- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #72.681
neden 4 anlamadım ki.senin yaptığın doğru 6 olması lazım ama kural mı 4 ki acaba?Listemiz hatalı çıktı...
Ağlamak istiyorum ya...
Birleştirilmiş etap, Ayşegül'ün ilk giriş haftası derken... 4'e bölünmesi gereken kiloyu 6'ya bölmüşüm.
Zaten aldığımız derece de ortaklıydı, sıralama kesin değişecek o yüzden.
Kardeş takımda da hata var; offf offf.
Ay başladılar yine bana gelmeye, zaten elektirik direği gibi gerginlik dolu bir gün geçirdim. Eve gel, bir de yarışma dertleri...
Rüyamda sigaraya başladğımı görmüştüm galiba, şimdi aklıma geldi.
Siniri olaıyor mu gerçekten, alıyorsa başlayayım ben de...
Fundacım naber sen neler yaptın bugun? Gunun nasıl geçti?
Biraz önce yazarken atlamışım,Sinem eşinde maşallah çok kilo vermiş.
benim eşim 88 kilo yaklaşık 1.80 boyu .aslında fazla kilosu var "ama benim sadece göbeğim var,yapım böyle diye geçiştiriyor" ve benim diyetimi de sabote ediyor
canım stres yapma bu kadar olur karısıklık.
ayrıca sigara stresi siniri almıyor. cildinin guzelliğini alıyor, agız saglıgı alıyor, içini komple alıyor....((((( ne yazık ki tecrübeye sabit soyluyorum
ciddi soylemediğini biliyorum ama adını bile anma((
İp atlamak 600 kalori yaktırıyormuş gerçekten.
Peki 2 saat aralıksız atlayabilecek misin, ya da 1 saat, ya da yarım saat, hatta 5 dakika...
Çok büyük kondüsyon gerektiriyor ip atlamak; artık taksit taksit ödersin cezanı... :)
Biraz önce yazarken atlamışım,Sinem eşinde maşallah çok kilo vermiş.
benim eşim 88 kilo yaklaşık 1.80 boyu .aslında fazla kilosu var "ama benim sadece göbeğim var,yapım böyle diye geçiştiriyor" ve benim diyetimi de sabote ediyor
neden 4 anlamadım ki.senin yaptığın doğru 6 olması lazım ama kural mı 4 ki acaba?
Soğuk ve nahoş... :)
Anlatıp canınızı sıkmayacağım.
Düzelecek sorunlar umarım...
Kocaları yola getirin.
Bir ömür boyu beraber yaşayacaksınız sonuçta; sağlıkla ve uzun yaşayın.
En zararlısın karın yağlarıdır zaten.
Ne güzel yazmışsın Sinemcim...
Seni de en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz o zaman...
(NOT: Tabi ki ciddi söylememiştim. :))
herhalde taksit taksit öderim 24 taksitx 5dk
6 hafta önce katıldın ama ilk haftanı bölemem zaten. :) 2. hafta bile listeye girsen kilon bölünmez. Bir de bayramın birleşik etabı var, o yüzden 4 oluyor...
Çok karmaşık hesaplar yaaa... Liste hesabını-hazırlamasını zaten pek bilen yok. Benim bile dikkatimden kaçıyorsa zaten başka birinin yakalaması çok zor ihtimal.
İlk giriş tarihini benden başka bilen yoktur senin zaten. :) Kimsenin ilk girişini bilen yoktur. Ben de direk ilk girişinden hafta hesabı yapıp yazdım. E kardeş takımların da haberi yok doğal olarak...
Bir de bende dikkat namına pek bir şey kalmadı artık. İlk listelerimde hata olmazdı ama son haftalarda hep bir yerlerden fire vermeye başladım. Kaptanlığı bırakmaya da kalktım zaten, ama zamanı doğru bulunmadığı için mecburen bırakamadım. :) Ama böyle şeylerde hatalar çıktıkça geliyorlar bana... :) Zaten normal hayatımda da biraz unutkan biriyim...
Neyse işte... Yuvarlanıp gidiyoruz.Çok konuşmaya gerek yok. :)
paylaşmak, dertleşmek yada içini dokmek istersen.. dinlerim :) ama o tatlı canını uzme lutfen
----------------
gobekli koca istemiyoruz
biz manken gibi olucaz, manken gibi koca istiyoruz
----------------
Kesinlikle Fundacım hedefime ulaşır ulaşmaz kurtulmak istiyorum bu zehirden. Eskiden severek içerdimzararını gore gore sogudum ve kendime söz verdim taaa diyetin basında. once kılolara bır tekme sonra sıgaraya desteklı kocaman bır tekme.. Biliyorum diyetten cok ama cok daha fazla zor olucak ama basarıcam...
bu arada dunku biskremlerin gunahını odedın mı Aysegulcum
ödedim ödedim canım hemde dün akşam hemen:)bu arada dunku biskremlerin gunahını odedın mı Aysegulcum
Diyetten daha zor mu olacak?
Gerçekten böyle mi düşünüyorsun?
Bence daha kolay olur. Sonuçta burda olmakla zaten irade hakimiyeti konusunda çok güzel yol alıyorsun, idmanlısın artık.Üstelik kolay olacağına inan ki, kolay olsun.
Ama sana bir uyarıda bulunabilirim: Duyduğuma göre sigarayı bırakanlar yemeye dadanıyor ve kilo alıyormuş. Bence sen bu takımdan fazladan bir 6 kilo ile falan mezun ol.Hem böylece beraber mezun olma şansımız olur. Sana yetişeceğim diye yırtarım kendimi.
NOT: Tamamen seni düşünüyorum Sinemcim.
Kız biskremlerde mi senindi?
Anlaşılan takımdan birini kaçamaklar ve bedellerinin ödenip ödenmediği ile ilgili bakan olarak atacayağız. :)
Cezan 1500 oldu. :)
Artık 3 gün ip atla sen.
ödedim ödedim canım hemde dün akşam hemen:)
kızlar ben çıkıyorum.benim tazmanya canavarı kızım daha uyumadı da.
öptüm sizi
Sistemden uyarı: Buffy26 isimli üyemiz lütfen posta kutunuzu boşaltınız.
yaaaa canımsın yaaa.... kız yerim seni valla yanaklarını sıkasım geldiiiii
ekstra 6 kilo verirsem yaratıga donusurumkendimi 50 kilo dusunemiyorum
ya ben mezun olsamda burdan hemen ayrılamam sanırımbaslarım M1 diye
evet diyette irade konusunda oldukca sınanıyoruz o konuda sonsuz hak verıyorum sana. ama ben bir kaç saat sigara içmeyince deli baş agrısı yasıyorum(((
uzun zamandır ve kotu bır trıyakıyımama kendıme ınancım cok cunku gercekten cok ıstıyorum 1 ay sıksam dısımı ondan sonrası kolay olur heralde dıye dusunuyorum.
Ama ayrıca evet sıgaranın boslugu ıle yeme olayıda ayrı bır rısk. o konuda daha bır fıkır bulamadım kendımı ne ıle oyalarımsakız benı daha cok acıktırıyor, o yudzen o olayım zor.
Rejim bitmeden biraz azaltmaya başla istersen. Yani bırakmana yardımcı olur diye değil de, baş ağrılarına yardımcı olur bence... Bir anda büyük ağrılar çekmeni önleyebilir.
azaltma yapmayı beceremem Fundacım bır cırpıda bırakmam lazım ancak
bende cıkıyorum fıstıklar ıyı geceler.. tatlı uyuyun..
Düşündüğüm gibi bir durum yokmuş.
Şu an durumu kritik olan bir tek İrem var.
İremcim sen ayın 21'inde "yarın izili sayabilir misin beni, yarın anlatırım ne olduğunu" demiştin. Bahsettiğin durum internet problemi miydi, ben daha farklı bir şey düşünmüştüm ama... :44:
Bir de Raa'ya iznini ne yapacağımızı sormuştum, cevap gelmedi o günden sonra. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?