- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #71.221
menum
sabah
1 dilim kepeklı ekmek
yarım kk peynır
ara
7-8 badem
ogle
1 kase nesfıt+sut
ara, aksam
yok
sinemm çok az olmuş bugünmenum
sabah
1 dilim kepeklı ekmek
yarım kk peynır
ara
7-8 badem
ogle
1 kase nesfıt+sut
ara, aksam
yok
anladım fundacım çok hakılsın hiç böyle düşünmemiştimAnlaşılır yazmadığımdan şüpheleniyordum zaten.
Şimdi ilerleyen kilolarda, yani sen 68 e falan düştüğün zaman vücut kilo vermemekte diretmeye başlayabilir. Menüdeki kalorileri azaltmak da bu diretmeyi kırabilecek yollardan biridir. Ama bugünlerde bu kadar düşük kalorili bir menün olursa ilerleyen kilolarda menünden kalorileri azaltmak pek mümkün olmaz.
Demek istediğim buydu...
vaaaaavvvvv funda süpersinnnnMenüm
Sabah
1,5 krep
1 kk peynir
1 bardak süt
Ara
4 kuru kayısı
Öğle
1 krep
1/2 kk peynir
Ara
4 kuru kayısı
Akşam
1 krep
1/2 kk peynir
1 bardak süt
Bisiklete binmedim ama saatlerce yürüdüm. :)
Henüz çayımı içmedim, 1 saat içinde içerim. :)
-------------
Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim bir nokta var. :)
Öğle yemeğinde sevgilicimle beraber her zamanki gibi Burger King'e gittik. O 2 tane BigKing menüyü ve 2 milkshake'i götürürken ben kepekli krebimi götürdüm. :) Bir de diyet kola içtim. :) Hiç de canım istemedi hamburgerlerden.Hoşuma gitti. :) Normalde otlanırdım illa ki...
Bir de kendisi, BurgerKing ve tatlıların hayat felsefesi olduğunu size söylediğim günden beri "beni şişman sanacaklar, olmadığımı söyle" diyerek bana baskı yapmakadır. :) (Ara sıra size yazdığım şeyleri ona da söylüyorum.) Huzurlarınızda burdan belirtiyorum: Sevgilim şişman değildir, zayıf da değildir, orta şekerdir. :)
Artık bundan sonra laflarından kurtulurumGerçi o burayı okumuyor, meraklı değildir. Ben "söyledim" derim, içi rahatlar.
Menülere burun kıvırdığım için kendime de alkış yolluyorum burdan:
Aferin bana!
Helva ve kaşarı kaçamak saymamız gerekmez mi? Ne dersiniz takım?
Bu arada şarküteri ürünlerini oylamamıştık ama onlara itiraz eden çıkmaz herhalde... Kimse sucuk, sosis, salam, pastırmayı hoş görmez diye düşünüyorum. Bence kaşar peynir ve helvanın durumu da aynı...
Tam "bu tost nedir?" diyecektim ki, Tuni demiş. :)
Tostta da kaşar varmış.Yediklerinizin içeriğini yazın. Tost, tatlı, içecek demeyin.
Kaşar da dediğim gibi, bence kaçamak... Çünkü baştan aşağı yağ.
:
Menüm
Sabah
1,5 krep
1 kk peynir
1 bardak süt
Ara
4 kuru kayısı
Öğle
1 krep
1/2 kk peynir
Ara
4 kuru kayısı
Akşam
1 krep
1/2 kk peynir
1 bardak süt
Bisiklete binmedim ama saatlerce yürüdüm. :)
Henüz çayımı içmedim, 1 saat içinde içerim. :)
-------------
Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim bir nokta var. :)
Öğle yemeğinde sevgilicimle beraber her zamanki gibi Burger King'e gittik. O 2 tane BigKing menüyü ve 2 milkshake'i götürürken ben kepekli krebimi götürdüm. :) Bir de diyet kola içtim. :) Hiç de canım istemedi hamburgerlerden.Hoşuma gitti. :) Normalde otlanırdım illa ki...
Bir de kendisi, BurgerKing ve tatlıların hayat felsefesi olduğunu size söylediğim günden beri "beni şişman sanacaklar, olmadığımı söyle" diyerek bana baskı yapmakadır. :) (Ara sıra size yazdığım şeyleri ona da söylüyorum.) Huzurlarınızda burdan belirtiyorum: Sevgilim şişman değildir, zayıf da değildir, orta şekerdir. :)
Artık bundan sonra laflarından kurtulurumGerçi o burayı okumuyor, meraklı değildir. Ben "söyledim" derim, içi rahatlar.
Menülere burun kıvırdığım için kendime de alkış yolluyorum burdan:
Aferin bana!
ayrıcaaaa bugün doktoruma gittim veee kilo-yağ ölçümü yaptık
geçen haftadan beri 1.3 kilo vermişim ve beni en mutlu eden yanı bu sefer hepsi yağdan gitmişşşşş 900 gr göbüşümden 400 gramda kollarımdan
tamam işte canım artık kendine dikkat eder burdan devam edersin kuzucum..sen takma kafana tatlımmselam kızlarr
evet cesaretimi toplayıp tartıldım ve tahmin ettiğim gibi baya fazlayım
üstelik regl oldum dün üstüne onunda şişlği vardır ( züğürt tesellisi değildr umarım(
ve kilom 75.1
en son 72.6ydım
sonuç olarak 2.5 kg almış olarak döndüm malesef(
ama artık takmıyorum ramazanda 70.9 kilo olduğumuda hatırlayıp durmak istemiyorum
2 bayram ve 1 aylık izinin sonucu oldu bu
ama artık gayet motiveyim ne olur ekstra 2 ayımı alır bu kiloları vermek inş:)
sonuçta kaç yıldır 80 küsürlerde dolaşmadımmı 2 ay ne ki:)
yürü canım valla..ben de bugün yürüdüm.spor yapamadım.uzun süredir yapmamıştım dün yormuşum kenidmi baya..etlerim acıyor halen.özellikle arka bacaklarım..kalçadan bileğe kadar bugün sadece yürüyebildimneden kimse yok bugün hiç giren olmamış
funda yarın yokum demişti ama siz nerdesinizzz???
ben 45 dk yüüyüşümü yaptım yemeğimi yedim yeşilçayımı içiyorum
havalar yce soğuyana kadar öğle araları yürümeye karar verdim evde çok zor oluyor akşam oğlum yürütmüyor
hazır işteyken öğle arası yürüyorum hem açık havada mis gibi:))))
ayy canım benimde en sevdim şey film izlemek.genelde sinemaya gideriz.ama korku filmlerini evde izleriz.bizde çocuk düşünüyoruz.ama daha zamanı değil sanırım.rabbim zamnında en yakın zamnada versin....bende böle çekeyimkimse yok ben aklıma geldikçe kendi kendime yazayım bari:)
dün akşam eşim bikaç film almış gelmiş
oğluşuda banyo yaptırdık yatırdık uyudu
ooh dedik bi film keyf yapalım
çay demledik kestane pişirdik filmi izlemeye başladıkk
yarım saat sonra bir çığlık uyandı bizimkii
ne çay çirdi ne film seyrettirdi
vcdnin ışığına taktı kafayı onu almak istedi
çaylarımıza taktı kafayı bardakları almak istedi
en son ooooy dedim çocukla böyle şeyler artık aşırı lükse giriyor anlaşılan
ne ça y içebildik ne film izleyebldik
saat 12 oldu uyumak bilmedi nede uyuyabildikk:))))))))))
ayy canım benim valla heee nesfit diyince badem kayısı diyince sinem,anltınbaşağı ben çok seviyorum evet helede peynirle yanındada çayla bayılıyorum:))
benimde mandalina yerken aklıma hep funda, nesfit yerkende sinem geliyor:))
nasıl alıştıysak birbirimize:)))
ip atlamayı çocukken çok severdim, ama 5. katta oturuyorum evde mümkün değil pek arada kordorda atlayayım dedim geçen gün lambaya çarptı durdu ip:))
birde şu trambolin çok mantıklı geldi bana almak istiyorum sanki ama boyutu konusunda emin değilim büyük olanlar pahalı küçük olanda çokmu küçüktür işemi yaramaz bilemedim
birde trambolin bakarken internette sayaçlı atlama ipi gördüm çok hoşuma gitti, sen atla o saysınn:)))
ayyy kızzz ben hayvan severim ama evde bakamm herelde emek istiyo sabır istyor.allah kolaylık versin canım benim...yoruldun deme kuzum..dinle şimcik sen...Selamlar..... :)
Çok gec geldim diye stres olmustum ama Tuni dısında kımse gelmemıs :) gece gec yatmanın promosyonu olarak gec kalktım bugun.
tam temizliğe başlamıstım eşim öğle kahvesine geldi. Bir kahve içtik o gitti ben temizliğe kaldıgım yerden devam..
Halı supururken canım cıktı benım bıdıslar batırmıs halıyıAcilen kırpmam lazım o zibideleri o da ayrı bir iş
Neyse bir soluklanıyım dedim. o esnada sıze bakayım dedim ama yoksunuz azıcık daha buralardayım :)
ayy eşofman deme bana geçen gün en kalınları giymişim çıkıyom halla halla diyom ne ara 81 oldum.ağlıcam resmen.dedim sabah tartılıtım.sabah kalktım tuvaletti falan.üstümü değiştirdim tartıldım...ohhh şükür dedim 79.5 rahatladım..bucuk olan kısmınıda regli şişliğine verdim canım..o kalın eşofmanları sevmiyorum bendeTunicim züğürt tesellisi oldugunu sanmıyorum :)) Regl de istisnasız şişlik illaki oluyor.
Bunun cidden son olmasını umuyor ve 2013'de 60larda bir Tuni istiyorum artık
-----------------------
Kızlar bu arada havalar serinlediğinden bu yana siz nasıl tartılıyorsunuz bilmiyorum ama. ben eşofmansız tartılıyorum. en hafıf esofmanım 400gr cıkıyor.
hain eşofmanlar
afiyet olsun canım benimmmay bizim buraya yeni bir fırın açıldı öğleyin yürüyüşten gelirken bi kepekli ekmek aldım hayatımda bu kadar güzleini yememiştim çok mutluyummmm:)))
birde kepekli galete aldım oda çok çok güzeldi tazecikti
ohh be sonunda buldum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?