Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım şu uygulayacağın şok diyeti buraya yazsana bene yapmak istiyorum :))

cok dogru soyluyorsun mehalim... insallah bundan sonra daha da siki sarilacagiz hem beslenmemize,hem takimimizn motivasyonuna canim...

çikolata şu şlok diyeti diyorum ne uygulayacaksın varmı elinde bir liste veya bana verebileceğin bir link canım bende uygulamak istiyorum:)

canım şu uygulayacağın şok diyeti buraya yazsana bene yapmak istiyorum :))

mehalim ben bir kere yapmistim,ve 3 gunde 2 kilo gitmisti cnm...

sabah : 2 bardak ilik su,1 kase az yagli yogurt ve 2 porsiyon meyve

ara:1 galeta (veya 3 sunta) biraz peynir

ogle:bol salata.4 kasik az yagli sebze yemegi,bol su

ara: 2 galeta , yarim kase yogurt,1 porsiyon meyve

aksam : bol salata, 4 kasik sebze yemegi, yarim kase yogurt

yatmadan once 1 meyve

not: kendim uydurdugum bir sok diyet...ben sonuca ulasmistim zamaninda...sebze meyve ve yogurt agirlikli...yapacak misn mehalim??

Canım gayet doyurucu görünüyor ve yapabilirimde hatta sabah ve ögle arasında öğünü çıkararak buna benzer yapayım bakalım ne olacak 2kg falan hayalda 1 de razıyım.

Annemmmmmmmmmmmmmm gördüm aşşadasın hoşgeldin nasılsın..

selammmmmmm.. cok güzeldi bugün burasi.. banyumu yaptim be seker . neyse yarin sabunlarsin sirtimi. delikafadulden oy canim ne cok özlemisim seni
çikolata şu şlok diyeti diyorum ne uygulayacaksın varmı elinde bir liste veya bana verebileceğin bir link canım bende uygulamak istiyorum:)

yeni bir sok diyet ha?.bana niye haber vermiyorsun himmm?
bizim yaptigimiz diyete benziyor aslinda cikolatanin diyeti

iyiyim birtanemmmmmm canimmmmm ballim benimmmmmm.hihoyyyt
ürgüpümü gezdin bugün? ohhhh sefan olsun canimin ici .valla cok iyi etmissin

mehalim bu hafta verdigimiz kiloyu tutmaya calisalim bence. sonrada haftaya bu diyeti yapar bir birincilik daha eliriz ne dersin?hihoyyyt

iyi oldu annem yaa.
Çikolatamnın bahsettiği diyet bizimkinen daha fazla yiyecek içeriyor ben buna yakın besleniyorum kaçamaklarım olmsa süper olacakta bu hafata sonu fena halde dağıttım neler yediğimi asla yazmıcam ısrar etmeyin verdiğim 1 kiloyu almadıysam süper bu nedenle cumaya kadar bir taraflarımı sıkmam lazım:))

annemya sen geldin eşim banyodan çıktı hadi kalk hadi kalk ben köylerime bakacam diyor yaa((( ( oda travian diye bir oyun oynuyorda ) şimdilik ben kaçar kocaman öpüldünüz:))

bende yapacagim cikolatam. yalniz bu hafta verdigim kiloda kalma haftam olsun benim. bana bu daha saglikli geldi. tamam yaz geldi ince tiril tiril seyler giymek istiyoruz acelemiz vardaaa. birde metabolizmayi tembellestirirsek uzun süren duraklama dönemleri insani biktiriyor

selam nereusssssssssss. hosgeldin sekerparem nasilsin?
bu haftaki planimiz gecen hafta verdigimiz kiloyu korumak. bak sana casusluk yapiyorumdelikafadulden

tamam annem... sen de yapacak misin simdi bunu? mehalim? kim kim yapiyorz bilmek istiyorum...

simdi yarindan itibaren 3 gun,yani pzts sali ve crsmba gunleri yukarida verdigim listeyi uygulayacagim...
persembe gunu de dikkatli beslenip cumaya ins yine guzel bir haberle gelmek istiyorum sizlere...
simdilik cikiyorum ben canlar,bugun cok yoruldum...dinleneyim.
sabah gorusurz... opuldunuz

selam nereusssssssssss. hosgeldin sekerparem nasilsin?
bu haftaki planimiz gecen hafta verdigimiz kiloyu korumak. bak sana casusluk yapiyorumdelikafadulden

:1hug: ayy canımm hoşgördümm
yiyim sen nasılsınn Şeniz
yaaa :1ninca: haftaya 1. olamazsınız ama dinlenin
sonraki hafta kesin yine 1.sınızz :hooray:

kolay gelsin kizlarrr

hoş geldin ...
kızlat ben deldim gelişmeleri kaçırdım bu haftaki planlarınzı neler

anarşitliği bıraktın şimdide casusuluk mu hain domdom Şeniz nasılsın şeker nasıl gidiyor bu hafta kilo almayalım az dinlenenlim daha doğru vermeye tabiki çalışacaz ama nasip işte haftaya gene iddali gireriz inşallah
tamam annem... sen de yapacak misin simdi bunu? mehalim? kim kim yapiyorz bilmek istiyorum...

yediklerimi yazarım bakarsın uygularım inşlh sen denetle beni ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…