Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoş geldin tuniciğim ,aynı şey bendede oldu cnm ve yeni yeni toparlanıyorum,tatilde aldığım kiloyu veremedim inş bu hafta braktığım kiloyla listeye girerim ....

nazı okudum evet sevindim hayırlı olsun:))

izin içinde yılda 6 izinimden birini kullanmış oldum sanırım önemli olan 2 haftadan az olmaması yani 4 yada 5 hafta olması benim kalan 5 izin hakkımdan gitmiyor, yani tabi inş artık almak istemiyorum ama belimi olur küçük bir bebeğiniz varsa her an herşey olabilir:))

evet kaçamak oylamasını gördüm, yeniden gündeme gelmiş
benim o duruma diyebilecek ne sözüm ne yüzüm var:))

demek ki, yemek yemesek bile kek kaçamak sayılıyormuş..cezamızı çekicez o zaman..

ben hayatımda ilk defa kalori sayımıyla kilo verdim bu sene
ne zaman diyete başlasam 2 gün 3 gün sürmüyordu ve veremiyordum
ne zmaan kalori saymaya başladım o zaman inanamadım bile verdiğime
çünkü kızlar bilir malesef ben hiç kaçamaksız yapamıyorum ( yapanlara gıpta ediyorum o ayrı)
onun için bence aslında akşam yemek yemediysen o kaloride kek yiyebilirsin ( tabiki daha sağlıklısı yemek yemek )
amaaaaa sonuçta burda hepberaber hareket ediyoruz ve kaçamak tanımlaması yapılmış, mantık olarakta tamamen bilincimizden bu tarz şeyleri çıkarmak , yememek, ne kadar uzun süre yemezsek zaten alışacağız ve artık yemek istemeyeceğimiz olduğu için bişey diyemiyorum:)))

Bir yılda 3 ay hakkın var Tunicim. Daha doğrusu 6x2= 12 hafta
1 izin hakkı olarak sayılmıyor, 12 haftadan geri sayılıyor.

"En fazla 6 kere izin alabilir" sözü, her bir izni 2 hafta hesap ediyor.

Son düzenleme:
Bir yılda 3 ay hakkın var Tunicim. Daha doğrusu 6x2= 12 hafta
1 izin hakkı olarak sayılmıyor, 12 haftadan geri sayılıyor.

"En fazla 6 kere izin alabilir" sözü, her bir izni 2 hafta hesap ediyor.

hımmmm...
yılda en fazla 6 kere izin alınabilir ve her izin 2 haftadan az olamaz yazınca ben öyle anladım
toplam 3 ay filan demiyor ama ayrıca bi açıklama dahamı var sende o yazıya göremi yorum yapıyorsun:)

ya şaka makada diyetin ilk başlarında yeşilçayı zorla içiyordum eziyet gibiydi
şimdi bi zevk ol resmen hoşuma giderek içiyorum
ne garip değilmi
demekki insan alışıyor
haydi yeşilçay içmeyenlere hatırlatmış olayımmm:)))

Evet Tunicim ben soylemiştim. Ben diyetin ilk haftalarında cok yedim keten tohumu. Ya o zamanlar açlık olayım çok ama çok büyük problemdi.
sabah....
ara....
ogle....
ara 1 tatlı kaşıgı keten tohumu+ 2 tatlı kasıgı yogurt

yapıyordum. aksam yemegı oncesı yapıyordum cunku en buyuk sorunum gece açlığıydı. Birde ilk diyete basladıgımda 2 haftaya yakın her gece 11'de bir tane galeta yıyordum. Yoksa açlıktan uyuyamıyordum. Ben çok faydasını gordum açıkçası. Zaten keten tohumunuda yemekten en az 30dk once yenilmesi tavsıye edılıyor.

Şuan açlık olayım hıç kalmadı desem yerıdır yediklerim fazla fazla yetıryor. Ama aslında keten tohumunun faydası var zararı yok, ben de yesem ıyı olur. Zaten bazen ara için ne yapıcagımı şaşırıyorum.

Ya evlilik hem çok güzel hem de çok zor.. Diğer yarın gibi oluyor. Paylaşım çok.. Ama bunların yanında iki farklı insanın birlikte bir yaşam surmesi kolay değil.

hımmmm...
yılda en fazla 6 kere izin alınabilir ve her izin 2 haftadan az olamaz yazınca ben öyle anladım
toplam 3 ay filan demiyor ama ayrıca bi açıklama dahamı var sende o yazıya göremi yorum yapıyorsun:)

Tunicim... Tam karar defterini alıntılayım demiştim ki, orda hafta olarak belirtilmediğini gördüm. :)
Ama bu konu maddeleşeceği zaman Püsküüt, paylaşım alanında her üyenin yıllık 3 ay izin hakkı olacağından bahsetmişti. O yüzden ben o şekilde uygulama yapıldığını sanıyorum.

Ama bir yanlışlık olmasın diye paylaşım alanına mesaj attım şimdi... Cevap gelince öğrenmiş oluruz.

keten tohumu çekipte verdi aktar, farkediyormu acaba çekilmiş veya çekilmemiş
çekilmeden yemesi zor olur dedi bende iyi çekin o zaman dedim:)

evlilik bencede dünyanın en güzel, ama en zor şeyi:))

:) ya tarihlerin farkında olmuyor insan bugun ayın 5iymiş. :) 5 kasım 2006da evımı topladım buraya Antalya ya geldım :)

Zaten 5 ugurlu sayımdır da, hayatımın sürekli bir yerlerinde karşıma sıkça çıkar :) (Takımda da oldugu gibi. :) Ben ilk 4. Takıma yazmıstım, ama 5.Takım hızlı davranmıstı :) )
içim bir tuhaf oldu ya evlilik yıldonumu benım ıcın tabıkı onemlı ama, hayatımın 180derece değiştiği gun bugun. :) Günü farkedince geçen 6 yılın bır muhasebesını yaptım resmen ve bazı adımlar atmam gerektiğini farkettim.

bu arada derece için hepinizi tebrik ediyorumm
durup durup yazıyorumya inan msj sayısını doldurmak için değil fundacım
aklıma bişeyler geliyor sürekli özlemişim yazmayı:)))

sinemcim bi istanbul programınız vardı kasımdamıydı o?
gittinizmi yoksa ben yokken:))

Yok Tunicim yıldonumumuzde gideceğiz (21'inde) demek çok isterdim ama sanırım iptal ediceğiz daha dogrusu uçak biletlerini ileri tarihe aldırabılırsem ertelicez.

zaman o kadar çabuk geçiyorki, boşa harcamamak dolu dolu yaşamak lazım aslında:)
bende ara ara bi muhasebe yaparım ama bi bakarım aklımdakileri daha yapamadan bi süre daha geçmiş(

keten tohumu çekipte verdi aktar, farkediyormu acaba çekilmiş veya çekilmemiş
çekilmeden yemesi zor olur dedi bende iyi çekin o zaman dedim:)

evlilik bencede dünyanın en güzel, ama en zor şeyi:))

evet canım ya çektirmeden yemek biraz mesele. iyi yapmıssın ve yapmıs aktar cekmekle. cektırmesen bir sure sonra yıyemezdın.

Geçmişi önüne sermek güzeldir. Atman gereken adımlar olduğunu fark etmen de öyle... Umarım o adımları atmanın bir yolunu bulursun. :)

bu arada derece için hepinizi tebrik ediyorumm
durup durup yazıyorumya inan msj sayısını doldurmak için değil fundacım
aklıma bişeyler geliyor sürekli özlemişim yazmayı:)))

Mesaj sayısı için mi?
Ay Tunicim... İzinde olman takımdan etkilenmeni engellememiş.
Kim düşünür senin mesaj sayısı doldurmaya çalıştığını, hepimizden fazla yazardın sen. :)
Yaz sürekli, ben okurum.

Kızlar izin konusunu açıklıyorum:

En az 2 hafta olmak üzere (ki bunda anlaşamadığımız bir durum yoktu), yılda 6 kere... Yani her bir izin isterse 2 ay sürsün, bütün yıl izinli geçsin... :)

12 hafta, izin önerisinin ilk sunuluşunda varmış, madde olduğu zaman değişmiş.

Hafta sınırlaması yokken izin sayısı sınırlaması olması bana biraz tuhaf geldi. Ama o zaman itiraz edenler olmuş. Anlaşılan ben hem o itirazları, hem de önerideki değişikliği unutmuşum. Bana göre tuhaf ama kurallarımız böyle... :)

En azından hesap yaparken daha kolay olur.

Yani Tunicim senin dediğin gibi 5 hakkın kalmış oluyor, aynı şekilde Raa'nın da... (İkiniz için de bu cuma izinden döndü yazacağız.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…