Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay, düzelmiş mi... Ben de sevindim. Çünkü aktif olamamanın nedeninin bu olduğunu daha bugün öğrendik.

Canım hiç memnun değilim aslında, yaşla da ilerliyor, evet. Ama sanırım düzenli olarak doktora gitmem gerekir. Sigortam olmadığı için bana biraz pahalıya patlayabilir. Şu aralar da her şeyden kısıp para biriktirmeye bakıyorum. O yüzden pek mümkün değil gitmem. :) Ama sen yazınca fark ettim, internetten evde deneyebileceğim öneriler aramamışım hiç... Ona bir bakayım bir ara bari. :)

Menü = bu haftaki sonuçlarımızın üzerine yorumsuz... :) Bizden ayrı güzeldi de, aramıza gelince mi böyle oldu? :)

Tramboline de şimdi bakarım Nurcum ama saatte 1000 yaktıracağını hiç sanmam. :)

tabiki olcaz niye çıktık biz bu yola şaka maka takıma girdiğimden beri 6 kilo vermiş bulunuyorumm

6 kilo mu?
Hızlı metabolizmanızı ve rejime direnmeyen beyninizi çok kıskanıyorum...

Hep böyle devam eder umarım. :)

canım bence şüpheli birini hic çağırıp tadımızı huzurumuzu kaçırmayalım
Hem senin öngörüne inanırım ben oyle hissettiysen buyuk ihtimal öyledir

Ya emin olamadım. Yazıları da erkek gibi. Çağırmayı pek düşünmüyorum ama yine de size sorayım dedim. Sağol cevabın için canım.

Başta ben ve geri kalan tüm takım için günün motivasyon yazısı ilan ediyorum bu yazıyı... :)

sinem sen ne fenasın yaaa çok dikkatlisin
o arada nasıl düşündün onu

Başak burcu olarak detay hastasıyım Nazcım :))))

ama sana boyle bır soru sorulsa ''bayanım'' dermisin. ben başlı başına ''bayan'' kelimesine uyuzum çevremdeki çogu kız arkadasımda uyuz olurlar :))))

zaten ''bayan'' kelimesini cogunlukta erkekler kullanıyor.

ben o soruya soyle cevap verırdım.

:)))))) yok erkek değilim ........ ve devamı neyse işte :)

hiç bulaşmayalım derim ben bir burda eksik erkek burasıda temiz kalsın

(%99.9 erkektir zaten )

funda banada farklı geldi..gerçekten bi bayan üslubu yok yazdıklarında bence hiç çağırmayalım daha içimize sinen birini çağıralım

aynen :) bana oyle bır soru sorulsa once gulerdım tum hemcınsler gulerek tepki verirdi :)

ya birde Fundanın sorma seklini gordunuz mu koptummmm yaaaaaaaa

sinem sen ne fenasın yaaa çok dikkatlisin
o arada nasıl düşündün onu

Değil mi ya, hiç bayan gibi bir cevap yok. Gülme olayını Sinem dedikten sonra fark ettim. :) Kendini savunmaya falan da geçmemiş... Kullandığı bazı kelimeler de çok maskülen geldi bana...

Kız Sinem sorma şeklimde ne var?
Suyuna gitmek zorundaydım, başka nasıl sorabilirdim ki? :)

Üzüldüm haline ama... İnternette erkek-bayan karışık diyet siteleri var. Şeytan özelden mesaj atıp ona yönlendir diyor ama şimdilik bulaşmayayım bakalım... Kimseden cevap gelmezse, o da şikayetçi olursa atarım öyle bir mesaj...

irkeksiniz sanırım daha ne olsun

Aynen Sinemcim... Benim de takıldığım ifadelerden biri... Ama onu diyen kadınlar da var gerçi...

yenidenbasla adlı arkadaş eğer bizim topiğimizi okuyacak olursa kendisine not: Gördüğün gibi böyle bir hesaplamaya girdik. Bizi anlayışla karşılayacağını düşünüyorum. Çünkü sonuçka sitenin adı bile "kadınlarkulübü"... İçimizde kötü niyet yok, senin de yoktur. Ama böyle bir ortamda üyelerimizin rahatlığını düşünmek durumundayız. İnternetten başka sitelere bakabilirsin bence...

Eğer gerçekten bir kadınsan da özür dileriz. :) Belki başka takımlardan çağırırlar diyelim...

farkettim

yalnız erkeğin daha adı gecınce takım, çizgi filmlerdeki toz bulutu gıbı kayboldu ya

Bir de gelip okuyacak olsa ne olur acaba? :)

Kızlar geri gelin, panik yapmayın, tehlike geçti.

6. takım çağırmak istiyormuş, mesaj atmışlar bana. Ama 10 dakika olmadı diye cevap veremiyorum, oysa 11 dakika oldu.

Sinir oldum ya...

Son düzenleme:

Bir de gelip okuyacak olsa ne olur acaba? :)

6. takım çağırmak istiyormuş, mesaj atmışlar bana. Ama 10 dakika olmadı diye cevap veremiyorum, oysa 11 dakika oldu.

Sinir oldum ya...

hani bir şarkı var ya no woman no cry :) ben de no, no man no woe... diyorum burda

ooo ne olur ne olmaz dıye haftaya cumaya kadar ugramayız

Hımmm onlarda suphelenmıs o zaman. :)

Ay gitti adam 6. takıma.

Bundan sonra orayı sık sık okuyayım bari, yazdığı güzel tüyoları paylaşırım sizinle.

-------

Bu arada babam işi gereği kozmetik numuneleri falan alıyor. Elime bir sürü krem geçti bugün... El kremleri, göz kremleri, vücut losyonları... Tabi netten araştırmadan kullanmam.

Bir de geçen gün bir kadın numune diye standıyla ruj ve far verecek olmuş babama, almamış "taşıyamam." diye... Deli oldum ya... "40 farklı renk ruj ve far nasıl almazsın" dedim; "Sen her gün makyaj yapmıyorsun ki..." dedi... :S Bunun her günü mü olur; ağlayım mı güleyim mi bilemedim...

Bir de bugün ballı bir macun almış gelmiş "zayıflatıyormuş" diye... Bana daha çok besin takviyesi gibi geldi... Netten bakacağım, zayıflatan bir şeyse kullanmam. 3 kilo vereceğim diye kalp krizi geçirmeye niyetim yok.

ben bu gece konyaya gidiyorummmmm arkadaşımla gezmeye....

Bak Funda, Naz hızını alamadı şehri terkediyor

Nazcım kaçma yahu...
Gez dolaş ama geri dön, çağırmayacağım bak, söz.

hani bir şarkı var ya no woman no cry :) ben de no, no man no woe... diyorum burda

ooo ne olur ne olmaz dıye haftaya cumaya kadar ugramayız

Hımmm onlarda suphelenmıs o zaman. :)

Takımın bülbülü...

Yok şüpheden mesaj atmamışlar, "siz çağırmayacaksanız biz çağıracağız." demişler. :) Cazip biri sonuçta... Hem spor bilgisi hem beslenme bilgisi var. Havada kapıldı. Şaşırdım aslında, bu site genelde hassas bu konularda ama demek ki onlar için problem değil. :) Belki de bizim gibi düşünmemişlerdir... Belki de gerçekten kadındır da biz kaybetmişizdir madeni, şansımıza yanarız...

Zayıflama macunu çıktı, iyi mi?

Ay "kullanmayacağım." diyordum değil mi? 1 ayda 8 kilo diyor.
Kullanmam yine de ya... :) Dur biraz daha araştırayım.

(NOT: Biri aklımı başıma getirsin lütfen. )

Haykırmak istiyorum... Yok yok yetmez ağlamak istiyorummmmmm :84: :84: :84:

Allahım nedemek taşımamak yaaaaaaaaa servet onlar servet. verin sırtıma 40 kılo kozmetıgı atom karınca gıbı tasırım

içim gitti resmen

eşime ne denk gelirse getiriyor valla.. baba olunca bısey dıyemıyorda ınsan :) eşini istediğin gibi tırmalayabılıyorsun daha dun aksam yuz kremı getırmıs :)))

bak aşkım sana ne getırdım dıyor bırde

yalnız sözlü parantez açmak istiyorum krem, kırışık karşıtı bitkisel krem baskası olsa yıkar ortalıgı.. sen bana kırışık, buruşuk mu dıyorsun diye

ben 2 senedir korkudan ve onlem ıcın basladım gec bıle kaldım da... ona bıle suruyorum yakaladıkca. dun kremı getırınce bende; ''aşkımsın yaaaa'' oldum

Zayıflama macunu çıktı, iyi mi?

Ay "kullanmayacağım." diyordum değil mi? 1 ayda 8 kilo diyor.
Kullanmam yine de ya... :) Dur biraz daha araştırayım.

(NOT: Biri aklımı başıma getirsin lütfen. )

aaa bak kozmetik diyince aklım uçtu ona da yazacaktım. ne macunu yahu ben saglıklı kılo verıyoruz dıye bır suru nutuk atıyorum

senin takıldıgın seye bak bırak macunu falan bizim zayıflama macunumuz zihnimizde....

hem 1 ayda 8 kılo verdırse bıle.... Mantıklı mı ? Saglıklı mı ? hayır hayır hayır.....

hemen araştırmadan kop dusunme bile

ben bu gece konyaya gidiyorummmmm arkadaşımla gezmeye....
ohhh ne guzel bayılırım ani tatillere bizim içinde eğlen fıstık...

Ben o kayıba razıyım surekli tedirgin olurduk.:18: Bir kere dustu aklımıza.. :)

Ay ne güzel, ne kadın halinden anlayan eşin var Sinemcim... :)

bencedee ayda 8 kilo versek ne olcakki kas mı gidiyo su mu belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…