Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın Fıstıklarım..

Sabah sabah negatif uyandım. Bu ay erken oldum regl, kotu supriz oldu resmen

Şansa bak ya 3 hafta tartılma regl ol tartıl :84: :84: :84:

:2::2:

wayy be 3 hafta tartılmadan dayandın
ne büyük bir başarı ( benim için yani)
ben öyle bişey yapabilmek için evdeki tartının pilini atmalıyım başka türlü mümkün değil yapamam

Günaydın Fıstıklarım..

Sabah sabah negatif uyandım. Bu ay erken oldum regl, kotu supriz oldu resmen

Şansa bak ya 3 hafta tartılma regl ol tartıl :84: :84: :84:

:2::2:

moralini bozma sinemcim, fundanın da dediği gibi bu şekilde bilinçaltını etkiliyorsun, dur bakalım belki iki gün sonra tartıda çok farklı bir değişiklik görmeyeceksin...

Haftaya dahil edelim seni listeye o zaman Tunicim. Daha iyi olur, tam anlamıyla aramıza dönmüş olursun.

bu arada herkese günaydııııınnnn ve hatta tünaydııınn :)

Tünaydın İremcim... :)

hoşgeldin canım
sen nerelerdeydin??
geldim canım bayram tatili derken arkasından basurum azdı.çok zor günler geçirdim canım.2 gündür girmeye çalışıyorum.ama net uyuz bir şekilde girmemekte ısrar etti...düşün yani sabah girdim.anca şimdi girmeye çalıştı.ne yapıcam bilmiyorum.çok sinirlerimi bozuyor bu durum..sen nasılsın canım benim.
çok haklısın canım.çok özür dilerim.bir an önce bu nete çözüm bulucam ya da guruptan ayrılcam.gerçekten çok zor oluyor canım benim..
kilo almadım yani yağ olarak almamışım.ama şuan 79.2 geliyorum.bir kaç gün bol su içip maydanoz suyu karnıbahr haşlamasıyla düşüerim.4 kasımda regl olucam.2 kilo öle şiş çıkarım.ama ben bilerek önceden tartılıp önlemimi aldım.ve bu ay kadın doğumda kontrolüm var.6 kasımda gidicem kontole.kayınvaldemle tartıştım sinirlerim de çok bozuk.milletten çok sıkıldım artık.sanırım psikolojik olarakta kilo veremedğimi farkettim.ne yapmam gerektiği konusunda bir şey bilmiyorum.
çözüm arıyor ancak bulamıyorum.
her şey üst üste geldi..saçımı boyadım.saçım karamel rengindeydi.içinden çıkan boya farklı.ve ben bakmadım.saçım artık siyah
kapalı olmanın avantajını kullanıyorum.yarın saçımı kestircem tam değişiklik olcak.
bilinç altı dedğimiz olay nasıl bir şey,nedir ?nasıl kurtulunur bilmiyorum..her gece rüyamda kendimi hamile olarak görüyorum....
neyse çok dert yandım..böle işte onun haricinde bol bol gezdim
hoşgeldin şeydacım. neler yaptın bakiim buralarda yokken :)
gezdim dolaştım.ağladım sızladım canım..siz neler yaptınız canım
şeyda hoşgeldin, bayadır görünmüyordun, iyisindir inşallah...

iyiyim canım ne olsun.anca gelebildim valla

Haftaya dahil edelim seni listeye o zaman Tunicim. Daha iyi olur, tam anlamıyla aramıza dönmüş olursun.

Tünaydın İremcim... :)

tamam canım öyle yapalım madem, hem birazda toparlarım durumu
zaten biraz önce yürüyüş yaptım 40 dk ve yeşilçayımı aldım elime nasıl iyi hissediyorum kendimi :))))

Anladım canım.

Psikolojik verememeler zor olur. Tek çaresi de morali yüksek tutmak ve vereceğine inanmaktır. İnternet için de yetkililerle bir görüş istersen.

Anladım canım.

Psikolojik verememeler zor olur. Tek çaresi de morali yüksek tutmak ve vereceğine inanmaktır. İnternet için de yetkililerle bir görüş istersen.

evet canım ama bende bu kayınvalde olunca nasıl morelimi yüksek tutarım bilmiyorum.yakında evliliğimin bitmesi onun yüzünden olcak..

net için söledim 3g kapsamının biraz dışına kalıyormuş

evet canım ama bende bu kayınvalde olunca nasıl morelimi yüksek tutarım bilmiyorum.yakında evliliğimin bitmesi onun yüzünden olcak..

net için söledim 3g kapsamının biraz dışına kalıyormuş

Hepimizin hayatında zor insanlar vardır. Ama konuyu oraya çekmemelisin.
Son dediğini de anlayamadım. :)

Hepimizin hayatında zor insanlar vardır. Ama konuyu oraya çekmemelisin.
Son dediğini de anlayamadım. :)

yok canım direk o değil.her şeye burnunu sokuyorr.erkek olan ben mi eşim mi bilmiyorum.bir şey demez.yutar.sonra bana patlar.ne bilim canım.çocuk olmuyor..bunuda her defasında ısrarla iğneleyerek bana sölemsi canımı yakıyor.her neyse boşvereleim..

3G MODEMLİ.her yerde çekmiyor.sürekli düşüş yaşıyorum..

menümm....
sabah sirkeli su
domates saltalık zeytin 1 dilim ekmek yeşil çay
ara 2 mandalina
öğlen kıymalı yumurta 1 dilim ekmek
ara 1 elma
akşam 17:00 da 4 yemek kaşığı kerevezi yemeği..
ara öğünde ceviz fındık

ben çıkıyorum kızlar keyfim hiç yok ilacın etkiside vuruyor

canım yaa..rüyamda kendimi sürekli hamile görüyorum dediğinde anlamıştım üzerindeki baskıyı..sen kimseye aldırma, hayatta en önemli sensin, bunu unutma..ben ikinci düşüğümü yaşadığımda kayınvalidem gelip, pilates topumu gösterip, kızım sen spor mu yaptın bu topla? demişti..güler misin, ağlar mısın? daha dilinden kurtulamadım, yok şöyle mi yaptın? yok böyle mi hareket ettin? yani insanlara laf anlatmak çok zor cuma gecesiydi saat gece 12 gibi kanamam oldu, cumartesi de eşimin aöf sınavları var düşün zamanlamayı..benim ilk de böyle gece kanama olmuştu, hemen hastaneye gitmiştik, ilaç verip yollamıştı..yani o gece hastaneye gitmedim, yattım sürekli..eşim de sınavdan gelince beni hastaneye götürdü, düşük başlamıştı ve geri dönüşü yoktu..her neyse bana ne dedi biliyor musun? efendim gece niye ona haber vermemişiz, yaa ne yapacaksın, düşüğü nasıl engelleyeceksin ki..off off insanı deli eden birileri hep hayatta oluyor maalesef sen eşinle mutluysan, gerisini boşver cnım..zor ama boşver..boşvermek zorundayız...
çok uzun yazdım kusura bakmayın, içimi dökmek istedim belkide bir an....

wayy be 3 hafta tartılmadan dayandın
ne büyük bir başarı ( benim için yani)
ben öyle bişey yapabilmek için evdeki tartının pilini atmalıyım başka türlü mümkün değil yapamam

evet ya bende çok sık tartılıp moralimi bozuyorum. ee tabii a rdından da diyeti bozuyorumm

menüm:

sabah:yarım kase menemen,bir yumurta.5 zeytin ve 1 dilim ekmek

ara:1 elma

öğlen:4 kaşık patatesli tavuk,ayran ve yarım ayva

ara:sütlü kahve

akşam:etli patates çorbası (1 tabak),salata ve yoğurt olacak inş.

ara:belki türk kahvesi olabilir.

Ayşegülcüm menün güzel.
Ama tekrar söylüyorum; çaydan, sodadan, sütle değilse kahveden ara öğün OL-MAZ!
O akşamki kahve olsa olsa keyif olur, öğün değil. :)

Tekrar selamlarrrr :)

Dısarı cıkmıstım yenı geldım. Bayramdan once yapı marketten bıseyler almıstım, 2 tanesini değiştirmem gerekiyordu ona cıktım.
Neyse onları hallettım, tekrar gırdım içeri paspas ucu bakıcaktım ( eşim sağolsun 1 haftada 2 tane ucu kırdı, kaslarını paspasda denıyor heralde deli )
reklamlarda gecen gun değişik bir paspas gormustum ondan bakıyım dedim varmıs hemde ındırımdeymıs sevındım hemen aldım. eve gelı gelmez denedım hemen, acaip hosuma gıttı, cok guzel sıkıyor

allahım artık sevinçlerime bak yaaa yazarken farkettım yemın edıyorum.

nasılmış benim ilkgözağrılarım :)
durumlar nasıl?yardım falan gerekiyor mu canlar.. Arada bizi ziyaret etmeyi unutmayın be ya :)

Şok oldum çenem yere düştü derler ya o misal. Kadın 86 yaşında zindeliğe ve özellikle bacaklara bakarmısınız.

kadının adı, johanna quaas yotubedan diğer videolarınada bakmanızı tavsıye ederım.

[video=youtube_share;YlI_CGp9VAc]http://youtu.be/YlI_CGp9VAc[/video]

Ay Sinemcim kıyamam sana... :)

nasılmış benim ilkgözağrılarım :)
durumlar nasıl?yardım falan gerekiyor mu canlar.. Arada bizi ziyaret etmeyi unutmayın be ya :)

Ben okudum bugün topiğini... Oturtmaya başlamışsın takımı. :) Sevindim Ececim.
Şu anda yardıma ihtiyacımız yok, olursa söylerim.

İnanmam kız. O bacaklar bu kadının olamaz.
Şimdi telefondayım, birazdan izleyeceğim.

menümü paylaşayım, geçmişi okuyup geliyorum..

‎31 ekim
sabah közde kırmızı biber 1 kepekli galeta 1 erik
ara 1 elma 1 armut yarım küçük ev pogaçası
öğle-- az kavurma 2 dilim ekmek 4 acı küçük biber
ara saati-- yarım porsiyon patlıcan yemegi 1 bucuk dilim tambuğday ekmeği
akşam--2 kaşık pilav 2 çatal patlıcan yarım dilim ekmek
1 cennethurması..
1 saat cok tempolu yürüyüş
2 kupa yeşil çay
su gene yetersiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…