- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #73.161
nurcum video çok motive edici bayıldım yaa bende böyle öncesi-sonrası olmak istiyorum...
Bu arada bugün trambolinle ilgili video ararken bir video bulduumm ay dedim kızlarla paylaşmalıyımm
[video=youtube;U1X_cZeKkr4]http://www.youtube.com/watch?v=U1X_cZeKkr4[/video]
tabiki olcaz niye çıktık biz bu yola şaka maka takıma girdiğimden beri 6 kilo vermiş bulunuyorummben de bayıldıımm, olcaksıın kuzum hepimizz olacağızz şüphe, kuşku, endişe yooookkkkk
nurcum video çok motive edici bayıldım yaa bende böyle öncesi-sonrası olmak istiyorum...
tabiki olcaz niye çıktık biz bu yola şaka maka takıma girdiğimden beri 6 kilo vermiş bulunuyorumm
Bu arada bugün trambolinle ilgili video ararken bir video bulduumm ay dedim kızlarla paylaşmalıyımm
[video=youtube;U1X_cZeKkr4]http://www.youtube.com/watch?v=U1X_cZeKkr4[/video]
sinem bayılıyorum sana yaaaa...senin oncesi-sonrası olmayı ıstemenı sevsınler canım benım yaaaa..önceyi geç sonrasını düşün
gidenlerle beraber motivasyonun tavanıda promosyon olarak geliyor dimi :124:
Kızlar geçmişi okumadan cevap veriyorum, kusura bakmayın, acil bir konu...
Katılmak isteyenler başlığına bir başvuru yapılmış ama 1,80 boy. Ayrıca daha önce bir spor salonunda eğitmenlik yaptığını yazmış başvuran kişi...
Sanırım bir erkek, ona da sordum zaten. Ama size danışmadan takıma çağırmak istemedim. Ne düşünüyorsunuz? "Kadınım." dese ikna olsak mı, olmasak mı?
Kızlar geçmişi okumadan cevap veriyorum, kusura bakmayın, acil bir konu...
Katılmak isteyenler başlığına bir başvuru yapılmış ama 1,80 boy. Ayrıca daha önce bir spor salonunda eğitmenlik yaptığını yazmış başvuran kişi...
Sanırım bir erkek, ona da sordum zaten. Ama size danışmadan takıma çağırmak istemedim. Ne düşünüyorsunuz? "Kadınım." dese ikna olsak mı, olmasak mı?
funda banada farklı geldi..gerçekten bi bayan üslubu yok yazdıklarında bence hiç çağırmayalım daha içimize sinen birini çağıralımKızlar geçmişi okumadan cevap veriyorum, kusura bakmayın, acil bir konu...
funda banada farklı geldi..gerçekten bi bayan üslubu yok yazdıklarında bence hiç çağırmayalım daha içimize sinen birini çağıralım
sinem sen ne fenasın yaaa
aynen :) bana oyle bır soru sorulsa once gulerdım tum hemcınsler gulerek tepki verirdi :)
ya birde Fundanın sorma seklini gordunuz mu koptummmm yaaaaaaaa
sinem bayılıyorum sana yaaaa...
2 haftadır 73 lerde dolaşıyodum ve moralim yavaş yavaş azalıyodu bugün 72 yi görünce bütün moral geri geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?