- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #71.101
hoş geldin tuniciğim ,aynı şey bendede oldu cnm ve yeni yeni toparlanıyorum,tatilde aldığım kiloyu veremedim inş bu hafta braktığım kiloyla listeye girerim ....selam canlarrr
nasılsınız görüşmeyeli
ara ara geldim okudum görmüşsünüzdür ama yazamadım
fundacım artık izinim bitsin aranıza döneyim istiyorum
hafta sonu hazırlandık ettik ankaraya gidecektik kardeşim bi aradı izinler iptal oldu diye gidmeedik bu hafta yada önümüzdeki hafta gidicez inş
onun için daha fazla uzatmak istemiyorum
o zamanki durumuma göre tekrar bakarız:)
tartılmaya bile cesaretim yok resmen içimdeki eski canavar çıktı kendimi kaybettim ( birazda sıkıntılı günler geçirdim onunda etkisi var sanırım(
yani kilomu gerçekten bilmiyorum ama epey artıda olduğumu biliyorum hatta tartılıp size nasıl yazacağım bilmiyorum(
ve şunuda farkettimki ne kadar yersem aslında o kadar mutsuzum bir anda kilo aldığım günlerdeki gibi artık yiyemem diyordum ama dediğim gibi o kadar abarttımki içimdeki canavar ölmemiş pusuya yatmış beni beklemiş
bu yeme düzenini alışkalık haline getirmek gerek demekki aylardır uğraşıp verdiğim kilolar hoop geri gelecek(
neyse durum budur((
Berivan gitti, biraz boşa gitti bence gerçi...
Hande diskalifiye oldu; çünkü yine izninin üzerine 2-3 hafta geçti ve gelip haber vermedi.
Naz kaptan yardımcısı oldu, onu zaten bu sayfada yazdıklarımdan okumuşsundur.
Bunlar dışında üyelerle ilgili bir durum yok... Sen yıllık izninden 5 ya da 6 hafta harcamış oldun, ona bir ara kesin olarak bakarım. Cumadan cumaya olunca işler karışıyor biraz. :)
Bu arada spor cezamız geri döndü. Bir de kaçamak oylaması başlattık. Bir önceki sayfada vardı, oy vermeyen 1-2 kişi kaldık zaten, sen de oy verirsin ona Tunicim. Bu defa daha farklı bir yöntem denedik.
Aklıma senin bilmediğin önemli başka bir şey gelmiyor. Gelirse yazarım.
hoş geldin tuniciğim ,aynı şey bendede oldu cnm ve yeni yeni toparlanıyorum,tatilde aldığım kiloyu veremedim inş bu hafta braktığım kiloyla listeye girerim ....
demek ki, yemek yemesek bile kek kaçamak sayılıyormuş..cezamızı çekicez o zaman..
nazı okudum evet sevindim hayırlı olsun:))
izin içinde yılda 6 izinimden birini kullanmış oldum sanırım önemli olan 2 haftadan az olmaması yani 4 yada 5 hafta olması benim kalan 5 izin hakkımdan gitmiyor, yani tabi inş artık almak istemiyorum ama belimi olur küçük bir bebeğiniz varsa her an herşey olabilir:))
evet kaçamak oylamasını gördüm, yeniden gündeme gelmiş
benim o duruma diyebilecek ne sözüm ne yüzüm var:))
Bir yılda 3 ay hakkın var Tunicim. Daha doğrusu 6x2= 12 hafta
1 izin hakkı olarak sayılmıyor, 12 haftadan geri sayılıyor.
"En fazla 6 kere izin alabilir" sözü, her bir izni 2 hafta hesap ediyor.
hoşbuldum canlarım, her söylediğinizde haklısınız
benim bu durumum takımdan ayrılmak isteyenlere hatta izin almak isteyenlere ders olsunn:)))
45 dk yürüyüşümü yaptım, aktara gittim, keten tohumu, çörek otu,zencefil ve zerdeçal aldım
keten tohumunu sinemcim senmi demiştin ilk defa yiycem yoğurtla karıştırıp inşş
çörek otunu her derda deva diyrlarda zaten sabahları bir çay kaşığı yenilmesi yağ yakıyormuş inş onuda yapıcam
akşam giderkende nesfitimi ve bugday ekmeğimide alıcam tam teşekküllü hazırım :)))
ee sizde varsınız artık yanımda niye veremeyeyim canım daha önce nasıl verdiysem aynen öyle veririm inşş:)))
bende birkaç gündür acayip sinirliyim eşime
ama bendeki problem sinirden ölürüm, konuşmam oda bu sefer hiç sormuyr, sürkeli cnaım aşkım modunda hiçbişey yokmuş gibi davranıyor!!!
dediğin gibi aslında bişeyde yok ama dellendim bi kere böyle yaptıkçada dahada delleniyorum
hımmmm...
yılda en fazla 6 kere izin alınabilir ve her izin 2 haftadan az olamaz yazınca ben öyle anladım
toplam 3 ay filan demiyor ama ayrıca bi açıklama dahamı var sende o yazıya göremi yorum yapıyorsun:)
Evet Tunicim ben soylemiştim. Ben diyetin ilk haftalarında cok yedim keten tohumu. Ya o zamanlar açlık olayım çok ama çok büyük problemdi.
sabah....
ara....
ogle....
ara 1 tatlı kaşıgı keten tohumu+ 2 tatlı kasıgı yogurt
yapıyordum. aksam yemegı oncesı yapıyordum cunku en buyuk sorunum gece açlığıydı. Birde ilk diyete basladıgımda 2 haftaya yakın her gece 11'de bir tane galeta yıyordum. Yoksa açlıktan uyuyamıyordum.Ben çok faydasını gordum açıkçası. Zaten keten tohumunuda yemekten en az 30dk once yenilmesi tavsıye edılıyor.
Şuan açlık olayım hıç kalmadı desem yerıdır yediklerim fazla fazla yetıryor. Ama aslında keten tohumunun faydası var zararı yok, ben de yesem ıyı olur. Zaten bazen ara için ne yapıcagımı şaşırıyorum.
Ya evlilik hem çok güzel hem de çok zor.. Diğer yarın gibi oluyor. Paylaşım çok.. Ama bunların yanında iki farklı insanın birlikte bir yaşam surmesi kolay değil.
sinemcim bi istanbul programınız vardı kasımdamıydı o?
gittinizmi yoksa ben yokken:))
:) ya tarihlerin farkında olmuyor insan bugun ayın 5iymiş. :) 5 kasım 2006da evımı topladım buraya Antalya ya geldım :)
Zaten 5 ugurlu sayımdır da, hayatımın sürekli bir yerlerinde karşıma sıkça çıkar :) (Takımda da oldugu gibi. :) Ben ilk 4. Takıma yazmıstım, ama 5.Takım hızlı davranmıstı :) )
içim bir tuhaf oldu ya evlilik yıldonumu benım ıcın tabıkı onemlı ama, hayatımın 180derece değiştiği gun bugun. :) Günü farkedince geçen 6 yılın bır muhasebesını yaptım resmen ve bazı adımlar atmam gerektiğini farkettim.
keten tohumu çekipte verdi aktar, farkediyormu acaba çekilmiş veya çekilmemiş
çekilmeden yemesi zor olur dedi bende iyi çekin o zaman dedim:)
evlilik bencede dünyanın en güzel, ama en zor şeyi:))
Yok Tunicim yıldonumumuzde gideceğiz (21'inde) demek çok isterdim ama sanırım iptal ediceğiz daha dogrusu uçak biletlerini ileri tarihe aldırabılırsem ertelicez.
:) ya tarihlerin farkında olmuyor insan bugun ayın 5iymiş. :) 5 kasım 2006da evımı topladım buraya Antalya ya geldım :)
Zaten 5 ugurlu sayımdır da, hayatımın sürekli bir yerlerinde karşıma sıkça çıkar :) (Takımda da oldugu gibi. :) Ben ilk 4. Takıma yazmıstım, ama 5.Takım hızlı davranmıstı :) )
içim bir tuhaf oldu ya evlilik yıldonumu benım ıcın tabıkı onemlı ama, hayatımın 180derece değiştiği gun bugun. :) Günü farkedince geçen 6 yılın bır muhasebesını yaptım resmen ve bazı adımlar atmam gerektiğini farkettim.
bu arada derece için hepinizi tebrik ediyorumm
durup durup yazıyorumya inan msj sayısını doldurmak için değil fundacım
aklıma bişeyler geliyor sürekli özlemişim yazmayı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?