Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay bugüünn öğlen arkadaşımızın d.gününü kutladk pasta kesildi fln bu arada bu durumdan önce ben kendimi ayarlıyorum pasta yemek yok Nur söylersin ayıp olmaz merak etme fln diye, ay garsonlar işte herkesin önüne pastaları koyunca ben bütün her şeyi unutup bildiğin pastayı yemeye başladım neyse ki 5. çatalda farkına vardım durumun, ki öyle çatala büyük parçalar alan biri de değilim, ama yine de bir üzüldüüm bir üzüldüüm, bütün öğlen hiçbir şey yemedim ben, demin eve geldim işte, şimdi nesfit yaptım kendime onu yiyeceğim birazdan dalgınlığımın kurbanı olabilirdim ya çok korktum farkedince, tabağı bir itişim vardı 'aaaaa' diye görmeniz lazıımmdıı

Konuştuk ya Nurcum, nasıl konuşmadık? :) Biraz oldu gerçi ama o zaman için ertelemiştik sadece... Şimdi her şey gayet rayında gidiyor, ortada bir kriz anı yok.

raacım bende aynı şeyi istiyodum..funda daha önce teklif ettiğinde kabul etmemiştim ama tekrar teklif edince bende ona hak verdim ..bu arada teşekkür ederim..

Nazcım canım taze kaptanım... Ve de sevgili 5. takımcım...

Naz bu işi gayet isteyerek kabul etti. O ya da bir başkası, gönüllü kim olursa olsun, adı üstünde "gönüllü"... Zoraki kabul edildiğini hissetseydim kaptanlığı bırakmazdım. Çünkü insanları zorlamanın alemi yok. Ben belki artık dikkatsizce yapıyordum ama bir şekilde yine yapıyordum. Yeni kaptan bezginlikle, söylene söylene kaptanlık yapacaksa zaten bırakmak yanlış olurdu.

Ama dediğim gibi Naz bu işi isteyerek üstlendi. İyi bir kaptan olmanın tek şartı bu işi yapmak istemek. Ben kaptan olduğum zaman takımdan bir arkadaş beni önermişti, ben de başkaları da isterse yapmaktan keyif alacağımı söylemiştim. Yani gönüllü bulamadığımız için ben kaptan olmamıştım. Naz kaptan yardımcısı olduğunda da kendi isteyerek gönüllü oldu, zorla değil. Aynı şekilde kaptanlığa da istekle yaklaşıyor. Bu işi isteyen kişi, takımını seven ve de düzen isteyen kişidir; o yüzden iyi bir kaptan olacaktır. Naz'a bu konuda inanıyorum.

Naz'la son konuşmamızı dün akşam yaptık, o zaman bile yine sordum "İçinde ufak da olsa isteksizlik var mı?" diye...

Ama siz bu şekilde yaklaşınca o ne yapsın? :) Zaten sizler de Naz'a bu konuda inanıyorsunuz. O yüzden bize sadece ona destek olmak kalır. :) İyi bir kaptan olacak Nazcım... :)

hiii fotoğrafını da çekip göndersene bizeee deee -melekmelekmelek-

Daha bitmedi ama. :) Bitsin gönderirim. Gerçi bunu öncekiler gibi beğenmezsiniz; daha değişik bir şey oluyor ama yine taşlardan yapıyorum. Kazağın üstünde yeniyıl gecesine uygun durması için hazırlanan bir kolye oldu bu. :)

Ay canım canım...
Olmuşsun kız sen, daha ne diyeyim. Afiyet olsun kazara yediğin 5 çatal.

oyy oyy kıyamam sana iradeni tebrik ediyorum nurcum

fundacım canım benim...böyle bi zorunluluk yok tabiki...ben isteyerek kabul ediyorum..bu arada güvenin içinde teşekkür ederim..

funda ben kaptan olunca herkes dağıldı kimse gelmiyo haberi duyan kaçıyo ne yapsak ki

Son düzenleme:
funda şok oldum yaaaa yok artık

Maalesef canım...

funda ben kaptan olunca herkes dağıldı kimse gelmiyo haberi duyan kaçıyo ne yapsak ki

Yok kız, ne kaçacaklar.

Tuğba ve Sinem izinli ya, ondan biraz durgun olduk 2 gündür. Ama eskilere oranla iyi bir durgun gün oldu yine de...
4 çeşit üye vardır Nazcım: gündüzcü üye, gececi üye, tam zamanlı üye, kaçak giren üye...

Özellikle tam zamanlılar izinli olunca böyle boş kalmalar normaldir.

Bir de "muhabbet yok" diye girmeyenler var. Siz girmeyince nasıl muhabbet olsun ayol?
Hadi biz bir muhabbet yaratalım da doluşsun üyeler. :)

Yeni yıl planların var mı şimdiden Nazcım?
fundacım yeni yılı çok önemsemeyenlerdenim ben bana göre her haftasonu bi yeni yıl kaçamağı biliyosun o yüzden ekstra bi tatilmiş gibi gelmiyo nişanlımda aynı düşüncede o yüzden bi planım yok ama 3-4 gün tatil olursa tabiki biyerlerde çift kişilik bi tatile hayır demem kapadokya falan mesela

Iradeni tebrik ediyorum gercekten, zira ben olsam o tabagin dibini gorurdum heralde:))

funda ben gececi üye mi oluyorum

Hadi ya...
Ne ruhsuz takımız ama... Hiç coşamayacağız galiba...

senin b i planın var mı fundacım

Var canım, dışarda olacağım ama henüz mekan seçmedim. :)

Ne guzel, ben de kendime kolye yapabilmeyi isterdim. Taki tasarimci misin Funda?

Evet Gökçecim takı tasarımcısıyım. :)

funda ben gececi üye mi oluyorum

Ya senin durumun biraz karışık.
Aslında tam zamanlı üyesin ama son günlerde gündüz pek giremiyorsun. Ama kaçak da değilsin.
Bir kanadı kırılmış tam zamanlı üye diyelim.

Aa bak Kapadokya mukemmel bir yerdir Nazcim. Gitmediysen muhakkak gidilesi yerlerden.
Sevgilinle el ele 400 kusur basamakli Ihlara Vadisini inip, mukemmel yer alti kliselerini gezmek...
Derinkuyu yer alti sehrinin fantastik, gizemli havasi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…