Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

neden 4 anlamadım ki.senin yaptığın doğru 6 olması lazım ama kural mı 4 ki acaba?

Fundacım naber sen neler yaptın bugun? Gunun nasıl geçti?

Soğuk ve nahoş... :)
Anlatıp canınızı sıkmayacağım.
Düzelecek sorunlar umarım...

Kocaları yola getirin.

Bir ömür boyu beraber yaşayacaksınız sonuçta; sağlıkla ve uzun yaşayın.
En zararlısın karın yağlarıdır zaten.

Ne güzel yazmışsın Sinemcim...
Seni de en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz o zaman...

(NOT: Tabi ki ciddi söylememiştim. :))

herhalde taksit taksit öderim 24 taksitx 5dk

biz burda oyle eşler bi tane uz :)))))) kendi gobeğiyle mutlu olabilir seni sabote etmek ne demek

ya benim zuzu evlendiğimizde de zayıf değildi 90 kiloydu ama 115 e cıktı zaten diyete beraber başladık onun artısı ben bır oncekı dıyetımde verdıgım kılonun 8ını almıstım o cok almamıstı verdıgınden. benle beraber yenıden basladıgında 100den basladı.

ama laf aramızda kızlar bu ara adii cok kıskanc oldu tatlı matlı ama bazen ipin ucunuda kaçırdıgı oluyor. sadece işime gelen o tatlı kısmını ayarlasam cok ıyı olucak

neden 4 anlamadım ki.senin yaptığın doğru 6 olması lazım ama kural mı 4 ki acaba?

6 hafta önce katıldın ama ilk haftanı bölemem zaten. :) 2. hafta bile listeye girsen kilon bölünmez. Bir de bayramın birleşik etabı var, o yüzden 4 oluyor...

Çok karmaşık hesaplar yaaa... Liste hesabını-hazırlamasını zaten pek bilen yok. Benim bile dikkatimden kaçıyorsa zaten başka birinin yakalaması çok zor ihtimal.

İlk giriş tarihini benden başka bilen yoktur senin zaten. :) Kimsenin ilk girişini bilen yoktur. Ben de direk ilk girişinden hafta hesabı yapıp yazdım. E kardeş takımların da haberi yok doğal olarak...

Bir de bende dikkat namına pek bir şey kalmadı artık. İlk listelerimde hata olmazdı ama son haftalarda hep bir yerlerden fire vermeye başladım. Kaptanlığı bırakmaya da kalktım zaten, ama zamanı doğru bulunmadığı için mecburen bırakamadım. :) Ama böyle şeylerde hatalar çıktıkça geliyorlar bana... :) Zaten normal hayatımda da biraz unutkan biriyim...

Neyse işte... Yuvarlanıp gidiyoruz. Çok konuşmaya gerek yok. :)

paylaşmak, dertleşmek yada içini dokmek istersen.. dinlerim :) ama o tatlı canını uzme lutfen

----------------
gobekli koca istemiyoruz
biz manken gibi olucaz, manken gibi koca istiyoruz

----------------

Kesinlikle Fundacım hedefime ulaşır ulaşmaz kurtulmak istiyorum bu zehirden. Eskiden severek içerdim zararını gore gore sogudum ve kendime söz verdim taaa diyetin basında. once kılolara bır tekme sonra sıgaraya desteklı kocaman bır tekme.. Biliyorum diyetten cok ama cok daha fazla zor olucak ama basarıcam...

neyse Funda'cım takma kafana:9 düzelir inşallah.benden sana "hatasız kul olmaz"şarkısı gelsin.Tarkan yorumuyla tabiii.

Diyetten daha zor mu olacak?
Gerçekten böyle mi düşünüyorsun?
Bence daha kolay olur. Sonuçta burda olmakla zaten irade hakimiyeti konusunda çok güzel yol alıyorsun, idmanlısın artık. Üstelik kolay olacağına inan ki, kolay olsun.

Ama sana bir uyarıda bulunabilirim: Duyduğuma göre sigarayı bırakanlar yemeye dadanıyor ve kilo alıyormuş. Bence sen bu takımdan fazladan bir 6 kilo ile falan mezun ol. Hem böylece beraber mezun olma şansımız olur. Sana yetişeceğim diye yırtarım kendimi.

NOT: Tamamen seni düşünüyorum Sinemcim.

yaaaa canımsın yaaa.... kız yerim seni valla yanaklarını sıkasım geldiiiii

ekstra 6 kilo verirsem yaratıga donusurum kendimi 50 kilo dusunemiyorum

ya ben mezun olsamda burdan hemen ayrılamam sanırım baslarım M1 diye

evet diyette irade konusunda oldukca sınanıyoruz o konuda sonsuz hak verıyorum sana. ama ben bir kaç saat sigara içmeyince deli baş agrısı yasıyorum (((
uzun zamandır ve kotu bır trıyakıyım ama kendıme ınancım cok cunku gercekten cok ıstıyorum 1 ay sıksam dısımı ondan sonrası kolay olur heralde dıye dusunuyorum.

Ama ayrıca evet sıgaranın boslugu ıle yeme olayıda ayrı bır rısk. o konuda daha bır fıkır bulamadım kendımı ne ıle oyalarım sakız benı daha cok acıktırıyor, o yudzen o olayım zor.

Kız biskremlerde mi senindi?

Anlaşılan takımdan birini kaçamaklar ve bedellerinin ödenip ödenmediği ile ilgili bakan olarak atacayağız. :)

Cezan 1500 oldu. :)
Artık 3 gün ip atla sen.

Tabi canım... Hatun iki gundur vur patlasın çal oynasın yapıyor

ödedim ödedim canım hemde dün akşam hemen:)
kızlar ben çıkıyorum.benim tazmanya canavarı kızım daha uyumadı da.
öptüm sizi

iyi bari veresiye yapmamıssın, peşin peşin odemişsin
iyi geceler canım optum cokk

Rejim bitmeden biraz azaltmaya başla istersen. Yani bırakmana yardımcı olur diye değil de, baş ağrılarına yardımcı olur bence... Bir anda büyük ağrılar çekmeni önleyebilir.

Rejim bitmeden biraz azaltmaya başla istersen. Yani bırakmana yardımcı olur diye değil de, baş ağrılarına yardımcı olur bence... Bir anda büyük ağrılar çekmeni önleyebilir.

azaltma yapmayı beceremem Fundacım bır cırpıda bırakmam lazım ancak

Durumu kritik derken, anlayamadim?

Ayin 21inde doktor randevum vardi o yuzden o gun daha giremem diye izin aldimM
Ondan birgun oncesi hic girememistim o gun de ogleden once hastanedeydim, ama aksama dogru aldigimiz bir haberle esimin dayisina gitmek zorunda kaldik. Esi alti aylik hamile ve gebeligi sonlandirilacakmis bebegi cok hastaymis. O gun de eve gec geldik ve ben gece senden yarin icin izin istemistim. O gun girememe sebebim buydu.

Internet problemim su birkac gundur olustu ve hala devam ediyor. Ben de takimdan ayrilmamak icin girebildigim anlar girsem olur mu dedim, ama su an izin almak istiyorum iki hafta oluyordu degil mi izinler? Bir de su kritik durumum nedir cok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…