- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #73.401
ay ne güzeel2 kız olmak bir başka bence, ablam var benim de ondan böyle düşünüyor da olabilirim
Günaydın.
Ben de kahvaltımı yaptım, çayımı içiyorum.Hava çok sıkıcı, tvler ondan sıkıcı
evet hakkaten çok kapalı ve bunaltıcı bende o yüzden evde durmak istemedim bir arkadaşımla kahve içmeye çıkacakız...
sonrada yürürüm muhtemelen..
günaydınnnn... yeşil çayımı aldım yudumluyorum sizler, nerelerdesinizzz...
Günaydın.
evet hakkaten çok kapalı ve bunaltıcı bende o yüzden evde durmak istemedim bir arkadaşımla kahve içmeye çıkacakız...
sonrada yürürüm muhtemelen..
Benim camı açmamla kapamam bir oldu :) Bu soğukta yürüyebilirsen ne ala.Benim arkadaşlarım çalışıyor hep, ben de tvye bakıyorum, birazdan spor yapmayı düşünüyorum :)
Benim camı açmamla kapamam bir oldu :) Bu soğukta yürüyebilirsen ne ala.Benim arkadaşlarım çalışıyor hep, ben de tvye bakıyorum, birazdan spor yapmayı düşünüyorum :)
Günaydın takım!
Raacım, Gökçecim, günaydın...
Keyifli enerjileri kendi içimizde bulmak lazım, dış etkenlerde aramamak lazım.
Yürüyüş...
Bakıyorum bu cuma umtuğumuzu unutmamışsın Raacım, ön hazırlık yapıyorsun. :)
Ne sporu yapacaksın canım?
sanada günaydınn cnmmm ...ama bir arkadaşla kavede bulunmaz keyif funcacığımm yaaaa,eneji maşallah yeilçay korkunç tetikliyor bende inanılmaz mutluluk ve enerji veriyor sizede öylemi bilemiyorum..
Raacım, yeni resmin çok hoş olmuş. :)
Seni görmüyoruz gerçi ama...Gerçi çeken kadrajı fazla yukardan almış, ayakların çıkmamış. :)
Ama renk uyumu çok güzel, yumuşak yumuşak... Ortam güzele benziyor, resme baktıkça neden bilmem bir umut doluyor içime... :)
Yürüyüş bandım var Funda yürüyüş yapmayı düşünüyorum.
teşekkürler fundacığım en tazesinden ekledim ,hep aynı yerde çekiniyorum resimleri öncesi sonrası yapma adınaama pantolonum hafif şalvarımsı detaylar cıkmayınca sankı o bolluklar bacaklarımın kalınlığı gibi görünüyor..
Yürüyüş bandım var Funda yürüyüş yapmayı düşünüyorum.
Yok ya, hiç kalın durmuyor. Burdan bakınca gayet güzel görünüyorsun. :)
Aaa, ne güzel.
Kolay gelsin o zaman sana...
teşekkür ederim o güzel bakışların için fundacığım :)
Günaydın.
benden tünaydın arkadaşlar:)ohhh ne güzel kahvatılar yapılmış,çaylar kahveler içilmiş.ancak gelebildim okuldan.umarım herkes iyidir:)günaydınnnn... yeşil çayımı aldım yudumluyorum sizler, nerelerdesinizzz...
sadece kahve güzel :9inşallah dayanamayıp bir şeyler yemezsin ben çikolatalı pastayı çok severim ama Fundanın yazdıklarından sonra asla diyorum:)ben hazırlanmaya gidiyorum arkadaşlar gelince görüşürüz bu arada söz veriyorum sadece kahve içicem yanında hiç bir şey yemiycem ,kahve drajesini bile ,görüşürüz
merhaba gökçecim...ben naz 23 yaşındayım takımın kaptan yardımcısıyım üniversitede araştırma görevlisiyim..takımımız gerçekten süper herkes çok sıcak samimi ve yardımsever..aramıza hoşgeldinMerhaba arkadaşlar;
Ben Gökçe. 25 yaşındayım, evliyim, şu an çalışmıyorum. Yorucu, stresli işim olduğundan biraz ara vermeye karar verdim, evdeyken epeyce kilo aldım. Çocuğum yok, bir müddet düşünmüyorum, ciddi kilo vermek istiyorum.
boyum 1.68 ve kilom 76-77 arası. İnşallah başarabilirim :)
teşekkür ederim melikecimbende kimseyi yeşil gözlü olarak hayal edemiyorumşanslı kişilerden Naz
raacım bende bilmiyodum iki kızın olduğunuhoş geldin gökçeciğim bende raa yaş kısmına çok girmeden kısacaa kendimi tanıtayım gerçi kilo kısmınada elimde olsa hiççç girmem ama şu andaki konumuzdan dolayı girmemek saçma olacakbugün itibariyle 82.4 boy 1.66 2 kız annesiyimmm..
ben başaracağına çok eminim hepimiz grupca başarıcaz bence...
biz dört kız kardeşiz insanın kardeşlerinin olması hele bunların kız olması çok güzel..benim kardeşlerimle aramda çok yaş fakı yok minik bıdığımız hariç o daha 5 yaşındaevet cnm bende kuzenlerimle kardeş gibi yetişdik kardeşim olsa okadar yakın olamazdım sanırım,benim kızlarımda öyle olurkar umarım gerçi yaşları cok aralıklı ama ablası küçük kızıma çok düşkün ,ben tek çocukdakararlıydım ama ,oldukdan sonra cokda mutluyum....
fundacım şimdi gördüm yaa iyiyim canım benim dünden beri çook daha iyiyim..bugün öğlene kadarda ruh gibiydim ama en yakın arkadaşım aradı onunla baya konuştum çok iyi geldi rahatladım..Nazcım gelmiş.
Hoş geldin canım, nasılsın?
bugün kaç defa girdim ama 1-2 msaj okuyup çıkmak zorunda kaldım yoğun bi gündü akşam 9 a kadar işteyim bugün
fundacım şimdi gördüm yaa iyiyim canım benim dünden beri çook daha iyiyim..bugün öğlene kadarda ruh gibiydim ama en yakın arkadaşım aradı onunla baya konuştum çok iyi geldi rahatladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?