor.her neyse boşvereleim..
3G MODEMLİ.her yerde çekmiyor.sürekli düşüş yaşıyorum..
menümm....
sabah sirkeli su
domates saltalık zeytin 1 dilim ekmek yeşil çay
ara 2 mandalina
öğlen kıymalı yumurta 1 dilim ekmek
ara 1 elma
akşam 17:00 da 4 yemek kaşığı kerevezi yemeği..
ara öğünde ceviz fındık
ben çıkıyorum kızlar keyfim hiç yok ilacın etkiside vuruyor
wayy be 3 hafta tartılmadan dayandın
ne büyük bir başarı ( benim için yani)
ben öyle bişey yapabilmek için evdeki tartının pilini atmalıyım başka türlü mümkün değil yapamam
geldim canım bayram tatili derken arkasından basurum azdı.çok zor günler geçirdim canım.2 gündür girmeye çalışıyorum.ama net uyuz bir şekilde girmemekte ısrar etti...düşün yani sabah girdim.anca şimdi girmeye çalıştı.ne yapıcam bilmiyorum.çok sinirlerimi bozuyor bu durum..sen nasılsın canım benim.
çok haklısın canım.çok özür dilerim.bir an önce bu nete çözüm bulucam ya da guruptan ayrılcam.gerçekten çok zor oluyor canım benim..
kilo almadım yani yağ olarak almamışım.ama şuan 79.2 geliyorum.bir kaç gün bol su içip maydanoz suyu karnıbahr haşlamasıyla düşüerim.4 kasımda regl olucam.2 kilo öle şiş çıkarım.ama ben bilerek önceden tartılıp önlemimi aldım.ve bu ay kadın doğumda kontrolüm var.6 kasımda gidicem kontole.kayınvaldemle tartıştım sinirlerim de çok bozuk.milletten çok sıkıldım artık.sanırım psikolojik olarakta kilo veremedğimi farkettim.ne yapmam gerektiği konusunda bir şey bilmiyorum.
çözüm arıyor ancak bulamıyorum.
her şey üst üste geldi..saçımı boyadım.saçım karamel rengindeydi.içinden çıkan boya farklı.ve ben bakmadım.saçım artık siyah
kapalı olmanın avantajını kullanıyorum.yarın saçımı kestircem tam değişiklik olcak.
bilinç altı dedğimiz olay nasıl bir şey,nedir ?nasıl kurtulunur bilmiyorum..her gece rüyamda kendimi hamile olarak görüyorum....
neyse çok dert yandım..böle işte onun haricinde bol bol gezdim
gezdim dolaştım.ağladım sızladım canım..siz neler yaptınız canım
canını sıkma herşey düzelir inşallah bebeğini kucağına alınca hepsini unutursun.
menüm:
sabah:yarım kase menemen,bir yumurta.5 zeytin ve 1 dilim ekmek
ara:1 elma
öğlen:4 kaşık patatesli tavuk,ayran ve yarım ayva
ara:sütlü kahve
akşam:etli patates çorbası (1 tabak),salata ve yoğurt olacak inş.
ara:belki türk kahvesi olabilir.
Tekrar selamlarrrr :)
Dısarı cıkmıstım yenı geldım. Bayramdan once yapı marketten bıseyler almıstım, 2 tanesini değiştirmem gerekiyordu ona cıktım.
Neyse onları hallettım, tekrar gırdım içeri paspas ucu bakıcaktım ( eşim sağolsun 1 haftada 2 tane ucu kırdı, kaslarını paspasda denıyor heralde deli)
reklamlarda gecen gun değişik bir paspas gormustum ondan bakıyım dedim varmıs hemde ındırımdeymıssevındım hemen aldım. eve gelı gelmez denedım hemen, acaip hosuma gıttı, cok guzel sıkıyor
allahım artık sevinçlerime bak yaaayazarken farkettım yemın edıyorum.
nasılmış benim ilkgözağrılarım :)
durumlar nasıl?yardım falan gerekiyor mu canlar.. Arada bizi ziyaret etmeyi unutmayın be ya :)
Şok oldum çenem yere düştü derler ya o misal. Kadın 86 yaşında zindeliğe ve özellikle bacaklara bakarmısınız.
kadının adı, johanna quaas yotubedan diğer videolarınada bakmanızı tavsıye ederım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?