Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben öle demek istememiştim yani hani önden kötü durduğunu düşünürsen öyle bir alternatif var diye şey ettim

Heee, arkadan tel diyorsun sen... Ya ben onu yapıyorlar sanıyordum, sonra birileri bana "yok öyle bir şey" dedi galiba... Anca şeffaf tel falan yapılıyormuş galiba ama onda da dişlere oturan metaller mi belli oluyormuş ne...

Ya benim için problem değil, ben insanları doğru düzgün kafama takmam ki, tellerimi görmüşler kafama takayım... Ama artık 2 sene içinde düğünüm falan olur benim. Nişan ve düğün fotolarında telli çıkmayı ya da istediğim gibi gülümseyememeyi istemem. Tek derdim bu. :) Ondan biraz geçe atacağım herhalde.. Böyle de hoş değil, öyle de hoş olmayacak... Amaaaaan... Herkesin illa bir derdi var. Görünüşüyle derdi olmayacak kadar mükemmel olsaydık bir sürü manken ajansı peşimizde koşuyor olurdu.
 

Yarın görüşürüz Melikecim...
 

Rica ederim canımcım, o senin başarın...

Değil mi ya, ne güzel olduk böyle. :) Ama yaprakların ne zaman döküleceği hiç belli olmuyor. Arzu nasıl yetişemeyip de çıkmak zorunda kalmıştı... Ya da aranızda İrem'in ayrılmasını bekleyen var mıydı?

Bunlar hep sürpriz oldu bize... Hepsi üst üste gelince de (ki ne hikmetse bizim takımda ayrılıklar hep üst üste geliyor) takımda pek kimse kalmıyor. O yüzden yine bir 10 kişi olmak lazım.

Gerçi listeye bir baktım da zaten 10 kişiyiz şu an. (Melike'yi de sayarsak) E pek de kötü bir durumumuz yokmuş yahu... Listeyi kısacık görünce bir an şüpheye düştüm... Demekki izinleri de hesap edip 12 falan olmak lazım yine... Gerçi böyle de iyiyiz.

Umarım haftaya güzel olur. Dereceye girmemize hiç gerek yok, herkesin 400 gram da olsa kilo verdiği bir hafta olsun, yeter. :)
 

İşte bana bu. Ya da benim gibilere...


Bu arada kızlar belki erken konuşmuş olacağım ama galiba en geç çarşambaya kadar serbest menüleri bırakacağım. Daha ilk günden gözüm doymaya başladı gibi... Umarım en kısa zamanda komple biter.

Bisikleti de yine açıp ayarına tekrar bakacağım. Belki hatırlayanınız vardır, bozulduğu zaman tekrar yaptığımızda ayarı çok sert olmuştu. En düşüğü bile sertti. Ondan sonra çok keyifsiz olmaya başladı spor benim için... Umarım bu defa şansa bala eski ayarı tuttururuz da gerekirse kuş gibi binerim. Öyle daha iyi oluyor, su gibi erliyordum. Böyle hızlanamıyorum doğru dürüst...

----------

Sinem kız, bunları sen photoshopta falan kendin mi hazırladın. Hazırdan bulmamışsın da, resimleri üzerine kendi cümlelerini yazmışsın gibi geldi bana... :)
 

Evet Arzununda, İreminde gidişi cok süpriz oldu zaten o yuzden konusmaya korkuyorum.
 

Aynen kuşum öncelikle sana ve takımda baska varsa modu dusuk olan herkese..

Her gun illa fazla yıyeceksın dıye bır kanun yok zaten Fundacım. Bugun bıraz fazla yersın, yarın canın istemez klasik gun yaparsın. Komple 3-4 gune sıgdırma 2 hafta boyunca 2-3 gunde bır canının ıstedıgı seylerden ufak ufak ye, yada porsiyonlarını cogalt. işin özü diyette değilmişsinde korumaya geçmişsin gibi..

Evet, hatırlıyorum bısıkletın ayarını. zaten o zamandan bu zamana sesının cıkmamasına ve devam etmene hayret edıyordum. Kesinlikle o ayarın cok buyuk etkısı var sogumanda.

--------------
Şu an koyduklarım alıntı. :) ama resim koyduklarımda benımde hazırladıklarım cok oluyor :) (yanı dogru tahmın bir nevi :) )
 

Öyle canım. Bugün kalorileri çok abartmadım ama daha keyfi şeyler tercih ettim. Yarın zaten dışardayım, bugünkü kadar keyfi olma şansım yok. Hatta bazı şeyleri sırf nefsim körelsin diye yiyorum ya da porsiyonları büyüttüğüm yemekleri de öyle... Aslında hiç de öyle iştahla yemiyorum ama eski hızla rejime dönmek için yapıyorum işte...

Ya bisiklet aklıma gelince zaten öyle bir korku sarıyor ki bilinç altımı... :18: Hemen hareketlerimin ne kadar ağır olacağını, bacaklarımın ne kadar zorlanacağını düşünüyorum... Kabus olmuş resmen. Ama nedense bugünlere gelene kadar ayarını hafifletmenin bir çözüm olacağını düşünmemişim. O ayardan sonra kilo verememeye başladım ben galiba... Sonuçta terin az olması demek, antrenmanın etkisinin de az olması demek... Zorluğu o kadar da önemli değil.

O resimlerde hangi söze bayıldım biliyor musun? : "Negatif insanlara alerjiniz olsun." :)

Hatta bir yere yazıp gözümün önüne assam da hayat felsefem haline getirsem diyorum...
 
ben geldim eve...ağrımda hafifledi biraz..
gelirken markete uğrayıp meşhuuurr nurlu çayımızdan aldım bide güllüsünü gördüm ondanda aldım deniycem bakalım şimdi
 
haftaya hep beraber çoook güzel sonuçlar alırız inş...
 

Zaten midende kuculmustur zorlasan bıle rahatsız olursun. :)

Kesinlikle zorlayan spor ıyı değil bende aynı fikirdeyim. Zaten o cok etkilendiğim sporcunun makalesinde de aynı sey yazıyordu. ''Fazla efor daha fazla yağ yaktırmaz.'' diyordu.

o yuzden ınsanın canı cıkar gıbı spor yapmasına karsıyım.

Yaa--aaaa-aa bak zamanla nasıl tanıyoruz bırbırımızı :) tahmin ettim en cok onu begenıcegını :)


ben geldim eve...ağrımda hafifledi biraz..
gelirken markete uğrayıp meşhuuurr nurlu çayımızdan aldım bide güllüsünü gördüm ondanda aldım deniycem bakalım şimdi

Afiyet olsun Nazcım.. :) nurlu çayın :)) ben bugun 1 nurlu 1 ballı içtim. 1 nurluda sehpada benı beklıyor yemek arkasına içiçem :)))
 
Bu arada bu hafta farkeden oldumu bılmıyorum. Gecen haftaki yıldonumu +larından sonra bende bu gectıgımız hafta aksam menulerımde farklı bırsey denedım.

Normalde yemek sonrası agzıma 1 fındık bıle atmazdım. yani yemek sonrası ara'm olmazdı. bu hafta aksam yemeklerımı erken saate çekip,(18:00-19:00 gibi) yemek sonrasına ara koydum.

Biraz tırstım tabı meyveyı 9-10 gıbı yıyorum cunku. ama kotu bır suprız cıkmadı sukur
 
ben geldim eve...ağrımda hafifledi biraz..
gelirken markete uğrayıp meşhuuurr nurlu çayımızdan aldım bide güllüsünü gördüm ondanda aldım deniycem bakalım şimdi

Hoşgeldin. :)
Dene bakalım Nazcım.

haftaya hep beraber çoook güzel sonuçlar alırız inş...

Bence alırız çünkü kimse bu kadar + ların üzerinde daha da + ya geçemez. :)


Bir konu üzerine özellikle odaklanmaya çalışmadığım sürece benim dikkatim pek iyi değildir. Zaten ben de dikkat bozukluğu ve hiperaktivite var. Hemde büyük ihtimal 5 yaşımdan beri var, yani 20 senedir. :) Haliyle bayağı oturdu. Şimdi diyeceksiniz ki, kendi kendine nasıl teşhis koyabilirsin, sen bu işin uzmanı mısın? (Hele ki Nur'un bu konuda bayağı bir söz hakkı oalcaktır. :)) Ama belirtileri oldukça açık gösterdiğimi düşünüyorum, normal hayatımda da bu konuların getirdiği olumsuzluklardan çektiğimi düşünüyorum. Yani ben emin olup da teşhis koyduğumu düşünüyorum ama o kadar içselleştirdim ve alıştım ki, karakterim oldu artık.

Neyse, çok uzattım. Bu yüzünden çok bariz olmadığı sürece menülerde sürekli tekrar eden bir şey ya da yeni eklenen bir şey dikkatimi çekmez kolay kolay. Zaten akşam yemeğinden sonra ara öğün noral bir şey olduğu için hiç çekmemiştir. :) Ama kararında yendiği zaman kilo aldırmaz tabi; zaten sen de yaşayıp görmüşsün. :)

Bence bundan sonra böyle devam et. Hem gece vakti acıkmaların da olmaz, zaten sadece 1 kere olmuştu böyle bir şey sanırım. Ama önlem olsun. :)
 
kızlarr yaseminlide güzel ama ben bu güllüye tam anlamıyla ba-yıl-dımm bunuda denemelisiniz çok güzel...doğadanın güllü yeşil çayı
 
eve geldim internetim düzelmiş nasıl mutlu oldum anlatamam . akşam menüm= 1 kase yeşil mercimek çorbası, 3 kaşık yeşil fasulye 1 tane biber dolması annem neden böyle bir yemek düzeni hazırladı hala düşünüyorum
eve geldiğimde zaaten en uyuz olduğum sahneyi yaşadım ablam yine yemek yiyordu neredeyse 1 ekmek yedi her zaman ki gibi ve her zaman ki gibi yine 44 kilo
 
ben geldim eve...ağrımda hafifledi biraz..
gelirken markete uğrayıp meşhuuurr nurlu çayımızdan aldım bide güllüsünü gördüm ondanda aldım deniycem bakalım şimdi

Afiyet olsun Nazcım.. :) nurlu çayın :)) ben bugun 1 nurlu 1 ballı içtim. 1 nurluda sehpada benı beklıyor yemek arkasına içiçem :)))


Ay ben sizi yeriiimmmmm, demeyin nurlu çayy yaa hem mahçup oluyorum hem şımarıyorum bir yandan

kızlarr yaseminlide güzel ama ben bu güllüye tam anlamıyla ba-yıl-dımm bunuda denemelisiniz çok güzel...doğadanın güllü yeşil çayı

ayy güllü ve ballı, bir markete gittiğimde bakacağım onlara muhakkakkk


Kuzum benimm, her ne kadar ben kabullendim böyle memnunum diyeceğini düşünüyor olsam da fikrimi belirteyim, bu konuyla ilgili uzmana görün derim tabii ki, DEHB testleri var, tedavi yöntemlerinin nasıl olduğunu bilmiyorum ama önemli bir konu ve sağlık sonuçta, şuan için belki karakterimdiye düşünüyorsun ama dikkat bozukluğu yaş ilerledikçe etkilerini arttırabilir diye düşünüyorum, konuyla ilgili çok bilgim olmadığı için söz sahibi de sayılmam ya yokk naçizane fikriimmm :))
 

aa ablan 44 kilo muu, hiionun zayıflığı sana da motive olsun sen de bir gün -o kadar olma ama- onun gibi olacaksıın sonuçta, netiin için de sevindiimm ya ayrı gayrı olmuyor öyle
 
Menüümm

ilk günden hiç iyi değilim yalnızz, bir kısmını şimdiden haftalık kaçamağıma sayabilir miyiz lüütfeeennn

Sabah
Kepekli ekmek ve beyaz peynirle tost

Öğle
et döner, patates ve beyaz ekmek :18:

Akşam
1 tas tarhana çorbası
3 köfte
2 küçük gofret

1 yeşil çay, 20 dk trambolin

trambolinin ne kadar yaktığıyla ilgili 2 sonuç buldum biri 30 dk 500 kalori diyor şuanda bakınca da yine onu buldum, bir tane de 45 yada 50 dk olması lazım, 600 kalori vardı.Neyi baz alacağız bilemediim, Fundaamm sen de bir bakabilir misin ona göre listeye de ekleyelim hemm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…