Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menum

sabah
1dilim kepekli ekmek
1kk peynır
1 yumurta
2 mini domates

ara
5fındık

ogle
nesfıt+sut (çikolatalı :125:)

ara
2 mandalına

aksam
1 kofte
3-4 patates (fırında yemek)
2 kasık yogurt

iyi akşamlar kızlar..tüm gün dışarıdaydım, yeni geldim eve..n'olcak bu istanbulun trafiği bilemiyorummetrobüsler tıklım tıkış

Sineeemm senin menülerini her zaman çok beğeniyorum zaten, şimdi sende görünce aklıma girdi yine, ben de yarın gidip nesfit alıyorum kendime, uzun zaman önce alıp unutmuştum öyle olunca bir daha da almadım ama artık büyük yardımı olur bana sabahları özellikle kaşar peynirinden de kurtulmuş olurum hem

hava kapalı yağmurlu olunca ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum(
öğlen yüüyüşede çıkamadım yağmurdan akşam evde yürümeye fırsat olur inş:)

Bugun burda o kadar dengesizdiki hava 3 kere yagmur yagdı gunun kalanında da terletıcek bır sıcak vardı. hasta olmamak ıcın 4 mevsım gıyınmek gerekıyor resmen

Ayyy tuni kolay gelsın valla ben gecen hafta yaptım o işi ama hala evin bir yerlerinde kalıntıları devam edıyor daha 2 hafta da devam eder heralde. buyuk evım olsa kurucam 2.dolabı kurtulucam bu dertten ya

peynir güzelinden, kaçamak güzeline terfi ediyorum seni

Nurcum bak çikolatalı nesfıtı tavsıye ederım. canın cok cikolata cekınce ogun yap yada 2kasık ye ara olarak. :125:

Menüm

Sabah
1 krep
1 kk peynir

Öğle
1 krep
1 kk peynir

Akşam
1 krep
3 köfte (Fazlalığı bugüne aldım, diğer günler 2 köfte olacak.)

Bu kadar. Aralar yok.

evdeyken nıye ara yok :)
Fundacım nıhayet kofte yemıssın canım. afıyet, vitamin olsun :)

aynı anda yazmısız :)))

bende çikolata krizin için tavsiye ediyordum sana nesfıtı :)

aynı anda yazmısız :)))

bende çikolata krizin için tavsiye ediyordum sana nesfıtı :)

ya aslında çikolata çok seven biri de değilim işin ilginci, bunla da övünürüm hep, çikolatalı pasta fln yiyemem mesela çok yoğun geliyor bana. yine de çikolata krizim oldu mu bikaç gün içinde reglimin başlayacağını anlıyorum mesela, bir de sınav dönemlerimde her şeye saldırabilme huyum var. bunlar bahane değil tabii, kaldı ki en son reglmin öncesinde öyle büyük bir arzu duymadım çok rahat geçirdim çikolatasız. aynı şeyi sınav zamanı da yapabilmem lazım, vize dönemimde izin alsam bile en azından her gün girip menü yazayım ben yoksa kendi yönetimimde o stres içinde bırakabilirim kendimi. bu kadar emekle zorlukla verdiğim bir iki kiloyu da 3 günde geri almak istemiyorum, bırak onu bir daha hiç geri almak istemiyorum zaten. ay öyle işteee sonuç olarak ben en iyisi yarın çikolatalı nesfit alayım :90:

menüm;

kahvaltı
2 dilim cavdar
2-3 kaşık menemen
yarım kk peynir
2fincan çay

öğle
3-4 kaşık etli pilav
1 tane tulumba tatlısı
(mevlütteydim, tatlıyı haftalık kaçamağıma saymak istiyorum)

akşam
3 fincan çay
3-4 eti burçak

:18:

selam arkadaşlar öncelikle şunu açıklamak istiyorum ben doğuya yeni tayin edildim burda internet çok büyük sorun ve malesef bende bu sorunla hala uğraşıyorum en son sayfadan ayrılma nedenimde buydu ve bu düzensizlikten dolayı yarıştan ayrıldım özellikle fundacığım bu konuda hoş görüne sığınıyorum.
fundacığım sayfayı ziyaret sebebim arkadaşım raa nın ricası ranın da internetiyle alakalı sorunları var bu yüzden giremediğini sayfayı takip edemediğini bu konuda özellikle fundacığım senin biraz idare etmeni rica etti.herkese iyi akşamlar...

Menüm

Sabah
1 krep
1 kk peynir

Öğle
1 krep
1 kk peynir

Akşam
1 krep

Bu kadar. Aralar yok.
fundaaa niye ara yok

funda o kadar kötü bi haberim varki bugün tüm gün boyunca bozuktu okulun interneti yarında aynı şekilde olmaz inş..

Funda bugünle ilgili kendim için ne desem boş o yüzden susuyorum. Yarın ben de buradayım yardımcı olurum her türlü Nazz aklında olsuuunn
çok teşekkür ederim canımm...

Keşke ayrıldığını bize de söyleseydin. :) Zaten sen girmeyince biz seni ayırdık.
Raa geçen hafta izinli yazılmıştı, neti düzelip gelene kadar da izni devam edecek, söylersin.

fundaaa niye ara yok

funda o kadar kötü bi haberim varki bugün tüm gün boyunca bozuktu okulun interneti yarında aynı şekilde olmaz inş...

Ara yok... Bir nedeni yok...
Nazcım umarım internet düzelir yarın. Düzelmezse de biz zaten listeyi hazırlarız. Ama sen ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi olur.

menüm

sabah
1 form kepekli bisküvi

öğle
tavuk şiş
salata

ara
kahve +yeşilçay

akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

2 litre su 3 kupa yeşilçay..az öncede 1 tane nar yedim

inş funda ya bizim odalarımızda yoktu internet yarın bide öğrenci alanlarına bakarım olan bi yer bulursam mutlaka girip halletmeye çalışcam

ben geldimm iyi akşamlar herkese
hoş geldin canım kimsecikler de yok burda bende pek şaşırdım bugünn
tatlım ara öğünlerin yok.her zaman tost yeme farklı şeyler ye.ara yemekleri ihmal etme.metobolizman düşer.kaçamaklarıda sen bilirsin en azından haftada bir yap.benim tercihimdirki perşembe günü daha hafif ye canım
Menüm

Sabah
1 krep
1 kk peynir

Öğle
1 krep
1 kk peynir

Akşam
1 krep

Bu kadar. Aralar yok.
et ve funda..ne kadar çok yakıştılar ...canım benim balık da ekle sen..araların yok kuzum bi yere mi gitmiştinki tatlım.ben öle algıladım ama
maşşallah maşşallah...senin menülerin alıp beni benden götüryor canım..az kaldı senin hedefine az daha dayan kuzcumm

ayy canım al..bende aldım sinem saysinde.pek damak zevkime göre değil.bi tuhaf.al bence canım inan etkisini görürsün

fundaaa office yükledim bilgisayarıma listeyide oluşturdum formülleri denedim oldu

Vuuuuu...

et ve funda..ne kadar çok yakıştılar ...canım benim balık da ekle sen..araların yok kuzum bi yere mi gitmiştinki tatlım.ben öle algıladım ama

Yok Şeydacım, evde değildim.
Ya hadi itiraf edeyim... Bugün ufak çaplı bir şok yapmaya niyetliydim. Ama bir aksilik oldu, öğlen yemek zorunda kaldım, yoksa sadece 2 öğün yapacaktım.

Kızacak herkes bana ama... Dürttü şeytan... Bir ara takımca şokzede olmuştuk, nispeten daha eski üyeler bilir... O günden beri kimse yapmamıştı... Ben de araları atlamak gibi bir yola gittim, saçma evet, farkındayım.

menümm
sabah 1 yumurtayla oluşmuş olan yağsız menemen yeşil çay 2 dilim ekmek
ara 2 incir 2 kayısı 5'1 yerde çay
öğlen nesfit süt 1 dolmambiber (aynı anda değil )
ara 1 elma
akşam 2 kepçe yoğurt çorbası 4 yemek kaşığı ıspanak
ara salep
1 saat plates 150 ip atlama yarım saat titrek kemer(sinem)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…