Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teşekkürler fundacığım yazı gerçekden çok içerikli,bende okumuşdum bir yerde karatayın kitabındamı dukanın kitabındamı hatırlamıyorum hatta okudukdan sonra bana hatırlarsın diye senin daha önce yaptığın gibi bilegime kırmızı ip bağlamışdım(kabalayla hiç bir bağlantısı yok :)))..)aaaama hayatımızın okadar içindeki şeker 1 reddediyorsun iki reddediyorsun sonra herkez okadar masum gibi yemeye devam ediyorki o bilekdeki ip bile unutuluyor ama ekipce bir birimize söz vererek yapmaya başlarsak çok etkili olur ,zaten hemen hemen hepimiz okadar az yiyoruzki bize çokda zor gelmez eminim...

hoş geldin gökçeciğim bende raa yaş kısmına çok girmeden kısacaa kendimi tanıtayım gerçi kilo kısmınada elimde olsa hiççç girmem ama şu andaki konumuzdan dolayı girmemek saçma olacak bugün itibariyle 82.4 boy 1.66 2 kız annesiyimmm..
ben başaracağına çok eminim hepimiz grupca başarıcaz bence...

Aynı yaştayız ne güzel. Çok güzel kilo vermişsin bu arada.Kuralları okudum bu arada.

Kurallarla sorun yok o zaman. :)
Ben 88'den düştüm aslında, ama parça parça düştüm.
Ticker'ım 5 ay öncesinden başlıyor, son zamanlarda pek hızlı gitmedim ama artık daha iyi olacak. :)

Hadi bakalım, takımınız zaten çok sıcak geldi bana.
Hedef kilom şu an 65.

:) Birkaç gün sonra izinler birince gör bir de bizi... Bomba gibi 3 tane üyemiz izinde şu an. :) Gerçi tüm üyelerimiz bomba gibi ama herkes gündüz giremiyor. :)

Ticker'ını da hazırla istersen.

İlk söz benden:
Bir daha dışarıdan tatlı yiyecek almak mı? Asla...

Memnun oldum raa.
Sen yine iki cocuk dogurup bu kiloya gelmissin, ben hic dogum yapmadan birden fazla kilo aldim.Insallah hep beraber basaricaz.

Seninki kötü bir şey değil etkiye tepki aslında, böyle hırslar yapan insanlara karşı sabredip de nasılsa görecek diye düşünmek en doğrusu bence. Ben de bugün şöyle bir şey yaşadım, ptesi günleri anaokulunda gözlemci öğrenciyim, orda çok şımarık ve yaramaz bir çocuk var. Hep kendi istediği olsun istiyor. Bugün çizgi film seyrediyorlardı geldi pc'e çizgifilmin ortasında ben bunu istemiyorum değiştireceğim diyor. Hayır dedim arkadaşların seyrediyor bittikten sonra yenisini açacağız falan. Sinirlendi gitti köşeye hırslandı döndü bana şişko dedi :)) teşekkür ederim dedim. kaldı güldü. sonra tekrar benzer bir şey oldu yine bana şişko dedi, başladı sonra şişko patates diye sınıfta da hafif gülme sesleri, bu sırada öğretmenleri de yoktu, sustum bir şey demedim gülümsedim sadece, beklemediği bir tepkiydi zaten burdan bir şey kazanamadığını görünce sustu o da :)) ama küçük çocuk bile olsalar şu 'şişko' lafı nasıl da moral bozuyor. Başta resmen kötü oldumm, zayıfladım sanıyorsun ama hala şişkosun gibisinden :)) Sonra sabret nur bir kaç aya bitecek bu durum dedim :)) yavruşumun da şişko diyerek bir insan üzerinde pek de etkisi olamayacağını öğrenmiş olmasını umuyorum bu saatten sonra :))

dün yapamadım, bugün de ruhen bir yorgunluğum var bir arkadaşımla ilgili olaylardan canım çok sıkıldı, yapmayacağım ama cumaya kadar 2-3 gün daha yaparım illa her gün yapmalı mıyım ya? neredeyse 2 haftadır doğru düzgün uyuyamıyorum geceleri, bugün eve gelince kafayı bir devirmişim çok güzel uyudum, inş geceye uykusuzluk olarak geri dönmesin de :)) pek halim yok açıkcası.

Gökçeee :)) Benim ismim Nur, 21 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim :)) başaracaksın elbette, sonra da kutlayacağız tüm başarılarımızı

Mesaja ekleme yapılmış. :)
Bizden sıcak takım bulamazsın, bu konuda iddialıyız.

Hedef kilon kaç bu arada?

bu konuda kesinlikle iddialıyız, bir başkayızz yanii mütevazı olamiiciiiimmmmm bu arada Funda o mesaja da bundan cevap vereyim, okudum yazıyı, aklım almıyor benim hiç, bu kadar insanın yaşantısından sağlığından daha mı önemli biraz kar etmek. bir kağıt parçası icad edip ona tapmanın o ne kadar fazla olursa o kadar 'insan, adam' olmanın nasıl bir mantığı var, bunun puta tapmaktan ne farkı var acaba

Raa ben senle ilgili hiçbir şey bilmiyor muydum yahu, Allah bağışlasın 2 kız annesi olduğunu şimdi öğrendim resmen, kaç yaşındalar :))

88 den mi dustun?Maasallah gercekten super kilo vermissin, bize de nasip okur umarim.

Çocuk diye moral bozmaz olurlar mı, nasıl bozuyorlar hem de...
Küçük çocukların önünden geçerken ödüm kopuyor benim dönüp bir şey diyecekler diye... :18:
Ticker'a boy yazmamışsın ama benim hatırladığımdan hesap edersem sen 6 kilo versen zaten kilolu durmazsın. En azından balık etine olan yolun kısa. :)

Bu dünyada pek çok insana göre o kağıt parçasından daha önemli bir şey yok. :) Tüketici olduğumuz her alanda gözleri açık tutmak lazım. Sadece gıda değil ki, giyimde kullanılan boyalar bile kanser yapabiliyor. İnsanlar başka insanların sağlığını düşünecek olsaydı bugün dünya böyle olmazdı zaten.

88 den mi dustun?Maasallah gercekten super kilo vermissin, bize de nasip okur umarim.

Tabi olur Gökçecim. :) Fazlası olur.

evet giyimde de öyle, bu konuda greenpeace çok iyi çalışıyor ama, son zamanlarda da bir markayı öyle protesto ettiler, müthiş bir resim var gördünüz mü bilmiyorum ama, o markanın mağazasının önünde insanlar yüzlerine ellerine fln beyaz bir şey geçirmişler aynı vitrin mankenleri gibi olmuşlar o şekilde 'dur' işareti yapıyorlar fln. müthişti. bu tarz kampanyalara internetten imza da toplanıyor ilgilenenler olursa imza kampanyalarına katılabilir telefon numarası vermezsiniz sadece, her gün arıyorlar çünkü:)

evett Funda, 6-7 kiloyla normale dönebilirim sanırım. düşününce aslında hiçbir şey değil tut şu boğazı diyor insan ay şahan'a öyle çok gülmem fln ama onun bir 'kullan artık şu kireç çözücüyü, ev hanımı!' skeçi var biliyor musunuz, o geldi aklıma ona çok gülerim ben, dur bulup ekleyeyim :))

Gelin artkkkkk

Menümm

Sabah
1 dilim beyaz peynirle kepekli tost ( ahh ahh Sinem kulakların çınlasın :))

Öğle
3 minik haşlanmış patates -haşlanmış patatesin kalorisi daha az diye biliyorum çok da küçüklerdi 3 tane yedim o yüzden yani, olmaması gereken bir şey mi bilmiyorum ama

Ara
1 küçük muz

Akşam
1 tas mercimek çorbası
1 dilim et
2 kaşık pilav
Salata

şimdi de sütlü kahve içeceğim, hatta gidip yapayım siz gelene kadar

haklısın cnm sen geldiğinden beri nerdeyse ben sürekli izindeydim o yüzden çokda sohbet edemedik;kızlarım 4 yaşında ve 14 ama 15 girmek üzere..

menüm 03 12
sabah malesef yok
öğle 5 barbun, lahana havuç salatası 2 kaşık kısır 1 dilim tan buğ. ekmeği
ara yok
akşam 1 biber 1 patlıcan 1 kabak dolması ,3 acı biber 1 dilim ekmek...
2 büyük kupa yeşil çay...

ayy ancak gelebildim canlarım yaaa :)kızımı uyuttum hemen neti açtım ve bir yandan da diziye bakıyorum:)
hoşgeldin canım:) evet gerçekk hayattan bir rakibin olması çok motive edici:)

hoşgeldin canım.ben Ayşegül 29 yaşındayım,evliyim ,bir kızım var ve çalışıyorum.inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız:)

kesinlikle çok faydalı bir yazı teşekkürler Fundacım:)

Mesaja ekleme yapılmış. :)
Bizden sıcak takım bulamazsın, bu konuda iddialıyız.

Hedef kilon kaç bu arada?
evttt çok sıcak hatta sıcacık bir takımızzzz.

menüm:
sabah:bir kase süt ile nesfit
ara:3 ü birarada(ara olmaz ama yazayım dedim)
öğle:kk kadar peynir,4-5 zeytin,2 dilim ekmek
ara:1 muz
akşam:1 kase tarhana,5-6 kaşık patlıcan yemeği,cacık,yarım dilim ekmek
ara:1 avuç patlamış mısır(ama yağsız)

bir fincanda yeşil çay

gayet güzel ayşegülcüğüm,,bir arkadaşım muzun kilo vermeyi durdurduğunu söylemişdi o yüzden sıkı diyetteyken ben yememeğe çalışıyorum ama bazen o müttişş aromasına dayanamıyorum :)))

evet olabilir canım .aslında bende çok yemem ama bu aralar vücudumu çok yorgun hissediyorum.doktorum bana muzun içindeki fosfat iyi gelir demişti böyle ara sıra bir tanecikişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…