- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #72.661
herkese merhaba :) kusura bakmayın dün net yoktu birde sabah dershane yeni gelebildim hemen bugün ki menümü yazayım;
sabah 1 fincan nescafe
öğlen öğretmenler günü dolayısıyla hepimiz bir şeyler yapıp dershanedeki hocaların öğetmenler gününü kutladık o yüzden bayaa bir şey vardı ama ben sadece 4-5 tane yaprak sarması ve 2 tane dereotlu kurabiye yedim (kurabiyeler 50 kuruş büyüklüğündeydi :)) sonra arada 2 bardak çay içtim şekersiz
akşam ise 1 kase mercimek çorbası 5 kaşık türlü ve 5 kaşık bulgur pilavı
merhaba melikecim :)
ilk gun ve ilk menu yorumunu ben yapmayım :) ilki diğer arkadaslara bırakıyımben fazla cadıyım o konuda :)
MenuM
Sabah
Yarım krep
2 zeytın
1 çay kaşığı bal
ara
7 çiğ fındık
ogle
nesfit+süt
ara
3 galeta
yarım kk peynır
aksam
2 kofte kadar tavuk
4 parca elma dılım patates
1 bardak ayran
nesfiti genelde staj günleri kullanıyorum bende kahvaltı özürlüsü bir insan olduğum için nesfit iyi gidiyorzaten temizlik yeerince spor olmuştur
çok teşekkür ederim canım.bende kutluyorum öğretmen arkadaşlarımıBugun tahmin ettim sayfanın sakin olacagını. Sabahtan evdeki işlere başladım, mola verince gldim buraya biriken mesajlara hem bakayım hem cevap vereyım dıye.
Mola bitti işe devam :) ara ara yıne gelırım denk gelırız ınsallah boyle okuyacagınızı bılsemde tuhaf gelıyor bana :44:
Ayrıca Takımdaki öğretmen arkadaşlarımızın Öğretmenler Gününü Kutlarım..
herkese merhaba :) kusura bakmayın dün net yoktu birde sabah dershane yeni gelebildim hemen bugün ki menümü yazayım;
sabah 1 fincan nescafe
öğlen öğretmenler günü dolayısıyla hepimiz bir şeyler yapıp dershanedeki hocaların öğetmenler gününü kutladık o yüzden bayaa bir şey vardı ama ben sadece 4-5 tane yaprak sarması ve 2 tane dereotlu kurabiye yedim (kurabiyeler 50 kuruş büyüklüğündeydi :)) sonra arada 2 bardak çay içtim şekersiz
maşallah çok güzel bir menü:)Sinem eşin evde olunca ona ayrı yemek mi yapıyosun.Benim eşim evdeyken diyet fallMenuM
Sabah
Yarım krep
2 zeytın
1 çay kaşığı bal
ara
7 çiğ fındık
ogle
nesfit+süt
ara
3 galeta
yarım kk peynır
aksam
2 kofte kadar tavuk
4 parca elma dılım patates
1 bardak ayran
Ben burdayimyaaa(
Neden kimse yok hakikaten bu aksam(
Bı ara ben bile Tugba kim oluyordum nerdeyse o derece
Resmen sayfalari okuyup cevaplari yazicam diye acicekiyorum ya
Internetimle problem yasiyorum maalesef, baglantim kopup duruyor sayfalar bir saatte yukleniyor resmen cildirtti beni bugun.
Esim de mesaiye kaldi gec geldi hemen aldim telefonu su saate anca bitirdim okuyup cevaplamayi.
Izin alip takimdan da uzak kalmak istemiyorum fundacim problemim hallolana kadar ben boyle girebildigim zamanlar girsem problem olur mu? Muhtemelen geceleri girerim boyle yada aksamlari.
fundacım uyarmadan edemeyeceğim canım aman mandalinaya dikkat et 3 bir arada 3 de diger arada yemissin 6 sının kalorisi 300 ediyo canım aman dikkat canım mandalinanın gazabına uğrama
Merhabalar.Yardıma ihtiyacım var kardeş takım :/ paylaşım alanında püsküüt etap değerlendirme raporunda 6. takımdan 9. takıma transfer olan bsrmhmmt arkadaşımızın etap başlangıç kilosunu yanlış yazdığımızı belirtmiş.Yüzdenin değişip değişmediğini kontrol ederken farkettim ki dün yüzdeyi yanlış hesaplamışım.Ama yinede bugün mü yanlış yapıyorum acaba diye şüphem var rica etsem birde sizden biri hesaplayabilir mi
dün yaptığım bildirim
bsrmhmmt 71,7/70,8/0,9/%0,26(sanırım dün 1,26 yerine 0,26 yazmışım)
bugün oluşturduğum 71,6/70,8/0,8/%1,12
sabah 1 fincan nescafe
Kızlar burdasınız da nıye konusmuyorsunuz :)
menüler konusunda uzmanımız Sinem
maşallah çok güzel bir menü:)Sinem eşin evde olunca ona ayrı yemek mi yapıyosun.Benim eşim evdeyken diyet fall
an hak getire yani O kadar
Daha yeni geldim canım.evet 2 gündür çok tenha buralar.Herkesin işi var galiba ve izinde olanlarda var.bu yüzden tenhadır
unutmadan bugünkü menümü yazayım:
sabah-öğle:1 çatal peynir,4-5 tane zeytin,yumurta,yarım simit.
ara:1 kase aşure
akşam(saat 4-5 gibi):1 tane ev yapımı poğaça,bo bol patates salatası.
kızlar kızmayın farkındayım.ceza listesinde yok ama evde ben ancak ip atlayabiliyorum.Bu kez ayrıca aerobik yapmayada çalışacağım.
haftasonları okuldan arkadaşlarla toplanınca ve eşim evde olunca böyle oluyor maalesef ama kesinlikle haftaiçinde telafi ederim.
Herkese iyi akşamlar kızlar:)anacak gelebildim,dışardaydım şimdiye kadar.
çok teşekkür ederim canım.bende kutluyorum öğretmen arkadaşlarımı
menüler konusunda uzmanımız Sinem
maşallah çok güzel bir menü:)Sinem eşin evde olunca ona ayrı yemek mi yapıyosun.Benim eşim evdeyken diyet fall
an hak getire yani O kadar
Daha yeni geldim canım.evet 2 gündür çok tenha buralar.Herkesin işi var galiba ve izinde olanlarda var.bu yüzden tenhadır
unutmadan bugünkü menümü yazayım:
sabah-öğle:1 çatal peynir,4-5 tane zeytin,yumurta,yarım simit.
ara:1 kase aşure
akşam(saat 4-5 gibi):1 tane ev yapımı poğaça,bo bol patates salatası.
kızlar kızmayın farkındayım.ceza listesinde yok ama evde ben ancak ip atlayabiliyorum.Bu kez ayrıca aerobik yapmayada çalışacağım.
haftasonları okuldan arkadaşlarla toplanınca ve eşim evde olunca böyle oluyor maalesef ama kesinlikle haftaiçinde telafi ederim.
Funda'cım çok sinirli gibisin bugün:)şimdi sorularını cevaplayım:
nee 1200 kalori mi?artık 2 saat ip atlarım ben:)
menü yorumlarına gelince :evet Sinem diyetisyen değil belki ama en çok o dikkat ediyor gibi geldi bana.Yoksa Allah' şükür burdaki herkesin en az yorum yapacak kadar fikri vardı menüler konusunda:)benim menülerim zaten kaçamaklar doluyken yorum yapmam hoş olmaz diye düşünmüştüm ama illa ki yap dersen tamamdır yaparım.yeter ki sen sinirlenme kaptanımmm
Funda'cım çok sinirli gibisin bugün:)şimdi sorularını cevaplayım:
nee 1200 kalori mi?artık 2 saat ip atlarım ben:)
menü yorumlarına gelince :evet Sinem diyetisyen değil belki ama en çok o dikkat ediyor gibi geldi bana.Yoksa Allah' şükür burdaki herkesin en az yorum yapacak kadar fikri vardı menüler konusunda:)benim menülerim zaten kaçamaklar doluyken yorum yapmam hoş olmaz diye düşünmüştüm ama illa ki yap dersen tamamdır yaparım.yeter ki sen sinirlenme kaptanımmm
yok canım gerçekten topu sana atmak için demedim.zaten açıkladımda.benim her haftasonu7m böyle oluyoır maalesef.ama inşallah giderek azalacak diye düşünüyorum.Aysegulcum ben uzman değilim. :) verdiğim kilo beni uzman yapmaz :)) sanki menu yorumundan kaçmak için bana atılmış gıbı geldi
Ben kaçamğa gırenlere ve ogun atlamalarına dıger herkese gore farkındayım bazen bıra fazla tepkili oluyorum :) sevimli haliyle cadı dıyorum o manada kendıme :)
belki sıkıyorum rahatsız edıyorum bazen sızı ama işte herkesin bir karakterı var soylemıcem desem de duramıyorum bu konuda
o yuzden Melike daha yeni geldi daha tanısamadık ılk benden almasın dedım yorumu takımın kalanına bıraktım (hos sonra Melike her yoruma acıgım dedi o ayrı :) )
sağol aysegulcum. bu ara iştahım yıkılıyor aslında yıldonumu gunu acılı dondu bana aranıyorum aslında resmen, tutuyorum kendımı. :18:
eşim evde olunca aynı yemeği yiyoruz :) çünkü o da diyette. hatta bazen evden yemek bile veriyorum ona işte yesin diye (işyerlerinde genelde yaglı cıkıyor ya yemekler)
hatta her aksam rapor verır bana ne yedı ne kadar yedı :))) bazen şunun kalorisi ne kadar falan der :)
eşimde 30 kilo verdi bu arada10 daha vericek kilosu var hala.
nutkum tutulduu
ama niye tartı gununde ıyı - goren hep boyle oluyor yaaaadaha da motıve olmak gerekmezmı
Aminnn Allah hepimizi güldürsün canım özellikte de tartıdaaayyyyy Aysegul cok guldummmm ya mesajını gorunce
allah da seni guldursun canım hala guluyorummm
Listemiz hatalı çıktı...
Ağlamak istiyorum ya...
Birleştirilmiş etap, Ayşegül'ün ilk giriş haftası derken... 4'e bölünmesi gereken kiloyu 6'ya bölmüşüm.
Zaten aldığımız derece de ortaklıydı, sıralama kesin değişecek o yüzden.
Kardeş takımda da hata var; offf offf.
Ay başladılar yine bana gelmeye, zaten elektirik direği gibi gerginlik dolu bir gün geçirdim. Eve gel, bir de yarışma dertleri...
Rüyamda sigaraya başladğımı görmüştüm galiba, şimdi aklıma geldi.
Siniri olaıyor mu gerçekten, alıyorsa başlayayım ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?