Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaa bide o var tabi şimdi kışlıklarla tartıldım iyi oldu hatırlattığın:))
regl bitip bide ince eşofmanlarla tartılınca farkeder inş biraz daha:))
bu arada sinemcim yılbaşı hedefim inş kesinlikle 69 kg
şimdi iremcim güzün korkmasın o çok çok ayrı bişey
çocuk olduğunda her boş vaktini değerlendiriyrsun ilk doğduğunda o uyur uyumaz koşarak uyumaya giderdik hemen uyuyalım o uyanmadan diye:))
çocuk olunca gezme konusunda çok sınırlamamk lazım kendini ay çocuk var biz gidemeyiz biz çıkamayız dedinmi o zaman korkunç oluyor
sen nereye o oraya gezceksin korkmadan:))
ama çocuk o kadar başka bi güzellikki şimdi o yokken ne yapıyorduk diyoruz her an bizi gülme krizine sokuyor:))
güzel şey ya çocuk allah isteyen herkese versin:=))
hem çocuklu, hem çalışan, hem de spor yapan azimli insan
bu alkışlar sana

ayy ayy nasıl iyi geldi bu ireeeemmm:)))))

aaa bide o var tabi şimdi kışlıklarla tartıldım iyi oldu hatırlattığın:))
regl bitip bide ince eşofmanlarla tartılınca farkeder inş biraz daha:))
bu arada sinemcim yılbaşı hedefim inş kesinlikle 69 kg
şimdi iremcim güzün korkmasın o çok çok ayrı bişey
çocuk olduğunda her boş vaktini değerlendiriyrsun ilk doğduğunda o uyur uyumaz koşarak uyumaya giderdik hemen uyuyalım o uyanmadan diye:))
çocuk olunca gezme konusunda çok sınırlamamk lazım kendini ay çocuk var biz gidemeyiz biz çıkamayız dedinmi o zaman korkunç oluyor
sen nereye o oraya gezceksin korkmadan:))
ama çocuk o kadar başka bi güzellikki şimdi o yokken ne yapıyorduk diyoruz her an bizi gülme krizine sokuyor:))
güzel şey ya çocuk allah isteyen herkese versin:=))
hem çocuklu, hem çalışan, hem de spor yapan azimli insan
bu alkışlar sana

ayy ayy nasıl iyi geldi bu ireeeemmm:)))))

ay bizim buraya yeni bir fırın açıldı öğleyin yürüyüşten gelirken bi kepekli ekmek aldım hayatımda bu kadar güzleini yememiştim çok mutluyummmm:)))
birde kepekli galete aldım oda çok çok güzeldi tazecikti
ohh be sonunda buldum :))

selam canım:) benimde temizlik günümdü bugün, anca girebildim..benim bıdışlarım yok ama, iki kişiyiz evde iş bitmiyor anlamıyorum :)

valla ev buyuk de değil ama ben topluyorum temizliyorum, eskı halıne donmesı 2 gun suruyor. artık iş hayatına geri donsem de kurtulsam şu ev muhabbetınden dıyorum bu ara hep kendıme

burdayım ya, cevap bile yazdım sana, nasıl görmezsin

canımmm yazarken farketmemişim

yaaa ben denemiştim ondan biliyorum valla yazın şortla tartılma gıbı olmuyor. biz kilo verelim esofmanlar suikast yapsın ıyı mı.

hiç ince esofman falan ugrasma tunım dırekt tartıl kesin farkeder yarın bıle dene bak nasıl fark cıkıyor arada.

yılbası ıcın cok meraklanıyorum yaa hepimiz için :) tuni sen yılbası mektubu yazmısmıydın?

amin canım, Allah isteyen herkese versin, bende istiyorum hayırlısıyla :)
çocukla gezme konusunda sana katılıyorum, ben nereye çocuğum oraya olsun isterim bende..çocuklar da seviyor farklı ortamlara girmeyi, hissediyorlar, onların da gezmeye değişikliğe ihtiyacı oluyor diye düşünüyorum..

yok canım yazmadım ben ama yazıcam inşş:))

Fıstıklar ben şimdilik kaçıyorum hava kararmadan bitiriyim şu işleri. kocaman mucukkkk yaptımmm siziii

inşş hayırlı sağlıklı bi bebeğin olur iremcimm:)))

iyi akşamlar arkadaşlar ,bu gün dişçiye gittim,tedavi süreci başladı 2 dişime dolgu yapdı kalan 1 sonra yapayı çenenizi açmakdan çok yoruldunuz dedi ,ordan ayrıldım bir avm de gezdim alişveriş aptım mutlu oldum şu an evimde sizlerleyim...

geçmiş olsun canım, diş tedavilerini bilirim zordur..küçüklüğümden beri diş sorunu çok yaşadım, bende yaklaşık bir sene önce iki dişime dolgu, iki dişime de kanal tedavisi yapıldı..dolgu zor değil zaten, yine de geçmiş olsun..umarım problem yaşamazsın..

menüm;

kahvaltı-öğle
2 dilim çavdar
1 kk peynir
1 çatal kaşar
2 çatal helva
2 fincan çay

akşam
1 tabak mercimek çorbası
4-5 kaşık sebzeli makarna
2 kaşık yoğurt

ara
meyve yemeyi düşünüyorum

bugün menüm kötü kızlar..çok geç kalktım bugün, kalktığımda saat 1 olmuştu, dün gece sabaha karşı yattım..kafam bozuktu, uyuyamadım, bu da bütün dengemi bozdu maalesef

Menümü yazayım

Sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
5 Zeytin
1 domates
1 kasık bal

Ara
1 cennet elması

Öğle
4 kasık zeytinyağlı kabak yemeği ( dünden kalanı almıştım yanıma iyiliğe almışim çok seviyorum kabak yemeğini:))
1 dilim ekmek

Ara
1 elma
2 kepekli Galeta

Aksam
4 kasık kıymalı patlıcan yemeği
Domates
Yeşil biber
2 dilim ekmek

Yarım avuc ( yaklaşık 15 adet ) kuru üzüm

45 dk yürüyüş
2 bardak yesilcay

Diyette uyku duzenide çok önemli tabi canım ne kadar erken kalkarsak metabolizmamız o kadar hızlanır
İns moralin duzelmistir ve önemli birsey değildir:))

Gecmis olsun racim
Neler aldın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…