Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm

Saat 10:00
3 dilim ekmek
1 kk peynir
10 zeytin

Saat 15:00
1 simit

Saat 20:00
1 bardak süt

Benimki de menü sayılmaz pek. :)

aslında Funda sen çok dikkat ediyorsun ve spor yapıyorsun.buna rağmen az kilo vermeni anlamıyorum.ben sadece senin yediklerini yesem haftada en az 1 kilo veririm.gerçi sonraları vücut alıştığı için az veriyor galiba.ben daha çok başlardayım belki ondandır.

fundaaaaaa...
ben çaydan öğün yapmadım ki..sadece yemeğin yanına çay içtim, kahvaltı gibi bir akşam yemeği oldu yani..
yemek demek te yanlış zaten, bugünkü menümün hiçbir tutar dalı yok çünkü..

Ayşegülcüm çok can sıkıcı bir durumdayım. :) Anlayamıyorum kendimi; bir gün çok yiyorum hala aç oluyorrum. Bir gün bir dilim ekmek yesem fazla geliyor. Daha neler neler yazarım da kafanızı şişirmek istemiyorum. :)

Moralinizi yüksek tutun ve rejimi yapıp bitirmeye bakın. Tek diyebileceğim bu... Ben 10 senedir rejim yapıyorum. Tüm kiloları verin bitsin, yoksa ilerde benim gibi olursunuz, uyarması...

Madem o çay öğün değil, ne işi var orda?
Sen hiç benim içtiğim çayı, kolayı, suyu, sodayı, kahveyi görüyor musun? :)
Yeşil çayı ya da kilo vermeye yardımcı olduğunu düşündüğümüz diğer çayları yazabiliriz tabi, onlar ayrı...

hee..anladım o zamaann
o sebepten diyosun yani...
he oldu o zaman

Anlıyorum seni aslında. Çünkü bizim ailede genetik olarak yatkın kilo olmaya ve kızkardeşim de yıllardır uğraşıyor. inşallah dediğin gibi olur da veririz bu kiloları...

kızlar ben bilmem eşim biliri izliyorum da, eşim ısrarla katılalım diyor :)
biraz kilo versem de ekranda iyi görünsem
valla ben heyecanlanırım diyorum ama, eşim kararlı benden azcık yüz bulsa katılacak valla...başvuru formunu bile doldurtmadım valla :)

Son düzenleme:

Benim de arada aklıma gelmiyor değil.
Ama çok feci bir yarışma... Finalde 20 kişi ile beraber arabanın içine tıkışmak ve poponu ekran başındaki herkese göstermek zorunda kalabilirsin. :18:

Tuzlu kahveler içip stüdyoya kusabilirsin. :18:

İçinden ne çıkacağı hiç belli olmuyor. :)

eşine topuklu ayakkabı giydirip, ağzını burnunu kırdırabilirsin..
eşin bir düzine kadının ayaklarına kadar eğilip, kendi elleriyle ayakkabılarını giydirebilir..çok medeni olacaksın
eşin seni sırtlayıp, stüdyoda birkaç tur atabilir, toton lap diye ortada tabi

yok yok..ben katılamam:18:

aslında keyifli olur ama dediğin gibi işin ucunda rezil olmakta var yani

canım bir yerde birşey olmuş bana ama çözemedim neyse artık kapatmalıyım bu konuyu yoksa fena olacağım

teşekkürler cnmsadece burada olamadığım için sıkkındım şımdi cok ıyıyım şükür,,
sonuncu olmuşuz ama kötünün iyisi az bir kıloyla sonuncu almuşuz:)))..

teşekkür ederim fundacığım,inan ben ne kadar kurallara uyma çabasına girip seni zor duruma düşürmayım dedikce aksilikler üst üste geliyor..
ben izinlı olsamda paylaşımlara devam edeyim ızınım bıttığı anda kılo bıldırmımı yaparım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…