Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese selamlar arkadaşlar nasılsınız?İnşallah çok güzel bir pazar geçirmişsinizdir:)
günaydın herkeseee
bu sabaha karşı döndüm konyadan iyiki gitmişim 2 haftanın yorgunluğunu atıp deşarj olup geldimm..
ayyy Naz benim içinde gezseydin bol bol.çok özledim bende Konya yı,Ara sıra bu küçük kaçamak geziler çok rahatlatıyor insanı.eşimle ilk evlendiğimizde her haftasonu bir yerlerdeydik ama şimdi çocukla çok zor:)

kendimi gaza getirmek için internetten mezuniyet kıyafetleri bakıyordum 3 tane buldum sizinlede paylaşıyım dedim Eki Görüntüle 566865 Eki Görüntüle 566866 Eki Görüntüle 566864
çok güzeller canım.inşallah çok kilo verir en sevdiğin kıyafeti giyersin ve en güzel sen olursun

Kızlar selamlar....

kaç gundur makınam cozurtuyor bılıyorsununuz. sabahtan berı uyuzu tuttu artık kacıs yok ben formata baslıyorum aksama yetısmeye calısıcam.

opuyorum cokkk...

ne kadar çabuk o kadar iyi Sinemcim kolay gelsin tatlım.çabuk dön:))))))

inşallah canımm

Menümmmm

Sabah
Kepekli ekmekle kaşarlı tost kaşarlar dilimlenmiş olunca sabah sabah peynirle uğraşmaktansa 1 tane alıp koyuyorum hemen kolay oluyor ondan böyle oldu 2 gündür
2si1 arada

Ara
yarım muz
sütlü kahve

Öğle
Nesfit

Akşam
sahanda peynirli yumurta
2 dilim kepekli tost ekmeği

günaydın herkeseee
bu sabaha karşı döndüm konyadan iyiki gitmişim 2 haftanın yorgunluğunu atıp deşarj olup geldimm..

hosgeldın Nazcım :) en tatlı tatıl ani yapılan tatıldır zaten :)

Kampanyalara ayak uydurursak yanarız aşagıda ne guzel elbıseler gostermıssın bır hamburgerleri düşün bır elbıselerı..

kendimi gaza getirmek için internetten mezuniyet kıyafetleri bakıyordum 3 tane buldum sizinlede paylaşıyım dedim Eki Görüntüle 566865 Eki Görüntüle 566866 Eki Görüntüle 566864

özellikle kısa olan siyaha bayıldım :) bakmakla cok iyi yapıyorsun, kıyafetler iyi gaz veriyor (kendimden çok iyi biliyorum)

kırmızıya bende bayılırım aslında paylaştıgın kırmızı elbisede guzel oturusu falan ama ben omuzlardakı kusakları sevmedım.

ayrıca kırmızı secersen elbiseni ayrı bır dıkkat cekersın

sinemcim inş düzelir bilgsyrn bi an önce..kimse yok zaten şu saatlerde bişey kaçırmıyosun öptüm çoooookkk senii

Formatı attım. Ama sorun virüs yada yazılım ile alakalı değilmiş. Donanım ile alaklı bır problem var. Yarın servıse goturucem bilgisayarı.

ne kadar çabuk o kadar iyi Sinemcim kolay gelsin tatlım.çabuk dön:))))))

Ben çabuk hallettimde Ayşegülcüm servis ne kadar çabuk yapacak bakalım 1 ay yollamazlar klasik.... (((((((

izlemede kaldım ama yıne kaşar

kendimi gaza getirmek için internetten mezuniyet kıyafetleri bakıyordum 3 tane buldum sizinlede paylaşıyım dedim
Eki Görüntüle 566865 Eki Görüntüle 566866 Eki Görüntüle 566864

Lise mezuniyeti olduğuna göre bence 2. :)
Diğerlerini üniversiteye sakla.

Profil resminden gördüğüm kadarıyla (her ne kadar yüzünü gördüğümüz söylenemese de... :)) bence sana siyahtan ve kırmızıdan daha çok yakışacak olan renk yeşil. Ama Kelt yeşili gibi... Yani koyu ve hafifi küllümsü yeşil. Son yıllarda çantalarda çok kullanılır oldu. Zaten eminim bir sürü siyah ver kırmızı kıyafet olacaktır, bence sen Kelt yeşilini dene. :)

İnternette aratınca hep cırt yaşiller çıkıyor, tam dediğim gibi bir şey bulursam resmini koyarım buraya...

-------

Bir de Melikecim sürekli dikkatimi çeken bir şey var, mesajlarını saymıyorsun, dikkat edelim buna lütfen. :)

-------

Sinem de gelmiş. :) Sorun çözülmüştür umarım....

Son düzenleme:
Menüm

sabah+ögle (saat 2 civarıydı)

1 simit
yarım kk peynır (peynır bıtmıs, ondan yarım)
2 zeytın
1 haslanmıs yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1mini domates

ara
6 cıg fındık
1mandalına

aksam
2 yumurta yagsız
2 dilim ekmek

ara
1 mandalına
1 elma

çay yok su 1 lt cıvarı

Selam Fundacım..

Yok çözülmedi yaa.. acaip moralim bozuldu sabah gune ınanılmaz pozitif baslamıstım. evde işler vs.. dedim formatlyım kurtulayım cıksın aradan..

ama ne yazık ki cozulmedı hem wireless hem ses ikisinde de sorun var 2 haftadır cıktı bu sorunlar. Gerçi adaptor ve dvd sorunuda var makınanın aldıgımdan berı onlarıda soylıcem servıse.

bu makınadan gulmedı yuzum daha gecen sene aldık cokta performansı yuksek, cocuk gıbı hevesle aldım ama ilk seneden bır suru sıkıntı

serviste 1 aydan once yollamaz

yıne cok cenem dustu.. moralım bozulunca ceneme vuruyor hep (

Hadi ya...
Umarıım hemen hallolur Sinemcim...

Gelemeyecek olursan izinli yazalım mı?

Sinem yine en iyisi servise vermek ya, garanti kapsamındadır zaten o, 1 ay sürmez ya, bir 15 gün gider ama yine de

Hadi ya...
Umarıım hemen hallolur Sinemcim...

Gelemeyecek olursan izinli yazalım mı?

umarım Fundacım

şimdilik gerekmiyor uzun izin, masa ustu bılgısayarı kurucam. ama bana yarın ve salı gunu ızın yazarsan sevınırım canım. esim 2 gun izinli.

Sinem yine en iyisi servise vermek ya, garanti kapsamındadır zaten o, 1 ay sürmez ya, bir 15 gün gider ama yine de

Evet Nurcum. Zaten donanım dısında (masa ustu hariç), ihtiyaç olmuyor. eşimin ilk branşı bilgisayar. bende 4 sene calıstım bılgısayar sektorunde. kendi işlerimde eşime bile ihtiyaç duymuyorum artık.

ama gel gor kı laptop olunca iş değişiyor. açınca servis dışı bırakıyorlar. zaten dediğin gibi servisi bitmedi devam ediyor. ne ugrasıcaz kı bız..

ama cok uzun suruyor bırde problem cok ya ondan korkuyorum uzattıkca uzatırlar

hoşgeldin canım.Allah kolaylık versin çünkü zaten elektronik şeyler ilk başta sorun çıkartıyorsa hep devam ediyor en azından benim yaşadıklarım öyle inşallah hallolur enkısa sürede.

umarım Fundacım

şimdilik gerekmiyor uzun izin, masa ustu bılgısayarı kurucam. ama bana yarın ve salı gunu ızın yazarsan sevınırım canım. esim 2 gun izinli.

Masaüstü varsa iyi yine... Zaten bilgisayarda bir numaralı ihtiyaç internet. Onda da windows 95-98 olmadığı sürece hepsinde rahatça işini görürsün.

Tamam yazarım canım.

hoşgeldin canım.Allah kolaylık versin çünkü zaten elektronik şeyler ilk başta sorun çıkartıyorsa hep devam ediyor en azından benim yaşadıklarım öyle inşallah hallolur enkısa sürede.

hosbuldum canım sağol. evet elektronikte banada hep oyle oldu. tek umudum casper, küçük sorunlar ıcın parcayı dırekt değiştiriyor. zaten değiştirmedikleri surece yıne aynen devamı gelır..

menüm:
sabah:4-5 kaşık menemen,3-4 tane zeytin.bir parça peynir ve 1 dilim ekmek
öğle:kıymalı yumurta(3 yumurta ve 3 köfte kadar kıyma ile ama eşimle yedik:))
ara:1 muz
akşam:balık(fırında) ve salata
ara:1 portakal ve kivi

1 bardak yeşil çay ve 1,5 litre su

Masaüstü varsa iyi yine... Zaten bilgisayarda bir numaralı ihtiyaç internet. Onda da windows 95-98 olmadığı sürece hepsinde rahatça işini görürsün.

Tamam yazarım canım.

:))) ayyy guldurdun benı Fundacım yaa :) 95-98.. :)

masaustu bundan sonra at arabası gelecek orası bır gercekde ama o surede sap gıbı kalmaktansa klasik nete gırmek bıle yeter bana aynen :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…