• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben bu mesaji atlmaisim yaa kusura bakma caanim hosgeldin yakimaa insallah burda hedefine ulasirsin guzel paylasimlar dilerima.s.

hemde nasil olmazmi ben bu mesaji atlamisim gelin yaaa benim evin sizin gibi temiz garilara ihtiyaci var pek pasakli oldum son gunlerde zayifliycamdiye eve bakmaz oldum benneyaptımki

çok teşekkğrler canım gelmezmiyiz birlikten kuvvet doğarmış o yüzden burdaki gibi bir olup evdeki temizlik işlerinden de kurtuluruz valla :teytey::teytey:

selam millet, ben de geldim..

ne yazcam şimdi, ben buraların yabancısıyım, şöle bi etrafı gezdircek yoh mu

sevgili elifcino,

hoşgeldin a.s.şöyle seni mavi salona alalım,

ikramlarımız bitki çayı, sirkeli ballı su eğer açsan limonlu yeşil salata ya da sunta seçeneklerimiz mevcuttur,

istersen hareketlenmek için spor salonumuza alabiliriz

ikramlarımız bitki çayı, sirkeli ballı su eğer açsan limonlu yeşil salata ya da sunta seçeneklerimiz mevcuttur,
:roflol::roflol:

bijom yedir eltine canim brovniyi iyi hadi evden cikcakmis o tatli
bijoooom dikkat bak eltinde sana yedirmesin o tatlidan :mymeka:yersen bende seni yerim unutma
tamam o yicek ben yemicemmmm sözz. yersin beni bilirim o yüzden ı ıh :dilcikar:

arkadaşlar çıktım ben, gidip bombayı teslim edeyim, sonra da ustalar gelicek zaten, yarına kadar girebilir miyim bilmiyorum. zenancım raporumu ya akşam geç ya da sabah yazarım artık.

herkesi kocaman ŞenizŞeniz

http://www.kadinlarkulubu.com/6414655-mesaj65.html

Arkadaşlar takımımızın analiz raporu...
bir önceki gibi hepimiz geçtik sadece bijo eski üye olup kilo aldığı için geçememiş...
rapor icin geri geldim cikiyodum telefeon geldi konusurken acik kaldi pc son bikez bakiyim dedim analiz raporumuzu gorunce bakmadan cikmiyim dedim
tebrikler hepimize kizlar puskuut un de ellerine emegine saglik
hadi kactim kizlar gorusuruuz

canzicim sen neler yapıyorsun

niyetin hedefin nedir, neler yapıyorsun

canım ben 85 kiloydum 15 gün oldu diyete başlayalı bebek sahibi olmak istiyorum doktorda önce kilo vermem gerektiği ve ondan sonra aşılama tedavisine başlayacağı için en az 71 kiloya inmem gerekiyor şuanda 3 kilo verdim ama hiç spor yapmadım yediklerime dikkat edererk şimdide artık spor yaparak ve takımımızı takip ederek daha motive olarak kilolarımdan kurtulmayı çokkkk istiyorum ki bebişime kavuşayım

ben de kendimi tanıtayım. 30 yaşında 1.60 boyunda ve 67 kilodayım.. artıı 4 aylık sıpa sahibiyim.. :1hug:

öncelikli hedefim 60 kiloya inmek ama esas hedef yeniden 50 kilo olmayı başarmak. doğumdan bir yıl önce 45 kiloydum ve kilo alma sorunu yaşıyordum yahu, 11 yıl boyunca 45 kiloda kaldım ve kilo alamadım :delphin: şimdi de veremiyom işte.

ben henüz oğluma süt verdiğimden sizinkiler gibi şok diyetler, katı rejimler uygulayamicam, porsiyonlarımı küçülterek ve asansör yerine merdiven kullanarak işe başlamayı düşünüyorum. bugünden itibaren günde 6 kat merdiven, 40 dakika yürüyüş, sık sık ve azar azar yemek ve günde ortalama 4 litre sıvı tüketmeyi hedefliyorum.
bunları yaparsam sanırım haftada yarım kilo verebilirim..

ayy ayy çok heyecanlıyım delikafadulden

elifçim hoşgeldin bende bugün geldim inşallah ikimiz içinde hayırlı olur canım kilolarımızdan kurtuluruz canım

elifçim teşekkürler bilgiler için .. belki biliyorsun ama sen zaten hiç bir şey yapmasanda günde 500 kalori yakıyorsun emzirdiğin için ve çok büyük bir artı bu.. çok kolay kilo vereceksin dikkat edersen...

sormak istediğin olursa ortaya at :) mutlaka cevabı gelir merak etmeyin yeniyim yabancıyım demeyin hepimizin derdi aynı amacı aynı desteğe ihtiyacımız var haydi kolay gelsin..

sevgili elifcino,

hoşgeldin a.s.şöyle seni mavi salona alalım,

istersen hareketlenmek için spor salonumuza alabiliriz

hoşbuldukkk canıım

elifcino hoşgeldin az bekle ben gerekenleri vereceğim sana..

sağol canım, hoşbuldukk

elifçim hoşgeldin bende bugün geldim inşallah ikimiz içinde hayırlı olur canım kilolarımızdan kurtuluruz canım

hoşbulduk canım, sen de hoşgeldin o halde... inşallah kilolarını verip bebeğini kucağına alacaksın. :1hug:

hepiciğinize selamlar yeniden

canım tatlı şeyler istiyor sinir oluyorum
yulaflı diyet bisküvi yedim 3 adet çayla birlikte sustursun beni diye
baktım aranıyorum hemen işe ara verip açtım siteyi beni durdurur diye

sevgili elifcino ve sevgili canzi,

burası çok keyifli gelecek sizlere, başka bir dünya harika bi yer,
ben kendimi çok iyi hissediyorum, canım birşey çekiyorsa ve eğer bu sitedeysem hemen durdurabiliyorum kendimi o yüzden süper

akşamları da canım bişeler yemek isteyince fashion tv yi açıyorum

canım tatlı şeyler istiyor sinir oluyorum
yulaflı diyet bisküvi yedim 3 adet çayla birlikte sustursun beni diye
baktım aranıyorum hemen işe ara verip açtım siteyi beni durdurur diye

sporticim seni sen durdurabilirsin ancak...
pazar günü yapacağın gezide birde şimdi bu bisküvi ve daha yersen :kızgın: o yiyeceğin şeylerimi eritmeye uğraşacaksınki .. bırak yeme, o pişmanlığa değecekmi.. pazar tüm uğraşların depondakiler için olsun şu anlık isteğin için çabalama birde:1rolleyes:

Back
X