- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #72.601
kuralları anladım bende 18 yaşımdayım tam olarak uyduğum bir diyet yok bir tek şekeri ve ekmeği bırakmıştım ve o sıra zaten okul dershane staj falan baya yoruluyordum 3 haftada 4 kilo vermiştim sonra araya bayram girdi ve toparlayamadım 2 kilo aldım o sırada. tek başıma olmuyordu zaten böyle toplu bir biçimde daha motive edici olur diye düşündüm :)
Ne güzel genceciksin daha... Henüz benim kadar geç kalmış değilsin. :) 88 kiloydum bir zamanlar, yıllarca öyle yaşadım. Sonra bir şekilde verdim. Sen de başlamışken sonunu getirirsin umarım. :)
Adın nedir? Kaç yaşından beri kilolar var, nasıl aldın, anlatır mısın biraz?
Şekeri tam kesmek lazım ama ekmeği tam kesmemek lazım. Tabi esmer ekmek tercih etmek lazım ki tok tutsun. Biz zaten menülerini gördükçe yönlendiririz seni...
adım melike kendimi bildim bileli var kilolar çok diyet denemem oldu ama nasıl oluyorsa hemen yarıda kesiyorum ama bu sefer artık bu kilolardan kesinlikle kurtulmalıyım zaten lise sondayım şuanda mezuniyet falan var o zaman kadar baya zayıflamış olmam lazım düzenli bir diyet programı yapamıyorum çünkü haftanın zaten 3 günü stajdayım hafta sonu dershanedeyim kaçta çıktığım gittiğim belli olmuyor pek etütler falanda oluyor ama ben dışarda yememeye dikkat etmeye çalışıyorum diğer 2 günde okul okuldan sonrada dershaneye gidiyorum şuanlık sadece ekmeği ve şekeri kestim yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum beyaz ekmeği tamamen kestim çaydar veya kepek kullanıyorum
Melikecim diyeceklerimi yanlış anlama...
Şimdi sen "düzenli bir diyet programı yapamıyorum" deyince bana rejime gerçekten hazır değilmişsin gibi geldi...
Ne zaman yarım bırakıyoruz o rejimleri biliyor musun? : Hazır olmadığımız zaman başladığımızda...
Üstelik hazır olmadan başlanan, kötü beslenilen bir rejimin vücuda zararı oluyor.
Bence gerçekten kararlıysan, bu defa bitirmek istiyorsan stajda ve dersanede olduğun zamanlar da rejime uygun beslenmenin yollarını bulabilirsin. 2 dilim kepekli ekmek arasına beyaz peynirle yapılmış bir tost... Ara öğün olarak birkaç kuru kayısı... Aslında o kadar da zor değil.
Melikecim diyeceklerimi yanlış anlama...
Şimdi sen "düzenli bir diyet programı yapamıyorum" deyince bana rejime gerçekten hazır değilmişsin gibi geldi...
Ne zaman yarım bırakıyoruz o rejimleri biliyor musun? : Hazır olmadığımız zaman başladığımızda...
Üstelik hazır olmadan başlanan, kötü beslenilen bir rejimin vücuda zararı oluyor.
Bence gerçekten kararlıysan, bu defa bitirmek istiyorsan stajda ve dersanede olduğun zamanlar da rejime uygun beslenmenin yollarını bulabilirsin. 2 dilim kepekli ekmek arasına beyaz peynirle yapılmış bir tost... Ara öğün olarak birkaç kuru kayısı... Aslında o kadar da zor değil.
ayşegülcüm azimli arkadaşım tebrik ederim listeye girmişsin:))
bundan sonra daha güzel kilo verirsin inş
listeye girmeninde insanda ayrı bir motivasyonu oluyor:)
zaten yanımda ufak sandviçler falan aralarda yemek için meyve götürüyorum ama böyle bir diyet listesi yok yani onu kastediyorum düzenli bir program yok derken
zaten o dediklerinizi yapıyorum ufak sandviçler aralar için meyve falan götürüyorum ama hani direk bir diyet listesi yapmadım kendime ama bu sefer gerçekten kararlıyım :)
dediklerinizi yapıyorum zaten düzenli diyetten kastım elimde tam bir diyet listem yok normalde yanımda sandviç aralar iiçin meyve falan götürüyorum :)
mesaj yazarken hata veriyordu iletilmedi zannediyodum iletilmiş kusura bakmayın aynı içerikli mesajlardan dolayı :S
teşekkürler canım .inş. hep birlikte veririz.
teşekkür ederim Funda'cım.inan kasıtlı birer cümle yazıpta çıkayım demedim ama öyle olmuş demek kiYanlışlık yok canım. Geri döndükten sonra 2 hafta demiştim, evet. Ama bu defa daha azimli, daha ciddiye alır gördüm seni. Mesajlarımız bazen tek bir cümleden ibaret olabiliyor ama o da sıkışık zamanlarda öyle oluyordur diye düşünüyorum. :) Sen geleli zaten 1,5 ay oldu, 1 hafta için daha fazla uzatmaya değmez diye düşündüm.
teşekkürler canım.Sizinle burda olmayı seviyorum.Burdaki herkes gerçek hayattan arkadaşlarım gibi oldubencede fundacım çok iyi düşünmüşsün
ayşegül haketti bencede listeye girmeyi:)))
öncelikle merhaba kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum beni davet ettiğiniz içinde teşekkür ediyorum :)
kızlar aslında izindyeken ben tekrar 75.5 ları gördüm Hatta pazartesi bile 75.5 tum yani.5 gündür oruç tutmanın bu konuda da faydasını gördüm galiba
az önce tartıda 73.3 çıktımm.İnş. haftasonu fazlasıyla almam.ama bunun için dikkat edeceğim.
hoş geldin cnmm ,saabır ve azimle yapilan her şey sonuca bir şekilde götürüyoro yüzden sabır ve azmin bol olsun....öncelikle merhaba kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum beni davet ettiğiniz içinde teşekkür ediyorum :)
kızlar aslında izindyeken ben tekrar 75.5 ları gördüm Hatta pazartesi bile 75.5 tum yani.5 gündür oruç tutmanın bu konuda da faydasını gördüm galiba
az önce tartıda 73.3 çıktımm.İnş. haftasonu fazlasıyla almam.ama bunun için dikkat edeceğim.
İYİakşamlar arkadaşlar dün derneğimiz organize ettiği 120 kişilik bir kahvaltı da ev sahipliği yaptım akşamda 8 gündür yurt dışında olan eşim geldio yüzden hiç siteye giremedim zaten izinli olduğum için sanırım cezada almıyorumdur,izinliyim ama geçen haftanın telefi için inanılmaz güç sarfediyorum yürüşüm ve diyetim tam gaz ,şimdi eşime iş yemeğinde eşlik edicem, yemek menüsü özel olarak önceden hazırlanmışdır eminim ama soslarından yemeden sadece et yemeklerinden yerim ,uzun süredir kaybettiğim ve kendime sürekli gaz vererek geri getirmeye çalışdığım motivem geri geldi inş sonuçlar hepimiz için harika olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?