- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.221
selam herkese ben şu sunta gününü merak ettim nasıl oluyor diye bilgi verirseniz sevinirim.
ahh koptum haaa:roflol:
zenan hartun göbek yarışması haa maşallah kız hiç bişiden aksik kalmıyosunya sana gıpta ile bakıyorum ben senin kadar azimli olsaydım çoktan mezun olurdum( hoş mezun olmak isteyen kim kallisten sonraki en eski fosil olarak kalacam burdaaakaydirigubbakcemile3 hahaha ben atmış kallis 70 yaşında biz hala burda mezun olacaz evet bu hafta olacak diyeceğizz.. site duvarları arasında kalıntılarımızı bulacak yeni nesiller) [/COLOR]
ay canım yaa carrefoura baktınmı orada hep oluyor spor malzemeleri bölümde mutlaka görürüm:1closedeyes:slmlar anca fırsat buldum....saune esofman bakiim dedim ama satan yer yok sanırım mecburen netten siperiş vercem...
canımcım hoşgeldin, hayırlı olsun der iyi paylaşımlar dilerima.s.mehalim yaz canımn beni bu gruba ne yapacam ben şimdi bi söleyiver
hafta sonu kaçamakları fena gelmeye başladı bu hafta boşlamayın iyice yerimseniben
ben bugün kaçamak yaptım,itiraf ediyorum
her türlü cezaya razıyım...:tomato:
zenanım inan bende öyleyim, ters geliyor böyle toplaşmalar günler sohbetler filan yapmadım hiç ben kalabalık toplantılara ne katıldım nede kendim böyle davet vermedim, buradaki düşünce bana ters düşüyor yiyip içeceksin ddikodu yapacaksın o kadar....dediğin gibi çoluk çocukla harca vaktini:bbo:turk kadinlarimiz kendilerine birtek yol cizmisler yemek ev isi bide dedikodu kimseninn cocuguna ornek bir hareketi davranisi yok cocuklara sevgi yok ilgi yok
zenanım neden akşam yemeği yemedin yapma böyle bari yoğurt ve çiğ sebze filan yeseydin yani bir salatalık al böyle boş geçirme bir daha..simdide raporumu yazem
sabah __ biraz gec kahvalti 1 fincan gayfe tek sekerli peynir yine herzamanki gibi 26 gr
ay bunaltma adamı ya sende, bak oda sen üzülüyorsun diye üzülüyordur anne babasını sorun etmemeye bak, zenan ne güzel yazmış hamilelik için kitap al, ben sana örnek vermedimmi yelek örsene oğlunasırnaşık şeygece kuşunuz sizi ziyarete geldiiii
kallisim bana laf atmışkaydirigubbakcemile3 alınmadım ablam ben seni bilmiyormuyum heryere yetişmeye çalışıyorsun canım benimŞeniz
canım davet olduğu halde fena yememişsin yani çok gelmedi,sırnaşık şey ben neden seni denetliyorsam:bbo:
bir de spor salonuna geri döneyim artık diyorum ama kociş ne gerek var sen yürüyünce eriyosun diyo. hava da güzel çık yürü hergün, akşamları da beraber yürürüz diyor. benim kilolar tek bir yerde değil çünkü, vücuduma dağılmış durumda. ne yapayım bayanlar bir fikir verin bakalım.
bu arada beni denetleyen yokmuuuuuuuu.......
canım senin için bir arkadaşı aldım zuzumkuzum diye onu bekliyorum o olmasa ben seve sevev denbetlerim sni şekerim :))
sabah aç karnına elma sirkesi+bal karışımı yaptım büyük bi bardak içtim işe yarıyormu gerçekten
yaptığım sucuklu omletten bi parça aldım 2-3 zeytin bi parça peynir 1 dilim ekmek ve bitkisel çay içtim.. güzel ama sucuk bir parça derken ne kadar belirtmemişin ama olacak arada bu sürekli olmadıkça sorun yok.
12:00 de ara öğünde 1 çay kaşığı keten tohumunu 1 bardak su ile içtim.keten tohumunu ne için içiyosun..
yarım bardak süt ve suyla yapılmış nescafe içtim...krema yerine süt tercihin güzel olmuş canım
bu arada lahana yağı aldım...13,30 da onu sürüp sauna esofmanla 45 dk yürüdüm(tere inanamadım yalnız) bitkisel yağların kullanımıyla ilgili olarak genelde sürdükten sonra tene iyice nufuz etmesi için terlememeye bakın diyorlar benim bildiğim bu
15:00 te sivri biberle kavrulmuş ekşimik(2-3 ÇORBA KAŞIĞI) birasda köy peyniri(kibrit kutusundan dahada küçük bi parça) ok no problem
17:00 de form çayı içtim.. hergün içmemeye gayret et bende bağışıklık ve bağımlılık yapmıştı.
akşamada pazı yaptım...sarımsaklı yoğurtla onu yicem ekmeksiz...süper
2,5 litre su içtim...su tüketimini biraz daha yukarı çekelim mi ne dersin
akşam tekrar srkeli karışımdan yapıcam...
9 gibi bi elma yemeği düşünüorum ya da bi bardak süt..ok.
evet: geçendede kontrol etmiştim değilmi matemi hatta reyhan ablam meraklanıyorum bu kız neden gelmedi filan demişti..
şimdi yine baktım 22 martta en son mesajını yazmış bize...ama.. nisan 14 te forumda imiş... gelip yazmadığına göre bizimle olmak istemiyordur belirli bir şey yok ortada neyi ne kadar daha bekleyeceğiz.. şaşkın peri msnye girdiği halde buraya hiç uğramadı.. gül için ne diyecem bilemedim gelmek isteyeceğinide sanmam artık ..
canım yorumlarımı kırmızı ile yazdım .
kilon yüksek olduğu için sana yetecek bir düzen olduğunu düşünüyorum sen bu yeme düzeni ile en kısa sürede toparlanırsın eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?