Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam herkese ben şu sunta gününü merak ettim nasıl oluyor diye bilgi verirseniz sevinirim.

:roflol::roflol::roflol::roflol:

canım hani diyet bisküviler var ya tuzlu olanlar. hani bakınca suntaya benzeyenler :roflol:
hah işte ben çok kaçırdığım zaman yemeği ya da kilo vermem durursa bir gün boyunca sabah ve öğlen bir kase yogurt ve içine 5 bisküvi (yani sunta), koyup yiyorum. akşam da yemiyorum. baya çözülüyo.. yani böyle özel bişey değil delikafadulden aramızda konuşurken de sunta günü kaldı gitti öyle -tatlicadiarzu-

herkese iyi akşamlar....bugünün özetini veriim...denetlemek isteyen olursa denetlesin....

sabah aç karnına elma sirkesi+bal karışımı yaptım büyük bi bardak içtim....
yaptığım sucuklu omletten bi parça aldım 2-3 zeytin bi parça peynir 1 dilim ekmek ve bitkisel çay içtim...

12:00 de ara öğünde 1 çay kaşığı keten tohumunu 1 bardak su ile içtim...yarım bardak süt ve suyla yapılmış nescafe içtim...

bu arada lahana yağı aldım...13,30 da onu sürüp sauna esofmanla 45 dk yürüdüm(tere inanamadım yalnız)

15:00 te sivri biberle kavrulmuş ekşimik(2-3 ÇORBA KAŞIĞI) birasda köy peyniri(kibrit kutusundan dahada küçük bi parça)

17:00 de form çayı içtim...

akşamada pazı yaptım...sarımsaklı yoğurtla onu yicem ekmeksiz...

2,5 litre su içtim...

akşam tekrar srkeli karışımdan yapıcam...

9 gibi bi elma yemeği düşünüorum ya da bi bardak süt...

Selam arkadaşlar annem banyomu yapacan sen sırtını süremeye gelem misengözlerimebaksanab

honey hoşgeldin canım nasıl gidiyor kanaman felan kalmadı inşallah azda bebekten haber ver.

Bizde eşimle avanos ürgüp yaptık gezdik yani.yarın fena halde sıkacam kendimi yine bu hafta sonu dağıttım resmen :)

ahh koptum haaa:roflol:

slmlar anca fırsat buldum....saune esofman bakiim dedim ama satan yer yok sanırım mecburen netten siperiş vercem...
ay canım yaa carrefoura baktınmı orada hep oluyor spor malzemeleri bölümde mutlaka görürüm:1closedeyes:
mantı yedim diyede neden üzüldün kıyamam:1hug: o kadar değişik şeyler yiyeceğiz elbette ama seyrek...

mehalim yaz canımn beni bu gruba ne yapacam ben şimdi bi söleyiver
canımcım hoşgeldin, hayırlı olsun der iyi paylaşımlar dilerima.s.

ben bugün kaçamak yaptım,itiraf ediyorum
her türlü cezaya razıyım...:tomato:
hafta sonu kaçamakları fena gelmeye başladı bu hafta boşlamayın iyice yerimseniben

turk kadinlarimiz kendilerine birtek yol cizmisler yemek ev isi bide dedikodu kimseninn cocuguna ornek bir hareketi davranisi yok cocuklara sevgi yok ilgi yok
zenanım inan bende öyleyim, ters geliyor böyle toplaşmalar günler sohbetler filan yapmadım hiç ben kalabalık toplantılara ne katıldım nede kendim böyle davet vermedim, buradaki düşünce bana ters düşüyor yiyip içeceksin ddikodu yapacaksın o kadar....dediğin gibi çoluk çocukla harca vaktini:bbo:

kızlar dün gittiler şekerciğim yazamadım henüz kan başlığınada.. 3 kız arkadaşından alamamışlar damar yapıları çok inceymiş kan gelmemişkafamçokkarıştı birinin çok canı yanmış yavrumun zor bulmuşlar damarını ve çok az gelmiş kan diğer kolunuda aynen delik deşik etmişler iki koldan ancak bir ünite zorlaya zorlaya çıkmış, bir kaç taneside son bir yıl içinde kulak deldirdikleri için verememişler çok üzülmüşler, ama 4 tanesi gayet uygunmuş verebilmiş, çocuklar heves ettikleri sonucu alamadılar üzülüp döndüler yazık ama fayda faydadır Eylülünde kan borcu çok az kaldı işte 10 küsür gibi galiba...

simdide raporumu yazem
sabah __ biraz gec kahvalti 1 fincan gayfe tek sekerli peynir yine herzamanki gibi 26 gr
zenanım neden akşam yemeği yemedin yapma böyle bari yoğurt ve çiğ sebze filan yeseydin yani bir salatalık al böyle boş geçirme bir daha..

gece kuşunuz sizi ziyarete geldiiii
kallisim bana laf atmışkaydirigubbakcemile3 alınmadım ablam ben seni bilmiyormuyum heryere yetişmeye çalışıyorsun canım benimŞeniz
ay bunaltma adamı ya sende, bak oda sen üzülüyorsun diye üzülüyordur anne babasını sorun etmemeye bak, zenan ne güzel yazmış hamilelik için kitap al, ben sana örnek vermedimmi yelek örsene oğlunasırnaşık şey

canım davet olduğu halde fena yememişsin yani çok gelmedi,sırnaşık şey ben neden seni denetliyorsam:bbo:
ama spor salonuna gitmeni tavsiye ederim, hiç evde yapılan yürüyüş gibi olmuyor madem gitmişsin önceden bilirsin sende..

kalliste ablacım dün bütün gün cerrefoursadaydım....orda var ama en dandikleri...ordaki satıcı çocuk bile alma abla parçalanır dedi....ondan..hatta koşu bandına sprey silikon yağ bakiim dedim(bu aralar onu fazla zorluorum mutlaka yağlanmalı yoksa beni terkedicek)25 liraymış sprey...netten baktım 10 lira...almadım onuda...hepsini hafta başı sipariş vericem...ben ablamdan denemelik olarak aldım esofmanı o bi kere giymiş fazla tere sıkıntıya gelemio...ver deniyim dedim...emanetine hıyanet ettim....üstünü aşşağı doğru çekiim derken parmağım caaart die içine giriverdi....ben kendime bulamamken bide borçlandım mecbur onada alcez artık....

sportie
Mehalim
Kalliste
zenan25
bijoux
reyhanxx54
chocolategirl
cedric
xTABU
zuzumkuzum

Kallisim sultanım son durum bu yani 2 kişi daha lazım vallaha birde listelerde ekli olan geri dönecek kişiler varya onlarıda silelim artık kimsenin keyfini bekleyecek durum kalmadı dönmek istedikleri zaman bakarız yer varsa girerrler yoksada ne yapalım yani.Biraz özveri vede ciddiyet yani. Burda emek harcayan kişiler yazık değil mi haksızlık değil mi.4 çocuğu ile hiç aksatmadan burda paylaşım yapan zenana haksızlık değil mi.
işten koşa koşa gelip kızlarından oğlundan eşinden çaldığı zamanlarla bizlerele paylaşım yapan anneme yazık değil mi
sabahın köründen takıma gelip gideni geleni takip eden .her ayrıntıyı aklında tutmaya çalışan kallise yazık değil mi.
Okuldan koşarak gelip bir yerlere gitmeden buraya koşan zaman zaman eşimle bilgisayar kavgası yapan , azcık olsun faydam olsun diye hesap kitap yapan bana haksızlık değil mi.

Diyeceksiniz bunları neden yazdın anlayan anlar arkadaşlar. takıma yeni gelipte bizlerle güzel paylaşımlar yapan zamanını ayıran bijoux,xTABU,sportie de çok teşekkür ediyorum .Çikolatacım seninde bol bol paylaşımlarını bekliyorum :)

Son düzenleme:

canım senin için bir arkadaşı aldım zuzumkuzum diye onu bekliyorum o olmasa ben seve sevev denbetlerim sni şekerim :))

bende tam onu diyecektim xtabuyu yeni arkadaşa yönlendirelimde üzülüyoruz yoksasenağlama xtabucum sen kaç gündür söylüyorsun canım ama bu henüz ilk denetimli haftamızdı elbet yerine oturacak guruplar filan bak gayet güzel olacak .. yinede eksik olursa mehalimde bende bakarız bu hafta sorun etme...

mehalim canım şekerim umutun dışında gelmek üzere ayrılanlar için bende aynı şeyi düşünüyorum mesela matem, hiç bir mesaj yok hiç haber yok neyi ne kadar bekleyeceğizki.. desteğimize bakacağız elbette neyle motive oluyorsak onu bulacağız...

canım yorumlarımı kırmızı ile yazdım .

kilon yüksek olduğu için sana yetecek bir düzen olduğunu düşünüyorum sen bu yeme düzeni ile en kısa sürede toparlanırsın eminim

evet: geçendede kontrol etmiştim değilmi matemi hatta reyhan ablam meraklanıyorum bu kız neden gelmedi filan demişti..

şimdi yine baktım 22 martta en son mesajını yazmış bize...ama.. nisan 14 te forumda imiş... gelip yazmadığına göre bizimle olmak istemiyordur belirli bir şey yok ortada neyi ne kadar daha bekleyeceğiz.. şaşkın peri msnye girdiği halde buraya hiç uğramadı.. gül için ne diyecem bilemedim gelmek isteyeceğinide sanmam artık ..

canım şaşkın msn ye cep telinden giriyor haberin olsun benle sürekli bağlantıda ama dediğim gibi gelmek istediklerinde yer olursa başımız üstüne yoksa birazda onlar beklesin :))

gül e gelince iyileşince gelemek isteyeceğine eminim ama iyileşmesi baya zaman alacak bence

tamam mehalim şaşkının msnye cepten girdiğini bilmiyordum çünkü ben msnde sohbete takılmam biliyorsun zorunlu yazacak bir şey olursa yazarım bu yüzden kimseyle konuşmadım gördüğümü söyledim.. evet gülün iyileşmesi uzun sürecek gibi aramadıkta kızı ne durumda... neyse bakalım..

canım yorumlarımı kırmızı ile yazdım .

kilon yüksek olduğu için sana yetecek bir düzen olduğunu düşünüyorum sen bu yeme düzeni ile en kısa sürede toparlanırsın eminim

inş ablacım...sucuklu omleti tavada yaptım dörde böldüm 4 e birini aldım ayrıyettende yağ koymadım kendi yağsı ile oldu...sucuklarıda kare kare ufak ufak böldüm yani...bana gelen kısmı çok değildi...pazar kahvaltıları böle geçio....

lahana yağına gelince bana öle dediler die ayy onu araştırmam lasım...benneyaptımki

kahveyi doktorum öle yapmam gerektiğini sölemişti...kremada çok fazla kalori olduğu için...ayrıca 3 ü 1 arada kahveyide yasaklamıştıı...ondada 65 kalori varmış 1 fincan içip aç kalacağına bişiler yersin onun yerinde demişti...

keten tohumuna gelince...baya tokluk hissi verio....ondan kullanıorum...1 çay kaşığı ağzıma atıorum üstüne bi bardak suyla içiorum...böle etkisi daha iyimiş...zayıflama ve bunun yanında bir çok hastalığa iyi geldiği yazıodu...bende bu gün başladım...bir forumda bunu kullanan bi bayan kolunda oluşan yağ kütlesinin yok olduğunu anlatmış...aktarada sordum denedim cidden midede bir şişkinlik oluşturuo...sanki dünyaları yemişsin gibi...

sirkeli ballı karışımada bugün başladım...daha sonuç almadım...ama sıkılaştırdığı ve cilde iyi geldiği yazıo denemekte fayda var....

yürüyüşler süper oldu bundan sonuç aldım....belim inceldi.sıkılaştım ve selülitlerde bi azalma var gibi...yağıda bugün kullandım...yani ben bugün ilklerdenim...şakkıdı

bu hafta daha iyi olsun istiyorum...bakalım....

bu arada form çayına gelince....iyi bi markanın...içinde...sinameki...mate yaprağı...funda otu...rezene...limon...böğürtlen...biberiye...kıraz sapı....mısır...maydanoz var...

bu bitkilerin hepsinin zayıflattığı sıkılaştırdığı sölenio...yani öle bağırsaklarıma bişi yapmadı...kimi çaylar tuvalete çıkarma etkisi yapıp bırakınca onsuz tuvalete çıkamama durumu yaratıomuş...bende öle bi durum yok...şimdilik...

eğer kabızlık olursa ve illaki oluo dönem dönem...(diyet sürecinde wc çıkamama durumu olmayan bi insan bile bu sorunu yaşayabilio )doktorumun listesine göz atıcam...kefir iyi bi çözüm...bakalım ya da zeytinyağı...

ama lahana yağını bi araştırmalıyım nasıl kullanmam gerektiğini...
eğer dediğin gibiyse ablacım...çok zor olcak günde iki kere yıkanmam gerekecek....kafamçokkarıştı

canım tabum lahana yağı konusuna gelince şöyle anlatayım sana ben bir karışım kullanıyordum.
melisa ,biberiye,ökekik,susam yağı karışitırıp sürüyordum balarsa bende streç filim falan sarım diyodum ancak araştırmalarım sonucunda sana bahsettiğim bilgiyi buldum . Yani diyorduki bitkisel yağların tenden deri altına geçip iyice nufuz etmesi için yağları sürdükten hemen sonra sizi terletecek bitkisel yağları deri dışına atacak aktivitelerden kaçının diyordu ...Ben bildiğimi paylaştım canım istersen yinede sen bir daha araştır :))

merhaba canlar,
2 gundur geziyorum vallahi... bugun de ist da hava cok guzeldi,butun gun disardaydik...
abartmamakla beraber,yediklerimin diyetle alakasi yoktu bu haftasonu
yarin itibariyle 3 gun sok diyet uygulayacagim...metabolizmama canlilik getirmek icin...
gecmisi okuyayim,geliyorum canlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…