- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #72.861
fundacım bugün çok güzel bi menü olmuşMenüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Ara
15 fıstık
Öğle
2 dilim ekmek
2 kk peynir
1 bardak süt
Ara
15 fıstık
Akşam
çukufit + süt
fundacım bugün çok güzel bi menü olmuş
menüm
sabah
1 kase çorba
ara
1 elma
öğle
1 elma
1 greyfurt
1 fincan türk kahvesi
ara
limonlu maydonoz
akşam
1 kase çorba
6 kaşık kabak yemeği
yoğurt
3 kupa yeşilçay 2.5 litre su 1 kupa maydonoz suyu yarım saat yürüyüş
bugün sabah detoksa başlamıştım buraya yazmıştım o yüzden gündüz menüm hep meyve ama akşam cumaya kadar okuldan hep geç çıkıcağımı hatırladım akşam 10 a kadar görevim var bide haftasonuda şehir dışında olcam o yüzden vazgeçtim detokstan
kimse yok bende çıkıyorum..biraz kitap okuycam 1 saat sonra tekrar uğrarım..inş birileri gelmiş olur
fundacım benim için seninle konuşmakta önemlinasılsın nasıldı günün
Melikecim sanırım biz sana 2 hafta deneme süren olacağını söylemedik. Öyleyse şimdi söyleyelim, umarım mesajımı okursun. Çünkü sana yazılanlara pek cevap vermediğin için geçmişi okuyup okumadığından emin değilim. :)
Sen şu an üye değil, üye adayısın. Adaylık süren başladıktan 2 hafta sonra listeye girersin en erken. Ve bunun için de her gün mesaj ve menünü düzenli olarak paylaşman ve takımla uyum içerisinde olman, takım için sohbetlere katılman gerekir. Bilgine...
canım benim çok fena bi menü olmuş aslında..oynayarak gitmemiştir o pastayla makarna için hiç rahatlamasın
ayrıca hani bunun sabahı hani aralar öğle akşam ? düzenli yemeyip ara yapmadığımızda vücudumuz yağ depoluyo melikecim...
Lise sonmuydun melikecim sen??
günaydınnnn herkesee
BuGüN BeNiM DoĞuM GüNüMmMm...
23 e yükseldi fundacımİyi ki doğdun Nazcım!
Mumlar 24'e mi yükseldi? :)
Funda hoşgeldin canım.ya önceki borçları ödedim,hatta bel fıtığımın hortlamasına karşın ödedimo kuru pastaları yedim diye bir şey yemedim zaten
bu arada ben 10 mesaj sanmıştım ama 10.mesaj saat 12 den sonraya kalmış.affet Funda cım.:18:
2 saat ipi ne ara atladın kız?
Ay 10. mesaj sonraya kalmışmış.Ne olacak Ayşegülcüm Allah aşkına, bu kural gelirken demedik mi zaten, arada 9'du - 8'di olursa problem olmaz diye... Bak bugün (yani dün :)) ben de 9 mesaj yazdım. Hiç bir şey olmaz, nasılsa sürekli değil.
ama sende simit yemişsin öğlenhem kuru pasta için tanesi 75 kolri diyor bir de tuzlusundan yedim zaten
Ben dışarda olduğum için simit yedim, üstelik simit kaçamak listesinin dışında kalıyor, unutma.
Kuru pastadan kastın nedir öyleyse? Kurabiye midir? İnceliği nedir? İnternetteki kalorilere her zaman güvenmemek lazım, yanıltıcı olabiliyor. 1 dilim ekmek bile 70 kalori, ordan hesap et.
kaçak kullanım dediğinden ne kastettiğini anlamadım funda ama netim düzelmedi cnm ,ben normal 2 hafta süreci geçerlı diye zaten öylesine giriyorum....
Kaçaktan kastm; fırsat buldukça bir yerlerden girmek. Yoksa komşunun netini kaçak kullandığını ima etmedim yanlış anlaşılmasın.
O zaman "2 hafta süreci geçerli" diye bakmaman gerekir olaya, "netim düzelene kadar "diye bakman gerekir. Belki 1 ay sürer, kim bilir?
selam canlarım nasıl özlemişim sizi var ya bir bilseniz.benim tatil beklediğimden uzun sürdü hala mersindeyim on güne kadar dönmeyi düşünüyorum.ne yazık ki internet bağlantısı yok annemde de kardeşimin evinde de.şimdi başka bir yerdeyim ordan yazıyorum
umarım takımdan atılmamışımdır.bu arada 2kilo aldım bile kızlar.yeni fotoğraflar gördüm,funda ve sinemde,çok tatlısınız.çok kalamıyorum çıkmam lazım.evime döndüğümde görüşürüz kızlar,hepinizi öpüyorum.raa sana da iyi geceler canım
kızlar ben bugün detoksa başlamaya karar verdim..1 hafta boyunca sadece sebze meyve yiycem yağdanda uzak durcam...detoks zayıflatıyo ama kilodan ziyade karaciğerim için yapıcam..
yok fundacım karaciğeri tamamen temizlemek için sadece meyve sebze var..daha önce denemiştim ama açlığa dayanamayıp bırakmıştım..şimdi midem küçüldüğüne göre yeniden deneyebilirim..okuldaki asistan arkadaşlardan biri hiçbişey yokken aniden rahatsızlanıp hastaneye gitmiş karaciğerinden ameliyata almışlar..bende korktum biraz
menüm
sabah
1 kase çorba
ara
1 elma
öğle
1 elma
1 greyfurt
1 fincan türk kahvesi
ara
limonlu maydonoz
akşam
1 kase çorba
6 kaşık kabak yemeği
yoğurt
3 kupa yeşilçay 2.5 litre su 1 kupa maydonoz suyu yarım saat yürüyüş
bugün sabah detoksa başlamıştım buraya yazmıştım o yüzden gündüz menüm hep meyve ama akşam cumaya kadar okuldan hep geç çıkıcağımı hatırladım akşam 10 a kadar görevim var bide haftasonuda şehir dışında olcam o yüzden vazgeçtim detokstan
Kızlar öksürüğüm iyice arttı(
Yarın için randevu aldım dra gidicem
Annemlerdeyiz burda Kalicaz esim bugün yok
Teşekkür ederim nazcim
Baktım kendi kendime geçecek gibi değil dra gidicem gecen senede böyle öksürük olmuş ve ısrarla gitmemiştin sonra ağır bir antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım(
herkese selaam bugün okuldan sonra arkadaşın doğum günü vardı ona gittim ama sadece ince 1 dilim pasta ile 3 kaşık garnitürlü makarna yedim sanırım fazlasıyla yaktım hiç durmadan oynadıkonun haricinde sadece sabah 1 fincan nescafe içmiştim.
Menumude yazayım
Sabah
1 simit
1 kk peynir
1 yumurta
Ara
10 fıstık
Öğle
1 kase yayla çorbası
4 kasık yogurtlu makarna
Ara
2 Galeta
Aksam
4 kasık kutu fasulye
4 kasık bulgur pilavı
Salata
1 dilim ekmek
Ara
1 mandalina
Çeyrek ayva
Çeyrek nar
2 bardak yesilcay
45 dk yürüyüş
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Ara
15 fıstık
Öğle
2 dilim ekmek
2 kk peynir
1 bardak süt
Ara
15 fıstık
Akşam
çukufit + süt
günaydınnnn herkesee
BuGüN BeNiM DoĞuM GüNüMmMm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?