Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şeydacım toplu mesaj yazdığın oluyor, evet. Hepimizin de oluyor. Ama sayımlarda onlar bir mesaj gibi görünüyor. Hadi sana 20-30 mesaj fazla yazalım 64-74 mesaj etsin. :) Yine de az.

Olay aslında ortalamayı tutturmak da değil, makul bir rakam tutturmak... Ortalama 250 çıksa, 150 yazanlar elenir mi sizce? :)

Burdayım kız, görmüyon mu?

yaaaa once kırt kırt sonra hüp nam nam ama daha yapamadım ya saka bır yana bu haftada gectı gıttı :26: haftaya allah kerim :)))

Geçen süre ne kadar büyürse, iş de insanın gözünde o kadar büyüyor.
Benden hatırlatması... :)

olmuyor canım bende öyle düşünüp kendi içimi rahatlatıyordum ama olmuyor ..çok yazdım sanıp az yazıyorum farkında olmadan..stresten ölecem artık ya
güzel fikir canım ama illaki unutuluyor arada..öle bir sistem yapcaklarki şu formda şu konuya x kişi y mesaj attı diye bişe olcak onu dicek dierk
Yaa kızlar ben bugun menumu yazdım mı hatırlayananız var mı ? :44:

balık ye sinemcim..fundaya diyon ama sende de başladı b 12

Geçen süre ne kadar büyürse, iş de insanın gözünde o kadar büyüyor.
Benden hatırlatması... :)

Hainliğin son noktası
aksam aksam işi sok gozume zaten

Şeydacım ben balık hiç yemiyorum. yani 4-5 yaşımdan beri. niye deme niyesi zaten uzun birde ben bu çeneyle anlatırsam çıkılması zor yollara gırerız
Bu ara kafamdaki tilki sayısını kaybettim canım sanırım ondan. fırsat buldukca et yıyorum yoksa.

Som Kizlar
Once kulkedisine dönüşmeden menumu yazayım

Sabah
1 haslanmis yumurta
1 KK peynir
3 zeytin
3 küçük yesil iner
1 dilim ekmek

Ara
Yok

Öğle
Nesfit

Ara
1 avuc yaban mersini

Aksam
Bir kase karnibahar brokoli salatasi ( kekikli feslegenli limonlu zeytinyağlı oooo enfess canınız çeksin sizede yapın yiyin:))
3 kasik yoğurt
3 kasik eritse

Ara
1 avuc beyaz leblebi
Yarım elma

45 dk tempolu rampali yuruyus
2 bardak yesilcay

Nasılım amaa???? :))))

sabah nesfit+süt yeşilçay
ara 2 mandalina
öğlen 2 kepçe yoğurt çobesı (bugdya prinç yok) 4 yemek kaşığı ıspanak
ara 1 elma
akşam 1 kase çorba 1 dolmabiber 1 dilim ekmek
ara çeyrek nar 1 bardak yoğurt
1 saat plates

Simdi gelelim msj sayımı olayına

Ben msj sayısı 10 olsa zorlanmam diye düşünüyorum ( ekstra durumlar hariç tabi)
Ama irem ve seyda msj sayıları az olabilir ama muhabbetimize dahil oluyorlar
Ve durumlarını bildiriyorlar yapamayabiliriz diyorlar onun icin gunluk 5 msj kuralını suistimal edeceklerini sanmıyorum
Ama bu durumda onların diskalifiye olmalarinida istemiyorum tabiki

Onun icin bence 5 msj kalsın
Ama biz yeni üyelerde çağıralım olurda naz ve Nur gibi potansiyel arkadaslar gelir:))
Yoksa bence suan aslında fundacim dediğin gibi cok girenler durumu kurtarıyor ama mezun olan yada ayrılmak zorunda kalan olacak olursa en azından o zamana alışmış üyeler olur

Umarım anlatabilmisimdir:))

Sinemcim evlenene kadar bende hic yemezdim
Sonra esimle birlikte alistim iyiki alismisim
Ama balik yetmeyenlere somonu tavsiye ederim ne pişirmen ne sonrasında oyle ağır bı kokusu yok, ve omega 3 acısından en zengin balıklardan:))

Anlamadım simdi yumurtalı yagsiz makarnamı nasil yanii????

Tunicim senin izninden sonra benzer bir olay yaşadık, hatta aynı olayı yaşadık. 1-2 kişiyi 5 mesajı yazıyor diye kabul ettim. Ama onlardan gören daha az yazmaya başladı. Öyle bir hal geldi ki kimsede istek kalmadı. "Herkes 5 mesaj yazıp gidiyor, ben niye yazayım?" oldu... Takım dağılacak diye çok korkmuştum. O yüzden pek 5 mesajı kabul etme taraftarı değilim. Hatta hiç değilim. :) Bugün problem olmayabilir ama 1 ay sonra olur.

Yeni üye çağırmama kararı almıştık birkaç hafta önce... Zaten şu an takımda bir sürü yeni üye var, onlar aylanmadan yeni üye çağırma taraftarı değilim... Zaten ne kadar kalabalık olursak o kadar birbirimizden kopuk oluyoruz.

Himm o zaman yapacak birsey yok
Bu durumda gunluk msj sayısı 10 olsun diyeceğiz başka çaresi yok ( bı arasi yok yani 5 msj azsa 7 olsun dersek cokta bı farkı yok 2 msji kurtaracak durumu)

Bu arada haftalık msj sayımı konusuna girmemisim
O cok zor olur diye düşünüyorum
İlk takıma girdiğimde haftalık 60 msj uygulaması vardı her msj yazarken bu kaçtı diye geriye dönüp dönüp bakma gercekten cok Sinir bozuyordu

tam mesajlardan konusulurken araya korsan mesaj mı atıyorsun

:90::90: Tüh ya hemen farkedildimmmmmmmm :90::90::90:

Vuhuuuuu. Oleyyyy o zaman ben kilo versem de aldım deriimm bakk gell gızz bırakma peşiimii :13:

Sizin gözünüzde çok büyük ihtimal "Güç bende, ne istersem yaparım. İstediğim kalır, istediğim gider. Hadi X, sen git bakalım, zaten seni hiç sevmemiştim. Yaşasın takım kaptanı olmak, ooohhh... " tarzı düşünen biriyimdir. :)

sözüne kesinlikle katılmıyorum fundacım, şahsi fikrim bu..bende hiç öyle bir izlenim bırakmadın, hatta ilk takıma geldiğim günden beri çok sıcaksın, gayet samimisin, mesafeni hiç hissetmedim bile
ama bu mesaj sayımı olayı gerçekten çok geriyor ister istemez..şeydanın da dediği gibi bir dahaki sayımda düşük çıkabilirim yine..ama bir önceki mesajımda da belirttim, böyle olmaması için inan elimden geleni yapmaya çalışıcam..ben durumumu gayet açık bir şekilde tane tane anlattım..burada önemli olan ilk kural "samimiyet"..şunun da farkındayım ki, takım içinde takıma uymak zorundasındır, uymayan takım dışında kalır..
önümüzdeki günlerde yine bu "mesaj" durumundan sıkıntı yaşarsak, gerekeni yaparsın fundacım..bu benim için güç gösterisi değil, görevini doğru yapmaktır

ayy..tuni, "nasılım ama?" diyince avrupa yakasındaki gaffur geldi aklımao da sorardı ya "nasılım?" diye
süpersin, süper bir menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…