Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben ve casusluk ayy inanmıyorum kim didi bunu kaydirigubbakcemile3
evet ben domdomum boz moralimi boz moralimi sırnaşık şey
süperdiniz ama maşallah hafatayda aynı performansı bekleyozz Şeniz

canim mehalim yapmis denetlemeyi bende alinti yapmis bulundum bence bu haftada guzel kilo vereceksin

kiz bigunde evinde otur be dinlen yahuuu gezmeye gidince cok yemek yeniliyo benden soylemesi kizim sonra butun hafta ac kaldigin bosa gidiyo neyse iyi hadi iyi gez caanim saka diyom hem sen mezun olmak istemiyordun demii unutmusum hem gez hem ye bacim

anaaa kallis ogluna dedin:1shok: niye oyle dedin kiz ruya mi gordun
valla kllisim bu honeyi cok kiskaniyom ben neden dersen ben hamileyken:CüvCüv: ne naz yaptim ne kapris ne canim sunu istiyo dedim ne bunu dedim hele adam benim hamile oldugumu cocuk doguracagimi taaa sabahin bi koru agrim sancim cogalinca anladi valla bu honey cok sansli 5 . takimdan tutta evdeki esine kaynaansina varana kadar herkese kapris yapiyo valla esas kadinmis ne yalan diyim ben cahilmisim ayol

gelelim kizlara cani yananlar icin uzuldum kiyamam ama vermedik diye uzulmesinler yaa ziyarete gitmis oldular olsun gitmeyi dusunmus olmalari bilee cok buyuk bisiy cunku osehirde olup umursamayanlari bile gordum ben kallisim kizlarin ve arkadaslari hakkaten delikanli yurekliler bravo onlara

benim aksam yemegini iki meyveyle gecirmemin sebebi oglen yemegini cok gec yedik bende aksam yemeginde acikmadigim icin bos gecmesin diye iki meyveyle idare ettim iste bidaha olmaz zaten dayanamam sagol canim denetimine

bu arada beni denetleyen yokmuuuuuuuu.......
olmazmii seker ben denetliycem dedimya ama mehalim dnetlemis canim ben biraz gec kaldim bugun

bu sefer ben yokum kizlar soyliyim benim motor cabuk su kaynatiyo biliyosunuz tak duruyo sonra

kolay gelsin kizlarrr
hosgeldin canim

tesekkürler artist. hosgeldin
yaaa aslinda byaaaa oldu buraya geleli ama tam girdim alintilari yaptim efecik uyandi meger tam uyumamis kerata sut itedi icti bu seferde uyumak istemedi iste birsuru naz ama dayanamadi simdi tekrar uyuydu reyhan ablacim nasilsin hafta sonun yemek icmek yonunden nasil gecti herkez yedim kacirdim diyo sen yaptinmi kacamak bn yapmadim dogrusu aksama kadar bahcede calistim ellerim kabardi fransiz bir komsumuz mmarul fidesi verdi onlari falan diktim salatam bedavaya gelcek he he bu krizde ekonomi yapmis olcam kaydirigubbakcemile3 kizimda fotograf makinasinin pillerini doldurmus denemek icin resim cekti hemde ben bahcede ak donumlan calisirken elimde capa bahcemi yabanci otlardan temizlerken ama nasil poz verdim yanimda yardimcim efem bu resimleri size gostercem en kisa zmanda insallah iste boyle kizlar bidee bizim okullar 15 gun tatil :lepi: 15 gun cocuklarimlan beraberim ohhh doyasiya vakit gecircez ne guzel insallah havalarda guzel olur :teytey:

yaaa reyhan ablam vardi gitmis mehalim ugramis gene kacirdim herkezi neyse yarin gorusuruz artikim
hadi optum mherkezi

Günaydın güzel takımım, uykumdan uyanamadım hala, geçmişe baktımda yazacak kafayı halen bulamadığım için yorum yapmadım...

Buralardayım, malum 2 gündür olmadığımdan konulara göz atmam gerek...

herkese günaydınn a.s.
hemen dünün raporunu veriyorum

sabah: 5 sunta-1kase yogurt-1dilim peynir
öğlen: 5 sarma,1 kabak dolması,1 dilim ekmek (suntalarım bitmiş :1ninca: o yüzden böyle yedim)
akşam: yok

kallisim spor salonu konusunda haklısın. bu hafta geçsin, çünkü evin heryerini temizlicem. ama haftaya ben de başlayayım diyorum spora. kaydirigubbakcemile

zenan
merak ettim fotoları ekle bakalım en kısa zamanda ama ben görmeden kaldırma sakın tamam mı denetleyicim benim Şeniz

çikolatacım canım bence akşam yemeğini yogurt vs yap, sabah kahvaltını 1 dilim kepek ekmeği ile yap. o zaman daha iyi sonuç alırsın eminim. tabi yine siz bilirsiniz uygulayın bakalım neler olacak delikafadulden

mehalcim teşekkür etmişsin, ben de size sıcaklığınız için çok teşekkür ediyorum. siz yakınlık gösterdiniz ki ben de geldim buraya yazdım, yazıyorum ŞenizŞeniz

Herkese merhaba sıkı dıyetime nısanın 10 da başladım sonradan burayı kesfettım ve kk daki yazıları okudukça beni daha çok motive ettiğine inandım ve hemen üye oldum sonradanda bu grupları keşfettim ama inanın çok büyük bir motivasyon yaa benim gibi kendiyle mücadele eden insanlarıgördükçe tek başıma olmadığımı ve tek başınada olsa bir kaçamak yapayım diye düşündüğümde enazından şimdi bir sorumluluğum var diye düşünücem :1closedeyes:
Ben ilk 5 gün belki sağlıkl değil ama vüdüma başka türlü söz geçiremiyorum çok az yiyerek yani belkide hiç yemedim ama bol su içtim ve bir öğünde lahana çorbası sabahlarıda sirkeli suu
5 gün sonra azar azar başladım yemeğe ve halada öyle yapıyorum ama benim bir sorunum var sabah kahvaltı hiç etmem sürekli oturarak çalışmam gerekiyo hiç hareketim yokk ama akşam eve gittiğimde
aylık kızım bu hareketsizliğimi telafi ediyor kaydirigubbakcemile2
bugün bir çay başladım günee haa bu arada çayımıda şekersiz içerim ben kendimi bildim bileli
herkese iyi bir gün diliyorummm :lepi:

Günaydın sevgili 5,takım şampiyonları

haftasonu giremediğim için nete, şöyle bir geçmişi okudum.

Valla ben dondurma falan yemedim, kilomu korumanın dışında biraz da hafifleme çabasındayım bu hafta.
Sporuma ağırlık verdim.
artık hergün 1 saat yürüyüş, ayrıca aerobic ve ekstra karın kasımı sıkılaştırma egsersizlerine hızlı bir giriş yaptım. artık asansörün yakınına bile uğramıyorum 8 kat merdiven çıkıyorum

Bijoux cum

geçen hafta yazışmalarımızda ne güzel evdesin demiştim, ama şimdi sözümü geri alıyorum arkadaşım, evdeyken diyet yapmak kesinlikle daha zormuş. diyeti bozmamaya gayret ettim ama zorlandım doğrusu

şimdi beni denetleyecek sel de ortalarda yok

mehalimcim bari sana neler yaptığımı yazıyım,
*cuma akşamı yürüyüş
fırın balık + 2 salatalık ve limonlu maydonoz

cumartesi
sabah 1 kase sütlü kelogs tahıllı
arada 1 dilim etimek
öğlen yarım paket patlamış mısır +1 kutu bira
akşam fırında tavuk (derisiz ve yağsız) + mantar sote (yağsız) + cacık + kıvırcık salata

pazar
sabah 1 kase sütlü kelogs tahıllı
arada 2 dilim etimek
akşam üzeri kaşarlı tost
akşam yeşil salata + 2 adet kırmızı biber sarımsaklı sote + 1 dilim etimek

ayrıca her sabah akşam sirkeli ballı suya devam
her öğün sonrası biki çayıma devam
her akşam bir kutu activia tatlı isteğimi de bununla çözüyorum
her gün 2,5 lt su garanti

Bu sabaha gelince
kepekli peynirli yeşil zeytinli sandviç + tek şekerli çay

mehalimcim ayrıca bende teşekkür ediyorum, böyle bir grupta yer aldığım için inanılmaz iyi hissediyorum kendimi, hafta sonunda burda olamamak bende büyük eksiklik yaratıyor

kaç saattir konulara bakıyorum çok çalıştım nefes almaya geldim takımıma :)) ama pc çok yavaşladı oda yoruldu sanırım... bir kahve yapıp geleyim o sıradada pcyi yeniden başlatayım hemen geliyorummmm.........

gunaydin guzel takimim kaydirigubbakcemile2
bugun cok enerjik hissediyorum kendimi... hava da super yine..
kallisim biz sok diyete basladik bugun,baktin mi? begendin mi diyetimi, ne dersin?
ben basladim...

yalniz sabah kahvaltisina komsum beni davet ettigi icin,yogurt yiyemedim.peynir,dom salatalik ve iki adet kepekli galetayla kahvaltimi yaptim.yogurdumu ve iki adet meyvemi gun icine serpistirmeyi dusunuyorum...
simdi temizlik yapacagim,yine gelirim arada...

bijioux cugm canim aslinda ben hicbir diyeti harfi harfine uygulayamam zaten...bak bu sabah komsumdayken bana yogurt ver diyemedim ve peynir -kepekli galetayla yaptim kahvaltimi...2 galeta da zaten 1 dilim kepekli ekmege denk gelir... bakalim ne olacak cumayi sabirsizlikla bekliyorum ... sen nasilsin seker?

kizlar bu arada ben hepinize birsey sormak istiyorum...

babam her sene yaza dogru yuruyuslerine baslar,ekmeginden kisar...yazin tatile gidince fit olacak ya beyefendi sengözlerimebaksanab
gecen sene solgar in psyllium husks fibre almis kendine... bir kac tane kullandi birakti,ise yaramiyor diye...ben almistim onu.simdi her ogunden once 2 adet aliyorum..bilmeyenler icin, bu urun midede sisen bir lif,tokluk hissi veriyor...
soruma gelince... elimde yine GNC nin tonalin cla si var... bu ikisi beraber kullanilir mi? ne dersiniz?
eskiden cok para verdim bu gibi takviyelere,artik vermem ama elimin altinda oldugu icin de kullanmak istiyorum. bana onerileriniz neler??

herkese günaydınn a.s.
hemen dünün raporunu veriyorum

sabah: 5 sunta-1kase yogurt-1dilim peynir
öğlen: 5 sarma,1 kabak dolması,1 dilim ekmek (suntalarım bitmiş :1ninca: o yüzden böyle yedim)
akşam: yok
canım günaydın sanada...
yediklerini zenana fırsat bırakmadan ben denetleyeyim.. :)) sunta kalmamıştı demişsin sanki kötü yemiş gibi ama gayet iyi olmuş kendinede bu kadar haksızlık etme...

aylık kızım bu hareketsizliğimi telafi ediyor kaydirigubbakcemile2
bugün bir çay başladım günee haa bu arada çayımıda şekersiz içerim ben kendimi bildim bileli
herkese iyi bir gün diliyorummm :lepi:
canım aramıza hoşgeldin... kahvaltı yapmaman çok kötü böylelikle metabolizmanın çalışmasını engelliyorsun çok zor kilo verirsin versende bir süre sonra duracaktır kahvaltıya başlamanın bir çaresini bulmalısın en azından kahvaltı niteliğinde mısır gevreği filan yiyebilirsin yada kalkınca biraz peynir atabilirsin ağzına.. peki saat kaça kadar hiç bir şey yemiyorsun onuda yazarmısın...
ne çayına başladığınıda merak ederiz

şekerciğim seni aradı gözlerimiz hafta sonu az gelebilsekte

seli takımdan çıkarttık şeker üzgünüm ama gelip başka yerlere paylaşım yapıp buraya hiç uğramamış, kimseyi yönlendiremeyiz elbetteki başka bölüme gitmişsin burayada gelmek mecburiyetindesin diye fakat takımı motive için ayakta tutmaya çalışıyoruz, biraz sorumluluk herkesten bekliyoruz, bir kaç gün başka bölümlere gidip buraya uğramayan eski üyede olsa uyarıyı yapardık yanlış anlaşılmasın...
mehalimide denetleyecek kimse yok birbirinizi denetleyin sizsırnaşık şey sporda başlamış artmış ohhhh:lepi:

gunaydin guzel takimim kaydirigubbakcemile2
bugun cok enerjik hissediyorum kendimi... hava da super yine..
kallisim biz sok diyete basladik bugun,baktin mi? begendin mi diyetimi, ne dersin?
ben basladim...
Günaydın şeker sanadaa.s.
Temilik yapanlara kahve ısmarlıyorum banada gelirlerse tabiki
ben diyetinizi gördüm canım ama bu hafta kasmayayım 2 hafta zorla çıkarttık önce 1kg sonra 400 gr.. iyice durmadan bu hafta dinleneyim zaten geçendede bahsettim ben çok uzun süreçtir diyette olduğum için son zamanlarda cildimde iyice bozulma farkediyorum sorunlar çıkıyor bunu daha fazla tetiklemeyeyim...siz yapın ben seyredeyim

soruma gelince... elimde yine GNC nin tonalin cla si var... bu ikisi beraber kullanilir mi? ne dersiniz?
ben etkişelimlerinin olacağını sanmıyorum ama bu konuda uzman görüşüde yazamamki bir eczaneye sorsan yada burada mesleklerden birini bulup bir eczacıya danışsan :uhm: hiç olmadı solgara telefon açıp sorsanda garanti olsafisfisfis

çikolatacımmm bence sabahları böyle kahvaltı en güzeli. peynir vsvs. ama akşamı hafiflet bak nasıl göreceksin faydasını yerimseniben yani sabah yazdığın öğünü akşama getirmen daha iyi olacak sanki.
ben iyiyim canım bugün herkesin temizlik günü galiba kaydirigubbakcemile5 cam silicem halı silicem cesaret topluyorum :roflol::roflol: hem biraz hareket olsun, akşam da ustalar gelicekler balkon için. bugünüm baya dolu yani. canım diğer konunu da takip ediyorum, gelişmeler süper. hep mutlu olmanı istiyorum, hakettiğine inanıyorum çünkü a.s.

kallisim yok çok yedim diye demedim, sadece sunta yicem demiştim diye açıklama yazdım. yalnız bi daha dolma yemeyi düşünmüyorum zira 1 saat sonra acıkıyorum kafamçokkarıştı 2 gün dikkat ettim, böyle oldu. bu haftayı sebze günü yapıcam karar verdim. hepimiz dinlenelim o halde bu hafta delikafadulden

bijocum temizliğe bana gelin dedim hiç duymamazlıktan geliyosunuz (

canım balkonuna ne yapacaklar ustalar, off bizimde dün bir sürü hesap kitap yaptık eksik hiç bitmiyor bir kaç haftasonu iş var yine bahçede balkonda, girişte veranda gibi ufak balkon tarzı bir yer var tüm yazı orada geçiriyoruz ama genişlese iyi olacak diye karar aldık dün ve bir kaç hafta içinde bitirip yazı rahat geçirelim dedik eşimle, bakalım kısmet ne yapacağız...haftayada camların parmaklıkları boyanıp yerlerine takılacak sonrada arka bahçedeki çitler köpek kaçmasın diye yükseltilecek off off sen iş dedin bak ben bir sürü çıkarttım.. haydi kolay gelsin herkese...

zenanım salatalıkları sulamayı unutma bak bahçe dedik aklıma geldin :))

tamam en dogrusu bu sanirim...:1rolleyes:

bu arada ac kapiyi,topladim deterjanlari bezleri...senin evi temizleyecegim kallisim,ayip ettin...

kakilmistir benim adiiiiiiiiimmm,hem siler hem parlatiriiiiiiiiiiiiiiiiiimmm :roflol:

tamam en dogrusu bu sanirim...:1rolleyes:

bu arada ac kapiyi,topladim deterjanlari bezleri...senin evi temizleyecegim kallisim,ayip ettin...

kakilmistir benim adiiiiiiiiimmm,hem siler hem parlatiriiiiiiiiiiiiiiiiiimmm :roflol:

Koşup kahve suyunu koydum gel şekerim gellŞeniz önce sohbet edelim sonra temizlersin:roflol: yalnız varya temizleriz filanda diyemedim "temizlersin":roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…