- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #71.461
iyi akşamlar kızlar..tüm gün dışarıdaydım, yeni geldim eve..n'olcak bu istanbulun trafiği bilemiyorummetrobüsler tıklım tıkış
menum
sabah
1dilim kepekli ekmek
1kk peynır
1 yumurta
2 mini domates
ara
5fındık
ogle
nesfıt+sut (çikolatalı:125:)
ara
2 mandalına
aksam
1 kofte
3-4 patates (fırında yemek)
2 kasık yogurt
öğlen yüüyüşede çıkamadım yağmurdan akşam evde yürümeye fırsat olur inş:)
bende çıktım kızlar tadı yok buranın bugün
benimde yok
yapmur kapalı hava resmen içim daraldı
yarını çok merak ediyorum yarın tartıldıktan sonra bir hafta tartılmamaya karar verdim inş haftaya cumaya kadar
akşam yürüyüş yaparım diyordum ama oturmaya gidiyoruz evdede dünya kadar işim var yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkarmam lazım
nasıl büyük bir iş en nefret ettiğim iş
oğlanın yatağını yatak odasına getirdik ekndi odasında yatmıyor artık dahada küçük diye kıyamadık
hem onun odası ardiye gibi oldu hem yatak odamız
hiç hiç sevmedim yeni bir düzen yapmam lazım
neyse akşama kaynatırsınız ama ben olamayabilirim
erken gelirsek yazarım
menümüde gitmeden yazarım diye düşünüyorum
haydi bakalım kendinize iyi bakım
çok güzel süprizli bi yarın hepimizi bekler inşş:)))
Menüümm
sabah
meşhur tost- 2 dilim kepekli ekmek 1 dilim kaşar- iyi haber artık kaşar yerine peynir kullanmayı düşünüyorum kiloların gittiği yok zaten
Öğle
1 simit
1 kk peynir
2 salatalık
Akşam
yarım tas ezogelin çorbası
2 dilim et
yarım tas yoğurt
Arada bir çikolata yedim bugün :18: yarım saat step yaptım hemen ardındanama daha önceki cezamı tamamlamamıştım o da var, bu haftadan dolayı gerçekten affınıza sığınıyorum
Menüm
Sabah
1 krep
1 kk peynir
Öğle
1 krep
1 kk peynir
Akşam
1 krep
3 köfte (Fazlalığı bugüne aldım, diğer günler 2 köfte olacak.)
Bu kadar.Aralar yok.
Sineeemm senin menülerini her zaman çok beğeniyorum zaten, şimdi sende görünce aklıma girdi yine, ben de yarın gidip nesfit alıyorum kendime, uzun zaman önce alıp unutmuştum öyle olunca bir daha da almadım ama artık büyük yardımı olur bana sabahları özellikle kaşar peynirinden de kurtulmuş olurum hem
aynı anda yazmısız :)))
bende çikolata krizin için tavsiye ediyordum sana nesfıtı :)
fundaaa niye ara yokMenüm
Sabah
1 krep
1 kk peynir
Öğle
1 krep
1 kk peynir
Akşam
1 krep
Bu kadar.Aralar yok.
funda o kadar kötü bi haberim varki bugün tüm gün boyunca bozuktu okulun interneti yarında aynı şekilde olmaz inş..İnternetim yine evlere şenlik...
Bu akşam giremeyebilirim. Okurum, cevap vermeye de çalışırım ama daha kötü olursa pek mümkün olmayacak...
Nazcım yarın takım listesini ilk senden bekliyorum canım.
Geçen haftaki listeyi referans alabilirsin. Ben zaten yine burda olurum. Takıldığın bir şey olursa da sorarsın. :)
çok teşekkür ederim canımm...Funda bugünle ilgili kendim için ne desem boş o yüzden susuyorum. Yarın ben de buradayım yardımcı olurum her türlü Nazz aklında olsuuunn
selam arkadaşlar öncelikle şunu açıklamak istiyorum ben doğuya yeni tayin edildim burda internet çok büyük sorun ve malesef bende bu sorunla hala uğraşıyorum en son sayfadan ayrılma nedenimde buydu ve bu düzensizlikten dolayı yarıştan ayrıldım özellikle fundacığım bu konuda hoş görüne sığınıyorum.
fundacığım sayfayı ziyaret sebebim arkadaşım raa nın ricası ranın da internetiyle alakalı sorunları var bu yüzden giremediğini sayfayı takip edemediğini bu konuda özellikle fundacığım senin biraz idare etmeni rica etti.herkese iyi akşamlar...
fundaaa niye ara yok
funda o kadar kötü bi haberim varki bugün tüm gün boyunca bozuktu okulun interneti yarında aynı şekilde olmaz inş...
inş funda ya bizim odalarımızda yoktu internet yarın bide öğrenci alanlarına bakarım olan bi yer bulursam mutlaka girip halletmeye çalışcamKeşke ayrıldığını bize de söyleseydin. :) Zaten sen girmeyince biz seni ayırdık.
Raa geçen hafta izinli yazılmıştı, neti düzelip gelene kadar da izni devam edecek, söylersin.
Ara yok...Bir nedeni yok...
Nazcım umarım internet düzelir yarın. Düzelmezse de biz zaten listeyi hazırlarız. Ama sen ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi olur.
hoş geldin canım kimsecikler de yok burda bende pek şaşırdım bugünnben geldimm iyi akşamlar herkese
tatlım ara öğünlerin yok.her zaman tost yeme farklı şeyler ye.ara yemekleri ihmal etme.metobolizman düşer.kaçamaklarıda sen bilirsin en azından haftada bir yap.benim tercihimdirki perşembe günü daha hafif ye canımMenüümm
sabah
meşhur tost- 2 dilim kepekli ekmek 1 dilim kaşar- iyi haber artık kaşar yerine peynir kullanmayı düşünüyorum kiloların gittiği yok zaten
Öğle
1 simit
1 kk peynir
2 salatalık
Akşam
yarım tas ezogelin çorbası
2 dilim et
yarım tas yoğurt
Arada bir çikolata yedim bugün :18: yarım saat step yaptım hemen ardındanama daha önceki cezamı tamamlamamıştım o da var, bu haftadan dolayı gerçekten affınıza sığınıyorum
et ve funda..ne kadar çok yakıştılar ...canım benim balık da ekle sen..araların yok kuzum bi yere mi gitmiştinki tatlım.ben öle algıladım amaMenüm
Sabah
1 krep
1 kk peynir
Öğle
1 krep
1 kk peynir
Akşam
1 krep
Bu kadar.Aralar yok.
maşşallah maşşallah...senin menülerin alıp beni benden götüryor canım..az kaldı senin hedefine az daha dayan kuzcummmenum
sabah
1dilim kepekli ekmek
1kk peynır
1 yumurta
2 mini domates
ara
5fındık
ogle
nesfıt+sut (çikolatalı:125:)
ara
2 mandalına
aksam
1 kofte
3-4 patates (fırında yemek)
2 kasık yogurt
Sineeemm senin menülerini her zaman çok beğeniyorum zaten, şimdi sende görünce aklıma girdi yine, ben de yarın gidip nesfit alıyorum kendime, uzun zaman önce alıp unutmuştum öyle olunca bir daha da almadım ama artık büyük yardımı olur bana sabahları özellikle kaşar peynirinden de kurtulmuş olurum hem
fundaaa office yükledim bilgisayarıma listeyide oluşturdum formülleri denedim oldu
fundaaa office yükledim bilgisayarıma listeyide oluşturdum formülleri denedim oldu
et ve funda..ne kadar çok yakıştılar ...canım benim balık da ekle sen..araların yok kuzum bi yere mi gitmiştinki tatlım.ben öle algıladım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?