- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #71.581
Bıdıkların tıraşlarını niye evde yaptığını anladım ben şimdi...
fundacım nerelerdesin yaaaa
bugün yazdığım üçüncü değeri sormuşsunya excelde oluştururken 100 le çarpmak için ayrı hane oluşturmuştum onuda yazmışım buraya ama sen tahmin etmişsin zaten
yaaaa once kırt kırt sonra hüp nam nam ama daha yapamadım ya saka bır yana bu haftada gectı gıttı :26: haftaya allah kerim :)))
olmuyor canım bende öyle düşünüp kendi içimi rahatlatıyordum ama olmuyor ..çok yazdım sanıp az yazıyorum farkında olmadan..stresten ölecem artık yaben günlük mesaj sayımından yanayım..günlük sayıya bakılırsa düzenli bi paylaşım olur haftalık sayarsak hem sayması zor olur hemde mesaj sayısını doldurmak amaçlı son günlere yığılı bi paylaşım olabilir.bu kadar zor bişey değil bence bu konu gğnlük 10 mesaj gerçekten fazla değil..bazen burda az kişi oluyo bazı akşamlar muhabbet olmuyo ama bu durumda zaten hepimizin mesaj sayısına yansır..
güzel fikir canım ama illaki unutuluyor arada..öle bir sistem yapcaklarki şu formda şu konuya x kişi y mesaj attı diye bişe olcak onu dicek dierkBen de sayım olacaksa günlük olmasından yanayım, haftalık oldu mu daha çok karışacağını düşünüyorum. Ama 10 mesaja da katılamıyorum maalesef :)) Sayım olayında da 5ten sonra '---' yapmaktansa kişi kendi mesajlarını saymaya devam etsin, böylece en son Mesaj-21 demiş bitirmişse günü, 21 onun o gününün sayısı olur. Sayı atlayacak değil herhalde kimse
Yaa kızlar ben bugun menumu yazdım mı hatırlayananız var mı ? :44:
Geçen süre ne kadar büyürse, iş de insanın gözünde o kadar büyüyor.
Benden hatırlatması... :)
Şeydacım ben balık hiç yemiyorum. yani 4-5 yaşımdan beri. niye demeolmuyor canım bende öyle düşünüp kendi içimi rahatlatıyordum ama olmuyor ..çok yazdım sanıp az yazıyorum farkında olmadan..stresten ölecem artık ya
güzel fikir canım ama illaki unutuluyor arada..öle bir sistem yapcaklarki şu formda şu konuya x kişi y mesaj attı diye bişe olcak onu dicek dierk
balık ye sinemcim..fundaya diyon ama sende de başladı b 12
Oooo cok guzel olmus seydacimsabah nesfit+süt yeşilçay
ara 2 mandalina
öğlen 2 kepçe yoğurt çobesı (bugdya prinç yok) 4 yemek kaşığı ıspanak
ara 1 elma
akşam 1 kase çorba 1 dolmabiber 1 dilim ekmek
ara çeyrek nar 1 bardak yoğurt
1 saat plates
Hainliğin son noktası
aksam aksam işi sok gozume zaten
Şeydacım ben balık hiç yemiyorum. yani 4-5 yaşımdan beri. niye demeniyesi zaten uzun birde ben bu çeneyle anlatırsam çıkılması zor yollara gırerız
Bu ara kafamdaki tilki sayısını kaybettim canım sanırım ondan.fırsat buldukca et yıyorum yoksa.
MenüM
sabah
yarımdan biraz az krep
2 mini domates
2 dilim mi desem tarifide zor boyle salatalık
ara
4 fındık
ogle
nesfıt+sut
ara
1 mandalina
aksam
6-7 kasık Yumurtalı Kırpık :))) (yani makarna) yağsız
1kk peynır
2 yeşilçay + tuvaletle buyuk aşk yaşayacagım kadar suuu
Simdi gelelim msj sayımı olayına
Ben msj sayısı 10 olsa zorlanmam diye düşünüyorum ( ekstra durumlar hariç tabi)
Ama irem ve seyda msj sayıları az olabilir ama muhabbetimize dahil oluyorlar
Ve durumlarını bildiriyorlar yapamayabiliriz diyorlar onun icin gunluk 5 msj kuralını suistimal edeceklerini sanmıyorum
Ama bu durumda onların diskalifiye olmalarinida istemiyorum tabiki
Onun icin bence 5 msj kalsın
Ama biz yeni üyelerde çağıralım olurda naz ve Nur gibi potansiyel arkadaslar gelir:))
Yoksa bence suan aslında fundacim dediğin gibi cok girenler durumu kurtarıyor ama mezun olan yada ayrılmak zorunda kalan olacak olursa en azından o zamana alışmış üyeler olur
Umarım anlatabilmisimdir:))
Tunicim senin izninden sonra benzer bir olay yaşadık, hatta aynı olayı yaşadık. 1-2 kişiyi 5 mesajı yazıyor diye kabul ettim. Ama onlardan gören daha az yazmaya başladı. Öyle bir hal geldi ki kimsede istek kalmadı. "Herkes 5 mesaj yazıp gidiyor, ben niye yazayım?" oldu... Takım dağılacak diye çok korkmuştum. O yüzden pek 5 mesajı kabul etme taraftarı değilim. Hatta hiç değilim. :) Bugün problem olmayabilir ama 1 ay sonra olur.
Yeni üye çağırmama kararı almıştık birkaç hafta önce... Zaten şu an takımda bir sürü yeni üye var, onlar aylanmadan yeni üye çağırma taraftarı değilim... Zaten ne kadar kalabalık olursak o kadar birbirimizden kopuk oluyoruz.
tam mesajlardan konusulurken araya korsan mesaj mı atıyorsun
yine aralar yok ama yaaa(((( Bu hafta peşindeyim Nur'ummmm :))) ara-aldıgın anda yeşil çay, alana kadar en azından oburunden 1 yesıl cay- artı suuuu miktarı :)))
hepsini takip edicemtın tın peşindeyim :)))))
afiyet olsun nesfit'in :)))
Cok aciktim ben ama bugun yaa(
Şimdi ben size bir şeyler diyeyim. (Çok sık kurar oldum bu cümleyi zaten :))
5 mesaj kuralının nedenini zaten 10 kere yazdım, bir daha yazmayacağım artık.
Biliyorsunuz paylaşımsızlıktan şikayet edilmeden önce böyle bir uygulama yoktu. Bütün üyelerin mesajlarını saymak da kolay değil zaten. Sayfa bir hızla aşağı iner, ben de saymaya yetişmeye çalışırken beynim dönüyor.
Ben kimsenin ayrılmasını istemem, gerçi hep diskalifiyelerden bahsettiğim için inandırıcı olmuyordur bu cümlem. :)
Geçerli nedenlerin var, evet... Şimdi desem ki "Tamam sen haklısın, o zaman senin sayımını öylesine yapayım." Bunu gören keyfi yazmayan biri de kafasından 5 tane geçerli bahane bulabilir. (Bu arada bu takımdakilere özel yazmıyorum, dünyadaki genel insan profilini düşünüp yazıyorum.)
Desem ki "Artık toparlandık, paylaşımlarımız bollaştı, mesaj sayımına gerek yok, 5 i tutturan aramızda kalsın." Biliyorum ki bir süre sonra yine eski hale dönülecek, yine "Herkes 5 mesaj yazarken ben niye enayi gibi 15 mesaj yazayım?" olacak. Çünkü kaçmaca oldu mu üyelerin şevki kaçıyor.
Desem ki "Sizin fikirleriniz ne?", bu kadar riskli bir konuda kimse yorum yapmaz. :)
Takım kaptanı sıfatı sadece liste hazırlarken geçerli, diğer zamanlarda takım öcüsü oluyorsun. :) Çünkü cezaları veren sen, uyarıları veren sen, diskalifiye eden veya etmekten bahseden sen... Kural koymaktan bahseden, oylama yapan sen...
Sizin gözünüzde çok büyük ihtimal "Güç bende, ne istersem yaparım. İstediğim kalır, istediğim gider. Hadi X, sen git bakalım, zaten seni hiç sevmemiştim. Yaşasın takım kaptanı olmak, ooohhh..." tarzı düşünen biriyimdir. :) Çünkü yapmak zorunda olduğum şeyler beni zihinlerinizde o kılıfa sürüklüyor. Halbuki ben öyle biri değilim. Hiç kuralcı değilim, kuralları seven biri değilim. Hatta kural yıkmaktan zevk alan biriyim. :) Ama burda başka... Burda bir birlik sağlamak zorundayız.
Bak ekran üstünde diskalifiyeden bahsetmek kolay ama iş gerçeğe gelince vicdan yapıyorum. Hande'yi diskalifiye ederken de üzüldüm, ama yapacak başka hiçbir şeyi yoktu. Aynı hatayı 2. defa yapmıştı çünkü... Bir gün gelecek, ona bunu söylediğimde bana kızacak, belki kötü mesajlar yazacak...
Şimdi de ne yapsam diye düşünüyorum. Sen böyle diyorsun, bir başkası başka bir şey diyecek ve ben sonunda yine üzüleceğim. Bu konuşmaları yapmak bile beni üzüyor. Başka kaptanlara sorduğumda "Hiç takma kafana, diskalifiye et, onlar da dikkat etselermiş." demişlerdi zamanında... :) Ama ben öyle olamıyorum. Normal hayatımda aslında yufka yürekli değilim ama burda daha farklı oluyor.
Bilemiyorum yaa... Varsa bu konuda fikir beyan etmek isteyen bir babayiğit, buyursun etsin. :) Ne güzel olurdu bunu da oya sunup halledebilsek.
Ben biraz daha düşüneyim, hiçbir yere varamayacağım düşünmekle ama... :/
Som Kizlar
Once kulkedisine dönüşmeden menumu yazayım
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 KK peynir
3 zeytin
3 küçük yesil iner
1 dilim ekmek
Ara
Yok
Öğle
Nesfit
Ara
1 avuc yaban mersini
Aksam
Bir kase karnibahar brokoli salatasi ( kekikli feslegenli limonlu zeytinyağlı oooo enfess canınız çeksin sizede yapın yiyin:))
3 kasik yoğurt
3 kasik eritse
Ara
1 avuc beyaz leblebi
Yarım elma
45 dk tempolu rampali yuruyus
2 bardak yesilcay
Nasılım amaa???? :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?