Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba melikecim :)

ilk gun ve ilk menu yorumunu ben yapmayım :) ilki diğer arkadaslara bırakıyım ben fazla cadıyım o konuda :)

nesfiti genelde staj günleri kullanıyorum bende kahvaltı özürlüsü bir insan olduğum için nesfit iyi gidiyor zaten temizlik yeerince spor olmuştur

her türlü fikirlere yorumlara açığım ama nasıl istiyorsan öle olsun

olsun yinede ilk gunden cadı yüzümü gorme :))))

nesfiti genelde staj günleri kullanıyorum bende kahvaltı özürlüsü bir insan olduğum için nesfit iyi gidiyor zaten temizlik yeerince spor olmuştur

sorma bana da ogle yemegınde ekstra bırsey pişirmek iş geliyor evde hazır yapılmıs yemek corba varsa ogle onlardan yıyorum ama olmayınca makarna bıle yapmak ıs gelıyor.
birde süt içmiş oluyorum bir taşla iki kuş

takımın nesfitçisi oldum bazen kızıyorlar bana yinemi diye seviyorum ama yaaa

Hiç kahvaltı yapmamaktan daha ıyı Melikecim sabahları yemen. Mesela bugunku gıbı bu sabahta yıyebılırdın.

(bak yine tutamadım kendimi )

Herkese iyi akşamlar kızlar:)anacak gelebildim,dışardaydım şimdiye kadar.

çok teşekkür ederim canım.bende kutluyorum öğretmen arkadaşlarımı

menüler konusunda uzmanımız Sinem

maşallah çok güzel bir menü:)Sinem eşin evde olunca ona ayrı yemek mi yapıyosun.Benim eşim evdeyken diyet fall
an hak getire yani O kadar

Kızlar burdasınız da nıye konusmuyorsunuz :)
Daha yeni geldim canım.evet 2 gündür çok tenha buralar.Herkesin işi var galiba ve izinde olanlarda var.bu yüzden tenhadır

unutmadan bugünkü menümü yazayım:
sabah-öğle:1 çatal peynir,4-5 tane zeytin,yumurta,yarım simit.
ara:1 kase aşure
akşam(saat 4-5 gibi):1 tane ev yapımı poğaça,bo bol patates salatası.

kızlar kızmayın farkındayım.ceza listesinde yok ama evde ben ancak ip atlayabiliyorum.Bu kez ayrıca aerobik yapmayada çalışacağım.
haftasonları okuldan arkadaşlarla toplanınca ve eşim evde olunca böyle oluyor maalesef ama kesinlikle haftaiçinde telafi ederim.

Yine düdük kadar mesajlar, bu ne böyle ama ya...
Cevaplarımı yazayım, mesaj-menü durumlarınıza bir bakayım da gereken fırçaları öyle çekeceğim.

Ben burdayimyaaa(
Neden kimse yok hakikaten bu aksam(

Tubicim (alışma çabaları ) ben sayfayı okurken bir tek ben vardım, 2 tane de ziyaretçi vardı, seni görsem beklerdim biraz daha...

Bı ara ben bile Tugba kim oluyordum nerdeyse o derece

Mesaj yazdığın saat akşam da olsa, günde 10 mesaj ve menü yazıldıktan sonra bir problem olmaz İremcim. Ama eğer mesajlar ve menüler eksik kalacaksa uyarı alırsın. Kararını imkanlarına göre sen ver. Zaten şimdi bir mesaj-menü durumu açıklaması yapacağım.

fundacım uyarmadan edemeyeceğim canım aman mandalinaya dikkat et 3 bir arada 3 de diger arada yemissin 6 sının kalorisi 300 ediyo canım aman dikkat canım mandalinanın gazabına uğrama

Canım mandalinanın boyutuna göre değişiyor kaloriler... Benim yediklerim çok büyük değildi, 40 kalori civarıdır en fazla. Bir de 300 bile olsa onlar 2 ara öğün ediyor, yani normal aslında.

Sağolsun Sinemcim cevap vermiş. Teşekkürler Sinemcim.
Ben bugün yoktum, o yüzden cevap veremedim.

Ben yapayım o zaman ilk menü yorumunu.

1. Sabah kahvaltısı nerde?
2. Sabah-öğle ara öğünü nerde?
3. Öğle-akşam ara öğünü nerde?
4. Çaydan, sütlü değilse kahveden, meyveli değilse sodadan ara öğün olmaz.

Bunlar herkesin yapacağı eleştiriler. :)

Ama o "öğretmenler karbonhidrat partisi"ndeki seçimlerini beğendim. :) O kurabiyeyi de hangi cimri 50 kuruş büyüklüğünde yapmış merak ettim.

Çayları şekersiz tercih etmen de en güzeli.

Bunların dışında akşam yemeği saatine göre bir ara öğün daha yapabilirsin. İyi olur, gece acıkmazsın.

Kızlar burdasınız da nıye konusmuyorsunuz :)

Rapor istiyorum, kim o burda olup da konuşmayanlar bakayım?

Neden?
Sinem diyetisyen mi?
Sinem her yiyeceğin içeriğini ezbere mi biliyor?
Takıma yeni girmiş bir arkadaşımızın hem de yorum gereken menüsüne niye yorum yapılmıyor?
Normalde de zaten fazla yorum yapanımız yok; "herkes herkesin menüsüne yorum yapacak." kuralı getirmek istemiyorum ben.

İzinde olanlar yüzünden değil, tembel üyeler yüzünden tenhayız.

Cezan ne kadar biliyor musun?

1.200 kalori. Hem de insaflısı...

Listeye sizden gelen taleplere göre ekleme yapabileceğimi söyledim, kurallarımızda bile yazıyor bu. Ben sana ip atlamanın kalorisini bulurum.

Düşündüğüm gibi bir durum yokmuş.

Şu an durumu kritik olan bir tek İrem var.
İremcim sen ayın 21'inde "yarın izili sayabilir misin beni, yarın anlatırım ne olduğunu" demiştin. Bahsettiğin durum internet problemi miydi, ben daha farklı bir şey düşünmüştüm ama... :44:

Bir de Raa'ya iznini ne yapacağımızı sormuştum, cevap gelmedi o günden sonra. :)

Funda'cım çok sinirli gibisin bugün:)şimdi sorularını cevaplayım:
nee 1200 kalori mi?artık 2 saat ip atlarım ben:)
menü yorumlarına gelince :evet Sinem diyetisyen değil belki ama en çok o dikkat ediyor gibi geldi bana.Yoksa Allah' şükür burdaki herkesin en az yorum yapacak kadar fikri vardı menüler konusunda:)benim menülerim zaten kaçamaklar doluyken yorum yapmam hoş olmaz diye düşünmüştüm ama illa ki yap dersen tamamdır yaparım.yeter ki sen sinirlenme kaptanımmm

Herkese iyi akşamlar kızlar:)anacak gelebildim,dışardaydım şimdiye kadar.

çok teşekkür ederim canım.bende kutluyorum öğretmen arkadaşlarımı

Aysegulcum ben uzman değilim. :) verdiğim kilo beni uzman yapmaz :)) sanki menu yorumundan kaçmak için bana atılmış gıbı geldi

Ben kaçamğa gırenlere ve ogun atlamalarına dıger herkese gore farkındayım bazen bıra fazla tepkili oluyorum :) sevimli haliyle cadı dıyorum o manada kendıme :)

belki sıkıyorum rahatsız edıyorum bazen sızı ama işte herkesin bir karakterı var soylemıcem desem de duramıyorum bu konuda

o yuzden Melike daha yeni geldi daha tanısamadık ılk benden almasın dedım yorumu takımın kalanına bıraktım (hos sonra Melike her yoruma acıgım dedi o ayrı :) )

sağol aysegulcum. bu ara iştahım yıkılıyor aslında yıldonumu gunu acılı dondu bana aranıyorum aslında resmen, tutuyorum kendımı. :18:

eşim evde olunca aynı yemeği yiyoruz :) çünkü o da diyette. hatta bazen evden yemek bile veriyorum ona işte yesin diye (işyerlerinde genelde yaglı cıkıyor ya yemekler)
hatta her aksam rapor verır bana ne yedı ne kadar yedı :))) bazen şunun kalorisi ne kadar falan der :)

eşimde 30 kilo verdi bu arada 10 daha vericek kilosu var hala.

nutkum tutulduu
ama niye tartı gununde ıyı - goren hep boyle oluyor yaaaa daha da motıve olmak gerekmezmı

ayyyyy Aysegul cok guldummmm ya mesajını gorunce

allah da seni guldursun canım hala guluyorummm

Yok kız, sinirli değilim.
1200 kalori gördüğün gibi.. :) Ama 2 saatlik iple hallolacağını sanmıyorum. Ama bakacağım.
Sinemde menü hafızası var, kim ne yemiş aklında kalıyor sürekli, ben de öyle bir hafıza yok. :) Ama hepimiz birbirimiz kadar biliyoruz sonuçta... Kimimiz kalorileri daha iyi hesaplıyor, kimimiz yağ yaktıran yiyecekleri daha iyi biliyor, kimimiz glisemik indeks diyor, kimisi insülin diyor, kimisi sporun etkisi diyor... Ama hiçbirimiz uzman değiliz, o yüzden yorum gereken menüleri herkesin özellikle yorum yapması gerekir. Ha, sen diyorsan ki "ben bugün çok kaçırdım, o yüzden seni eleştirmeye yüzüm yok.", o zaman öyle yazarsın. Bu cümleyi benim de kurmuşluğum vardır.

yok canım gerçekten topu sana atmak için demedim.zaten açıkladımda.benim her haftasonu7m böyle oluyoır maalesef.ama inşallah giderek azalacak diye düşünüyorum.

ayyyyy Aysegul cok guldummmm ya mesajını gorunce

allah da seni guldursun canım hala guluyorummm
Aminnn Allah hepimizi güldürsün canım özellikte de tartıdaa

Listemiz hatalı çıktı...

Ağlamak istiyorum ya...

Birleştirilmiş etap, Ayşegül'ün ilk giriş haftası derken... 4'e bölünmesi gereken kiloyu 6'ya bölmüşüm.
Zaten aldığımız derece de ortaklıydı, sıralama kesin değişecek o yüzden.
Kardeş takımda da hata var; offf offf.
Ay başladılar yine bana gelmeye, zaten elektirik direği gibi gerginlik dolu bir gün geçirdim. Eve gel, bir de yarışma dertleri...

Rüyamda sigaraya başladğımı görmüştüm galiba, şimdi aklıma geldi.
Siniri olaıyor mu gerçekten, alıyorsa başlayayım ben de...

Biraz önce yazarken atlamışım,Sinem eşinde maşallah çok kilo vermiş.
benim eşim 88 kilo yaklaşık 1.80 boyu .aslında fazla kilosu var "ama benim sadece göbeğim var,yapım böyle diye geçiştiriyor" ve benim diyetimi de sabote ediyor

İp atlamak 600 kalori yaktırıyormuş gerçekten.

Peki 2 saat aralıksız atlayabilecek misin, ya da 1 saat, ya da yarım saat, hatta 5 dakika...

Çok büyük kondüsyon gerektiriyor ip atlamak; artık taksit taksit ödersin cezanı... :)

canım stres yapma bu kadar olur karısıklık.

ayrıca sigara stresi siniri almıyor. cildinin guzelliğini alıyor, agız saglıgı alıyor, içini komple alıyor.... ((((( ne yazık ki tecrübeye sabit soyluyorum
ciddi soylemediğini biliyorum ama adını bile anma ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…