- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #73.321
ayyy Naz benim içinde gezseydin bol bol.çok özledim bende Konya yı,Ara sıra bu küçük kaçamak geziler çok rahatlatıyor insanı.eşimle ilk evlendiğimizde her haftasonu bir yerlerdeydik ama şimdi çocukla çok zor:)günaydın herkeseee
bu sabaha karşı döndüm konyadan iyiki gitmişim 2 haftanın yorgunluğunu atıp deşarj olup geldimm..
çok güzeller canım.inşallah çok kilo verir en sevdiğin kıyafeti giyersin ve en güzel sen olursunkendimi gaza getirmek için internetten mezuniyet kıyafetleri bakıyordum 3 tane buldum sizinlede paylaşıyım dedimEki Görüntüle 566865 Eki Görüntüle 566866 Eki Görüntüle 566864
Kızlar selamlar....
kaç gundur makınam cozurtuyor bılıyorsununuz. sabahtan berı uyuzu tuttu artık kacıs yok ben formata baslıyorum aksama yetısmeye calısıcam.
opuyorum cokkk...
herkese selamlar arkadaşlar nasılsınız?İnşallah çok güzel bir pazar geçirmişsinizdir:)
ayyy Naz benim içinde gezseydin bol bol.çok özledim bende Konya yı,Ara sıra bu küçük kaçamak geziler çok rahatlatıyor insanı.eşimle ilk evlendiğimizde her haftasonu bir yerlerdeydik ama şimdi çocukla çok zor:)
çok güzeller canım.inşallah çok kilo verir en sevdiğin kıyafeti giyersin ve en güzel sen olursun
ne kadar çabuk o kadar iyi Sinemcim kolay gelsin tatlım.çabuk dön:))))))
benim ailemde emirganda oturuyo ama bayaaa uzak ataşehire
kendimi gaza getirmek için internetten mezuniyet kıyafetleri bakıyordum 3 tane buldum sizinlede paylaşıyım dedimEki Görüntüle 566865 Eki Görüntüle 566866 Eki Görüntüle 566864
Kuzumm bayıldımm bunlara, hep gözünün önünde olsunlarr, mezuniyetin en güzel kızı 5. takımdan çıkar zaten işte o kadar !
günaydın herkeseee
bu sabaha karşı döndüm konyadan iyiki gitmişim 2 haftanın yorgunluğunu atıp deşarj olup geldimm..
ozaman öğle menümüde yazayımşimdi bize bundan 2 hafta önce kfc den 1 menü alana 1 menü bedava kartları dağıttılar dershaneden çıktık bir baktık acıkmışız nere gitsek yesek nereye gitsek yesek diye düşündük e ozaman kfc ye gidelim dedik 1 hamburger yedim işte yanında kola almadım ıce tea aldım o kadar öğle menümde
kendimi gaza getirmek için internetten mezuniyet kıyafetleri bakıyordum 3 tane buldum sizinlede paylaşıyım dedimEki Görüntüle 566865 Eki Görüntüle 566866 Eki Görüntüle 566864
artık mezuniyette zayıf olacağım için giyerimbanada siyahla kırmızı çok yakışıyor o yüzden bu 2 renkten birini tercih edicem heralde şimdi her kızda olan takıntıya girdim en güzel ben olmalıyııım :
sinemcim inş düzelir bilgsyrn bi an önce..kimse yok zaten şu saatlerde bişey kaçırmıyosun öptüm çoooookkk senii
ne kadar çabuk o kadar iyi Sinemcim kolay gelsin tatlım.çabuk dön:))))))
Menümmmm
Sabah
Kepekli ekmekle kaşarlı tostkaşarlar dilimlenmiş olunca sabah sabah peynirle uğraşmaktansa 1 tane alıp koyuyorum hemen kolay oluyor ondan böyle oldu 2 gündür
2si1 arada
Ara
yarım muz
sütlü kahve
Öğle
Nesfit
Akşam
sahanda peynirli yumurta
2 dilim kepekli tost ekmeği
kendimi gaza getirmek için internetten mezuniyet kıyafetleri bakıyordum 3 tane buldum sizinlede paylaşıyım dedim
Eki Görüntüle 566865 Eki Görüntüle 566866 Eki Görüntüle 566864
artık mezuniyette zayıf olacağım için giyerimbanada siyahla kırmızı çok yakışıyor o yüzden bu 2 renkten birini tercih edicem heralde şimdi her kızda olan takıntıya girdim en güzel ben olmalıyııım :
Formatı attım. Ama sorun virüs yada yazılım ile alakalı değilmiş.Donanım ile alaklı bır problem var. Yarın servıse goturucem bilgisayarı.
Ben çabuk hallettimde Ayşegülcüm servis ne kadar çabuk yapacak bakalım1 ay yollamazlar klasik.... (((((((
Selam Fundacım..
Yok çözülmedi yaa.. acaip moralim bozuldusabah gune ınanılmaz pozitif baslamıstım. evde işler vs.. dedim formatlyım kurtulayım cıksın aradan..
ama ne yazık ki cozulmedıhem wireless hem ses ikisinde de sorun var 2 haftadır cıktı bu sorunlar. Gerçi adaptor ve dvd sorunuda var makınanın aldıgımdan berı onlarıda soylıcem servıse.
bu makınadan gulmedı yuzumdaha gecen sene aldık cokta performansı yuksek, cocuk gıbı hevesle aldım ama ilk seneden bır suru sıkıntı
serviste 1 aydan once yollamaz
yıne cok cenem dustu.. moralım bozulunca ceneme vuruyor hep(
Hadi ya...
Umarıım hemen hallolur Sinemcim...
Gelemeyecek olursan izinli yazalım mı?
Sinem yine en iyisi servise vermek ya, garanti kapsamındadır zaten o, 1 ay sürmez ya, bir 15 gün gider ama yine de
hoşgeldin canım.Allah kolaylık versin çünkü zaten elektronik şeyler ilk başta sorun çıkartıyorsa hep devam ediyor en azından benim yaşadıklarım öyle inşallah hallolur enkısa sürede.Selam Fundacım..
Yok çözülmedi yaa.. acaip moralim bozuldusabah gune ınanılmaz pozitif baslamıstım. evde işler vs.. dedim formatlyım kurtulayım cıksın aradan..
ama ne yazık ki cozulmedıhem wireless hem ses ikisinde de sorun var 2 haftadır cıktı bu sorunlar. Gerçi adaptor ve dvd sorunuda var makınanın aldıgımdan berı onlarıda soylıcem servıse.
bu makınadan gulmedı yuzumdaha gecen sene aldık cokta performansı yuksek, cocuk gıbı hevesle aldım ama ilk seneden bır suru sıkıntı
serviste 1 aydan once yollamaz
yıne cok cenem dustu.. moralım bozulunca ceneme vuruyor hep(
umarım Fundacım
şimdilik gerekmiyor uzun izin, masa ustu bılgısayarı kurucam. ama bana yarın ve salı gunu ızın yazarsan sevınırım canım. esim 2 gun izinli.
hoşgeldin canım.Allah kolaylık versin çünkü zaten elektronik şeyler ilk başta sorun çıkartıyorsa hep devam ediyor en azından benim yaşadıklarım öyle inşallah hallolur enkısa sürede.
Masaüstü varsa iyi yine... Zaten bilgisayarda bir numaralı ihtiyaç internet. Onda da windows 95-98 olmadığı sürece hepsinde rahatça işini görürsün.
Tamam yazarım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?