- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #73.361
7 dklık olan bu, tubiss bu video için feci yağ yakıyor dedi, ay bu kadar zıplamaya yaksın bir zahmet, almadan önce ben bu videoyu görüp aa ne kadar eğlenceli demiştim, bugün uygulamasını yapınca aa ne kadar zoorrr!!! diyebildim sadece
[video=youtube;PvfTMAiwzqI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PvfTMAiwzqI[/video]
günaydın herkeseee
bu sabaha karşı döndüm konyadan iyiki gitmişim 2 haftanın yorgunluğunu atıp deşarj olup geldimm..
gözlerim yeşil herkesin burda olduğu bi zaman bende fotoğraf koyarım profilime..kafandaki nazı merak ettim nur başka nasıl
güzel bi kızmışkoyu kestane siyaha yakın saçlarım omuz hizasında kestirmiştim ama çok çabuk uzadığı için şimdi biraz daha aşağıda..yüzüme düşen perçemlerim var..bide saçlarım dalgalı
bende müsadenizi istesem...yarın gözlerim şiş gitmek istemiyorum işe...hocalarımız bize hoşgeldin kahvaltısı düzenliyo yarın...4 ay geçti geç kalmış bi hoşgeldin oldu ama neyse
iyi geceler herkese...çook seviyorum burdaki herkesii
bide söylemeyi unuttum ben konyadayken hepinize dua ettim hem rabbim hepimize hidayet versin diye başta banasonrada dedimki Allahım 5.takımdaki herkesi hedefine ulaştır istedikleri bütün kiloları versinler...sonrada güldüm kendime
ama orda siz aklıma gelince ne kadar benimsediğimi farkettim sizi
hiii cansıın seennn yaa, inş canım benimm tüm duaların, dualarımız kabul oluurr, ayy melek midir nedir bizi de unutmamış oralarda bak, nasıl mutlu oldum duygulandım şuan anlatamam yaa, burada herkes o kadar içten, samimi ve kendi ki yani bağlanmamak o duyguyu hissetmemek elde değil
deminden beri nemrut nemrut ekrana bakan suratım tebessümle doldu şuannn :))
O karın hareketlerini yapmaya kalksam kesin kramp girer bana.
Zor olduğu belli oluyor. :)
Diğer video da yerdeki ısınma hareketlerinin trambolinde yapılmış hali.Yine daha zordur tabi...
Bir de bu trambolin dengeyi de bayağı geliştirir herhalde. Ben dengesizin biriyimdir, zıplamaya kalksam aşağı düşerim.
Ayyy.... Ne zor bir iş yapıyorsun Nurcum ya... :) Güzel sonuçlar alacaksın umarım...
Hoşgeldin...
Yeni foto geliyor.Oleeeeeeey!
Dalgalı saçı çok seviyorum, favorim... :)
Yerim seni Nazcım...
Belki benim motivasyonum senin sayende geri dönmüştür.
Canım takımım benim...
Biz mezun olmayalım da kimler olsun?
fundacım senin adına çok sevindim canım
ben dün hiç giremedim
aslında bi olayda yok ama çok çok depresiftim
anananem geldi diye oğlumla beraber annemlere gittik
eşiminde işleri vardı o yoktu
orada durmadım sıkıldım eve gidip biraz iş yapayım dedim
oğlanı onlara bıraktım geldim eve
hiiiç iş yapmadım tv karşısında tamamen depresif takıldım ama öyleki kendimi çok çok mutsuz hissediyorumm
ve geçen gün senin yaşadığın şeyi yaşadım
neler yedim inanamazsınız
neden oldu noldu hiç bir fikrim yok
hiçbirşey yapmak istemiyorum sizide okudum ama hiiç yazmak gelmedi içimden
kötüyüm vesselamm(
fundacım bikaç gün giremeyebilirim izinli yazarsan sevinirim öpüyorum hepinizi inş toparlanır gelirimm
canım benim çok sevindim seni tekrar bu kadar pozitif gördüğüm için:)zaten sen istersen yaparsın eminim:)Günaydın, günaydın....
Dün vakitsizlikten anlatamadım sizlere... Güzel şeyler yaşadım, bir de kötü şeyler yaşadım; ikisi de beni iyice yolumda ittirdi.
Önce bir akrabaya gittim. Çok iyi bir adamdır ama eşi biraz değişik, sivri bir kadındır. Nedense benle yıldızı barışmadı, hep ters gitti... Neyse... Rejim yapmaya çalıştığını biliyorum ama benle bunun konusu geçmemişti. Sonra bir ara lafın bana geldiğini çaktırmadan bana laf etti bu konuda, "şişman olan ben değilim." der gibi... Açıkcası çok da umrumda olmadı. Ama ilerleyen saatlerde fark ettim ki kilo almış. Poposu bacakları falan bayağı yağlanmış. İçimden "Sen misin onu diyen, birkaç aya görüşürüz, sen böyle devam et yeter ki..." dedim.Aslında bu hesapları yapmak hoşuma gitmiyor ama bana ters gidene elimde olmadan yapıyorum.
Akşam da misafirler vardı. Neredeyse hepsi kilo verdiğimi söyledi. Ama anlamadığım şey onların beni en son gördüğü kilom 68,5... En son çıkan rakama göre de o günden 4 kilo fazlayım. Tartıda bana "kas yaptın" demiyor gerçi ama... Çözemedim bu işi...Ama olsun, "kilo vermişsin, güzelleşmişsin." sözlerini duymak aynı günün sabahı üzerine iyi geldi, iyice gaz oldu bana. :)
Zaten ben size korkumdan henüz yazmadım. Ama serbest menüyü birkaç gündür uygulamıyorum pek... Bisikletime de döndüm. Yeniyıla kadar oldukça umutluyum. Bu cuma 1 kg'nin bile üzerine çıkabileceğimi düşünüyorum açıkcası... Sonuçta o kilo zaten son 1-2 günden gelmişti. Neyse, çok konuştum yine.Şimdilik susayım...
Galiba 2 gündür cevap vermeyi atladığım bazı mesajlar oldu, onlara bir cevap vereyim. Ama önce geç kalmış kahvaltımı yapayım.
sende mi Tuğbacım yaafundacım senin adına çok sevindim canım
ben dün hiç giremedim
hiiiç iş yapmadım tv karşısında tamamen depresif takıldım ama öyleki kendimi çok çok mutsuz hissediyorumm
kötüyüm vesselamm(
fundacım bikaç gün giremeyebilirim izinli yazarsan sevinirim öpüyorum hepinizi inş toparlanır gelirimm
merhabalar arkadaşlar..giremedim bu gün annemle dışarda öğle yemeği yedik, tabikiii benimkisi diyete uygun, yeni eve geldim; sizleri okuyum diye hevesli bir şekilde oyurdumki bu gün pek yamamışızın :44: sanırım hafda başı herkez yoğun ama fundacığımın yazısı bana bile çok enerji verdi zaman zaman bazı olaylar yaşamak gerekiyorki hırsa gelelim,benimde bir arkadaşım okadar hırslıki bu ara oda bana çok hırs yaptı 90 kilolardaydı 88 oldu ben onunla çok dalga geçiyordum hakkaten beni geçecek diye bir panik oldum ,çünki beni geçmede oldukça kararlı
fundacım senin adına çok sevindim canım
ben dün hiç giremedim
kötüyüm vesselamm(
Yoğunluk hafta başından değil, gündüz tayfasının izinli olmasından kaynaklanıyor. :)
Arkadaşın harika bir motivasyon kaynağı bulmuş, desene.Bence sen de onun kadar kararlı olmalısın. :)
Gökçecim, sen sormadan önce ben söyleyeyim. :)
Bugün bir durgunluk oldu, ama normal halimiz böyle değildir. Son sayfalarımızı inceleyebilirsin örnek olarak.
Gerçi seni çağıran takımın bugünkü paylaşımları hiç fena değilmiş. Kalabalık bir takım arıyorsun sanırım. :)
Merhaba arkadaşlar;
Ben Gökçe. 25 yaşındayım, evliyim, şu an çalışmıyorum. Yorucu, stresli işim olduğundan biraz ara vermeye karar verdim, evdeyken epeyce kilo aldım. Çocuğum yok, bir müddet düşünmüyorum, ciddi kilo vermek istiyorum.
boyum 1.68 ve kilom 76-77 arası. İnşallah başarabilirim :)
Takımlara girme kararı almadan önce hemen hemen her takımı inceledim zaten. Sizin takımınız da aklıma yatanlar arasındaydı, önceden tedarikliyim yani :)
Takımlara girme kararı almadan önce hemen hemen her takımı inceledim zaten. Sizin takımınız da aklıma yatanlar arasındaydı, önceden tedarikliyim yani :)Sıcak bir takım ortamı arıyordum aslında tam olarak.
Lise mezuniyeti olduğuna göre bence 2. :)
Diğerlerini üniversiteye sakla.
Profil resminden gördüğüm kadarıyla (her ne kadar yüzünü gördüğümüz söylenemese de... :)) bence sana siyahtan ve kırmızıdan daha çok yakışacak olan renk yeşil. Ama Kelt yeşili gibi... Yani koyu ve hafifi küllümsü yeşil. Son yıllarda çantalarda çok kullanılır oldu. Zaten eminim bir sürü siyah ver kırmızı kıyafet olacaktır, bence sen Kelt yeşilini dene. :)
İnternette aratınca hep cırt yaşiller çıkıyor, tam dediğim gibi bir şey bulursam resmini koyarım buraya...
-------
Bir de Melikecim sürekli dikkatimi çeken bir şey var, mesajlarını saymıyorsun, dikkat edelim buna lütfen. :)
-------
Sinem de gelmiş. :) Sorun çözülmüştür umarım....
Hoşgeldin. :)
Ben Funda, ben de 25 yaşındayım. :) Takımın kaptanı benim.
İlk sayfada kurallarımız yazıyor, istersen kurallarımızı bir oku, biraz da bizi oku...Eğer aramıza katılmak istersen mutlu oluruz. :)
aa gözlerin yeşill miiben kahverengi diye düşünmüştüm, kafamdaki Naz profilini değiştirmem gerekiyor bu durumda gerçi fotoğrafı olmayan herkes kahverengi gözlü benim için hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?