Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

anladım fundacım çok hakılsın hiç böyle düşünmemiştim

vaaaaavvvvv funda süpersinnnn

Ay ben kaşarıma laf dedirtmem, sabahları tek yiyebildiğim şey tost ondan da kaşarı çıkarırsam geriye hiçbir şey kalmıyor beniiimmm, helva kaçamak tabii ama kaşar peyniri masumm

Bütün alkışlar sana gelsiinnnn

Ayrıca profil fotoğrafına da bayıldıımmm

kaşar peynir ve helvaya bencede ceza vermeliyiz sadece kaşar peynire 200 hem kaşar hem helvayada 400 desek?

kızlar cuma günü 279. etap birincisi olan IIcigdemII nickli yarışmacı paylaşım alanında nasıl bu kadar kilo verdiğini açıklamış aynen kopyalıyorum

"Merhaba kızlar... Sanırım diyet gruplarında 1. olan kişi burada paylaşım yapıyor..

Bayramda hiç kaçamak yapmadım ne 1 tane baklava yedim ne de küçük bir çikolata veee en önemliside spor yaptımmm... bayram diye diyetimden vazgeçmedim karsılığınıda aldım... geç cevabım için hepinizden özür diliyorum"

arkadaşın son haftadaki kilo değişiminide buldum sizin için
llcigdemll : (74.1/71.5/2.6/%3.51)

ayyy innmıyorummmmm yaaaa kaç saattir yavaş yavaş netimle o kadar yazı kopyaladım hepsi gitti.deli olmak üzereyim..saat 22.45ten beri uğraşıyorum..neyse bir daha geçmişe gtmem lazım

tamam işte canım artık kendine dikkat eder burdan devam edersin kuzucum..sen takma kafana tatlımm
yürü canım valla..ben de bugün yürüdüm.spor yapamadım.uzun süredir yapmamıştım dün yormuşum kenidmi baya..etlerim acıyor halen.özellikle arka bacaklarım..kalçadan bileğe kadar bugün sadece yürüyebildim
ayy canım benimde en sevdim şey film izlemek.genelde sinemaya gideriz.ama korku filmlerini evde izleriz.bizde çocuk düşünüyoruz.ama daha zamanı değil sanırım.rabbim zamnında en yakın zamnada versin....bende böle çekeyim DD
ayy canım benim valla heee nesfit diyince badem kayısı diyince sinem,
mandalina krep diyince aklıma funda geliyor
2 dilim börek diyincede raa geliyor aklıma
ayyy kızzz ben hayvan severim ama evde bakamm herelde emek istiyo sabır istyor.allah kolaylık versin canım benim...yoruldun deme kuzum..dinle şimcik sen...
ayy eşofman deme bana geçen gün en kalınları giymişim çıkıyom halla halla diyom ne ara 81 oldum.ağlıcam resmen.dedim sabah tartılıtım.sabah kalktım tuvaletti falan.üstümü değiştirdim tartıldım...ohhh şükür dedim 79.5 rahatladım..bucuk olan kısmınıda regli şişliğine verdim canım..o kalın eşofmanları sevmiyorum bende
afiyet olsun canım benimmm

bu arada fundacım resmine bayıldıımmmmmmmm..çok hoş şirin bir yüzün var..Ayrıca sevgilnle yediğin yemekte kendini tutup krebini yedin için seni tebrik ederim canım benimm...
sanırım nurdu 1.3 kilo veren ve yağdan giden onuda atlamayım..tebrik ederim canım..

sabah 1 simit 1 meyve suyu
ara 2 mandalina
öğlen 4 yemek kaşığı ıspanak
ara 1 elma
akşama 1 kepçe çorba 4 yemek kaşığı prasa
ara:1 mandalina yarım elma
yarım saat yürüyüş 1 saat titrek bel kemeri(sinem )

kızlar farkındayım 00.00 dan sonra yazmışım mesajalrı..umarım hoş görürsünüz bir seferliğine.gündüz giremiyorum..akşamda misafirlerim vardı.anca 22.45 gibi geldik oda olmadı.nette sorun çıktı gene ..yarında doktora gidicem...kadın doğuma..çok tırsıyorummm

kızlar farkındayım 00.00 dan sonra yazmışım mesajalrı..umarım hoş görürsünüz bir seferliğine.gündüz giremiyorum..akşamda misafirlerim vardı.anca 22.45 gibi geldik oda olmadı.nette sorun çıktı gene ..yarında doktora gidicem...kadın doğuma..çok tırsıyorummm

günaydınn...
fundacığım dün şürekli sayfada olmama ramen mesajlarımı hgönderemedim ,sadece okunabiliyordu ,mesajlarda hata diyordu menümü yazmaya çalışdım olmadı o yüzden ben şimdi yazıyorum
sabah--yarım galeta yarım kırmızı biber
öğle 1 neskafe 1 açma
ara1 portakal 1 tane diyet kurabiye
akşam 2 yrmrk kaşığı patlıcan 1 dilim ekmek 1 armut
ara 10:30 1 mandalına 5 tane eti form .

dün geçmiş olsun diyen arkadaşlarımada teşekkürler .
tüniciğim kendime ve evime cici ler aldım.benimkisileri her zamankikig, biraz dar aldım ,eskiden öyle yapardım ve kesin sezonu kaçırmadan onu giyerdim inş gene öyle olur,son yıllarda bunu hiç gerçekleştıremediğim için okadar çok ki hiç giyemeden dağıttığım kıyafet ,ama bu sefer inş giyecegim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…