- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #71.201
ip atlamayı çocukken çok severdim, ama 5. katta oturuyorum evde mümkün değil pek arada kordorda atlayayım dedim geçen gün lambaya çarptı durdu ip:))
birde şu trambolin çok mantıklı geldi bana almak istiyorum sanki ama boyutu konusunda emin değilim büyük olanlar pahalı küçük olanda çokmu küçüktür işemi yaramaz bilemedim
birde trambolin bakarken internette sayaçlı atlama ipi gördüm çok hoşuma gitti, sen atla o saysınn:)))
sağol tunicim, önemli bişey değil, önemsiz de değil..öyle işte..
bende merak ettim, raa ne aldı acaba?:44:
Benimki de sayaçlı güya ama anlamadım saymıyor, bir de tuşu var acaba ben mi basacağım her seferinde, basıyorum atmıyor falan böyle sorunlu, o yüzden uğraşmıyorum ben. ama senin bahsettiğin daha farklı daha kaliteli olabilir tabii. At aynen şu trambolin çok ilgimi çekti ama, Funda demişti bir keresinde sanırım size en uygun sporu bulun diye, ondan emin olamıyorum. Denemeden de göremem gerçiBir ara çok düzenli pilates yapmıştım o bana çok uygun sanırım ama, bu sıralar hiçbir şey yapamıyorum. N'olacak böyle bilmiyorum. Bu haftadan da pek umudum yok gibi gibi bakalım artık.. :)
Menüm
Sabah
1 tost
Ara
sütlü kahve
Akşam
1 biber dolması
yarım tabak bamya
1 tas yoğurt
Pek erken kalkmadım bugün, öğlene doğru ders iptal dendi, 1 saat sonra mı neydi gelin var dendi, apar topar okula yetişmeye koşturduk, okulda da bir şey yiyemedim, eve varmam da akşamı bulmuştu artık, o yüzden öğle öğünüm yok.
Evet canım uygun sporu bulmak lazım ama iste hem yer lazım onları koymaya hem para:))
Eliptik bisikletlere heves ediyorum ama oda hem az para değil hem çok yer kaplayacak
Yürüyüş bandım var ama nereye koyacağımızı şaşırıyoruz hemde esim sürekli askilik olarak kullanıyoruz diye dalga geçiyor benimle:))
Yatak odasında kollarında çamaşır asılı olarak dürüyor genelde:))
Aralarda kaynamış hep:))
Birde bu gizemli tostu biraz aciklasana
Boyutu nedir
İcerigi nedir
:))))
menüm;
kahvaltı-öğle
2 dilim çavdar
1 kk peynir
1 çatal kaşar
2 çatal helva
2 fincan çay
akşam
1 tabak mercimek çorbası
4-5 kaşık sebzeli makarna
2 kaşık yoğurt
ara
meyve yemeyi düşünüyorum
bugün menüm kötü kızlar..çok geç kalktım bugün, kalktığımda saat 1 olmuştu, dün gece sabaha karşı yattım..kafam bozuktu, uyuyamadım, bu da bütün dengemi bozdu maalesef
Menümü yazayım
Sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
5 Zeytin
1 domates
1 kasık bal
Ara
1 cennet elması
Öğle
4 kasık zeytinyağlı kabak yemeği ( dünden kalanı almıştım yanıma iyiliğe almışim çok seviyorum kabak yemeğini:))
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
2 kepekli Galeta
Aksam
4 kasık kıymalı patlıcan yemeği
Domates
Yeşil biber
2 dilim ekmek
Yarım avuc ( yaklaşık 15 adet ) kuru üzüm
45 dk yürüyüş
2 bardak yesilcay
Evet canım uygun sporu bulmak lazım ama iste hem yer lazım onları koymaya hem para:))
Eliptik bisikletlere heves ediyorum ama oda hem az para değil hem çok yer kaplayacak
Yürüyüş bandım var ama nereye koyacağımızı şaşırıyoruz hemde esim sürekli askilik olarak kullanıyoruz diye dalga geçiyor benimle:))
Yatak odasında kollarında çamaşır asılı olarak dürüyor genelde:))
Aynen bir dönem bizde de vardı yürüyüş bandı, öyle askılık olarak kullanılıyorduama o varken de iyi yürüyüş yapıyordum gerçi de diyet olayım pek yoktu o zaman da.
Hep tost açıklıyorum ben burada ama yakepekli tost ekmekleri oluyor ya, 2 dilim arasında bir dilim kaşar :))
selam kızlarr
evet cesaretimi toplayıp tartıldım ve tahmin ettiğim gibi baya fazlayım
üstelik regl oldum dün üstüne onunda şişlği vardır ( züğürt tesellisi değildr umarım(
ve kilom 75.1
en son 72.6ydım
sonuç olarak 2.5 kg almış olarak döndüm malesef(
ama artık takmıyorum ramazanda 70.9 kilo olduğumuda hatırlayıp durmak istemiyorum
2 bayram ve 1 aylık izinin sonucu oldu bu
ama artık gayet motiveyim ne olur ekstra 2 ayımı alır bu kiloları vermek inş:)
sonuçta kaç yıldır 80 küsürlerde dolaşmadımmı 2 ay ne ki:)
neden kimse yok bugün hiç giren olmamış
funda yarın yokum demişti ama siz nerdesinizzz???
ben 45 dk yüüyüşümü yaptım yemeğimi yedim yeşilçayımı içiyorum
havalar yce soğuyana kadar öğle araları yürümeye karar verdim evde çok zor oluyor akşam oğlum yürütmüyor
hazır işteyken öğle arası yürüyorum hem açık havada mis gibi:))))
fundacım sen bu krebin hepsini yapıp sonra ısıtıpmı yiyorsun, birde pişiriken yağ koymuyormusun nasıl pişiriyorsun???
Selamlar..... :)
Çok gec geldim diye stres olmustum ama Tuni dısında kımse gelmemıs :) gece gec yatmanın promosyonu olarak gec kalktım bugun.
tam temizliğe başlamıstım eşim öğle kahvesine geldi. Bir kahve içtik o gitti ben temizliğe kaldıgım yerden devam..
Halı supururken canım cıktı benım bıdıslar batırmıs halıyıAcilen kırpmam lazım o zibideleri o da ayrı bir iş
Neyse bir soluklanıyım dedim. o esnada sıze bakayım dedim ama yoksunuz azıcık daha buralardayım :)
ay bizim buraya yeni bir fırın açıldı öğleyin yürüyüşten gelirken bi kepekli ekmek aldım hayatımda bu kadar güzleini yememiştim çok mutluyummmm:)))
birde kepekli galete aldım oda çok çok güzeldi tazecikti
ohh be sonunda buldum :))
merhaba kızlar nasılsınız tuni abla mesaj kutun doluymuş mesaj atamadım
iyi akşamlar arkadaşlar ,bu gün dişçiye gittim,tedavi süreci başladı 2 dişime dolgu yapdı kalan 1 sonra yapayı çenenizi açmakdan çok yoruldunuz dedi ,ordan ayrıldım bir avm de gezdim alişveriş aptım mutlu oldum şu an evimde sizlerleyim...
menüm;
kahvaltı-öğle
2 dilim çavdar
1 kk peynir
1 çatal kaşar
2 çatal helva
2 fincan çay
akşam
1 tabak mercimek çorbası
4-5 kaşık sebzeli makarna
2 kaşık yoğurt
ara
meyve yemeyi düşünüyorum
bugün menüm kötü kızlar..çok geç kalktım bugün, kalktığımda saat 1 olmuştu, dün gece sabaha karşı yattım..kafam bozuktu, uyuyamadım, bu da bütün dengemi bozdu maalesef
Menüm
Sabah
1 tost
Ara
sütlü kahve
Akşam
1 biber dolması
yarım tabak bamya
1 tas yoğurt
Pek erken kalkmadım bugün, öğlene doğru ders iptal dendi, 1 saat sonra mı neydi gelin var dendi, apar topar okula yetişmeye koşturduk, okulda da bir şey yiyemedim, eve varmam da akşamı bulmuştu artık, o yüzden öğle öğünüm yok.
Aynen bir dönem bizde de vardı yürüyüş bandı, öyle askılık olarak kullanılıyorduama o varken de iyi yürüyüş yapıyordum gerçi de diyet olayım pek yoktu o zaman da.
Hep tost açıklıyorum ben burada ama yakepekli tost ekmekleri oluyor ya, 2 dilim arasında bir dilim kaşar :))
fundaa çok tatlısın bu arada yeni resmine Ba-YıL-DıM...
Fundaciiiimmm
Profilini degistirmissin:))
Supersinn çok begendimmm
Yüzünde gayet zayıf:))
bugünkü menüm
sabah
işe geç kaldım kahvaltı yapamadım limon lifli form yedim
öğle
1 kase mercimek çorbası
salata
ara
5 badem
akşam
1 kase şehriye çorbası
1 kase yoğurt
3 kupa yeşilçay 1.5 litre su 45 dk yürüyüş
ayrıcaaaa bugün doktoruma gittik veee kilo-yağ ölçümü yaptık
geçen haftadan beri 1.3 kilo vermişim ve beni en mutlu eden yanı bu sefer hepsi yağdan gitmişşşşş 900 gr göbüşümden 400 gramda kollarımdan
anlamadım desemmmmBiraz eksik olmuş sanki... :) Kötü değil tabi ama daha hafif kilolarda menüden kırpmak gerekebilir.
anlamadım desemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?