- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #72.881
Bu tatlı sen onu yedın, ama sende onu yedın dialogunuza ba-yıl-dımmm :)
Diğer yandan Ayşegulumun butun hafta kacamak yapıp birde Fundanın 1 simitine takılmasına ayrı bayıldım :)))) evet tek 1 simit kaçamak değil, ama yınede kaçamak olunca bırbırımızın menusune hıc yorum yapmamamızı gerektırmez. devam Aysegul :))
Kızlar cidden cok şekersiniz..
2. koptugum dialog da bu oldu :) ''kaçak'' :)
Menu cok guzel....
Ama menuden nasıl tembellik akıyor :)) pişmiş hiçbirşey yok. :)
herkese merhaba arkadaşlr
dün bilgiyarım çöktüğü için hiç giremedim maalesef. Bugün formatlanıp geldi şükür.Sağolsun kızım tüm tuşlara bastığı için çökertti bilgisayarı
Dün haber veremedim Funda'cım.sanırın bir çarpı yerim artık:44:neyse sağlık olsun ben bir geçmişi okuyup geleyim.
sinemmm çook teşekkür ederimmmmBu tatlı sen onu yedın, ama sende onu yedın dialogunuza ba-yıl-dımmm :)
Diğer yandan Ayşegulumun butun hafta kacamak yapıp birde Fundanın 1 simitine takılmasına ayrı bayıldım :)))) evet tek 1 simit kaçamak değil, ama yınede kaçamak olunca bırbırımızın menusune hıc yorum yapmamamızı gerektırmez. devam Aysegul :))
Pelincim canım..çok uzun surdu cidden. birde 2 haftadan sonra bulunucagım yerde net olacak demiştin. ben 2 hafta sonra ara ara gırersın sanmıstım ama bulundugun ortamda tahmın ettıgın gıbı net yoktu sanırım. biz seni cok özledik.. aldıgım duyumlara gore evınde senı ozlemıs. hadi yeter tatıl don evıne ve takımına :)
Canım işten dolayıda olsa detokstan vazgecmene sevındım. Çünkü detoks'u vs yi bir kenara bırak. zaten kilo verirken amacımız (örn) kuş kadar yada ogle yemegınde tatlı yıyıp yalandan kılo vermek değil, saglıklı beslenerek kılo vermek ve o duzenede alısıp dıyet sonrası tum hayatımız boyunca saglıklı beslenmeyı alıskanlık halıne getırmek.
ve guzel olan, artık hepimiz bunun farkındayız ki menulerde sadece kaçamaklara değil, saglıksız ogunlerede yorum yapıyoruz
Tuğbacım, en iyisini yapıyorsun canım. Belli bir tepkisizlikten sonra en dogrusu doktorun yolunu tutmak.
Bende ne gerek var dıyıp 2 kere o hataya dustumhemde 2.sinde agır oldu ateşim 40'a vurmustu. 1 gunu hiç hatırlamıyorum zaten ateşten dolayı. o da son oldu
Dikkat et kendine.. Hayatta sağlımız kadar değerli bir şey yok.
Kızlar soylemışler ama bende es gecemıcem. cidden gun cok fena gecmıs, bir kere diyette en buyuk hata, kahvaltısız baslayan gun. özel gunler, ama kendimizde ama cevremizde her zaman yaşanır. (yaşansında zaten ne guzel :) ) ama o gunlerde simdilik cıslardan uzak kalmamız gerekıyor. oyle zamanlarda mezuniyetini dusun Melikecim.
Arkadaşının dogum gununden daha onemlıdır dımıArkadaşların her yıl nice guzel yaşlara girecekler inşallah.. Ama sen 1 kere mezun olucaksın.
Tuğbacım aksamki ekmek+pilav ikilisi dısında harıka menu. ikisinden birini tercih etsen bal olurdu :)
Menu cok guzel....
Canım benim nice güzel yılların olsun.. İyi ki dogdun iyi ki tanıdım seni..
Eki Görüntüle 563617
sinemmm çook teşekkür ederimmmmBu tatlı sen onu yedın, ama sende onu yedın dialogunuza ba-yıl-dımmm :)
Pelincim canım..çok uzun surdu cidden. birde 2 haftadan sonra bulunucagım yerde net olacak demiştin. ben 2 hafta sonra ara ara gırersın sanmıstım ama bulundugun ortamda tahmın ettıgın gıbı net yoktu sanırım. biz seni cok özledik.. aldıgım duyumlara gore evınde senı ozlemıs. hadi yeter tatıl don evıne ve takımına :)
Canım işten dolayıda olsa detokstan vazgecmene sevındım. Çünkü detoks'u vs yi bir kenara bırak. zaten kilo verirken amacımız (örn) kuş kadar yada ogle yemegınde tatlı yıyıp yalandan kılo vermek değil, saglıklı beslenerek kılo vermek ve o duzenede alısıp dıyet sonrası tum hayatımız boyunca saglıklı beslenmeyı alıskanlık halıne getırmek.
ve guzel olan, artık hepimiz bunun farkındayız ki menulerde sadece kaçamaklara değil, saglıksız ogunlerede yorum yapıyoruz
Tuğbacım, en iyisini yapıyorsun canım. Belli bir tepkisizlikten sonra en dogrusu doktorun yolunu tutmak.
Bende ne gerek var dıyıp 2 kere o hataya dustumhemde 2.sinde agır oldu ateşim 40'a vurmustu. 1 gunu hiç hatırlamıyorum zaten ateşten dolayı. o da son oldu
Dikkat et kendine.. Hayatta sağlımız kadar değerli bir şey yok.
Kızlar soylemışler ama bende es gecemıcem. cidden gun cok fena gecmıs, bir kere diyette en buyuk hata, kahvaltısız baslayan gun. özel gunler, ama kendimizde ama cevremizde her zaman yaşanır. (yaşansında zaten ne guzel :) ) ama o gunlerde simdilik cıslardan uzak kalmamız gerekıyor. oyle zamanlarda mezuniyetini dusun Melikecim.
Arkadaşının dogum gununden daha onemlıdır dımıArkadaşların her yıl nice guzel yaşlara girecekler inşallah.. Ama sen 1 kere mezun olucaksın.
Tuğbacım aksamki ekmek+pilav ikilisi dısında harıka menu. ikisinden birini tercih etsen bal olurdu :)
Menu cok guzel....
Canım benim nice güzel yılların olsun.. İyi ki dogdun iyi ki tanıdım seni..
Eki Görüntüle 563617
öyle oldu valla:)Tuğba'cım normal hayatta da kurallara bağlıyımdır ve herşey mükemmel olsun isterim ama bunu bir türlü diyette yapamıyorumAaa Pelin gelmisss ozlemezmiyiz kız hiç seni:)) takımımızın neşesinin sen :))
Aaa fotolar süper helede sinemin bir basarı videosu varki gelince görürsün onuda hepimizi mest etti:)))
Ayy koptum Yaaa
Aysegulde binbir zorlukla listeye girdiya korkmuş yazık
Ayseguuuul seni yerimmm:)))
iyi ki vazgeçmişsin canım çok yorucu olurdu senin için.menüm
sabah
1 kase çorba
ara
1 elma
öğle
1 elma
1 greyfurt
1 fincan türk kahvesi
ara
limonlu maydonoz
akşam
1 kase çorba
6 kaşık kabak yemeği
yoğurt
3 kupa yeşilçay 2.5 litre su 1 kupa maydonoz suyu yarım saat yürüyüş
bugün sabah detoksa başlamıştım buraya yazmıştım o yüzden gündüz menüm hep meyve ama akşam cumaya kadar okuldan hep geç çıkıcağımı hatırladım akşam 10 a kadar görevim var bide haftasonuda şehir dışında olcam o yüzden vazgeçtim detokstan
mutlu yıllar canım iyi ki doğdungünaydınnnn herkesee
BuGüN BeNiM DoĞuM GüNüMmMm...
inşallah kötü bir şey değildir.Selamlar..
Dun yoktum.. Sabahın korunde aklıma gelmıyecek bır olay yasadım ve gunumde oyle gectı. Hala etkisindeyim, bugunde ne yalan soylıyım pek gıresım yoktu. ama 2 kere ust uste uyarı almak ıstemedım. gecmişe bir bakıyım. pozitif şeyler gorurum umarım.
yani sinemcim sende böyle gizemli gizemli konuşuyorsun merak ettiriyotrsun biliyorsun ne kadar meraklıyım:))))Selamlar..
Dun yoktum.. Sabahın korunde aklıma gelmıyecek bır olay yasadım ve gunumde oyle gectı. Hala etkisindeyim, bugunde ne yalan soylıyım pek gıresım yoktu. ama 2 kere ust uste uyarı almak ıstemedım. gecmişe bir bakıyım. pozitif şeyler gorurum umarım.
günaydınnnn herkesee
selam canlaaar
bugün nerdeyse tüm gün hastanedeydimm
göğüse gittim öksürüğüm için
gitmişkende ne zamandır ertelediğim endokrinede gideyim dedim ama ikisini aynı güne almakla hata etmişim
koştur koştur canım çıktı
dr röntgen çekti felaket derecede sinüslerin tıkalı dedi hani iğne başı kadar hava almıyor desem yeridir dedi
biraz ağırca antibiyotik verdi ama inş geçecek
yani dra gitmesem sürünücemde sürünücemmm
neyse gelelim endokrinee
yani uzun zamandır en güzel çıkan tahlilim oldu
kilo vermek işe yarıyor kızlar tam gaz devam
açlık şekerim çok az yüksek çıktı ama gerisi hep normal çıktı
tokluk, hga1c, kolesteroller tiroidler
ama tabi yine şeke riçin dikkat edicem
ama birşeylerin düzene girmeside güzel tabi:=)))
öyle oldu valla:)Tuğba'cım normal hayatta da kurallara bağlıyımdır ve herşey mükemmel olsun isterim ama bunu bir türlü diyette yapamıyorum
iyi ki vazgeçmişsin canım çok yorucu olurdu senin için.
mutlu yıllar canım iyi ki doğdun
inşallah kötü bir şey değildir.
Tubicim geçmiş olsun.
Antibiyotikle en kısa zamanda geçer rahatsızlığın umarım.
Tahlillerine de çok sevindim. :) Daha da sağlıklı olacağız kilo verdikçe.Neler düzene girecek neler...
Sinemcim merak ettik seni yahu... İyi ki geldin. :)
Ayşegül böyle böyle bırakacak umarım kaçamakları... :)
"Kaçak" dedim de, galiba Raa yanlış anladı onu.Açıklamamı okudu mu bilmiyorum.
Sorma yahu, çok tembeldim. :) Zaten günün yarısı dışardaydım. Umarım bugün bir şeyler pişecek.
sinemmm çook teşekkür ederimmmm
bu arada akşam misafirim var
evimde bi ton iş var
hastanedeyede bugün sabah aç gittim tabi birde 75gr şeker içtim saat başı kan verdim halimi bi görseydiniz çok kötüydüm
hala daha kendime gelemedim
kollarımden 4 kere kan alındı ve bunları o iğrenç şeker şerbeti aç karna içip 3 saat bekleyerek yaptım
yani akşam menumu görürseniz anlarsınız göçtüm resmen
şimdi çkıyorum inş gece yine girerim öptüm hepinizi
çok geçmiş olsun canım.Zaten kilo verince tahlile bile gerek kalmadan insan kendindeki iyilişmeyi farkediyor.çok daha iyi oluruz inşallahselam canlaaar
gitmişkende ne zamandır ertelediğim endokrinede gideyim dedim ama ikisini aynı güne almakla hata etmişim
dr röntgen çekti felaket derecede sinüslerin tıkalı dedi hani iğne başı kadar hava almıyor desem yeridir dedi
neyse gelelim endokrinee
canım boyum çok uzun değil 1.58-1.60 civarı.bir ölçülüyorum 58 çıkıyor diğerinde 60 aman fark etmez zaten 2 cm cik.senin boyun kaç?aslında motivasyonumuzu artık için (madem kilolarımız aynı) ikimiz yarışalım. ne dersinyaparsın yaparsın sen öğretmensin öğretmenler çok disiplinli olur inanaıyorum ben sana:)
bu arada kilolarımız aynıymış boyun kaçtı ayşegülcüm senin:)
bende mütamadiyen bunu birilerine soruyorum geçende naza sormuştum:))
günaydınnnn herkesee
selam canlaaar
neyse gelelim endokrinee
canım benim geçmiş olsun ya..kilo vermek herşeye çare gerçektenselam canlaaar
neyse gelelim endokrinee
tuğbacımmmm teşekkür ederimmiyiki doğduuuuun şekeeeerrrr:))
kıskanmayalım lütfen..herkese sıraylaaSinemcim yine bir doğumgünü pastasıyla karşımıza gelmiş. :)
Keşke benim de yakınlarda olsaydı doğumgünüm de bir pasta da ben alsaydım ama hiç şansım yok; taaa yazda benimki. :)
o kan tahlilleri öldürüyo beni yaabu arada akşam misafirim var
evimde bi ton iş var
hastanedeyede bugün sabah aç gittim tabi birde 75gr şeker içtim saat başı kan verdim halimi bi görseydiniz çok kötüydüm
hala daha kendime gelemedim
kollarımden 4 kere kan alındı ve bunları o iğrenç şeker şerbeti aç karna içip 3 saat bekleyerek yaptım
yani akşam menumu görürseniz anlarsınız göçtüm resmen
şimdi çkıyorum inş gece yine girerim öptüm hepinizi
şimdi senin taklidini yapıyorum funda :Ay Tubicim ya...Bir daha olmaz umarım.
Sana kolay gelsin o zaman canım.
-----
Herkes geldi diye sevindim, şimdi de kimse kalmadı.
Ben de gidip kitap okuyayım bari... Artık akşam konuşuruz kızlar...
teşekkür ederim melikecim..doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yıllaraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?