- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #73.341
Evet Nurcum. Zaten donanım dısında (masa ustu hariç), ihtiyaç olmuyor. eşimin ilk branşı bilgisayar. bende 4 sene calıstım bılgısayar sektorunde. kendi işlerimde eşime bile ihtiyaç duymuyorum artık.
ama gel gor kı laptop olunca iş değişiyor. açınca servis dışı bırakıyorlar. zaten dediğin gibi servisi bitmedi devam ediyor. ne ugrasıcaz kı bız..
ama cok uzun suruyorbırde problem cok ya ondan korkuyorum uzattıkca uzatırlar
ayy kızlar nerelerdesiniz?bu gün çok yoruldum yine okuldaydım ve veli toplantısı vardı. 2-2,5 saat sürdü ama bu sürede kaç kişiyle konuştuğumu hatırlamıyorum.çok yorgunum çok:
Kızlar nette hala sorun yasıyorum. hazır gırmısken 2 yokum zaten selamsız sabahsız cıkmayayım.
hepinizi cok ama cok opuyorummmmmm...
yaramazlık yapmayın menulerde :) bende yaramazlık yapmayacagıma soz verıyorum
çarşamba gorusuruz
iyi geceler..
canım ben ortaokulda öğretmenim branşım fen ve teknoloji.yani hiç sevilmeyen derslerden birioyy oyy kıyamammm olsun bak bitti dinlenirsinn şimdii :)) Lise mi ortaokul,ilkokul mu hangi branş nedir ne değildir anlat bana :))
Kızlar nette hala sorun yasıyorum. hazır gırmısken 2 yokum zaten selamsız sabahsız cıkmayayım.
hepinizi cok ama cok opuyorummmmmm...
yaramazlık yapmayın menulerde :) bende yaramazlık yapmayacagıma soz verıyorum
çarşamba gorusuruz
görüşürüz canım.sen bizi düşünme keyfine bak
iyi geceler..
öğlen pide kaçamak gibi duruyor ama 2 dilim yazınca bana masum geldi gerçi bana bir çok şey masum geldiği için objektif olamıyorum:)menümü yazıyım unutmadan
sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
1 mandalina
öğle
2 dilim pide
ara
yok
akşam
evde yemek yoktu kahvaltılkla geçiştrdim çok az zeytin peynir
3 kupa yeşilçay
menümü yazıyım unutmadan
sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
1 mandalina
öğle
2 dilim pide
ara
yok
akşam
evde yemek yoktu kahvaltılkla geçiştrdim çok az zeytin peynir
3 kupa yeşilçay
canım ben ortaokulda öğretmenim branşım fen ve teknoloji.yani hiç sevilmeyen derslerden biri
öğlen pide kaçamak gibi duruyor ama 2 dilim yazınca bana masum geldi gerçi bana bir çok şey masum geldiği için objektif olamıyorum:)ama genel olarak iyi hatta belki öğlen dışında oldukça az gibi
fundacım elbise için gösterdiğin renk benim en sevdiğim renktir...gözlerimde yeşil olduğu için bu renk bişeyler giymeyi takmayı çok severim
ıspanaklı peynirliydi nurcumAaa pideegüzelim menüde nasıl da ben burdayım diye çığırtıyoorr neliydi
gözlerim yeşil herkesin burda olduğu bi zaman bende fotoğraf koyarım profilime..kafandaki nazı merak ettim nur başka nasılaa gözlerin yeşill miiben kahverengi diye düşünmüştüm, kafamdaki Naz profilini değiştirmem gerekiyor bu durumda gerçi fotoğrafı olmayan herkes kahverengi gözlü benim için hahaha
ıspanaklı peynirliydi nurcum
gözlerim yeşil herkesin burda olduğu bi zaman bende fotoğraf koyarım profilime..kafandaki nazı merak ettim nur başka nasıl
güzel bi kızmışçene hizasında da düz koyu kahve saçları var
güzel bi kızmışkoyu kestane siyaha yakın saçlarım omuz hizasında kestirmiştim ama çok çabuk uzadığı için şimdi biraz daha aşağıda..yüzüme düşen perçemlerim var..bide saçlarım dalgalı
bende müsadenizi istesem...yarın gözlerim şiş gitmek istemiyorum işe...hocalarımız bize hoşgeldin kahvaltısı düzenliyo yarın...4 ay geçti geç kalmış bi hoşgeldin oldu ama neyse
iyi geceler herkese...çook seviyorum burdaki herkesii
bide söylemeyi unuttum ben konyadayken hepinize dua ettim hem rabbim hepimize hidayet versin diye başta banasonrada dedimki Allahım 5.takımdaki herkesi hedefine ulaştır istedikleri bütün kiloları versinler...sonrada güldüm kendime
ama orda siz aklıma gelince ne kadar benimsediğimi farkettim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?