Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada bugün trambolinle ilgili video ararken bir video bulduumm ay dedim kızlarla paylaşmalıyımm

[video=youtube;U1X_cZeKkr4]http://www.youtube.com/watch?v=U1X_cZeKkr4[/video]

MenüM

sabah
1 kk peynir ile 2 dilim kepekli ekmekle Tost

ara
6 ciğ fındık

ogle
nesfit+süt

ara
5 ciğ fındık

aksam
5 kasık yagsız makarna
2 kasık kıyma kavurma

birazdan... 1 elma

Selam Kizlar
Once menumu yazayım

Sabah
2 dilim ekmek
3 kasik soğanli kiymali yumurta
1 KK peynir

Ara
Yok ( bu arayı hep atlıyorum günler kısa geliyor cok)

Öğle
1 porsiyon yogurtlu Mantı ( yagsiz)

Ara
1 mandalina
1 galeta

Aksam
1 porsiyon kofte
2 dilim ekmek
Ayran

Ara
1 bardak sut
10 fındık

2 fincan yesilcay

Bu nurlu yesilcay tabirini bende cok sevdim
Cokta manidar:)))

Son düzenleme:
nurcum video çok motive edici bayıldım yaa bende böyle öncesi-sonrası olmak istiyorum...

senin oncesi-sonrası olmayı ıstemenı sevsınler canım benım yaaaa.. önceyi geç sonrasını düşün

tabiki olcaz niye çıktık biz bu yola şaka maka takıma girdiğimden beri 6 kilo vermiş bulunuyorumm

gidenlerle beraber motivasyonun tavanıda promosyon olarak geliyor dimi :124:

Bu arada bugün trambolinle ilgili video ararken bir video bulduumm ay dedim kızlarla paylaşmalıyımm

[video=youtube;U1X_cZeKkr4]http://www.youtube.com/watch?v=U1X_cZeKkr4[/video]

Oncesi sonrası olayına bayılıyorum
Buda super olmus
Yalnız dikkatimi çeken birsey var cok cok kilolu olanlarda bı zayıflamaya başlayınca sonuna kadar gidiyorlar
Hani 110 kilo olan biri 80 e düşse 30 kilo vermiş olur ciddi rakam ama 58 e kadar düşmüş
Tebrik ettim:))

Bu arada nurcum bugun biraz tramboline baktım netten
Ama benim alacağımın katlamadılar olması şart katlanmazsa ortalıkta birde ona ben hic katlanamam:))
Ama katlandılar gördüklerim hep 92 cm e oda küçük(
Epey baktım ama genelde oyle gördüm
92 cm cokmu küçük ya yapılmazmı acaba??

Kızlar geçmişi okumadan cevap veriyorum, kusura bakmayın, acil bir konu...

Katılmak isteyenler başlığına bir başvuru yapılmış ama 1,80 boy. Ayrıca daha önce bir spor salonunda eğitmenlik yaptığını yazmış başvuran kişi...

Sanırım bir erkek, ona da sordum zaten. Ama size danışmadan takıma çağırmak istemedim. Ne düşünüyorsunuz? "Kadınım." dese ikna olsak mı, olmasak mı?

Son düzenleme:
senin oncesi-sonrası olmayı ıstemenı sevsınler canım benım yaaaa.. önceyi geç sonrasını düşün

gidenlerle beraber motivasyonun tavanıda promosyon olarak geliyor dimi :124:
sinem bayılıyorum sana yaaaa...
2 haftadır 73 lerde dolaşıyodum ve moralim yavaş yavaş azalıyodu bugün 72 yi görünce bütün moral geri geldi

canım bence şüpheli birini hic çağırıp tadımızı huzurumuzu kaçırmayalım
Hem senin öngörüne inanırım ben oyle hissettiysen buyuk ihtimal öyledir

Bugun tuttugum excelde kilo yazma gunumdu. belirttiğim hedeflerin çok gerisinde oldugumu gorunce bir an yüzüm düştü. son aylarda 1.2- 1.5 arası verır olmusum. gittikçe rakam düşüyor..

Ama sonra bu durumu düşündüm ve yine takımda bugun cok mevzusu oldugu ıcın, yavas vermenın evet sabrımızı zorladıgını

ama ne kadar saglıklı oldugunu unuttugumuzu dusundum..

Ben burda olduğumdan beri gelen herkes oyle yada boyle - de suan.. kimse başa donmedi kimse geldiğinden daha +ya gecmedi. Yavaş yada hızlı aslında hıza değil, gidilen yola bakmak gerek.

5dk onceye kadar yılbası hedefıme ulaşamıyacagım dıye uzuluyordum.. Kendime dedim saçmalama.. Evet motıve ıcın hedefler koyuyoruz ama hıcbırımızın o hedefe ulaşamaması hiiiiççç sorun değil. Asıl olan -ye yuruyebılıyoruz.

İnsanlar bir anda kilo kaybedicem diye hayatlarına maal oluyor.. Vucut o kıloları hızlı verırken neler kaybedıyor.. Oysaki burda hiç bir listeye bağlı kalmadan, kendi kendimize olusturdugumuz ogunlerle ve birbirimizi kontrol ederek, belki yavaş ama bence cok saglıklı verıyoruz.

Ben bugun hedefe tutunmayı bıraktım sahsen.. Hemen hemen hepimiz yıllardır +lardayız 1 ay 2 ay geç olsun ama stressiz ve saglıklı gıtsın bu kılolar..

hiç bulaşmayalım derim ben bir burda eksik erkek burasıda temiz kalsın

(%99.9 erkektir zaten )

funda banada farklı geldi..gerçekten bi bayan üslubu yok yazdıklarında bence hiç çağırmayalım daha içimize sinen birini çağıralım

funda banada farklı geldi..gerçekten bi bayan üslubu yok yazdıklarında bence hiç çağırmayalım daha içimize sinen birini çağıralım

aynen :) bana oyle bır soru sorulsa once gulerdım tum hemcınsler gulerek tepki verirdi :)

ya birde Fundanın sorma seklini gordunuz mu koptummmm yaaaaaaaa

sinem bayılıyorum sana yaaaa...
2 haftadır 73 lerde dolaşıyodum ve moralim yavaş yavaş azalıyodu bugün 72 yi görünce bütün moral geri geldi

canım beeeeeeeeeeenimmmm

yaaa sen 60 lara gec ben ozaman gorucem seni <--- boyle olucan allahım bir kanatlarım eksikti 60lara dustugumde. belki inanmıyacaksın ama, o kadar uzun kaldım kı 70lerde ben hala 60ları sindiremedim. :44: bazen tartıda sırıttıgımı farkedıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…