- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.241
merhaba canlar,
2 gundur geziyorum vallahi... bugun de ist da hava cok guzeldi,butun gun disardaydik...
abartmamakla beraber,yediklerimin diyetle alakasi yoktu bu haftasonu
yarin itibariyle 3 gun sok diyet uygulayacagim...metabolizmama canlilik getirmek icin...
gecmisi okuyayim,geliyorum canlar...
sportie
Mehalim
Kalliste
zenan25
bijoux
reyhanxx54
chocolategirl
cedric
xTABU
zuzumkuzum
Kallisim sultanım son durum bu yani 2 kişi daha lazım vallaha birde listelerde ekli olan geri dönecek kişiler varya onlarıda silelim artık kimsenin keyfini bekleyecek durum kalmadı dönmek istedikleri zaman bakarız yer varsa girerrler yoksada ne yapalım yani.Biraz özveri vede ciddiyet yani. Burda emek harcayan kişiler yazık değil mi haksızlık değil mi.4 çocuğu ile hiç aksatmadan burda paylaşım yapan zenana haksızlık değil mi.
işten koşa koşa gelip kızlarından oğlundan eşinden çaldığı zamanlarla bizlerele paylaşım yapan anneme yazık değil mi
sabahın köründen takıma gelip gideni geleni takip eden .her ayrıntıyı aklında tutmaya çalışan kallise yazık değil mi.
Okuldan koşarak gelip bir yerlere gitmeden buraya koşan zaman zaman eşimle bilgisayar kavgası yapan , azcık olsun faydam olsun diye hesap kitap yapan bana haksızlık değil mi.
Diyeceksiniz bunları neden yazdın anlayan anlar arkadaşlar. takıma yeni gelipte bizlerle güzel paylaşımlar yapan zamanını ayıran bijoux,xTABU,sportie de çok teşekkür ediyorum .Çikolatacım seninde bol bol paylaşımlarını bekliyorum :)
canım şu uygulayacağın şok diyeti buraya yazsana bene yapmak istiyorum :))
selammmmmmm.. cok güzeldi bugün burasi.. banyumu yaptim be seker . neyse yarin sabunlarsin sirtimi. delikafadulden oy canim ne cok özlemisim seniSelam arkadaşlar annem banyomu yapacan sen sırtını süremeye gelem misengözlerimebaksanab
honey hoşgeldin canım nasıl gidiyor kanaman felan kalmadı inşallah azda bebekten haber ver.
Bizde eşimle avanos ürgüp yaptık gezdik yani.yarın fena halde sıkacam kendimi yine bu hafta sonu dağıttım resmen :)
çikolata şu şlok diyeti diyorum ne uygulayacaksın varmı elinde bir liste veya bana verebileceğin bir link canım bende uygulamak istiyorum:)
selam nereusssssssssss. hosgeldin sekerparem nasilsin?
bu haftaki planimiz gecen hafta verdigimiz kiloyu korumak. bak sana casusluk yapiyorumdelikafadulden
kolay gelsin kizlarrr
kızlat ben deldim gelişmeleri kaçırdım bu haftaki planlarınzı neler
tamam annem... sen de yapacak misin simdi bunu? mehalim? kim kim yapiyorz bilmek istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?