Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınnnnnnnnn

Kaçamaksız bir bayramın ödülünü aldım. :124:
Takımımızdaki ve Cafe Light da verdiğim iddayı tutturdum

bildirimim

63.7 / 62.7 / 1 / %1.5698

Günaydıınnnnn :))

Ayşegül ben de seni tebrik ediyoruumm çokk Kilo bildirimimizi bu şekilde mi yapıyoruz peki? Sabah erken saatlerde buradaydım bekliyorum birileri gelsin göstersin öğretsin

gunaydın Nurcum yok benim yaptıgım sekilde yapıyoruz bildirimi.

hesplama yontemı

verilen kilo / önceki kilo=sonuc X 100 = yuzdesini alıyoruz.

örnek:

63.7-62.7=1

1/63.7=0,015698...X100=1,5698

Burda yayınlıyacagımız şekil;

63.7 / 62.7 / 1 / %1.5698

Ben de karar defterinden buldum demin anladım şimdi, çok saol balımmmm

Bildireyim hemennn :)))

66 / 64,2/ 1,8 / 2,7272

Kuzuumm şimdi gördüm sen de yazmışsın meğer, teşekkür ederimmm

kilo bildirimim

76.4 / 75.2 / 1.2 / %1.5706806

nur süpersin ya çok iyi vermişsin tebrik ederim tatlım

Sen de süpersiiinnnn, çok teşekkürr ve çokk tebrik ederiimmm

geldiğimden beri diyorum ama şu an o kadar yürekten diyorumki iyiki burdayım ve iyiki varsınız bütün takım

gel de sen bu günün üzerine bu kadar mutluluğun üzerine kaçamak yap

Bir şey soracağımm ama, 2 haftalık olarak hesapladık değil mi? Ben öyle hesapladım, şimdi Sinem sende kafam karıştı Niye başlangıç kilonu 64.2 almadın, 63.7 aldın?

geldiğimden beri diyorum ama şu an o kadar yürekten diyorumki iyiki burdayım ve iyiki varsınız bütün takım

gel de sen bu günün üzerine bu kadar mutluluğun üzerine kaçamak yap

Nazcım artık kaçamakların boyutuda değişti zaten cezası var senin gibi motive ve aşkla kaçamaktan vazgecmeyenlere, nurtopu gıbı spor cezaları var.

Bu, karınca ile agustos bocugunun hikayesi gibi oluyor. :) Kaçamak yapmayan karıncalar kilo veriyor. Kaçamak yapan ağustos böcükleri değil kilo vermek ustune alıyor.

Bir şey soracağımm ama, 2 haftalık olarak hesapladık değil mi? Ben öyle hesapladım, şimdi Sinem sende kafam karıştı Niye başlangıç kilonu 64.2 almadın, 63.7 aldın?

Canım benim 64.2 olan kilom 2 hafta oncekı kılom değil. Ben 3 hafta once 64.2 de takıldım kaldım.

takımada ''3 hafta tartılmak istemiyorum, motıvem cok dustu ama arkadasım benım ıcın bıldırım yapıcak, sızın ıcınde uygunsa'' dedim. herkes kabul etti.
( vucut daha once kaldıgı kıloyu hatırlarmıs ya benımkı de oyle bırsey oldu sanırım kaldı 64de)

yani benim 2 hafta oncekı kılom 63.7 (ki o bildirimi ben yapmadım kızarkadasım yaptı, ben bakmadım tartıya)
bende bugun en son haftakı sonuclardan ogrendım, ozaman ki kilomu :)

ama yaaaa ben o kadar çok kaçamak yapmıyorumkiiii

kilo çizelgemi değiştirdim..geçen seneden beri kilo vermeye çalışıyorum ve ilk başladığımda 82ydim kızlar o yüzden başlangıç kiloma onu yazdım.belki bunu görürsem heytt beeee ne günlerden geldim ben buralara deyip daha çok motive olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…