- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #71.141
Menüm
Sabah
1 krep
5 zeytin
Ara
1 kepekli galeta
1 kase yoğurt
Öğle
1 krep
1 kk peynir
1 bardak süt
Ara
1 kepekli galeta
Akşam
1 krep
5 zeytin
Ara
2 hurma (dımates gibi olanından)
+40 dk eliptik
tatlım senin krepler kepek unundan mı yapıyorsun..nasıl yapıyorsun sen
fundaa acı banaaa:18:O kadar izin alan dönmez zaten herhalde.
Yardımcım canımcım... Arkandayım her zaman.
Hmm.... Ne versek sana acaba? 500 mü desek, daha fazla mı desek? :44:
Takım ses ver, kaptan yardımcımıza ne ceza kessek?
hııımm hem doyurucu hem hem sağlıklı ne güzell..bende almayı düşünüyorum şu kepek ununu...ayy bi an canım çekti heee..ağzımın kenrında su akıyorrKepekli undan yapıyorum Şeydacım. Zaten tok tuttuğu için tercih ediyorum.
2 yumurta, 1 su bardağı kadar süt, 6 silmeden biraz fazla kaşık da un koyuyorum.
offf ..yarım saat önce dayanamadım ve 2 gevrek ve 2 kk peynir ve 6 7 acı biber yedim
funda ben senin krep menünden sonra bu haftaki sonucunu çok merak ediyorumMenüm
Sabah
1 krep
5 zeytin
Ara
1 kepekli galeta
1 kase yoğurt
Öğle
1 krep
1 kk peynir
1 bardak süt
Ara
1 kepekli galeta
Akşam
1 krep
5 zeytin
Ara
+40 dk eliptik
şeydacım beytinin resmini ekliyorumEki Görüntüle 546454
şeydacım emin olmadığım için söylemek istememiştim ama bende selilüte neden oluyo diye biliyorum biz lisedeyken 2007 yılı diye hatırlıyorum baya dillerdeydi ceyda düvenci yada ilkbal gürpınar kullanıyodu ve bi süre sonra çıkıp bu açıklamayı yapmıştı ikisinden biri.ayrıca sınıf arkadaşımda aynı şekilde 2 aya yakın kullandıktan sonra selülit yaptığını söylemişti:26:
Yaaa dehşet bir dizi soluksuz izledim valla. Geçmişe donup geliyorum bakayım neler kaynatmışsınız :)
hangi dizi tatlım...
çoook geri kalmış hissettim şu an kendimi hiç duymadım adını..baya oldu tv izlemeyeli..internetten izlyrm o sesi reklam aralarındada kalkıp dolaşıyorum o yüzden hiç rastlamadımsanırım karadayı ,bende aşkı memnudan sonra ilk izlediğim dizi.
çoook geri kalmış hissettim şu an kendimi hiç duymadım adını..baya oldu tv izlemeyeli..internetten izlyrm o sesi reklam aralarındada kalkıp dolaşıyorum o yüzden hiç rastlamadım
sanırım karadayı ,bende aşkı memnudan sonra ilk izlediğim dizi.
aaa üzüldüm çok hevesliydin, inş erteletebilir ve gidersiniz:)))
Geçmişi önüne sermek güzeldir. Atman gereken adımlar olduğunu fark etmen de öyle... Umarım o adımları atmanın bir yolunu bulursun. :)
sabah--1 kırmızı biber 1kep galeta 1 kupa yeşil çay 2 acı biber
ara 1 elma
öğle --akşam saat 3 gibi 1 tabak etli kuru fasulye 2 dilim tam buğday ekmegi 6 acı biber
ara saat 19:15 1 nar
malesef yürüyüş yok belki saat 9 da plates yaparım yada yürürüm...
offf ..yarım saat önce dayanamadım ve 2 gevrek ve 2 kk peynir ve 6 7 acı biber yedim
Menü yazmayıda ozlemisim
Hemen yazayım
Aralar sıkıntılı oldu malesef
Sabah
1 dilim ekmek
1 KK peynir
5 zeytin
1 domates
Ara
Yok
Öğle
1 paket altinbasak
2 KK peynir
Ara
Yok
Aksam
5 kasik zeytinyağlı kabak yemegi
4 kasik yoğurt
1 dilim ekmek
Aralar ne zaman gecti anlamadım
Günler kisalinca hemen aksam oluyor
40 dk yuruyus
2 kupa yesilcay
menüm;
kahvaltı
1 dilim çavdarlı tost
2 fincan çay
öğle
1 tabak acılı mercimek çorbası (kulaklarımdan duman çıktı)
ara
1 mandalina
akşam
3 adet kürdan köfte
bol yeşillikli salata
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
spor:1 saat yürüyüş
300 ip atlama
Sineemm, konuyu tekrar açmak istemedim aslında ama tutamıyorum ben pek kendimii :)) Evli değilim tabii, yaşım da daha küçük, hani sana da n'oluyor diye düşünebilirsin ama naçizane fikrimi belirtmek isterim, bu sene bir de iletişim çatışmaları görüyoruz onun da etkisi var :)) Her ilişki için açık iletişimin önemini vurguluyoruz mesela. Sen çok kırılmışsın anlaşılan ve o da ne yaşadığını görsün istiyorsun. Doğru mu anlamışım bilemiyorum ama. Sen de onu benzer şekilde vurarak seni anlasın, gibi bir anlam çıkardım ben. Bence eşini al karşına sana ne hissettirdiğini ne düşündüğünü, onun düşünceleriyle ilgili fikrini vs. hepsini anlat. Senin açından olayı dinlemesine izin ver. Seni anlamasının en güzel yolu bu olur çünkü, aynı şeyi yaşamaktansa. Tam tersi olsa önce sen onu bir şekilde kırsaydın mesela, onun sana gelip açıklamasını bunu dile getirmesini isterdin dimi? Bunun aynısını sana yaşatması gibi bir düşüncesinin olması seni daha çok üzerdi. Öyle işte, benim fikrim bu yönde, en doğrusunu yine sen bilirsin tabi ki :)
senin kadar yesem sanırım ben 1 ayda 10 kilo vercem..pis boğaz durmuyor...maşşallah nazar degmesin.bende denedim şu nesfit süt olayını
çok zor olmuyor yapamıyorum....
anca süt içinede tarçın
Hmm.... Ne versek sana acaba? 500 mü desek, daha fazla mı desek? :44:
Takım ses ver, kaptan yardımcımıza ne ceza kessek?
fundaa acı banaaa:18:
şeydacım beytinin resmini ekliyorumEki Görüntüle 546454
sabah 1 domates 1 salatalık 1 yumurta kadar kıymalı yumurta (yağsız tuzsuz)
ara:2 mandalina
öğlen 4 yemek kaşığı ıspanak
ara:1 elma
akşam 3 köfte 1 patates (fırında )salata
ara:1 elma
1 saat spor 120 ip atlama
Menüm
Sabah
1 krep
5 zeytin
Ara
1 kepekli galeta
1 kase yoğurt
Öğle
1 krep
1 kk peynir
1 bardak süt
Ara
1 kepekli galeta
Akşam
1 krep
5 zeytin
Ara
+40 dk eliptik
şeydacım emin olmadığım için söylemek istememiştim ama bende selilüte neden oluyo diye biliyorum biz lisedeyken 2007 yılı diye hatırlıyorum baya dillerdeydi ceyda düvenci yada ilkbal gürpınar kullanıyodu ve bi süre sonra çıkıp bu açıklamayı yapmıştı ikisinden biri.ayrıca sınıf arkadaşımda aynı şekilde 2 aya yakın kullandıktan sonra selülit yaptığını söylemişti:26:
hangi dizi tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?