Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlarrr ben çıkıyorum artık..yatmam lazım yarın erken kalkıcam...yuppiiii yarın işe gitmiycem ama sabahtan izmire kütüphaneye gidicem bideeee yarın nişanlımla görüşcem bana şans dileyin

ne güzel cnm bu gün yapacağın iki şeyde harikaymış,nişanlilik iki çiftin en güzel dönemidir tadını çok çıkarın,evlendikden sonrada harika günler bekliyor ama nişanlılık döneminde herkez fululaşır sadece net sevgilisini görür insa, evlenince diyer insanlarda yavaş yavaş netleşir:)))

Günaydın takımcım...

bu arada kızlar yazı yazarkenki cevap kısmı neden mavi gibi oluyor

Bende olmuyor.

Meyveli soda ara bile değil, kaçamak listesinde... Listeyi oylarken okumadın mı? :)
Akşam yemeği yenmemiş olsa bile yine de kaçamak sayılıyor. Yani cezan 300 kalori...

Buyrunuz:

EGZERSİZ LİSTESİ…………..……….(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek............................210
Bisiklete Binmek......................200
Bahçe İşleri.............................270
Yüzmek...................................290
Voleybol.................................260
Yürüyüş..................................200
Rampalı yürüyüş.....................550
Step/Aerobik..........................400
Koşmak..................................550
Merdiven Çıkmak....................400
Paten yapmak........................120
Eliptik bisiklet yürüyüşü...........400
Pilates………………………………………..220

Günaydın Raacım... Geçmiş olsun, benim de ömrüm dişçide geçiyor. Çok iyi bakıyorum dişlerim ama genetik çürüyen dişliyiz ne yazık ki... Çıkar gününün keyfini canım.

İlk mesaj sayımını yaptığımda senin deneme sürenin 1 haftası bile dolmamıştı, mesajlarının az olduğuna dair uyardım, "daha deneme süresindesin, bu mesajlarla olmaz." dedim. Tekrar tekrar da söyledim bunu daha sonraları... Sen de bana hep "daha fazla vakit ayıramıyorum." dedin.

Sana karşı kasti bir hareketim yok, her şey ortada. Hatta takıma girebil, hesabını yap diye "10 mesajı geçersen alacağım seni" bile dedim, bunun tüyosunu da verdim. Ama 2 hafta izne gidip geldikten sonra bir üye adayını üye yapmamı beklemeyin benden lütfen. Çünkü mesaj sayımı yapacak günü yok ortada. Neye göre alacağım onu?

5 mesaj kuralının ne kadar kötü niyetli kullanıldığını anlatmıştım, o yüzden artık üyeleri alırken emin olmak istediğimi ve hali hazırda üye olanlara bile mesaj sayımı uyguladığım söylemiştim. Hatta bunu burdan tekrarlayayım. Düzenli olarak ara sıra yapılacak sürpriz mesaj sayımlarında mesaj sayısı takım genelinden çok düşük çıkan kişi elenecektir. Çok düşükten kastım duruma göre 20, duruma göre 50 daha az mesaj olur. Genel durum belirleyecek.

Ben sana üye alımları sonuçlarını açıkladığım gün dedim ki "Düzenli mesaj yazdığını görüyorum ama 5 mesaj bize yetmiyor, istersen başka bir takıma git, orda problem olmaz. Hem ben senin düzenli mesaj yazdığını da da söylerim, hemen üye yaparlar. 10 mesaj ortalamasını tutturamayacağını düşünüyorsan bunu dene..."

Yani ben sana başka yollar da düşündüm, sana kolaylık sağlamak istedim. Aynı şekilde yukarı da belirttiğim gibi düşük paylaşımlı olan ve bu yüzden diskalifiye korkusu olan üyeler başka takımlara transfer olmak isteyebilirler. Tabi şu an böyle biri var mı bilmiyorum, paylaşımlarımız oldukça çoğaldı.

Beni suçlamanı yanlış buluyorum, ben seni çok uyardım. Sen de söylediklerimin gayet farkındaydın. Ben Naz hakkında daha sonra açıklama yaptım "bir gün izni, 2 gün de çarpısı varmış, aslında takıma almamam gerekirmiş." diye... Ama bir kere "üyesin" dedikten sonra lafımı geri almak istemedim, işleri karıştırmak istemedim. Peki neden aldım Naz'ı? Ona torpil mi yaptım? Ya da sana mı gıcık oluyorum da bekletiyorum? Hayır. Fark etmediğimden aldım, dikkatimden kaçtığından aldım, bir kaptan yardımcımız olmadığından aldım.

Ben bu takıma kaptan olduğumdan beri her şeyle tek başıma uğraşıyorum. Eski yardımcım kafası çabuk karışan biriydi, o yüzden ondan sadece paylaşım alanını takip etmesini istemiştim. Onun dışındaki her şeyi ben yaptım. Arada böyle hatalarım olması çok normal, bunun için üstüme gelemezsiniz.

Üstelin Naz da iyi ki gözümden kaçmış ve takıma girmiş. Kaptan yardımcısı oldu ve şimdiden ilgilenmeye başladı. Takım başlığında konuşulmuyor diye hiçbir şey yapmıyor değil. Hepinizin izin bilgisini tutuyor mesela... Haftaya listeyi hazırlayabilecek kadar takım üyelerinin durum bilgisine sahip. Bunu bu takımda başka kaç kişi yapabilir? O yüzden iyi ki de almışım Naz'ı. Burdan bir kez daha kaptan yardımcımız olduğu için ona teşekkür ediyorum.

Dediğim gibi işte, kendimi gayet güzel açıkladığımı düşünüyorum.

selam canlarrr
nasılsınız görüşmeyeli
ara ara geldim okudum görmüşsünüzdür ama yazamadım
fundacım artık izinim bitsin aranıza döneyim istiyorum
hafta sonu hazırlandık ettik ankaraya gidecektik kardeşim bi aradı izinler iptal oldu diye gidmeedik bu hafta yada önümüzdeki hafta gidicez inş
onun için daha fazla uzatmak istemiyorum
o zamanki durumuma göre tekrar bakarız:)

tartılmaya bile cesaretim yok resmen içimdeki eski canavar çıktı kendimi kaybettim ( birazda sıkıntılı günler geçirdim onunda etkisi var sanırım(
yani kilomu gerçekten bilmiyorum ama epey artıda olduğumu biliyorum hatta tartılıp size nasıl yazacağım bilmiyorum(
ve şunuda farkettimki ne kadar yersem aslında o kadar mutsuzum bir anda kilo aldığım günlerdeki gibi artık yiyemem diyordum ama dediğim gibi o kadar abarttımki içimdeki canavar ölmemiş pusuya yatmış beni beklemiş

bu yeme düzenini alışkalık haline getirmek gerek demekki aylardır uğraşıp verdiğim kilolar hoop geri gelecek(

neyse durum budur((

sinemcim dün gürdüm en çok kilo verenlerde 11. olmuşsun tebrik ederim
kaçamak yok diyete devam mükafatınıda böyle alıyorsun ne güzel:))

Tunicim öncelikle hoş geldin. :) O zaman bugündem itibaren aramızdasın, çok sevindim. :)
Kilo meselesine gelince... En kısa zamanda tartılıp bize söyle canım. Hatta mideni çok doldurmadıysan şimdi tartıl. Göreceğin kiloya moralini bozma. Bir daha rejimini sarsmayıp devam etmeye bak. Eğer aldığın kilolara kafanı takarsan durum daha kötü olur. O yüzden o kısmı görmezden geleceksin.

Evet Sinem, o durumdan haberin var mı bilmiyorum, ben de görmüştüm. :)
Bravo!

menu zaten guzelde soylenecek yorum yok :) aerobik de yakıyor hani

Şeydacım, ne guzel herşeyi maddelemişsin ve hatalarını ya da eksiklerini bulmussun. Sıra düzene sokmakta. Bende burda menu paylaşımını geriye donebıldıgımız ıcın cok sevıyorum zaten.
Bir ara bende farkında olmadan menulerimde porsiyonları cogaltmıstım. Acaba olmustum, geriye donup bakınca suphelerımın dogru oldugunu gormustum.

------
menunde aksam bıraz fazla olmus sankı. Başlangıcta çorba yemişsin zaten. hem dolma hem ıspanak gereksız olmus. Sadece birini yeseydin daha ıyı olurdu. Aksam yemegımızın hafıflıgı cok onemlı cunku.

En son ''kek yapmaya gıdıyorum ama, ben yemicem'' dediği hatırlıyorum. :)

Hoşgeldin Tunicim.. :)
Ne yalan soylıyeyım uzuldum gelen kılolara
Ama tartıyla ve cıkan rakamı bıze soyleyıp yuzlestıgın an hafıfler ve cesaretini toplarsın diyet icin. O yuzden hiç kasma kendini ne kadar cabuk o kadar ıyı. Fakat bu onceki bayramdan sonra 2 oldu bunuda unutmaki bir daha boyle bırseyı yasadıgın zaman ne kadar uzuldugunu hatırla. (ben hala o bayramı hatırladıkca uzuluyorum )

Sağol Tunicim. :) Evet gorunce mutlu oluyor insan. :)

Sağol Fundacım. :) Yok ben aybasında bakmıstım ama sonra unutmustum tekrar bakmayı. Tuni yazınca demin baktım.
hosuma gitti :)

Üzüldüm, ne desem bilemedim..
Ama gerginliğini atmak için bir şeyler yap istersen, kendi içimizde gergin olmak yine bizden götürüyor çünkü...

Gerginliğimi atmam için gidip kafasını kırmam lazım. :)

Şaka bir yana konu kucukte birikim olunca patlak verıyor. Ben de cok ters değilimdir ama asabım bozulunca toparlanamıyorum.
Üst üste aynı yapılan seyler için kuru özür yetmiyor bende, (kimsede yetmez ya) illaki bir cezası olmalı. Bir şekilde ondan cıkacak ki ben rahatlıyayım.
Şimdi onu dusunuyorum ne yapsam diye. o bıle bıle benım damarıma bastı. Tam karsılıgı olsun ki benim ne hıssetıgımı anlasın.

Ooof...
Durum kötü...
Neyse...

Ooof...
Durum kötü...
Neyse...

Yazı olayı cok fena ya okuyunca, cok sert geldı bana yazdıklarım :) kötüde cok da değil canım :)

Şuan bıçak biliyen biri gibi yazmısım Bazı şeyleri aynısı yaşamadan anlamaz ınsanlar o anlamda demiştim. Neyse konustukca garıp bır hal alıyor
nokta

hoşbuldum canlarım, her söylediğinizde haklısınız
benim bu durumum takımdan ayrılmak isteyenlere hatta izin almak isteyenlere ders olsunn:)))

45 dk yürüyüşümü yaptım, aktara gittim, keten tohumu, çörek otu,zencefil ve zerdeçal aldım
keten tohumunu sinemcim senmi demiştin ilk defa yiycem yoğurtla karıştırıp inşş
çörek otunu her derda deva diyrlarda zaten sabahları bir çay kaşığı yenilmesi yağ yakıyormuş inş onuda yapıcam
akşam giderkende nesfitimi ve bugday ekmeğimide alıcam tam teşekküllü hazırım :)))
ee sizde varsınız artık yanımda niye veremeyeyim canım daha önce nasıl verdiysem aynen öyle veririm inşş:)))

bende birkaç gündür acayip sinirliyim eşime
ama bendeki problem sinirden ölürüm, konuşmam oda bu sefer hiç sormuyr, sürkeli cnaım aşkım modunda hiçbişey yokmuş gibi davranıyor!!!
dediğin gibi aslında bişeyde yok ama dellendim bi kere böyle yaptıkçada dahada delleniyorum

berivan gitmişşş(
üzüldümm((

okumaya çalıştım ama arada kaçırdıklarım olmuş
ne var ne yok başka benide bilgilendirinn

Berivan gitti, biraz boşa gitti bence gerçi...
Hande diskalifiye oldu; çünkü yine izninin üzerine 2-3 hafta geçti ve gelip haber vermedi.
Naz kaptan yardımcısı oldu, onu zaten bu sayfada yazdıklarımdan okumuşsundur.

Bunlar dışında üyelerle ilgili bir durum yok... Sen yıllık izninden 5 ya da 6 hafta harcamış oldun, ona bir ara kesin olarak bakarım. Cumadan cumaya olunca işler karışıyor biraz. :)

Bu arada spor cezamız geri döndü. Bir de kaçamak oylaması başlattık. Bir önceki sayfada vardı, oy vermeyen 1-2 kişi kaldık zaten, sen de oy verirsin ona Tunicim. Bu defa daha farklı bir yöntem denedik.

Aklıma senin bilmediğin önemli başka bir şey gelmiyor. Gelirse yazarım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…