Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benimki de sayaçlı güya ama anlamadım saymıyor, bir de tuşu var acaba ben mi basacağım her seferinde, basıyorum atmıyor falan böyle sorunlu, o yüzden uğraşmıyorum ben. ama senin bahsettiğin daha farklı daha kaliteli olabilir tabii. At aynen şu trambolin çok ilgimi çekti ama, Funda demişti bir keresinde sanırım size en uygun sporu bulun diye, ondan emin olamıyorum. Denemeden de göremem gerçi Bir ara çok düzenli pilates yapmıştım o bana çok uygun sanırım ama, bu sıralar hiçbir şey yapamıyorum. N'olacak böyle bilmiyorum. Bu haftadan da pek umudum yok gibi gibi bakalım artık.. :)

sağol tunicim, önemli bişey değil, önemsiz de değil..öyle işte..
bende merak ettim, raa ne aldı acaba?:44:

Ya benimde hiç kislik bişeyim yok hepsi o kadar buyukmuski allahım ne siskoymusumm(
Hicbisey güzel durmuyor çok bol şimdide zayıf değilim demekki o zaman neymisim hiç o kadar farkında degilmisim(

Bayramdan önce çok dolaştım hicbisey bulamadım sınır oluyorum hergün ne gitcem derdinden

Menüm

Sabah
1 tost

Ara
sütlü kahve

Akşam
1 biber dolması
yarım tabak bamya
1 tas yoğurt

Pek erken kalkmadım bugün, öğlene doğru ders iptal dendi, 1 saat sonra mı neydi gelin var dendi, apar topar okula yetişmeye koşturduk, okulda da bir şey yiyemedim, eve varmam da akşamı bulmuştu artık, o yüzden öğle öğünüm yok.

Evet canım uygun sporu bulmak lazım ama iste hem yer lazım onları koymaya hem para:))
Eliptik bisikletlere heves ediyorum ama oda hem az para değil hem çok yer kaplayacak
Yürüyüş bandım var ama nereye koyacağımızı şaşırıyoruz hemde esim sürekli askilik olarak kullanıyoruz diye dalga geçiyor benimle:))
Yatak odasında kollarında çamaşır asılı olarak dürüyor genelde:))

Aralarda kaynamış hep:))
Birde bu gizemli tostu biraz aciklasana
Boyutu nedir
İcerigi nedir
:))))

Aynen bir dönem bizde de vardı yürüyüş bandı, öyle askılık olarak kullanılıyordu ama o varken de iyi yürüyüş yapıyordum gerçi de diyet olayım pek yoktu o zaman da.

Aralarda kaynamış hep:))
Birde bu gizemli tostu biraz aciklasana
Boyutu nedir
İcerigi nedir
:))))

Hep tost açıklıyorum ben burada ama ya kepekli tost ekmekleri oluyor ya, 2 dilim arasında bir dilim kaşar :))

Ya bittim resmen ((( ev ne nankor sey ya temizledikçe bitmiyor çoğalıyor
bugun kalktıgımdan berı toplam 1.5 saat oturmusumdur heralde. bu ev ısının en uyuz tarafı maaş yok

iremcim sıkma canını tatlım. allah cozumsuz sıkıntı vermesın.
menuye gelınce....
helva ? ? :44:

tunicim donusun muhtesem oldu tatlım super menu canım afıyet olsun. :)

benim eliptik daha guzel askı oluyor kollar yukarı dogru ya :)))))
suan kucuk odamızda kollarında ceketler asılı, oturma yerınde de çamaşır sepetı var

Aaa açıkla tabi Canimmm
Ne bileyim ben yarım ekmek arası sucuklu kasarli tost olmadıgını dımı ama:))

Tunicim dediğin gibi... Önümüze bakacağız...

Canım gündüzleri bir tek Sinem ve ben kalıyorduk zaten, sen geldin 3 olduk. :) Bugün ben giremeyince sessiz geçmiş gündüz...

fundacım sen bu krebin hepsini yapıp sonra ısıtıpmı yiyorsun, birde pişiriken yağ koymuyormusun nasıl pişiriyorsun???

Hepsini yapıp pişiriyorum, 3-4 tane falan çıkıyor. Teflonda yağsız pişiriyorum.

Kendin mi kesiyorsun sen tüyleri? Zor olmaz mı Sinemcim?

Lezzetli bir ekmek... :) Ohhh, ne güzel...

merhaba kızlar nasılsınız tuni abla mesaj kutun doluymuş mesaj atamadım

İyidir Berivancım, sen nasılsın?

Geçmiş olsun Raacım, umarım çabuk biter...

Helva ve kaşarı kaçamak saymamız gerekmez mi? Ne dersiniz takım?
Bu arada şarküteri ürünlerini oylamamıştık ama onlara itiraz eden çıkmaz herhalde... Kimse sucuk, sosis, salam, pastırmayı hoş görmez diye düşünüyorum. Bence kaşar peynir ve helvanın durumu da aynı...

Tam "bu tost nedir?" diyecektim ki, Tuni demiş. :)
Tostta da kaşar varmış. Yediklerinizin içeriğini yazın. Tost, tatlı, içecek demeyin.
Kaşar da dediğim gibi, bence kaçamak... Çünkü baştan aşağı yağ.

-------
Bu arada askılıklar konusundaki yaratıcılığınız konusunda takımımı kınayarak tebrik ediyorum.
Ben de askı niyetine kullanıyorum. Ama spordan sonraki terli tişörtümü ve eşofmanımı asmak için. Bilmem anlataniliyor muyum...

--------

Bu arada ben geldim.

bugünkü menüm

sabah
işe geç kaldım kahvaltı yapamadım limon lifli form yedim

öğle
1 kase mercimek çorbası
salata

ara
5 badem

akşam
1 kase şehriye çorbası
1 kase yoğurt

3 kupa yeşilçay 1.5 litre su 45 dk yürüyüş

ayrıcaaaa bugün doktoruma gittim veee kilo-yağ ölçümü yaptık
geçen haftadan beri 1.3 kilo vermişim ve beni en mutlu eden yanı bu sefer hepsi yağdan gitmişşşşş 900 gr göbüşümden 400 gramda kollarımdan

Son düzenleme:

Biraz eksik olmuş sanki... :) Kötü değil tabi ama daha hafif kilolarda menüden kırpmak gerekebilir.

Tebrikleeeeeeer. :)

menum

sabah
1 dilim kepeklı ekmek
yarım kk peynır

ara
7-8 badem

ogle
1 kase nesfıt+sut

ara, aksam
yok

Menüm

Sabah
1,5 krep
1 kk peynir
1 bardak süt

Ara
4 kuru kayısı

Öğle
1 krep
1/2 kk peynir

Ara
4 kuru kayısı

Akşam
1 krep
1/2 kk peynir
1 bardak süt

Bisiklete binmedim ama saatlerce yürüdüm. :)
Henüz çayımı içmedim, 1 saat içinde içerim. :)

-------------

Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim bir nokta var. :)

Öğle yemeğinde sevgilicimle beraber her zamanki gibi Burger King'e gittik. O 2 tane BigKing menüyü ve 2 milkshake'i götürürken ben kepekli krebimi götürdüm. :) Bir de diyet kola içtim. :) Hiç de canım istemedi hamburgerlerden. Hoşuma gitti. :) Normalde otlanırdım illa ki...

Bir de kendisi, BurgerKing ve tatlıların hayat felsefesi olduğunu size söylediğim günden beri "beni şişman sanacaklar, olmadığımı söyle" diyerek bana baskı yapmakadır. :) (Ara sıra size yazdığım şeyleri ona da söylüyorum.) Huzurlarınızda burdan belirtiyorum: Sevgilim şişman değildir, zayıf da değildir, orta şekerdir. :)
Artık bundan sonra laflarından kurtulurum Gerçi o burayı okumuyor, meraklı değildir. Ben "söyledim" derim, içi rahatlar.

Menülere burun kıvırdığım için kendime de alkış yolluyorum burdan:

Aferin bana!

Son düzenleme:
anlamadım desemmmm

Anlaşılır yazmadığımdan şüpheleniyordum zaten.

Şimdi ilerleyen kilolarda, yani sen 68 e falan düştüğün zaman vücut kilo vermemekte diretmeye başlayabilir. Menüdeki kalorileri azaltmak da bu diretmeyi kırabilecek yollardan biridir. Ama bugünlerde bu kadar düşük kalorili bir menün olursa ilerleyen kilolarda menünden kalorileri azaltmak pek mümkün olmaz.

Demek istediğim buydu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…