Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menüm
1 dilim kepek ekmek
3 çeri domates

ara
1 form bisküvi

öğle
5 küçük köfte
2 dilim ekmek

ara
yok

akşam
2 kaşık yoğurt
2 kaşık havuçlu yoğurt
avuç içi büyüklüğünde haşlanmış karnıbahar
4 acur turşusu

2 kupa yeşilçay spor yok ama bütün gün okulun içinde bol bol bi gözetmenliğe bi hocanın odasına bi fotokopiye koşturma var

fundacım canım benim benden yana hiçbir problem yok...istersen menünü yazma...ama düşününce burdan uzak kalmaman senin için en iyisi...yine burda ol ama istediğin gibi davran..

Tubicim, Nazcım, teşekkür ederim...

Herkesten izin çıkmış oldu böylece.
Tamam o zaman takımcım, psikolojimi rahatlatana kadar menü yazmayayım. Zaten eğer çok kaçırmaya başlarsam hemen haberiniz olur, çünkü "bu böyle olmayacak" deyip menü yazmaya başlarım. En kötü ihtimal haftaya cuma görürüz gidişatımı zaten...

Bu arada ben hafta arasında tartıldığında 72.1 çıkmıştım. Ama son dakika kurtarmalarından o kadar bıkmıştım ki tekrar o rakamı düşürmek için özel bir çabaya girmedim. Giden kilo kendiliğinden gitsin istiyorum. Gerekirse her hafta 400 gr gitsin ama ben zorlamayayım. :) Ama yarın pek hoş çıkmayacağım sanırım. Çünkü dünden önceydi son tartıldığım rakam... :26:

Fotokopi sporu...

Hoşgeldin canım,eminim sınavların hepsinden mükemmel sonuçlar alırsın sen
bu arad o trombolin denen şeyden çok alasım var ama senin sonuçlarını bekliyorum dört gözle

İnşallahh çok teşekkür ederiimm :)) Ben de merak ediyorum, okudum, araştırdım, işte tubisle de konuştum çok ikna olmuş olarak aldım ama bir kaç haftalık sonuçlarıma bakalım hep birlikte:)) ona göre karar verirsin sen dee :))

nurcummmmmmm hoşgeldin canım...sınavlarının bitmesine çok sevindim....
ohhhh sonunda döndün aramıza tamamlandık artık....

oleyy ki ne oleyy özlediimm yaaa, ama şeyy ben buraya geldiğimden beri UmutCan (adını yine unuttum) yokk, onun izni ne kadardı ne izni bu niye gelmiyor ben onu da merak ediyoruumm o gelmeden tamamlanmış gibi hissetmiyorumm

Evet büyük olmasının 120cmden aşağı olmamasını söylüyorlar daha iyiymiş diye, ama ben 115 aldım kuzumm. Fiyat da var evet ama daha ziyade boyut açısından öyle karar verdim. Şuanda da memnunum büyüklüğünden yer kaplıyor tabi, ayakları kapanabilen türden değil benimkinin diğerlerini bilmiyorum, duvara dayatılabilirr, benm balkonuma doğru olan alan boş oraya koyuyorum çok kendi alanımı daraltmasın istediğimde :)) hepiciiiburadadan aldım (reklam olmasın ) ama tubis 120den aşağı olmasın demişti ve gittigidyordan almamı tavsiye etmişti o sorun yaşamış diğerinde eksik gelmiş fln, bende böyle bir sorun olmadı, yine de aklınızda bulunsun bilginiz olsunn :) tubis tubis diyorum kim diceksiniz, tubis87 4. takımdan, onun yazılarını okudum trambolinle ilgili, mesaj attım bilgi aldım ikna oldum işte, o ilk haftasında mesela 2,5 kilo vermiş, çok memnun ve kesinlikle de tavsiye ediyor.

benim ona sorum şu oldu, ben düzenli spor yapamayan biriyim, bahsetmişimdir işte bir pilates yapabilmiştim düzenli ama onu da bırakınca bırakılıyor yani hep erteliyorum başlayacağım diye bir türlü olmuyor. neyse, onun sporla arasının nasıl olduğunu sordum hani her zaman meyilliydi de trambolin bir şey değiştirmedi mi diye. hayır o da düzenli yapamayan biriymiş, ama şuan trampolinle düzenli yapabiliyor ve haftalık 1.5-2.5 arası gidiyor dedi. tabii menülerinin de dikkat ettiklerinin de etkisi vardır orası bir gerçek :))

Akşam geldiğimde menu yazmayı unuttum :))) tam sohpete dalayım derken telefon trafıgıne gırdım az once eşim geldi telefonu ona verdim.

bir anda menu yazmadıgım geldı aklıma 10dk rötarlı oluyor ama kabul olur o kadarcık sanırım

sabah+öğle (bilmeyenler için 12de kalktım ogunu 13:30da yaptım)

2 dilim kepekli ekmek
2 kk peynır
2 zeytin
1 çay kaşığı bal
2 mini domates

ara
7 fındık
1kuru kayısı

aksam
nesfit+süt

ara
1elma

ben cıkıyorum fıstıklar. 1 kahve içer yatarız yarın bende eşimde erken kalkıcaz. opuyorum coooookkk siziiii..

UmutCan'ın adı Pelin... :) Pelincim takımımızın eski kaptan yardımcısıdır. Yokluğu çok belli oluyor gerçekten. 1 ay almıştı iznini, bir nevi tatile gitmişti. Birkaç gün önce yazdı bize, geçmişe bakarsan görebilirsin. Biraz daha uzatmış tatili ama bugün yarın döner artık. Hiç tanışmadığı insanlar bile eksikliğini hissediyor Pelincim'in... Nurcum senin bu takım ruhunu seviyorum.

Ya maalesef benim trambolin alma şansım yok, çünkü tavanım alçak, ip bile atlayamıyorum. Trambolin alırsam sürekli kafamı çarpar dururum. Ama senin sonuçlarına bakarak belki ilerde kendi evime almayı düşünebilirim. :)

İnanmıyorummm yaseminli yeşil çaayy mıııı vuhuuuuuuuuuuuuu ayy çok mutlu olduummm beğenmişsin demek oleeyyyy iyi geceler kuzuummm

Hiç tanışma fırsatı olmadı Pelinle yav, en yakın zamanda döner o zamannn :)) Geçmişe bakmadım evet yeni bir sayfa açtım ben sizlerle

tavanın alçaksa evet sorun yaratabilir o açıdan, inş. kendi evine o zamann :))

bu arada ben bir gün açıp baktığımda birinin yazısını gördüm ama geçmişe bakacak ve duracak vaktim olmadı geldiğimde sorarım demiştim. bizim yeni üyemiz mi varr?

çok iyi sinemcim....yine tam senlik bi menü

--------------------------------------------------------------------------

kızlar bilgsyram o kadar yavaşladıki çok zor yazıyorum çok ısındı..ben yatıyorum iyi geceler herkese

Şu an için bir üye adayımız var, evet. Ama pek sık görünmüyor. :)

Şu an için bir üye adayımız var, evet. Ama pek sık görünmüyor. :)

:)) onu da alıştırırız ben de kaçıyorum Fundammm, kendime plan program yapayım diyorum, ne zamandır da kitap okuyamıyorum okuyacaklarımı belirleyeyim hevesleneyim azcık :)) öptüüm senii ve burada olan gören herkesii iyi geceleerrr

sanırım bahsettiğin yeni üye benim adım melike 18 yaşımdayım geçen hafta üye oldum geçmişi okurken gördüm sınavların varmış bitmiş hayırlı olsuun :)

***5. TAKIM 285. ETAP ***
brave_ (72.9 )
Buffy26 (62 / / / )
Funda08 (/ / / )
nehirim38 ( 73.9 / 74.5 /+0.6 /-0.81 )
PinkCherryBlossom (64,2) (İzinli)
Sweetlyy (73,4 / / / )
tunituni (/ / / )

Son düzenleme:
Ayşegül'e berbat sonuç nasıl olur onu göstermek istiyorum.

71,4 / 72,7 / -1,3 / -%1,82

Bu hafta sizleri kendi ellerimle sonuncu yapmış oldum.
Haftanın sonuncusu da muhtemelen ben olurum, paylaşım alanına güzel bir mesaj döşerim artık. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…