- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #71.181
iremcim sen burdamıydın yaaa
ben senı gormedım sende benı gormedın heralde
aaa bide o var tabi şimdi kışlıklarla tartıldım iyi oldu hatırlattığın:))Tunicim züğürt tesellisi oldugunu sanmıyorum :)) Regl de istisnasız şişlik illaki oluyor.
Bunun cidden son olmasını umuyor ve 2013'de 60larda bir Tuni istiyorum artık
-----------------------
Kızlar bu arada havalar serinlediğinden bu yana siz nasıl tartılıyorsunuz bilmiyorum ama. ben eşofmansız tartılıyorum. en hafıf esofmanım 400gr cıkıyor.
hain eşofmanlar
şimdi iremcim güzün korkmasın o çok çok ayrı bişeybizde film manyağıyız eşimle..vcd koleksiyonumuz bile var yaklaşık 200 tane, çok severiz beraber sinema geceleri yapmayı:)
şimdi sen böyle dedin ya, gözümü korkuttun biraz, hayırlısıyla ilerde bizde çocuk istiyoruz..böyle olağan şeyler bile lüks olabiliyor demekki :)
çocuğun güzellikleri ve zorlukları işte..
hem çocuklu, hem çalışan, hem de spor yapan azimli insan
bu alkışlar sana
aaa bide o var tabi şimdi kışlıklarla tartıldım iyi oldu hatırlattığın:))Tunicim züğürt tesellisi oldugunu sanmıyorum :)) Regl de istisnasız şişlik illaki oluyor.
Bunun cidden son olmasını umuyor ve 2013'de 60larda bir Tuni istiyorum artık
-----------------------
Kızlar bu arada havalar serinlediğinden bu yana siz nasıl tartılıyorsunuz bilmiyorum ama. ben eşofmansız tartılıyorum. en hafıf esofmanım 400gr cıkıyor.
hain eşofmanlar
şimdi iremcim güzün korkmasın o çok çok ayrı bişeybizde film manyağıyız eşimle..vcd koleksiyonumuz bile var yaklaşık 200 tane, çok severiz beraber sinema geceleri yapmayı:)
şimdi sen böyle dedin ya, gözümü korkuttun biraz, hayırlısıyla ilerde bizde çocuk istiyoruz..böyle olağan şeyler bile lüks olabiliyor demekki :)
çocuğun güzellikleri ve zorlukları işte..
hem çocuklu, hem çalışan, hem de spor yapan azimli insan
bu alkışlar sana
selam canım:) benimde temizlik günümdü bugün, anca girebildim..benim bıdışlarım yok ama, iki kişiyiz evde iş bitmiyor anlamıyorum :)
burdayım ya, cevap bile yazdım sana, nasıl görmezsin
aaa bide o var tabi şimdi kışlıklarla tartıldım iyi oldu hatırlattığın:))
regl bitip bide ince eşofmanlarla tartılınca farkeder inş biraz daha:))
bu arada sinemcim yılbaşı hedefim inş kesinlikle 69 kg
aaa bide o var tabi şimdi kışlıklarla tartıldım iyi oldu hatırlattığın:))
regl bitip bide ince eşofmanlarla tartılınca farkeder inş biraz daha:))
bu arada sinemcim yılbaşı hedefim inş kesinlikle 69 kg
şimdi iremcim güzün korkmasın o çok çok ayrı bişey
çocuk olduğunda her boş vaktini değerlendiriyrsun ilk doğduğunda o uyur uyumaz koşarak uyumaya giderdik hemen uyuyalım o uyanmadan diye:))
çocuk olunca gezme konusunda çok sınırlamamk lazım kendini ay çocuk var biz gidemeyiz biz çıkamayız dedinmi o zaman korkunç oluyor
sen nereye o oraya gezceksin korkmadan:))
ama çocuk o kadar başka bi güzellikki şimdi o yokken ne yapıyorduk diyoruz her an bizi gülme krizine sokuyor:))
güzel şey ya çocuk allah isteyen herkese versin:=))
ayy ayy nasıl iyi geldi bu ireeeemmm:)))))
valla ev buyuk de değil ama ben topluyorum temizliyorum, eskı halıne donmesı 2 gun suruyor.artık iş hayatına geri donsem de kurtulsam şu ev muhabbetınden dıyorum bu ara hep kendıme
canımmm yazarken farketmemişim
yaaa ben denemiştim ondan biliyorum valla yazın şortla tartılma gıbı olmuyor. biz kilo verelim esofmanlar suikast yapsın ıyı mı.
hiç ince esofman falan ugrasma tunım dırekt tartılkesin farkeder yarın bıle dene bak nasıl fark cıkıyor arada.
yılbası ıcın cok meraklanıyorum yaa hepimiz için :) tuni sen yılbası mektubu yazmısmıydın?
amin canım, Allah isteyen herkese versin, bende istiyorum hayırlısıyla :)
çocukla gezme konusunda sana katılıyorum, ben nereye çocuğum oraya olsun isterim bende..çocuklar da seviyor farklı ortamlara girmeyi, hissediyorlar, onların da gezmeye değişikliğe ihtiyacı oluyor diye düşünüyorum..
merhaba kızlar nasılsınız tuni abla mesaj kutun doluymuş mesaj atamadım
aa meraba berivancığım hoş geldin cnm ,nasılsın nasıl gidiyor diyetin cnm
iyi akşamlar arkadaşlar ,bu gün dişçiye gittim,tedavi süreci başladı 2 dişime dolgu yapdı kalan 1 sonra yapayı çenenizi açmakdan çok yoruldunuz dedi ,ordan ayrıldım bir avm de gezdim alişveriş aptım mutlu oldum şu an evimde sizlerleyim...
menüm;
kahvaltı-öğle
2 dilim çavdar
1 kk peynir
1 çatal kaşar
2 çatal helva
2 fincan çay
akşam
1 tabak mercimek çorbası
4-5 kaşık sebzeli makarna
2 kaşık yoğurt
ara
meyve yemeyi düşünüyorum
bugün menüm kötü kızlar..çok geç kalktım bugün, kalktığımda saat 1 olmuştu, dün gece sabaha karşı yattım..kafam bozuktu, uyuyamadım, bu da bütün dengemi bozdu maalesef
iyi akşamlar arkadaşlar ,bu gün dişçiye gittim,tedavi süreci başladı 2 dişime dolgu yapdı kalan 1 sonra yapayı çenenizi açmakdan çok yoruldunuz dedi ,ordan ayrıldım bir avm de gezdim alişveriş aptım mutlu oldum şu an evimde sizlerleyim...
Gecmis olsun racim
Neler aldın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?