Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sanırım karadayı ,bende aşkı memnudan sonra ilk izlediğim dizi.

aslında benim izlediğim o belki sinemde başkasını izliyordur ama ,çok içerikli bir dizi olunca o olduğunu düşündüm,çünki bende soluksuz izledim....

çoook geri kalmış hissettim şu an kendimi hiç duymadım adını..baya oldu tv izlemeyeli..internetten izlyrm o sesi reklam aralarındada kalkıp dolaşıyorum o yüzden hiç rastlamadım

Birbirimizin dizilerini bile bilir olduk artık

Tavsiye ederim Nazcım sağlam bir dizi. Ben artık cok mucuk mucuk aşkım cicim dizilerinden haz almıyorum. O yuzden tam benlik bir dizi. Her dizi, filmde romantızımde olurda temel konusu o olan dızılere sinir oluyorum.

muhtesem yuzyılı bıle bırakma derecesıne geldım. harem de harem öhh geldi. onceden gozum bısey gormezdi izlerken, şimdi acıyorum ama o gece genelde burda sizinle konusuyorum. yarımyamalak bakıyorum yanı dizi bitince sorsan ne oldu ''ııııı soyleki'' diye kalıyorum

sağol nurcum, kaçamaklarımın cezasıydı sporlar, ama dökülüyorum şimdi, çok hırpalamışım kendimi farkına varmadan :)
uzun zamandır çok düzenli spor yapamıyorum, düzenli yapsam eminim çok faydalarını göreceğim..ben bir anda coşup sönüyorum spor konusunda, ama sönmek yok, devamlılık lazım..ip atlamaya gelince çift ayakla atlıyorum, bir kerede 100 yapıyorum rahat bir şekilde..biraz soluklanarak 300e tamamladım bugün..yoruluyorum tabi ama ip atlamak hızlı bir spor olduğundan bir anda bitiveriyor zaten..

Sinem balımmmm birikmemesi konusunda da çok çok haklısın. Çünkü ileride illa bir yerde patlak veriyor sorunlar, her ilişkide -dostluk,aile vs.- böyle bu. Dediğim gibi sen zaten en doğrusunu biliyorsun :))

Evet bir anda bitiyor ama beni bir anda da yoruyor, nefes nefese kalıyorum direkt. Müzikle olduğunda daha eğlenceli hale geliyor ama Umarım devamlılığı sağlarsın sporunda da maşallah çok güzel yapmışsın bugünn

offf ..yarım saat önce dayanamadım ve 2 gevrek ve 2 kk peynir ve 6 7 acı biber yedim

Raacım, İzmirli olmamanı temenni ediyorum canım.
Bu gevrek dediğin simit değil umarım... ??

fundaa acı banaaa:18:

Nazcım beytinin nasıl bir şey olduğunu gözümle görsem hemen yazardım kalorisini... Bilmediğim için takıma sordum ama bir tek Sinem cevap vermiş. O yüzden ikimizin ortası olsun, o da 600... Buyrun...

EGZERSİZ LİSTESİ…………..……….(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek............................210
Bisiklete Binmek......................200
Bahçe İşleri.............................270
Yüzmek...................................290
Voleybol.................................260
Yürüyüş..................................200
Rampalı yürüyüş.....................550
Step/Aerobik..........................400
Koşmak..................................550
Merdiven Çıkmak....................400
Paten yapmak........................120
Eliptik bisiklet yürüyüşü...........400
Pilates……………………………………..220

funda ben senin krep menünden sonra bu haftaki sonucunu çok merak ediyorum

Çooook güzel olacak, eminim...

İkisinin ortası 600 yazdım. :)

Öğlen arasına bir şey bulamayınca yoğurtla yaptım. :) Bir daha dikkat ederim canım.

-----------------------

Ben yarın yokum kızlar... Akşam görüşürüz artık...
İyi geceler...

selam kızlarr
evet cesaretimi toplayıp tartıldım ve tahmin ettiğim gibi baya fazlayım
üstelik regl oldum dün üstüne onunda şişlği vardır ( züğürt tesellisi değildr umarım(
ve kilom 75.1
en son 72.6ydım
sonuç olarak 2.5 kg almış olarak döndüm malesef(
ama artık takmıyorum ramazanda 70.9 kilo olduğumuda hatırlayıp durmak istemiyorum
2 bayram ve 1 aylık izinin sonucu oldu bu

ama artık gayet motiveyim ne olur ekstra 2 ayımı alır bu kiloları vermek inş:)
sonuçta kaç yıldır 80 küsürlerde dolaşmadımmı 2 ay ne ki:)

kanıtı bende çok seviyorum ama hep çok geç çıkıyordu onun için çoğu zaman bakamıyordum

neden kimse yok bugün hiç giren olmamış
funda yarın yokum demişti ama siz nerdesinizzz???

ben 45 dk yüüyüşümü yaptım yemeğimi yedim yeşilçayımı içiyorum
havalar yce soğuyana kadar öğle araları yürümeye karar verdim evde çok zor oluyor akşam oğlum yürütmüyor
hazır işteyken öğle arası yürüyorum hem açık havada mis gibi:))))

aslında en güzeli, bizim diziler saatler sürüyor, vakit kaybı aslında, bir tane seçip ona bakmak lazım ama ben tv delisiyim resmen boşsam eğer hiç farketmez herşeyi seyredebilirim ama çok kızıyorum bu huyuma(
çoook geri kalmış hissettim şu an kendimi hiç duymadım adını..baya oldu tv izlemeyeli..internetten izlyrm o sesi reklam aralarındada kalkıp dolaşıyorum o yüzden hiç rastlamadım
hiiç ger kalmış hissetme nazcım, keşke bende öyle olsam
şeydacım beytinin resmini ekliyorumEki Görüntüle 546454
ooooff bayılırım beytiyee, pardon bayılırdım şimdi hiiiç svemiyorummmm
Kepekli undan yapıyorum Şeydacım. Zaten tok tuttuğu için tercih ediyorum.
2 yumurta, 1 su bardağı kadar süt, 6 silmeden biraz fazla kaşık da un koyuyorum.
fundacım sen bu krebin hepsini yapıp sonra ısıtıpmı yiyorsun, birde pişiriken yağ koymuyormusun nasıl pişiriyorsun???
Yerim sizi sportif takımım benim.
Her zaman ceza yemeyi beklemeyin, düzenli spor yapın, bakın ne güzel hissedeceksiniz kendinizi...

bencede bencede tekrar yürümeye başladım kendimi çok iyi hissediyorumm:)))

kimse yok ben aklıma geldikçe kendi kendime yazayım bari:)

dün akşam eşim bikaç film almış gelmiş
oğluşuda banyo yaptırdık yatırdık uyudu
ooh dedik bi film keyf yapalım
çay demledik kestane pişirdik filmi izlemeye başladıkk

yarım saat sonra bir çığlık uyandı bizimkii
ne çay çirdi ne film seyrettirdi
vcdnin ışığına taktı kafayı onu almak istedi
çaylarımıza taktı kafayı bardakları almak istedi
en son ooooy dedim çocukla böyle şeyler artık aşırı lükse giriyor anlaşılan
ne ça y içebildik ne film izleyebldik
saat 12 oldu uyumak bilmedi nede uyuyabildikk:))))))))))

anltınbaşağı ben çok seviyorum evet helede peynirle yanındada çayla bayılıyorum:))
benimde mandalina yerken aklıma hep funda, nesfit yerkende sinem geliyor:))
nasıl alıştıysak birbirimize:)))

ip atlamayı çocukken çok severdim, ama 5. katta oturuyorum evde mümkün değil pek arada kordorda atlayayım dedim geçen gün lambaya çarptı durdu ip:))
birde şu trambolin çok mantıklı geldi bana almak istiyorum sanki ama boyutu konusunda emin değilim büyük olanlar pahalı küçük olanda çokmu küçüktür işemi yaramaz bilemedim
birde trambolin bakarken internette sayaçlı atlama ipi gördüm çok hoşuma gitti, sen atla o saysınn:)))

neyse benden bu kadarr
kimse gelmeidkçe geçmişe baktım baktım yazdım:)
akşam annemlerde kalıcaz eşim toplantıya gitti şehir dışında
öpüyorum gelenleri:)

öyle tunicim, ekstra iki ayda gider fazla aldığın kilolar canım..takma zaten kafana şimdi geriye değil, ileriye bakmanın zamanı hepimiz gayet motiveyiz, hep beraber gidecek kilolar

Selamlar..... :)

Çok gec geldim diye stres olmustum ama Tuni dısında kımse gelmemıs :) gece gec yatmanın promosyonu olarak gec kalktım bugun.
tam temizliğe başlamıstım eşim öğle kahvesine geldi. Bir kahve içtik o gitti ben temizliğe kaldıgım yerden devam..
Halı supururken canım cıktı benım bıdıslar batırmıs halıyı Acilen kırpmam lazım o zibideleri o da ayrı bir iş
Neyse bir soluklanıyım dedim. o esnada sıze bakayım dedim ama yoksunuz azıcık daha buralardayım :)

hem çocuklu, hem çalışan, hem de spor yapan azimli insan
bu alkışlar sana

bizde film manyağıyız eşimle..vcd koleksiyonumuz bile var yaklaşık 200 tane, çok severiz beraber sinema geceleri yapmayı:)
şimdi sen böyle dedin ya, gözümü korkuttun biraz, hayırlısıyla ilerde bizde çocuk istiyoruz..böyle olağan şeyler bile lüks olabiliyor demekki :)
çocuğun güzellikleri ve zorlukları işte..

Son düzenleme:

Tunicim züğürt tesellisi oldugunu sanmıyorum :)) Regl de istisnasız şişlik illaki oluyor.

Bunun cidden son olmasını umuyor ve 2013'de 60larda bir Tuni istiyorum artık

-----------------------

Kızlar bu arada havalar serinlediğinden bu yana siz nasıl tartılıyorsunuz bilmiyorum ama. ben eşofmansız tartılıyorum. en hafıf esofmanım 400gr cıkıyor.
hain eşofmanlar

selam canım:) benimde temizlik günümdü bugün, anca girebildim..benim bıdışlarım yok ama, iki kişiyiz evde iş bitmiyor anlamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…