- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #70.641
Gelmedik cumadan umut kesilmez. :)
di mi
ya cidden bu cizelge cok motive ediyor beni sabırsızlanıyorum değiştirmek için o uyuz 64.2 :120: gitsin daha da gelmesin artık.
sinem bende değiştirmek için sabırsızlanıyorum ya 2 kasım benim için 2 kat daha önemli hem sonucu görcez hemde alınıp alınmayacağımızıdi mi
ya cidden bu cizelge cok motive ediyor beni sabırsızlanıyorum değiştirmek için o uyuz 64.2 :120: gitsin daha da gelmesin artık.
ben yarın yada ertesi gün regl olcak benimde şişmiş halime denk gelicek yani çok sevinemiycem
o kadar uyumluyuz ki takımca..seven sevdiğine benzermiş fundaNasıl bir takımız yahu... Herkes aynı hafta regl oluyor. :)
ben yarın yada ertesi gün regl olcak benimde şişmiş halime denk gelicek yani çok sevinemiycem
Umarım gider canım, bir daha da gelmez. Umarım benimki de gider, çizelgen 71'leri bile göremedi daha...
2-3 gündür doğru düzgün bir şey yemiyorum ama midem hala dünyayı yemişim gibi şiş oluyor. Artık yarın ne göreceğim bakalım...
Çok sıkıldık aynı rakamlardan gerçekten.
sinem bende değiştirmek için sabırsızlanıyorum ya 2 kasım benim için 2 kat daha önemli hem sonucu görcez hemde alınıp alınmayacağımızı
Nasıl bir takımız yahu... Herkes aynı hafta regl oluyor. :)
Menüm
Sabah
2 bardak yeşilçay
Ara
1 sade maden suyu
Öğle
1 bardak kırmızı meyveli çay
1 bardak yeşil çay
Ara
1 fincan türk kahvesi
Akşam
2 bardak diyet kola
Birazdan da bir bardak su içerim. :)
Evet yaa ben kendi rakamımdan tiksimdim zatende, ama artık seni berivanı ve tuniyide 60larda gormek istiyorum. sizin 70lerinizde sıktı beni. size demedim ama sizin 60ları gorunce her biriniz icin ayrı ayrı 30dk dans edicem gobek atıcam valla kendıme uzun zamandır sozum var:124: :124: :124:
Fundaa şok mu yapıyosun bu nee?? Bu cuma kritik olduğu için mii, oyy balım benimm yaa, ama yine de diyet bile olsa kola içme lütfeen o kadar zararlı ki her açıdan, ya da onu akşam yerine sabah yap yarın da böyle devam edeceksen
Kızlar kaç gundur soylıcem ama kalabalık olalım o zaman soylerım demıstım asagıya baktım hazır sayıca çok'uz soylıyım..
Yeni gelen fıstıklar rastlamadı o kuralımıza, cunku nerdeyse 1 aydır kalktı o kuralımız.
Fundamız kaçamaklar için kaloriye gore spor cezası tablosu hazırlamıstı ve oldukca etkılı olmustu.Kaçamak yapanlar uyguluyor, yapma niyeti olanlar cezayı dusunup vazgecıyordu.
Takımda suan oldukca yeni isimlerle değişiklikler oldu. Ben bu kuralı cok motıve edici buluyorum ve bu kuralın YENİDEN GELMESİNİ OYLAMAYA SUNMAK istiyorum.
Kuralımız şöyleydi;
14. Kaçamak yapan üye, yaptığı kaçamağın kalorisine göre bir egzersiz yapmak zorundadır. Egzersiz listesinden ne yapacağını kendisi seçer.
EGZERSİZ LİSTESİ .. .(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek...........................210
Bisiklete Binmek......................200
Bowling Oynamak...................160
Bahçe İşleri...........................270
Yüzmek................................290
Voleybol...............................260
Yürüyüş...............................200
Rampalı yürüyüş....................550
Step/Aerobik.........................400
Koşmak................................550
Merdiven Çıkmak....................400
Ev Temizliği...........................150
Paten yapmak........................120
Alışveriş................................150
Eliptik bisiklet yürüyüşü............400
Yok Nurcum şok yapmıyor Funda :) geçmişe bakmadın sanırım ondan oyle sandın :)
sinemcim bende evet diyorummKızlar kaç gundur soylıcem ama kalabalık olalım o zaman soylerım demıstım asagıya baktım hazır sayıca çok'uz soylıyım..
Yeni gelen fıstıklar rastlamadı o kuralımıza, cunku nerdeyse 1 aydır kalktı o kuralımız.
Fundamız kaçamaklar için kaloriye gore spor cezası tablosu hazırlamıstı ve oldukca etkılı olmustu.Kaçamak yapanlar uyguluyor, yapma niyeti olanlar cezayı dusunup vazgecıyordu.
Takımda suan oldukca yeni isimlerle değişiklikler oldu. Ben bu kuralı cok motıve edici buluyorum ve bu kuralın YENİDEN GELMESİNİ OYLAMAYA SUNMAK istiyorum.
Kuralımız şöyleydi;
14. Kaçamak yapan üye, yaptığı kaçamağın kalorisine göre bir egzersiz yapmak zorundadır. Egzersiz listesinden ne yapacağını kendisi seçer.
EGZERSİZ LİSTESİ .. .(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek...........................210
Bisiklete Binmek......................200
Bowling Oynamak...................160
Bahçe İşleri...........................270
Yüzmek................................290
Voleybol...............................260
Yürüyüş...............................200
Rampalı yürüyüş....................550
Step/Aerobik.........................400
Koşmak................................550
Merdiven Çıkmak....................400
Ev Temizliği...........................150
Paten yapmak........................120
Alışveriş................................150
Eliptik bisiklet yürüyüşü............400
ayyyy şimdi gördüm mesajı çok mutlu oldum yaaaaaaYarın yokum. O yüzden şu ana kadarki mesajları baz alarak yeni üyelerin durumunu belirleyeceğim.
sweetlyy.......... 10 günde 106 mesaj ....... günlük ortalama 10.6 mesaj
PinkCherry....... 12 günde 142 mesaj ....... günlük ortalama 11.8 mesaj
nehirim38........ 17 günde 130 mesaj ....... günlük ortalama 7.6 mesaj
sweetlyy ve PinkCherryBlossom, 2 kasım listesine girdiniz, tebrikler. :)
Ama "üye oldum, bitti" diye bir şey de yok. Sayımlar her zaman devam ediyor.
nehirim38, listeyi yaparken "10 mesaj ortalamasını geçen olursa üye yapacağım." demiştim kendime. Sanırım bundan sonraki haftalarda da aynı şeyi uygularım, bilgine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?