- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #71.081
kızlarrr ben çıkıyorum artık..yatmam lazım yarın erken kalkıcam...yuppiiii yarın işe gitmiycem ama sabahtan izmire kütüphaneye gidicem bideeee yarın nişanlımla görüşcem bana şans dileyin
bu arada kızlar yazı yazarkenki cevap kısmı neden mavi gibi oluyor
kızlar misafirim yeni gitti..ve menüm;
kahvaltı
2 domatesten menemen
2 dilim çavdar
1 kk peynir
2 fincan çay
ara
sütlü nescafe
ara
meyveli soda (her ne kadar ara sayılmasa da)
akşam
1 dilim meyveli kek
3-4 çay bardağı çay
(ya şimdi kızlar soruyorum, akşam yemeği yemedim (gerçi zamanım olmadı da) onun yerine kek yedim, bu da mı kaçamak?? bu da mı gol değil bee,bu da mı gol değil bee)
günaydın bu gün evimde kedi gibiyim ,umuyorum herşey çok düzene girecekdir yarın için dişcimden randevu aldım diş tedavilerine başlıyorum,gelecek pazartesiye kadar yoğun geçecek bu hafda o yüzden bugünün keyfini cıkarıyorum ,sanırım öğlen yürümek için cıkarım sadece dışarıya...
canım benim inan bu deneme süresinin uzaması beni çok üzüyor ve artık sanırım isteğimde azalıyor. izinden sonra tekrar 2 hafta hop olmadı bi şey oldu izin aldın yada yine mesaj sayın az bi üçüncü hafta ...şimdi bile herkesi yatırdım bi yandan yazılı sorusu hazırlayıp bi yandan buraya yazmaya çalışıyorum.ama sen cazası olan arkadaşlarımızı bile aldın takıma bana hiç insiyatif kullanmıyorsun.
neyse izin için teşekkürler. görüşmek üzere...
selam canlarrr
nasılsınız görüşmeyeli
ara ara geldim okudum görmüşsünüzdür ama yazamadım
fundacım artık izinim bitsin aranıza döneyim istiyorum
hafta sonu hazırlandık ettik ankaraya gidecektik kardeşim bi aradı izinler iptal oldu diye gidmeedik bu hafta yada önümüzdeki hafta gidicez inş
onun için daha fazla uzatmak istemiyorum
o zamanki durumuma göre tekrar bakarız:)
tartılmaya bile cesaretim yok resmen içimdeki eski canavar çıktı kendimi kaybettim ( birazda sıkıntılı günler geçirdim onunda etkisi var sanırım(
yani kilomu gerçekten bilmiyorum ama epey artıda olduğumu biliyorum hatta tartılıp size nasıl yazacağım bilmiyorum(
ve şunuda farkettimki ne kadar yersem aslında o kadar mutsuzum bir anda kilo aldığım günlerdeki gibi artık yiyemem diyordum ama dediğim gibi o kadar abarttımki içimdeki canavar ölmemiş pusuya yatmış beni beklemiş
bu yeme düzenini alışkalık haline getirmek gerek demekki aylardır uğraşıp verdiğim kilolar hoop geri gelecek(
neyse durum budur((
sinemcim dün gürdüm en çok kilo verenlerde 11. olmuşsun tebrik ederim
kaçamak yok diyete devam mükafatınıda böyle alıyorsun ne güzel:))
Günaydın kızlar..
Bugun hiç keyfim yok.Geçmişe bakıp tekrar donucem.
bugünkü menüm
sabah
2 dilim kepek ekmek
1 kaşık labne
1 domates
ara
1 çay bardağı süt
yarım muz
öğle
8 kaşık taze fasülye
2 acur turşusu
yoğurt
ara
sabahki muzun geri kalan yarısı
akşam
4 kaşık pilav
4 kaşık et
3 kupa yeşilçay 2 litre su
45 dakika aerobik
kızlar size bir şeyler sorucam.daha doğrusu doğruluğundan emin değilim.bugün diyet defterimi çıkradım.saatlerine yediklerime uyku düzenime baktım.neyi nerde yanlış yaptıma.1 aydır ya yerimde sayıyorum ya 1 kilo aşa yukarı oynuyorum.
1. spor yok
2.sabah kalvaltısı saat 11 den sonra yapılıyor
3.daha erken yatıp daha geç kalkıyorum(daha çok uyuyorum)
4.meyve yi ve yeşil çayımı düzenli içmiyorum.buna su da dahil
ben kilo verememeyi bunlara bagladım.yediklerim belli ne az ne çok.ama böle düşünüyorum
--------
menüm
sabah domates salatalık peynir 1 yumurta (haşlanmış katı)1 dilim ekmek 1 çay
ara 2 mandalina
öğlen 1 biber dolması 1 bardak yoğurt
ara 1 mandalina
akşam 1 kepçe çorba 4 yemek kaşığı ıspanak 1 biber dolması salata
ara:1 yeşil elma
-----
kendime kocaman bir kadeh aldım bugün..renkli cıvıl cıvıl.500ml su alıyor...su içmeyi böylelikle zevkli hale getirip kendimi özel hissediyorum.yemeklerimi en güzel tabaklarda en güzel kaşıkla yedim..
ve beyaz tvde ebru şallı saat 10 da plates yapıyor.onla başlıcam ardından saat 12 de platesim var yarım saat onun ardından da yarım saat hareketlerim var.bugün regl olmam lazımdı ama sanırım yarın olucam.bunuda fırsat bilip yüklenmeyi planlıyorum.yeterki sabah erken kalkayım..yarın pazar var.sebzeyi ve meyvelerimi alıcam.
bu aralar yemek yiyince başım çok dönüyor.ne olur nedendir bilmiyorum
kızlar misafirim yeni gitti..ve menüm;
kahvaltı
2 domatesten menemen
2 dilim çavdar
1 kk peynir
2 fincan çay
ara
sütlü nescafe
ara
meyveli soda (her ne kadar ara sayılmasa da)
akşam
1 dilim meyveli kek
3-4 çay bardağı çay
(ya şimdi kızlar soruyorum, akşam yemeği yemedim (gerçi zamanım olmadı da) onun yerine kek yedim, bu da mı kaçamak?? bu da mı gol değil bee,bu da mı gol değil bee)
selam canlarrr
nasılsınız görüşmeyeli
ara ara geldim okudum görmüşsünüzdür ama yazamadım
fundacım artık izinim bitsin aranıza döneyim istiyorum
hafta sonu hazırlandık ettik ankaraya gidecektik kardeşim bi aradı izinler iptal oldu diye gidmeedik bu hafta yada önümüzdeki hafta gidicez inş
onun için daha fazla uzatmak istemiyorum
o zamanki durumuma göre tekrar bakarız:)
tartılmaya bile cesaretim yok resmen içimdeki eski canavar çıktı kendimi kaybettim ( birazda sıkıntılı günler geçirdim onunda etkisi var sanırım(
yani kilomu gerçekten bilmiyorum ama epey artıda olduğumu biliyorum hatta tartılıp size nasıl yazacağım bilmiyorum(
ve şunuda farkettimki ne kadar yersem aslında o kadar mutsuzum bir anda kilo aldığım günlerdeki gibi artık yiyemem diyordum ama dediğim gibi o kadar abarttımki içimdeki canavar ölmemiş pusuya yatmış beni beklemiş
bu yeme düzenini alışkalık haline getirmek gerek demekki aylardır uğraşıp verdiğim kilolar hoop geri gelecek(
neyse durum budur((
sinemcim dün gürdüm en çok kilo verenlerde 11. olmuşsun tebrik ederim
kaçamak yok diyete devam mükafatınıda böyle alıyorsun ne güzel:))
Tunicim öncelikle hoş geldin. :) O zaman bugündem itibaren aramızdasın, çok sevindim. :)
Kilo meselesine gelince... En kısa zamanda tartılıp bize söyle canım. Hatta mideni çok doldurmadıysan şimdi tartıl. Göreceğin kiloya moralini bozma. Bir daha rejimini sarsmayıp devam etmeye bak. Eğer aldığın kilolara kafanı takarsan durum daha kötü olur. O yüzden o kısmı görmezden geleceksin.
Evet Sinem, o durumdan haberin var mı bilmiyorum, ben de görmüştüm. :)
Bravo!
Kötü bir durum yoktur umarım... :26:
Çok kotu birşey yok ta. Aksam fena tartıstık esimle, gerginim çok. Hala atamadım sinirimi.
Üzüldüm, ne desem bilemedim..
Ama gerginliğini atmak için bir şeyler yap istersen, kendi içimizde gergin olmak yine bizden götürüyor çünkü...
Gerginliğimi atmam için gidip kafasını kırmam lazım. :)
Şaka bir yana konu kucukte birikim olunca patlak verıyor. Ben de cok ters değilimdir ama asabım bozulunca toparlanamıyorum.
Üst üste aynı yapılan seyler için kuru özür yetmiyor bende, (kimsede yetmez ya) illaki bir cezası olmalı. Bir şekilde ondan cıkacak ki ben rahatlıyayım.
Şimdi onu dusunuyorum ne yapsam diye. o bıle bıle benım damarıma bastı. Tam karsılıgı olsun ki benim ne hıssetıgımı anlasın.
Ooof...
Durum kötü...
Neyse...
Tunicim öncelikle hoş geldin. :) O zaman bugündem itibaren aramızdasın, çok sevindim. :)
Kilo meselesine gelince... En kısa zamanda tartılıp bize söyle canım. Hatta mideni çok doldurmadıysan şimdi tartıl. Göreceğin kiloya moralini bozma. Bir daha rejimini sarsmayıp devam etmeye bak. Eğer aldığın kilolara kafanı takarsan durum daha kötü olur. O yüzden o kısmı görmezden geleceksin.
Evet Sinem, o durumdan haberin var mı bilmiyorum, ben de görmüştüm. :)
Bravo!
menu zaten guzelde soylenecek yorum yok :) aerobik de yakıyor hani
Şeydacım, ne guzel herşeyi maddelemişsin ve hatalarını ya da eksiklerini bulmussun. Sıra düzene sokmakta. Bende burda menu paylaşımını geriye donebıldıgımız ıcın cok sevıyorum zaten.
Bir ara bende farkında olmadan menulerimde porsiyonları cogaltmıstım. Acaba olmustum, geriye donup bakınca suphelerımın dogru oldugunu gormustum.
------
menunde aksam bıraz fazla olmus sankı. Başlangıcta çorba yemişsin zaten. hem dolma hem ıspanak gereksız olmus. Sadece birini yeseydin daha ıyı olurdu. Aksam yemegımızın hafıflıgı cok onemlı cunku.
En son ''kek yapmaya gıdıyorum ama, ben yemicem'' dediği hatırlıyorum. :)
Hoşgeldin Tunicim.. :)
Ne yalan soylıyeyım uzuldum gelen kılolara
Ama tartıyla ve cıkan rakamı bıze soyleyıp yuzlestıgın an hafıfler ve cesaretini toplarsın diyet icin. O yuzden hiç kasma kendini ne kadar cabuk o kadar ıyı. Fakat bu onceki bayramdan sonra 2 oldu bunuda unutmaki bir daha boyle bırseyı yasadıgın zaman ne kadar uzuldugunu hatırla. (ben hala o bayramı hatırladıkca uzuluyorum)
Sağol Tunicim. :) Evet gorunce mutlu oluyor insan. :)
Sağol Fundacım. :) Yok ben aybasında bakmıstım ama sonra unutmustum tekrar bakmayı. Tuni yazınca demin baktım.
hosuma gitti :)
Gerginliğimi atmam için gidip kafasını kırmam lazım. :)
Şaka bir yana konu kucukte birikim olunca patlak verıyor. Ben de cok ters değilimdir ama asabım bozulunca toparlanamıyorum.
Üst üste aynı yapılan seyler için kuru özür yetmiyor bende, (kimsede yetmez ya) illaki bir cezası olmalı. Bir şekilde ondan cıkacak ki ben rahatlıyayım.
Şimdi onu dusunuyorum ne yapsam diye. o bıle bıle benım damarıma bastı. Tam karsılıgı olsun ki benim ne hıssetıgımı anlasın.
berivan gitmişşş(
üzüldümm((
okumaya çalıştım ama arada kaçırdıklarım olmuş
ne var ne yok başka benide bilgilendirinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?