Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaa Funda neden böyle oldu?Senin aldığın bir karar mı bu?Sebebini merak ettim ama yinede sen daha iyisini bilirsin.Hayırlı olsun Naz'cım

aaa Funda neden böyle oldu?Senin aldığın bir karar mı bu?Sebebini merak ettim ama yinede sen daha iyisini bilirsin.Hayırlı olsun Naz'cım

kızlar bugün bu site çok yavaş ve açmıyor sayfaları,cevap yazamıyorum.Biraz öncede bakım var yazıyordu.Sizin bağlantınız normal mi?

Naz'la ortak kararımız canım. Son zamanlarda benim dikkatim çok dağınıktı zaten, biliyorsunuz. Böylesi daha oldu. Nazcım benden daha iyi kaptan olacak. :)

kızlar bugün bu site çok yavaş ve açmıyor sayfaları,cevap yazamıyorum.Biraz öncede bakım var yazıyordu.Sizin bağlantınız normal mi?

Benim bağlantım normal Ayşegülcüm.

Naz'la ortak kararımız canım. Son zamanlarda benim dikkatim çok dağınıktı zaten, biliyorsunuz. Böylesi daha oldu. Nazcım benden daha iyi kaptan olacak. :)

Benim bağlantım normal Ayşegülcüm.

aaa fundacığım hakkaten nerden çoıkdı buuu,eminim nazcığımdaa güzel yapacakdırda ,senin gizli bir yapdırım gücün ve sıkı takibin vardı ,kesinmi kararınnn...

fundacım eve geldim vazgeçtim okulda durmaktan...netim var işteykende girebiliyorum...hepimiz için iyi olur inş..

siz böyle uygun gördüyseniz hayırlısı olsun takımımız için :)

Merhaba Nazcım, ben de memnun oldum.
Bu arada takım kaptanlığın hayırlı, uğurlu olsun :)

aaa fundacığım hakkaten nerden çoıkdı buuu,eminim nazcığımdaa güzel yapacakdırda ,senin gizli bir yapdırım gücün ve sıkı takibin vardı ,kesinmi kararınnn...

Kesin Raacım.
Daha önce de konuşulmuştu zaten ama ertelenmişti... :)

fundacım eve geldim vazgeçtim okulda durmaktan...netim var işteykende girebiliyorum...hepimiz için iyi olur inş..

Hoşgeldin canım... :)

sen çoooook iyi bi kaptansın fundacım...

Sen daha iyi bir kaptan olacaksın umarım. :)

kızlar şimdi herkes yok diye kaptanlıkla ilgili bişey yazmıyorum..fundanın bıraktım demesine bakmayın o hep yanımda görünmeyen kaptan olcak ( öyle umuyorum ) herkes burda olduğunda konuşulması gereken birşey varsa konuşuruz...şu an takımın halinde bi problem görmüyorum şimdilik değişecek hiçbirşey yok

Nazcım tabi ki senin de takımın da yanındayım, bunu hepiniz biliyorsunuz. :) Ama zaten kaptanlık çok zor bir şey değil. Yani ben kimseye sormadan 2 hafta içinde bilmem gereken her şeyi öğrenmiştim. Oturmuş hiçbir şey de yoktu takımda, yani bir tek kural bile yoktu.

Ben zaten ilk haftayı atlatıp çok fazla ayrıntı ve bilgi gerekmediğini görünce rahatlayacağını düşünüyorum. Ondan sonra bana ihtiyacın kalmaz. Ama yine de her zaman burdayım tabi. :)

Sen yardımcını seç kendine... Ben yine de bir gönüllü var mı sor derim. :) Ama "Önce ben biraz alışayım." diyorsan da bir süre bekleyebilirsin. Yardımcı belli olduktan sonra paylaşım alanına da kadro değişikliğini bildirirsin. Kuralları da gerek gördüğünde değiştirirsin canım.

nazcığım, funda mezun oluncaya kadar kaptanımız kalsaydı çok sevinirdik ama madem kendi kararı yapılacak bir şey kalmamış,sanada kaptanlık çok yakışacak eminim hayırlı olsun cnmmm..

Kendime yılbaşı için çamağacı kolyesi yapıyorum, hem de ağaç süslü.. Büyükçe bir şey, kırmızı kazağımın üzerinde güzel duracak.

ay çok şaşırdım hiç beklemiyordum böyle bir şey, bir de hiç haberimiz yok kendi aralarında konuşmuş halletmişler de bakar mısınn bu kadar kesin kararlı olunduktan sonra söyleyecek bir şey kalmıyor sanırımm

Nazz yeni kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun balımmm

nazcığım, funda mezun oluncaya kadar kaptanımız kalsaydı çok sevinirdik ama madem kendi kararı yapılacak bir şey kalmamış,sanada kaptanlık çok yakışacak eminim hayırlı olsun cnmmm..
raacım bende aynı şeyi istiyodum..funda daha önce teklif ettiğinde kabul etmemiştim ama tekrar teklif edince bende ona hak verdim ..bu arada teşekkür ederim..

nurcum teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…